- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
svenscott
csendes tag
válasz
cs.zs. #100377 üzenetére
Sajnos esélyt sem adok neki, hogy más szolgáltató legyen, a céges telefonom Vodás és az még rosszabb térerőben itt, telekomnak meg még a vezetékes internetje is borzalmas itt, ezért gondolkodtam valami erősebb routerben, ha van értelme vagy létezik ebben a kategóriában.
-
Plebi
senior tag
-
woodworm
veterán
válasz
cs.zs. #100315 üzenetére
Még mindig abból indulsz ki, hogy az ax-es otthoni környezetedben milyen jól kijön a sebességkülönbség. Éppen ezért ajánlottam az újabb szabványú router beszerzését.
Visszatérve az c80 és az ac10 közötti különbség kivesézéséhez. Az ac80 összsebessége úgy jön össze, hogy 3x3 mu-mimo-t tud, ez 5GHz-en maximum 1300Mbit/s-ot jelent, 2,4 GHz-en pedig a nem szabványos beállítással 600Mbit/s-ot.
Az ac10 pedig 2x2 mu-mimo, ez 5GHz-en 857Mbit/s, 2,4 Ghz-en pedig 300Mbit/s.A sebesség kihasználásához kellene kliens oldalon is a megfelelő tudás, de ez egyszerűen kimerül egy-két elérhető eszközben. PCI kártyát kettőt tudok hirtelen, ami pc esetén megfelelő megoldás. Mini PCIe volt régebben 4x4-es vagy 3x4-es, de laptopokba nem mindegyik ment bele a mérete és extra tápigénye miatt. De ez mind utólagos cserekártya volt. A laptopokban gyári kiszerelésben szinte mindig 1x1 vagy 2x2-es kártyákat kaptak és az antennák kiépítése sincs meg minden esetben.
Telefonok ugyanez és ott cserélni sem lehet jobbra.Mindez azt jelenti, hogy kliens oldalon az elterjedt kiépítettséggel a 867Mbit/s érhető el 5GHz-en és 300Mbit/s 2,4GHz-en. Tehát a c80 sebességbeli előnye nem vihető át egy az egyben, csak több kliens esetén osztozva azon, de ehhez kell a mu-mimo támogatás 100%-os kompatibilátása minden eszközön, ez sem szokott összejönni minden esetben.
-
Essejó
veterán
válasz
cs.zs. #100310 üzenetére
Nem figyeltél a részletekre. Vályog falak, hiába teszi a lakás közepébe, a vályog megeszi a wifit, kizárt hogy egymaga beszórja. Amit meg rászán összeget az a vicc kategória , és legyen, stabil, erős, tartós. Javallanám, hogy húzza ki a kezét a biliből. Ennyi pézért ilyen router nincs. Még ha esetleg elfekvő alkatrészekből maga építene magának.
-
woodworm
veterán
-
Kenderice
senior tag
-
Attush
csendes tag
válasz
cs.zs. #100242 üzenetére
Vatta új router volt az a8 (c6-ért kaptam cserébe házeladásnál), de nem volt frissítve. Én most rápakoltam a legújabbat, de csak bugfixek voltak a csomagban. Youtube-on volt videó, meg tp link fórumon, hogy elő lehet csalni belőle a WDS-t, de szerintem másik verzió lesz az ami a videóban volt. :SSS Szóval maradna ez a onemesh cucc.
-
Attush
csendes tag
válasz
cs.zs. #100240 üzenetére
Szia. Igen, köszönöm azt olvastam is, csak elsiklottam felette. Viszont azóta megnéztem, és mostani forgalomban lévő wifi6-os TP Link routerek közül egyik sem tudja a Range Extender Mode-ot. Bár nyilván nem feltétlen kell wifi6, és úgy pedig már megfontolandó a c50-es. Köszönöm mindenesetre. Megnézem más márkában is, hátha találok valamit, de innentől lehet egyszerűbb egy valami extender kütyü nem?
Egyébként valakinek vélemény erről a TP Linkes onemesh -ről? Ha tényleg olyan hatékony mint ahogy írják, akkor lehet azt csinálnám, hogy az Archer a8-at mellé teszem a Vodafone router mellé, ott működik az UTP kötés, és ahhoz dobok egy onemesh extendert. Jó ez az A8 annyira szerintetek? -
kpityu2
őstag
válasz
cs.zs. #100219 üzenetére
Vannak ilyenek. Sokáig vadásztam egy Asrock passzív alaplapra ezért beállítottam rá árfigyelőt egy 30%-al alacsonyabb árra. Egyszer csak jött az email. Az Alza-nal 36 ezer a J4125-ITX, míg mindenki másnál 54 ezer. Aztán gondolom addig így lesz amíg a készlet el nem fogy. Előfordulhat pl. hogy egy adott regisztrált kereskedő felszámolódik és kiárusítást tart.
-
válasz
cs.zs. #100204 üzenetére
köszönöm, ez már jó irány
közben rájöttem két szempontra még, a gigabit azért jó lenne, meg ha tudna kapcsolódni 149 és afölötti csatornákra.
az iphone-ok nem tudom, hogy viselkednek, de az androidoknak van egy remek szokásuk, hogy a hotspotot néha ilyencsatornára teszik, és arra nem minden eszköz tud kapcsolódni. -
Márton
nagyúr
válasz
cs.zs. #100139 üzenetére
Áá, dehogy. Mikor az enyém is 120-130-at tud? Erre még nem érdemes váltanom.
Nem tudtam, hogy ez ilyen nagy feladat egy gigabites router-nek.
Mit csinál közben, elemzi az adatokat? Próbáltam letiltani biztonsági dolgokat, semmi változás. Maradok annál a megoldásnál, ha sokat kell rá másolnom, gépre dugom -
mauimagic
senior tag
válasz
cs.zs. #100105 üzenetére
Minek a gigabit, ha kikapcsolod az 5G-t?
Mint említettem, nem kell sávszélesség, a laptopokat emailre, office-ra használjuk, a mobilokon 1-1 YT videó, a TV-n meg HD/FHD stream.
Ezek gond nélkül mennek 2.4 GHz-es wifin, viszont az 5 ghz nem elég erős ahhoz, hogy az egész házat lefedje. -
-
makoss
veterán
válasz
cs.zs. #100017 üzenetére
A Telekom azt mondta 2024-ben lesz a kivitelezés.
[Északnet.hu] -
Peetey91
senior tag
válasz
cs.zs. #99977 üzenetére
Úgy van kialakítva nálunk az egész, hogy az optika az előszobában jön be, itt csatlakozik rá a Digi routerére, valamint innen van elvezetve minden UTP kábel emeletre, nappaliba stb.
Valóban jobb lenne, ha a nappaliban lenne a fő állás, de így szerintem ez nem oldható meg.
Végülis, ha automatikusan átcsatlakozik oda ahol jobb a jel az nekem teljesen jó, nem gond ha nem ugyanaz a neve.A két fenti Asus közül érdemes megvenni a drágábbat? Megéri a felárat? Ahogy nézem kb 6-7 ezer Ft a különbség.
-
Franz51
tag
válasz
cs.zs. #99961 üzenetére
Az a gond. hogy /pillanat nem tudok belépni a kezelő felületre. Anno admin/admin volt a belépő, most ezt nem fogadja. Resetelni nem akarom mert ugye minden beállitás elmegy. Anno egy hozzáértő állította be, magam nem vállalkoznék, bár nem lehet ördöngős. Csak ha mellényulok akkor akár napokig nincs WiFi.
Ugyhogy hívok egy szakembert!
Köszi a válaszod! -
wurci
tag
válasz
cs.zs. #99921 üzenetére
OK, igen, ez a győztes. Ha 0-ról kezdeném a rendszerépítést akkor ez lenne valószínűleg a befutó, TP-Link Deco Voice X20 AX1800 főleg most 64e-ért!
De most már szerintem marad a 2xASUS AX router, 1xAmazon Echo, 1xAmazon Echo Dot, és egy régebbi gigabites CISCO switch.
makoss - elnézést, hogy belekotnyeleskedtem a NAS-os eszmefuttatásba azt hittem tőlem kérdezed, benéztem, bocs.
-
Gyurka6
őstag
válasz
cs.zs. #99910 üzenetére
Hali!
Arra volnék kíváncsi, hogy egy több GB-os átvitelnél mennyi az ismételt csomag szám, még fokozva: esetleg még egy másik gépen is hasonló átvitelnél? Mindezt azért kérdezném, mert olvastam, hogy próbaképpen egy vezetékes kapcsolatban beraktak egy darab kissé megviselt szakaszt és a kijelzett sebesség nem változott, viszont az ismétlés 20% körül alakult. -
Kis Samurai
tag
válasz
cs.zs. #99819 üzenetére
Köszi, megnézem a videót amit linkeltél, plusz körbenézek MESH irányba is.
Ami lényeges egyébként, hogy a jelenlegi routerem kényelmesen lefedi a házat (könnyűszerkezet előnye) és minden fentebb említett eszköz rajta lóg most is.
A fő probléma, hogy már nem a legstabilabb, TV 4k stream esetében sokszor visszavált kisebb felbontásra/alacsonyabb bitratre, kazán termosztát heti szinten lecsatlakozik majd csak 1-2 nap után talál vissza és ilyen "apró" bosszúságok.
-
boborján2
senior tag
válasz
cs.zs. #99726 üzenetére
Hiába fog duplázni a szolgáltató, ők akkor is azokat a szolgáltatásokat fogják használni, amihez pár megabit vidáman elég.
+ Csak azért beletenni a pénz egy kihasználatlan eszközbe ,hogy majd egyszer a szolgáltató dupláz vagy négyszerez, az nettó hülyeség.
Várod a csodát az eszköz meg szépen értékét veszti.
Azok az idők már elmúltak amikor az 5-10-15 megabitet duplázgatták csak úgy random. Optikán ott a gigabit vagy két gigabit várhatod a duplázást.
Koax gigabit szintén zenész.
Számtalan családot/háztartást ismerek ,akiket jól belevitt a szolgáltató a legnagyobb csomagba (húú ezt rendelje, csak egy kicsit drágább és kell mert négy ember jutubozik a telefonon😀😀) pl. gigabit , holott vidáman ellennének 100-200 megabittel is.Szóval ágyúval verébre lőni , az szimpla pazarlás és környezet szennyezés. [dobjuk ki a régit ,mert az régi, pedig a feladatra bőven megfelelő]
-
dethroner
veterán
válasz
cs.zs. #99726 üzenetére
Valószínű nem fog a szolgáltató sebességet változtatni, hiszen nehezen, de kibuliztam nekik a digitális jólét alapcsomagot 3300 ft-ért
Mondom, nekik ez agyig elég. Majdnem 20 évig kínlódtak semmire nem jó mikrós nettel, ami ha jó kedve volt, hozott 4 megát. Ez most nekik kb a megváltással ér fel, nem kell, nem is lesz magasabb csomag. Sőt, a 250 helyett 100-as porton eleve csak töredéke jön be, és fogalmuk sincs hogy ez kevesebb, mint ami lehetne. Jobbat mondok, 10 mega is bőven elég lenne nekik, ha atomstabil lenne.
Engedjük el ezt a sebesség hajkurászás dolgot most az ő esetükben. Tőlem legyen nyugodtan gigabites wan port, nem azt ellenzem, ne érts, ne értsetek félre. Én csak egy erősebb wifis masinát akarok, a wan portot magasról letojom, mert bármi jó, amin bejön a delej. -
blakey
titán
válasz
cs.zs. #99688 üzenetére
Dolgoznak, aztán inkább újabb verziót dobnak a piacra és nem foglalkoznak az előzővel. Van TP-Link Switchem, 3 éve vettem, kb. 2 éve kapott frissítést, azóta kijött belőle még 5 verzió, a korábbiakra semmi frissítés, nagyon kényelmesen oldják meg a frissítéseket. Switc esetében ez nem olyan nagy probléma, de routernél szükség van a biztonsági frissítésekre és eleinte jön néhány frissítés, utána új verzió jelenik meg.
-
Mourgul
csendes tag
válasz
cs.zs. #99505 üzenetére
Sziasztok! Családi házba vennék egy fő routert a ház gépészeti helyiségbe (kb. középre): AX55 ez akkor javasolt? tud mindent ami kellhet egy családi házba, ahogy olvastam.
Minden szobába megy UTP, ezért szükségem lenne egy eszközre/switchre hogy legyen elég port.
1. Mit javasoltok hogy legyen több port? (pl. +8)
2. ha mégis kéne lefedettségben még 1 router, akkor megint egy AX55 vezetékes backhaulal abba a szobába és kész?
Köszi előre is a válaszokat -
jbnd-007
tag
válasz
cs.zs. #99557 üzenetére
Van egy NAS, amiről gyakran kell másolnom a laptopra (vagy a laptopon keresztül külső vinyóra) és kevesellem a jelenlegi 80MBit-es sebességet (802.11n és csak a 2.4 GHz-es sávot tudja az öreg laptopom). Ebbe a laptopba keresek valamit, ami jobb sebességet ad és nem zavaró a jelenléte.
Szerintem elég nekem a T2U most, 200 MBit-et azzal is el tudok érni. Ha a laptopnak lejár az ideje, az újban úgyis wifi 6 lesz már. Meg csak egy USB3 portja van a laptopnak, így vagy a wifit dugom bele, vagy a külső vinyót, vagy még hubot is kéne venni.
Mivel a router is öreg, de a net legalább lassú (Huawei B525, Yettel mobilnet, 80-100 megabit max), egy AX53-mat is akarok venni, az talán elég lesz a következő pár évre.
-
jbnd-007
tag
válasz
cs.zs. #99554 üzenetére
Végül is mindegy, hogy az elméleti maximumot nézem (vagy megfelezem), az a furcsa, hogy miért csinálnak 480 (240) Mbit-es USB kommunikációra képes eszközt ami 867 (433) Mbit-tel képes kommunikálni a routerrel, de hiába, mert nem tudja az adatokat tovább küldeni a gép felé. Miért fizessen az ember többet érte, mint a T2U-ért, ami szintén USB 2-es és a kommunikáció elméleti maximuma is 433 MBit.
Meg az is megtévesztő, hogy a normál T3U már USB 3-mas. Szóval van 3 USB 2-es, a T2U, T2U Nano és a T3U Nano, meg egy USB3-mas. Kínai szélhámos cégek szoktak így trükközni a számozással.
-
lordmynher
csendes tag
válasz
cs.zs. #99508 üzenetére
AC1200 van kölcsönben ami az árukereső szerint új ára 20 ezer. Ez lenne most használtan egy tízes
viszont ha már veszek valamit közel ilyen árban akkor az újak közül ezeket néztem ki
D-Link DIR-2150 AC2100 Router ez 11-12 ezer körül indul
Huawei WS5200-21 vagy ugyanez de -23-as 15 körül
van egy Xiaomi AX1800 is ha már AX-et ajánlottál 14 körül
vagy D-Link DIR-X1550 emagon 15500-ért
és akkor jöhetnek a TP-Linkek C64 AC1200 vagy C6 V4 AC1200 szintén 15 körülSzóval megéri-e inkább az újak közül választani mint megvenni az AC1200-ast?
Jobbak-e az újak? -
D.Orion
veterán
válasz
cs.zs. #99505 üzenetére
+Gubek-Einste
Köszönöm, holnap veszek is egy TP-Link AX23 1800-t lentre, aztán ha úgy adódik, majd fent is lecserém a régi 1043ND-t valami modernebbre. -
D.Orion
veterán
válasz
cs.zs. #99502 üzenetére
Szia,
Igen tudom, hogy a 2.4GHz sávja se egy Formula 1 sebesség, de jelenleg még elégnek bizonyul odafentre és az udvarra is kiér elegendő jel. Pont az udvar felőli fal mellett van. Plusz fent a T-home routere be van kapcsolva 5GHz-re így ott megfelelő a sebesség is a két hálószobában és a nappaliban is.1000/1000 lett bekötve már működik minden, csak kell ez a plusz eszköz lentre az alsó szint WiFi ellátása érdekében.
Az alsó szinten az épület túloldalán lenne a WiFi-s router a Tv-vel együtt. Onnan nem jön ki semmilyen értelmes WiFi jel az udvarra, elég csak ha a házban az alsó szintre kerülő router ott lent és egyben bent tud WiFi-t adni. A külső falak odalent 40cm vastag salakbetonból vannak.
A lenti routernek annyi lenne a dolga, hogy a fenti T-home egységből érkező cat6 belemegy és menne tovább belőle egy kábel a box-ba, majd onnan a tv-be. Csak tudja a router átengedni a tv-hez szükséges jelet. Nem értek hozzá, miként nevezzem.
Az alsó szinten csak mobil és tablet van, PC nem lesz soha csatlakoztatva rá, se pendrive, se semmi.Örülök a kérdéseknek.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
cs.zs. #99376 üzenetére
Az a rosszabb, hogy CB-vel nem kellett Archer se, Arris mellé már kellett, mert gyenge a wifi jele, de 9-es csatornán használva működött csak Archer-rel, viszont most már nem lehet matatni a csatornákat Arris-on, így talán a legkézenfekvőbb, hogy goto a legelejére: egy erősebb wifis eszköz az Arris helyett, amire lehet az Archer is elegendő
tehát volt olyan állapot, amikor egyetlen eszköz is rendben tette a dolgát és minden rendben működött wifi-n.
A mesh csak az én agyamban erősödött meg, de közben visszaemlékezésre késztettetek
-
AtHoS
nagyúr
válasz
cs.zs. #99372 üzenetére
"Azt nem feltételezheted, hogy ha most blokkolja a fal a sugarakat, másik eszközből majd nem fogja blokkolni."
Nem feltételezem, de ha csak azt veszem, hogy CB-ről Arris-ra cserélve a szolgáltatói eszközt kezdődtek a gyenge térerős problémák, mert CB-vel az emeleti sarokszobából minden eszköz megfelelően hálózaton volt, nem kellett mellé semmi kiegészítő jelerősítő, akkor egy wifire hegyezett eszköz biztosan jobb lesz, mint a jelenlegi Arris. Modem móddal nem próbálkoztunk még, bár lehet azzal és az Archert beüzemelve routernek is elegendő lehet.
"Azzal viszont eljátszogathatsz, hogy végigpróbálod a választható adó sávokat, hátha valamelyik jobban átjut."Arris-ban és minden egyéb Vodás eszközben letiltásra került a Wifi csatornák egyéni megadása, mert Voda szerint auto jól teszi a dolgát az eszköz
Működött is korábban a 9-es csatornára állítva az Archert mellé beüzemelve, de ez most nem lehetséges és így az Archer sem teszi a dolgát. Lehet csak az Arris hozza a hibát
"Az eszközeid (telefon, laptop) kézzel állítgatását nem is értem"
Akkor neked marha szerencséd van, mert nagyon sokan erre panaszkodnak.
Egyiken nagyon gyenge térerő van amin korábban/másik helyen jobb térerő volt, de közben egy másik szórt wifi erősebb lenne adott helyen/pozícióban (más név és esetleg más frekvencia is), akkor van pár eszköz, ami nem vált auto a jobb erősségűre és kézzel kell ezt megtenni, mert még a régi/éppen gyengébb hálózati részen marad.
A mesh ezt küszöbölné kiDe egyébként jó ezekről beszélgetni, mert most végig gondolva honnan indult az egész történet, milyen változások voltak, ami miatt bele kellett nyúlni, hol/milyen körülmények között volt működőképes a wifi hálózat, lehet tényleg csak az Arris-t kell behelyettesíteni az Archerrel az emeleti sarokszobából és meg is oldódik a helyzet
Alex91
Köszi, az elektromos hálózat biztosan jó csak nem tudom, hogy azonos fázison vannak-e a kérdéses fali csatlakozókEnnek is utána járok, mert ez biztosabb megoldásnak tűnik, mint a csak wifis kapcsolat
-
AtHoS
nagyúr
válasz
cs.zs. #99370 üzenetére
Sajnos vezetékelés kizárva, mert emeleti sarok szobából kellene alsó szint központi terébe vinni a kábelt, ami nem lesz kivitelezve (X irányban 0,75m, Y irányban 3 méter, Z irányban - 1,5m: lefelé fúrva konyha, onnan 3 méter szoba majd abból a központi térbe átfúrni, de mindezt falba rejtve kellene, ami nem éri meg jelenleg a vesződést, marások visszajavítását, helyiségek festését, stb...tehát jelenleg felejtős...majd egyszer talán belső felújításkor)
Az Archer folyamatosan elérhető/látható az Arris felületéről, de netes elérést nem mutat maga az eszköz, illetve hol volt, hol nem volt jelleggelÖtlet lenne még, hogy teljesen más néven szórja az Archer a Wifit, ne ugyanazon amire Ő is kapcsolódik, de akkor ott tartunk, hogy kézzel kell váltogatni ami kényelmetlen a szintek között. Bár lehet a központi helyről (lényegében a lakás középső területe az alsó szinten egy szekrény tetején, tehát magasságban is ideális hely) mindent is le tudna fedni. Végül is egy próbát megérne átállítani az Arris szórta Wifi-t más névre és az Archer-en meghagyni a korábbi wifi beállításokat, így a kliens eszközöket nem kellene újrakonfigolni.
Közben ráakadtam RT-AX55-re is aminél nagyon sok helyen feltüntetik, hogy AiMesh. Ez is jó lehet AX1800U helyett?
De lehet az van amit Te írtál, hogy el-eltűnik Archer számára a wifi jel. Viszont ezt gondolom egy Arris helyébe beüzemelt AX1800U vagy AX55 seperc ki is küszöbölné
-
Essejó
veterán
válasz
cs.zs. #99348 üzenetére
Most 5670v2 és Technicolor 2233(?) amit adnak, múlik a raktárkészleten is vagy, hogy mi van épp a szerelőnél. Az 5670v2-nél előfordul, hogy a 2,5-ös lant használva szakad időnként a kapcsolat. Ilyen esetben csak a Technikolorra való csere a megoldás. Bőven olvashatsz róla a Telekomos topikban.
A 2,5-ös wan portos router árak 40.000 Ft-nál kezdődnek, itt egy iPon lista link viszont amelyiknek 2,5-ös lanportja is van azok jellemzően az általad írt ár körül mozognak. -
z67
őstag
válasz
cs.zs. #99332 üzenetére
Ha megvan az optimális eszköz, akkor UTP-n kapja az Arristól vagy ahhoz is lehet mesh-ként rendelni routereket?
Erre gondolnék: AiMesh AX6100 WiFi System (RT-AX92U 2 Pack)
-
z67
őstag
válasz
cs.zs. #99330 üzenetére
Az a verzió nem jó, ha az Arris marad a nyílon és csak modem? UTP-vel tudom a sárga karikával jelölt helyen elérni az eszközöket az Arristól. A rajzon a felül lévő szobákban a kettő hely közül melyik a jobb? Vagy az Arris is lehet a mesh rendszerben egy eszköz? Nem gond ha két új eszközt kell venni amúgy. Milyen típust ajánlasz?
-
finest
addikt
válasz
cs.zs. #99281 üzenetére
Köszi, ránézek erre az Archerre.
Gondolom el akarják adni a szar mesh extendereket. Irtó bosszantó, persze feleződik a sebesség az oda-vissza kommunikációtól meg minden, de ezt sokkal kisebb sebességű routereknél is elviseltük. Amúgy a linksys ea7300 ac1750 pl. tudja úgy, h 2.4ghz-en tolja a routerek közt és 5ghz-en a kliensek közt az adatot, de drágálom. Ráadásul kettőt kéne vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest