- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #32817 üzenetére
PowerISO?
Régebben használtam, úgy emlékszem lehet szerkeszteni is és BD ISO-kat is lehet gyártani vele.Volt más hasonló progi is, de már nem emlékszem a nevére.
Talán ez segít?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #32817 üzenetére
-
Shamli86
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #32771 üzenetére
És tudnál is segíteni, hogy hogyan kell vagy valaki más?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #32721 üzenetére
Köszönöm
úgy néz ki ezzel sikerül.
-
aram01
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #31988 üzenetére
köszi szépen, hazaérek és letesztelem
-
aram01
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #31979 üzenetére
az a gáz hogy nekem csak ip címem meg portom van más nincs, a kamerák típusát sem tudom, telórol a vMEye működik vele, ilyen gépre nincs?
-
Egon
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #31111 üzenetére
Boot miatt, mert a BIOS-ok nem támogatják
Már bocs, de ez vagy szempont vagy nem... Van vagy féltucat pendrive-om, a zöme több éve megvan, és a nagy részéről sosem bootoltam még...
Másrészt vannak esetek, amikor én is inkább a FAT32-t preferálom: pl. nem egy olyan nagysebességű USB 2.0-s pendrive-om volt, ami drasztikusan (értsd: majdnem a felére) lelassult, ha NTFS-re formáztam (másoktól is olvastam hasonlókat anno).
A kisebb pendriveokat (2 GB és alatta) meg teljesen felesleges NTFS-re formázni. Nekem a 16 gigás Sandisk is NTFS-re van formázva (a legújabb, 32 GB-os, USB 3-as már természetesen NTFS-re). Van egy ( GB-os a kocsiban (zenét hallgatok róla), azon nem is tudom milyen fájlrendszer van. -
LonGleY
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #31109 üzenetére
Az ettől függetlenül is nyomi, azért írtam, de tudom, hogy az ex norton commander lovereknek ilyet kár. Nem is akarok belemenni. A lényeg, hogy más környezetben szocializálódtam anno (powermac).
Egyébként tudom jól, hogy többnyire NTFS-ről vagy CD fájlrendszerről (nem jut most eszembe a neve, Linux alól lehet olyanra formázni a pendrive-okat natívan a telepítő ISO tartalmához) tudnak rendesen bootolni, de az is biztos, hogy a birtokomban lévő USB tollak FAT32-vel gyorsabbak. A pontosabb okot már nem tudnám megmondani (és az is biztos, hogy a naplózás sem tesz különösebben jót - bár az kikapcsolható).
-
BoB
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #31109 üzenetére
Második bekezdésre: miért nem exFAT?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #30963 üzenetére
Az ott leírt eljárásra sincs szükség feltétlenül, azt ugyanis korábban arra találták ki, amikor valaki nem rendelkezik működő Win7 géppel. Például XP-s gépe van, de szeretne Win7-et telepíteni.
Ha viszont van kéznél Win 7-8 gép, abban elvégezhető a pendrive formázása, ami biztosítja a partíció első szektorában a megfelelő boot-kód felírását. Különbség (azonos fájlrendszer esetén is):
- Ha ugyanazt XP-2k gépben formáznánk, a felírt boot-kód a gyökérben lévő ntldr indítását végzi.
- Ha Win7-8 gépben formázunk, a bootmgr fog betöltődni. Utóbbira van szükség a Win7-8 telepítő működéséhez is.Mindebből következően, én simán formázom a pendrive-ot Win7 rendszerben, a Lemezkezelővel. Utána egyszerűen átmásoltam a telepítő tartalmát Total Commanderrel.
Annyit általában meg szoktam tenni (egyéb Windows másolásoknál is), hogy az üres meghajtóra először a kernelindítót másolom fel (bootmgr vagy ntldr), hogy a lemez elejére kerüljön, a boot-kód így biztosabban megtalálja, bár ez manapság már nem annyira érdekes, régebben volt jelentősége.
A MS-eszköz nekem azért nem vált be, mert szektorszinten klónozza fel a lemezképet, igen lassan dolgozik, legalábbis az általam használt táron. Fájlmásolással jóval gyorsabb.
-
Pales2014
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #30674 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!!
-
brd
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #30454 üzenetére
Köszi', de szerintem félreértesz. Maga a kombó működik jól, csak hülyén. A hiba a Windowsban van, az összes Win7 ilyen, amit valaha láttam. Van 3 ablakod, használod az első, meg a másodikat, egymás után, és egy Alt+Tab-ot nyomva a 3-ra vált át, de úgy néz ki, csak akkor, ha az első kettő közül valamelyiknek "always on top" beállítása van.
-
pitman
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #29805 üzenetére
Ami neked kell az a fájl menü exportálás funkciója lesz.
Van hordozható verziója is. -
pitman
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #29774 üzenetére
PDF-XChange viewer (alapvetően nem konverter, de amit fel volt sorolva azt tudja)
Nem online
Ingyenes
Tud jpg-be menteni és állítható a tömörítés
"Kézi/egyéni képméret átméretezési lehetőséget biztosít" nem tudom ezen egész pontosan mit értesz, de ha az oldal kicsinyítését/nagyítását, akkor tudja
DPI-t tud változtatni -
MZsoltee
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #29429 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #28617 üzenetére
LibreOffice válasza a HTML mentésre: A dokumentum nem hozható létre.
Mindegy, a felével már megvagyok, negyed óra és a másik fele is meg lesz. -
válasz
Fire/SOUL/CD #28615 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #26215 üzenetére
Hinnye
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #26213 üzenetére
Mit jelent a brutál?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #26003 üzenetére
tanultam adatbáziskezelést. középiskolában. 7 éve
pont annyi is maradt meg belőle...az SQL-es webalapú megoldás lenne a legjobb, mert azt bármin el tudom érni plusz célszoftver nélkül, de azt látom már, hogy nem lesz 2 kattintásos megoldás.
-
GIJoe
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #25883 üzenetére
értem, akkor vmi letöltés vezérlővel kombinált megoldást tesztelek v thunderbird kiegészítést
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #25271 üzenetére
Azért nem árt a ccleaner, programokhoz tartozó beállításain is átfutni, mert törölhet olyat ami az esetleg jól megszokott kényelmes programkezeléseket megborítja.
pl. böngésző sütik törlése, utoljára beírt URL-ek törlése, utolsó letöltési hely törlése, stb..
Persze adatvesztést nem okoznak, de kényelmetlenséget bizonyos körülmények között okozhatnak
-
csabika0001
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #25271 üzenetére
Köszi a gyors választ.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #25000 üzenetére
Ez az Auslogics Disk Defrag jól megszívatott win7 x64 OS-nél.
Feltelepítettem, aztán beállítottam, hogy rendezkedjen a HDD-ken ha a gépet nem használják. (OS SSD-re került - Samu 840 Basic)
El is indult a rendezkedése, de közben a gép szépen csonttá is fagyott azonnal.Nézegettem pár órát a gépet, hogy mi a fene lehet a gond, mert amúgy semmi problémás tünetet nem produkált, de pl. youtube filmnézés közben 15...20 perc után szépen kékes-fekete képernyőt vágott be és csontrafagyott vagy pedig a képernyő lekapcsolása után (20 perc) már nem lehetett visszaéleszteni.
Gyanús volt ez a 20 perc környéki idő, szóval minden wines energiamenedzsment beállítást széttúrtam, mire véletlenül benéztem az Auslogic Defrag progiba, átraktam 30 percre 15-ről és lám, innentől 30 perc után fagyott be a gép youtube filmezés közben. Na ekkor ment neki egy uninstall, mert tényleg tele volt már a problémával a .... Ezután a probléma megszűnt.
Szóval volt vele egy kellemetlen élményem. Remélem nem futok bele hasonlóba, bár legalább már van ilyen irányú tapasztalatom
Egyébként szimpatikus kis program
-
válasz
Fire/SOUL/CD #25005 üzenetére
Ez annyira frusztráló ...
Rajtad kívül mindenki tudja hogy miről van szó(SSD hard disk), és nem tartja értelmetlennek. (Jelentkezzen aki mégsem!)Mivel a súgóban már SSD protection címszó szerepel (már megfelelhet kényes ízlésednek), és biztosíthatlak, hogy a programozók is tisztában vannak hogy nem szabad SSD-t defragmentálni.
For some time now, so-called Solid State Disks (SSDs) have been on the market and differ very much from traditional hard disk drives (HDDs). Unlike HDDs, which require motors, heads, arms and the like, SSDs contain no moving parts. Instead of storing data on rapidly rotating platters with magnetic surfaces, SSDs use solid-state memory (semiconductor memory devices) to store persistent data and permit only sequential access of data cells in a memory array. Due to the architecture of SSDs, defragmentation becomes obsolete. In addition, current SSDs with flash-memory cells only have limited lifetimes and will often wear out after 1000 to 10.000 write cycles. Therefore an (unnecessary) defragmentation process would cause an even faster degradation of SSDs.
Forrás: SuperEasy LiveDefrag súgó -
válasz
Fire/SOUL/CD #25005 üzenetére
Lehet a Seagate Momentus-ra gondoltak
-
válasz
Fire/SOUL/CD #25003 üzenetére
Az írja, hogy "SSD-hard disk protection". Ez számomra azt sugalja, hogy felismeri az SSD meghajtókat, és azokat békén hagyja. Mivel nincs SSD-m, ezt kipróbálni sem tudom.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #24581 üzenetére
Hát ha rájönnék hogy kell a kettő közül bármelyiket is beállítani
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #24551 üzenetére
Én csak annyit szeretnék hogy
F1--re bindelni a ctrl+c, F2-re a ctrl+w, F3-ra a Tab gombot stb stb , szóval mind egy kombináció lenne, de nem akar összejönni
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #24549 üzenetére
Csak én vagyok balfa... hogy nem tudom beállítani?
-
Zoli133
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #24273 üzenetére
Nah igen diskpart, mennyit szórakoztam azzal kb 2 hónapja, épp ötülök, hogy sikerült elfelejteni
köszönöm neked és cigam-nak is a segítséget.
-
andorra
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #24201 üzenetére
Köszönöm. Kipróbáltam, bár nagyon felületesen.
Egyrészt az a probléma, hogy sok anyagom cue + iso formátumban van meg, ezt úgy látom nem bontja trackekre. A nagyobb baj azonban az, hogy inkább egy katalógus szerű állományt szeretnék létrehozni, ahol én adom meg az adatokat. Sok és különböző helyen lévő adathoz, közös borítóképek tartoznak, ezeket szeretném összekötni úgy, hogy csak egyszer kelljen betölteni a képet a helytakarékosság miatt, viszont mindenhol jelenjen meg, ahova tartozik. (Klasszikus zenei katalógus lenne elsősorban.) -
pvt.peter
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #24041 üzenetére
a mappában vannak fájlok, csak nem mindegyikre van hivatkozás, ezeket akartam volna "megtekinteni"
-
pvt.peter
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #24036 üzenetére
az a baj, hogy forbiddenelve (403) van a mappa...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #23677 üzenetére
Most kipróbáltam, a stop gombot registry scan közben. Ezt tényleg nem szreti, de a feladatkezelőből simán kilőhető volt.
Amúgy teszi a dolgát. Nekem inkább az tünt fel, hogy szeret molyolni. Magyarul lasú, de lehet hogy csak alapos?
-
brd
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #23570 üzenetére
"Probléma, ha dinamikus lemez lesz a C:\-ből?"
Az, arról nem is beszélve, hogy teljes adatvesztéssel lehet csak kivitelezni.Nem, az a visszafele irány, partíciótörlés nélkül nem engedi a Windows (fizetős softwarrel lehet törlés nélkül is). Alaplemezből dinamikust viszont bármikor lehet (Proftól felfelé), még újraindítás sem kell hozzá, más kérdés, hogy egyszeri júzernek nem érdemes, mert haszna nem nagyon, inkább csak problémát fog okozni.
-
xKacsax
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #23359 üzenetére
Köszi! jóféle
-
válasz
Fire/SOUL/CD #23307 üzenetére
-
psg5
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #23288 üzenetére
Köszi. Tesztelem.
-
aleister
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #23266 üzenetére
Works like a charm!
Köszi! -
szakalistvan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #23233 üzenetére
Köszönöm,jónak tűnik,mindjárt megnézem
-
válasz
Fire/SOUL/CD #23235 üzenetére
nope... még mindig kódot kér.
ott rohadjon el, meg az is aki ezt a f.szágot kitalálta.
visszasirom a winxp-t, fogtam, megosztottam, aztán kalap kabát. ment.
mindegy, majd egy mobil-vinyót kölcsönkérek.
azért köszi -
válasz
Fire/SOUL/CD #23233 üzenetére
valami általam sose megadott kódot kér a w7, ahhoz, hogy kapcsolatot tudjak létesiteni az egyik gépről a másikkal.
tehát, az egyik gépnek ahhoz kell a kód, hogy saját maga egyáltalán elkezdje a kapcsolatba lépést a másikkal. vica versa...
nem tudom érthető-e -
vilmaboy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #22855 üzenetére
úgy rémli, de most már nem is vagyok benne annyira biztos
-
kromatika
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #22841 üzenetére
köszönöm.
-
andy83
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22691 üzenetére
A két dolog nem függ össze szerintem, az USB-s dolgot megnézem a BIOS-ban amit javasoltak, ha átérek, de ettől függetlenül nem tudtam milyen driverek kellenek rá, ezért is kérdezem meg ezt itt.
Köszi Visormail, kipróbálom.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #22683 üzenetére
Köszönöm
Jó lett!
-
kaller1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #22678 üzenetére
Na ez nagyon jó, köszi!
(gadget felejtős) -
attiati
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #22670 üzenetére
Azt hiszem az a baja, hogy csak azt az adott fórumtémát akartam lementeni, de a képek egy szinttel kijjebb vannak, és oda már nem állítottam be jogosultságot az elérésre, nehogy elkezdje letölteni a teljes fórumot.
Megpróbálom httrack-el. -
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #22643 üzenetére
Szuper, már töltöm is
-
válasz
Fire/SOUL/CD #22636 üzenetére
Windirstat-ot ismerem, de olyan "plugin"-re gondoltam ami nem önnáló program, az intézőbe épül be.
-
troland26
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #22608 üzenetére
A közeljövőben lesz nálam 2 vga milyen tesztprogi a legalkalmasabb , hogy kiderítsem melyik az erősebb játékok alatt ? 6770 vapor-x , 6790
-
aginor
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #22601 üzenetére
Elsőt már próbáltam, üres az üzenetablak. Második elszáll hibaüzenettel, de még mindkettőt megpróbálom mégegysezr.
Köszi a segítséget! -
berbatov2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22591 üzenetére
Ezt a Easeus-t pofon egyszerű használni, sikerült is megoldani a problémámat.
Köszönöm a segítséget! -
hovika81
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22570 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged megpróbálkozom vele, sajnos nincs külön merevlemezem, hogy oda, letudjam menteni az adatokat és így pedig, még nem próbáltam az egyesítést.
zone: jól értelmezed az SSD az új rendszerlemezem.
-
zone
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #22570 üzenetére
Én is úgy értelmezem, hogy az SSD lett az új rendszerlemeze és a korábbi C partíciót akarja egyesíteni a HDD másik partíciójával.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #22399 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #22397 üzenetére
Valami hasonló fordítottban?
Van 3 évad Angel DVD-m (3x6 db lemez) szeretnék belőle jó minőségű, de nem helypazarló DivX/Xvid-et angol/magyar hanggal és feliratokkal, van ami ezt néhány kattintással egyszerűen megoldja?
-
ro_bert17
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #22366 üzenetére
A *.txt nem bírt vele.
A hexa editre meg ilyent ad: [link]
Ebből content_type.xml-ből lehet kikövetkeztetni legközelebb, hogy xml támogatott valami lehet? -
Kiskutyák
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22362 üzenetére
OK! Köszönöm! Igazából nem nekem kellett, hanem egyik haveromnak, csak nekem nem volt időm most megnézni, letesztelni. Továbbítottam felé, vagy meg tudja oldani, vagy nem.
Köszi azért az infot és a segítséget.
-
olivera88
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #22275 üzenetére
Elég a Dropbox is. Most megnöveltek a meghívókért kapott tárhelyet 500Mb re. És meghívásokkal ki lehet bővíteni a tárhelyet 16Gb ra.
-
csikosdapro
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22181 üzenetére
kiiktattam a wmp-t, aztán leszedtem a codec packot és újraraktam, mostmár megy, köszi a segítséget
-
csikosdapro
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22179 üzenetére
jaja, sajnos nem megy, ezért nem értem
-
csoki
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22152 üzenetére
kamera felvételek ezek aztán azért kellene hogy le tudja egyből játszani mert dvd-n van az anyag...
power dvd 12 ultra lejátszaná de az nem ingyenes...
ha átkonvertálom avi-ba a fájlokat akkor jó, csak hát mindig minden fájlt nem szeretném... -
zone
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #22105 üzenetére
Á, igazad van, miközben olvastam a válaszod be is ugrott, hogy az XP-nél az tényleg nem volt particionálva. A Win 7-nél tudom azért nem látszik, mert nincs betűjele.
Abban egyet értünk, hogy egy D-n lévő rendszer esetén a C formázásakor nem lesz gond? -
zone
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #22102 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy az is csinált egy kisebb, kb. 40MB méretűt.
-
pethYeti
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #22085 üzenetére
Köszi!
-
xKacsax
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22077 üzenetére
Ez az, tényleg! az új verziót leszedtem és abban benne van a blue-s csatlakozási opció!
Király köszi !!
Dluinet, had423 Nektek is köszi a segítséget srácok!
-
xKacsax
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22075 üzenetére
Hát a probléma oka az hogy az adatkábelemet elvesztettem és ezért csak a bluetooth lenne az utolsó mentsvár hogy azt a sok adatot átküldjem, de csak egyesével engedi.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #21765 üzenetére
Köszönöm szépen, úgy tűnik jó lesz
-
kovsol
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #21776 üzenetére
bocsi a dupláért, de látom átszerkesztetted
MP3 lejátszóra és meló helyre is el tudom így vinni, itthon oké, hogy letöltöm mindig újra, de melóhelyen nem szeretik ha ilyen hatalmas adatforgalmat generálok fölöslegesen -
kovsol
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #21776 üzenetére
kösz, már hányszor meghallgattam őket és erre nem jöttem rá
köszi !
-
olivera88
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #21754 üzenetére
Az Xnviewre gondoltam. Az ashampoo már tudta. Ez az h nem mentette semmilyenbe hanem csak print screen majd másolás és beillesztés msn be.
-
olivera88
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #21748 üzenetére
Kösz.
Lacces: nem probáltam.
Amugy érdekes mert mint print screenes fájl volt, nagy részét megcsinálta, de hagyott jó párat. -
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #21709 üzenetére
nem tudom mi lehet. a rendszert kb. 2 hete tettem fel. nem szűz, de még tapasztalatlan...
leszedtem a revoval, utána ezt is lefuttattam, a telepítő cd-t felmásoltam a c:\ gyökérkönyvtárba, lassan telepítettem, közben nem zajongtam. lement hibaüzenet nélkül, és mégis: "kis türelmet, a Windóz..."
feltettem az office sp3-t, futtattam rendszergazdaként, xp módban, semmi
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #21659 üzenetére
ezt nem értem. ez az ork.exe is belefagyott az uninstallba
-
scope2007
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #21637 üzenetére
LOL magyar név az output directorynál.. lehet a programozó is magyar akkor:
[Easy Watermark Studio Lite Free] -
atti1848
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21617 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #21619 üzenetére
Nade mik ezek a kulcsok pontosan?
-
KardosI
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21617 üzenetére
A registry takarítást miért kell elfelejteni??
(Én régóta használom a CCleaner registrytisztítót, problémát még nem okozott, csak azért érdekelne...) -
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #21440 üzenetére
Ez így elvileg rendben van?
(Van 100MB-s rejtett partíció, valamint magában volt az SSD amikor felraktam a Win7-et, csak később dugtam rá a 2TB-s vinyót amin a régi XP-s rendszer és adatok vannak)Windows Rendszertöltés-vezérlő
------------------------------
azonosító {bootmgr}
device partition=\Device\HarddiskVolume1
description Windows Boot Manager
locale hu-HU
inherit {globalsettings}
default {current}
resumeobject {30d41473-dfaf-11e0-80ac-b5d2000f4c38}
displayorder {current}
toolsdisplayorder {memdiag}
timeout 30Windows rendszertöltő
---------------------
azonosító {current}
device partition=C:
path \Windows\system32\winload.exe
description Windows 7
locale hu-HU
inherit {bootloadersettings}
recoverysequence {30d41475-dfaf-11e0-80ac-b5d2000f4c38}
recoveryenabled Yes
osdevice partition=C:
systemroot \Windows
resumeobject {30d41473-dfaf-11e0-80ac-b5d2000f4c38}
nx OptIn -
localhost
Közösségépítő
válasz
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #21442 üzenetére
Köszönöm a kimerítő infót, megyek tesztelgetek kicsit a progikkal
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kösz a kimerítő infót
Biztosan jól fog jönni ez a tapasztalatlanabbaknak
Szerencsére én nem esem bele sem az első sem a második pontba.
Az első pontba azért nem, mert nem win7 telepítővel particionáltam az SSD-t (OFF)(a kezdő szektor is megfelelő helyen van azért)(/OFF), a másodikba pedig azért, mert telepítéskor csak a cél háttértár szokott az alaplapra lenni kötve, pontosan annak elkerülése érdekében amit írtál. bcdeditben is C-re mutatnak az útvonalak
-
qwertly
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #21283 üzenetére
Köszi
-
Melack
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #21287 üzenetére
Videóhoz ez jó is, már elviekben fent van - yast nem akar rendesen haladni mostanában azt hiszem.
De én szeretem jól elkülöníteni az audió- és videólejátszót. -
kalló
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21101 üzenetére
Közben megvan miként lehet vele twain scannelni, köszönöet érte (#21181) ArchElf-nek
Kicsit körülményes, mondjuk, de nem vészes, ha bemásolom a ddleket akkor az Effects-Tools-Acquire from TWAIN menűpont alatt érem el -
kalló
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21178 üzenetére
A paint.net, nem tud twain driverből szkennelni, csak sima wia szkenneléés működik, mint a sima paintbe
De az unreal commander úgyfest be fog válni, elég jó.
Na most már "csak" ez van:
2. Cégeknek is ingyenes twainscan program kéne. Tehát szkennelni szeretnék twain driveres hálózati szkennerről. Paint nem tudja meghívni a twain drivertElőre is köszönök minden segítséget
-
Mexildos
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21239 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, jók lesznek ezek. Ezer thnx.
-
Vanir
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #21218 üzenetére
Ezer köszönet mester!
-
betyarr
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #21198 üzenetére
én is azt linkeltem,úgyhogy nem értem.
-
rt06
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #21194 üzenetére
milyen link?
-
kymco
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #21183 üzenetére
Köszi, megnézem mindkettőt..
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Fire/SOUL/CD #21178 üzenetére
Érdekes, hogy az én otthoni gépemben a Paint.NET sem tud twaint olvasni, de a Picasa bizony igen!
-
Blabcsi
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21160 üzenetére
Köszi, azért hátha.
Olyasmire gondoltam, hogy pl paint szerűen megrajzolom 2D-ben, méretezem, majd 3D-ben összeillesztem. Az AutoCAD nekem már magas.
bugizozi Próbáltam a Google SketchUp-ot, de sajna nem magyar, pedig elég tetszetős, tán még boldogulnék is vele, csak az a ny@mvadt angol...
Várok még hátha tud valaki valami okosat...
Jöhet nekem torrent is. -
Dragbajnok
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21135 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
És persze zone nak is.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #21127 üzenetére
Köszi.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #21124 üzenetére
Akkor a mostaniaknál mi a 64 bit? Csak támogatnak bizonyos 64 bites utasításkészleteket, de alapvetően még nem 64 bitesek?
-
zone
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #21115 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest