Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• syler123

veterán

válasz #25529296 #71351 üzenetére

Köszönöm! :R

A vákumos benzincsapot kicseréltettem, ennek ellenére álló motornál folyik a benzin. Ezt is nekem kellett mondanom a szerelőnek, mert semmit nem akart vele kezdeni, mondjuk nem is oldotta meg a gondot, vagy csak gagyit / nem gyárit rakott rá.

A tűszelepet megpróbáljuk mert találtam egy ilyet.

A leírásában ez van:
    "Új fejlesztésű tűszelep, mely gumis véget kapott, így jobban működik, jobban zár.

A régebbi Motowell robogókat nem gumis végű tűszeleppel szerelték gyárilag. Az alkatrész ezekbe a típusokba is beépíthető.

A nem gumis tűszelep kúp nem zár tökéletesen, szivároghat a karburátor úszóház alján lévő túlfolyóból az üzemanyag. A régi gyártású Motowell robogók esetében mindenképpen érdemes kicserélni erre az új kialakításúra."

Nekem ez 2009-es robogó, tehát akkor nem gumis lehet a tűszelep, ez biztos egy hibaforrás. Az a baj, hogy talán az úszón is állított a szerelő (szerintem kicsit sem ért hozzá), pedig a Motowell fórumot azt olvastam, hogy ennél a robogónál nem állítható az úszó.

Ahogy nézem maga az úszó nem drága, 1200ft, ehhez lehet venni úszóházat / úszóház tömítést. Nem tudom kellhet még valami hozzá?

Még valami, nem lehet hogy nem keletkezik vákum és azért nem zár a benzincsap?
    Mert pl csinálja mostanában néha hogy nem akar megindulni, mintha nem húznék nyélgázt, leragad 50-nél, a fordulatszám sem emelkedik meg, aztán egyszer csak megindul ahogy azt kell, néhány másodperc múlva. Mintha az ügyemanyagáramlás nem indulna be rögtön, mintha kis gázt húztam volna csak rá.

Új hozzászólás Aktív témák