- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
válasz
Gyurka6 #100279 üzenetére
Asszem USA. Rég volt. De rá lehet keresni. Ha meg felteszel egy OpenWrt-t, akármit is beállíthatsz. Meg mondjuk a 1043ND cserélhető antennás, lehet rá hosszú antennát tenni. Annak laposabb a karakterisztikája de nagyobb a sugara. Valójában van egy CRDA/wireless-regdb nevű adatbázis és a linuxok is onnan veszik, hogy melyik országban mit szabad és aszerint kezelik a wifi eszközöket.
-
cs.zs.
veterán
-
gyulank
addikt
válasz
Gyurka6 #94196 üzenetére
Nem értem. Milyen 2 fázis? Vagy 3-at akartál írni? 2 fázis nincs összekötve. Nem lehet, hogy azért nem ment át, mert nem azonos fázison voltak? Mert nyilván, ha ide az egyik fázis lenne bekötve a másik házba másik, akkor nem működne, de mivel az egyikben 3 van, hát nem biztos, hogy pont azon a fázison, ami a konnektorban van, de valamelyiken rajta lehet. Persze lehet, hogy az órán se megy át, de biztos, hogy ki volt próbálva azonos fázison? Mert ahhoz lehet, hogy nekem is ki kéne vezetnem a másik kettőt, hogy kipróbáljam, mert a konnektorok csak az egyiken vannak.
-
válasz
Gyurka6 #79774 üzenetére
Ez logikus.
Csak az nem tudom eldönteni, hogy melyik, számomra egyenlő nagyságúnak és felkészültségűnek tűnő tábornak higgyek: azoknak, akik szerint használatban, vagy azoknak, akik szerint használaton kívül száradnak előbb ki az elkók. Számomra sokkal logikusabb az, hogy használatban, de valaki a minap jól levezette az ellenkezőjét.
Köszönettel: MaCS
-
-
iff
senior tag
válasz
Gyurka6 #78854 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ugyan az, mert ennyire még nem ástam utána. De megnéztem [link] itt be is írtam, hogy mi "van benne", de már írták, hogy köztudott. Nekem még ez nem volt köztudott.
22990+szálítás volt. Mikrotik volt a másik 20K-tól lett volna, aztán asus lett. Lehet először és utoljára.
-
válasz
Gyurka6 #73361 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért, mert ezt szerintem félreütötted, és ne maradjon bent téves információ:
"mindenkire érvényes korlátozás létezik (20dBi). "
Ez valójában ugye dBm, mivel az 1 mW-os adóteljesítményhez viszonyítunk.A dBi az adott irányban mérhető nyereséget határozza meg egy hipotetikus 0 dBi-s izotróp antennához képest.
MaCS
-
farkas-j
őstag
válasz
Gyurka6 #52495 üzenetére
Nem tudod letölteni? A két gomb közül válaszd a jobboldali szürkét (Download through your browser), akkor böngészővel letöltheted.
-
suvomi
csendes tag
-
Rosy
csendes tag
válasz
Gyurka6 #50797 üzenetére
Az faja! :-/
Esetlegesen ha a 2 routert ethernet kábellel összekötöm? A lényeg az lenne,hogy a lakás emeleti részéről (ott van a router),normális/erősebb jelet kapjon a tv a netkapcsolathoz!
Ha ez mégsem lehetséges,kaphatnék valami pénztárca kímélő ötletet?
(A jelerősítő se biztos hogy elég lenne,ha gyenge a régi router.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest