-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Sziasztok, tudnátok ajánlani olyan programot, ami teljes dokumentumot fordít le angolról magyarra.
-
GIJoe
addikt
Sziasztok
Régen sokat használtam az ABBY FineReader nevű programot, a bámulatos (már már sebészi) PDF módosítási képessége miatt, de elég borsos megvenni, van e olcsóbb netán free alternatívája... -
GIJoe
addikt
sziasztok, vettem egy használt üzleti gépet, egyszerűen nincs időm újratelepíteni win 10 pro van rajta, tudok ajánlani 2-3 appot, ami alaposan átfésüli...
-
GIJoe
addikt
Üdv, az lenne a kérdésem, melyik program ami leklónozza a ssdm 256 GB, rátehetem a normál 1 TB Hddre, de úgy persze átlépem idővel a 256ot... egyre több GB a céges adat, ssd megpihen, végem...
AcronisTrueImage.t próbálgatom eddig kevés sikerrel... -
GIJoe
addikt
Tudnátok ajánlani free backup szoftvert, (bootol is) ami ismeri az új vezérlőket, és tud tömöríteni is?
Régen a hirent, használtam a legújabb gépeken már nem tudok IDEre váltani ahci helyett h tudjak hdd képet menteni, most az 5. appot próbáltam, de ez sem az igazi...
-
GIJoe
addikt
Srácok, 3. napja keresem egyfolytában, de sehol nincs már fenn az alábbi...
ha valaki tudna dobni egy linket megköszönném...• Ati Stream SDK 2.2 Windows 7/Vista 64 bit
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Hali, tudnátok nekem olyan progit mondani ami a hddt, regenerálja, de nem offline?
(a hdd regenerátort használom, de bootlva leköt egy teljes gépet fél napra sok, idő... -
GIJoe
addikt
Üdv! Olyan programot keresek, ami megvizsgál egy adott IP címet, abban a tekintetben hogy nem a vizsgált IP cím rendelkezésre álló sávszéle gyenge? IP TV szolgáltatást tesztelünk és tesóm pattog hogy én bénázom, közben meg szerintem az ő, "tanyasi 10/5 Mbit" DSLje gyenge ehhez, az én Diginet (100/100Mbit) képest. Ő akar streamelni nekem (szerintem kevés a netje, de had dörgöljek egy prtscreent, az orrá alá )
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
válasz DrojDtroll #33120 üzenetére
csóró általános iskola, XP főleg, pár Win7 géppel, haldokló Novell szerverrel...
-
GIJoe
addikt
Üdv, Boldog karácsonyt!
Egy gyors kérdése unatkozás közben, létezik olyan freeware program, ami merevlemez smart érték változást jelzi egy központi gépnek, vagy leolvasható a hálózatban lévő gépek hdd smartja?
-
GIJoe
addikt
Tudnátok ajánlani appot,(Win-re) ami a DVB usb kütyüt, streameli nekem másik notira, eszközre.
Már vagy 25 appot telepítettem de mind kutyaütő, vagy csak locahostba működik (VLC, DVBDream,SmartDVB,PorgDVB....stb) Egyedül a Cast4ME nevű app működik pofon egyszerűen és ahogy igérik h kellene... viszont drága/fizetős a szentem...[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
válasz Oxy.kiraly #32345 üzenetére
Miért ne lenne lehetőség? Leszedsz 1 hiren boot CDt beindítod, Live XP mód, külső tár rákapcsol, és recuva elindít...
-
GIJoe
addikt
Üdv! Olyan programot keresek, ami ha nincs hálózati kapcsolat, újraindítja a Windows XPt.
Adott egy vezérlőgép, gprs modemen kommunikál, hetente x1 lefagy, és utazgatni kell nem kevésszer... -
GIJoe
addikt
Üdv! Milyen program, ami megmondja nekem hogy az optikai egység hány lemezt égetett ki...
-
GIJoe
addikt
Üdv! Régen free volt a dyndns szolgáltatás és az állandóan működő PCm el tudtam érni munkahelyről, most nem. Tudnátok ajánlani valami hasonló progit/szolgáltatást (persze freet)
Ha lehet a routerbe nem állítgatnék semmit, tehát nem oda szeretném beírni, vmiféle progi van ilyen? -
GIJoe
addikt
válasz T. Almeida #27389 üzenetére
köszönöm a helpet urak, nem volt időm próbálgatni most, 2 telefon feszt cseng...
zone: mondjuk ha van egy céges gépen 548 xls, és 114 helyen, de megoldottam
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Üdv! Tudnátok nekem ajánlani progit, ami rákeres egy adott fájl típusra és képes átmásolni is adott helyre.
Tehát afféle gyors freeware szortírozó appra gondoltam -
GIJoe
addikt
Tudnátok ajánlani appot, ami leszippantja a netbook BIOSát? ( másikra akarnám feltölteni, mert már sehol nem elérhető a BIOS vicc)
-
GIJoe
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #25883 üzenetére
értem, akkor vmi letöltés vezérlővel kombinált megoldást tesztelek v thunderbird kiegészítést
-
GIJoe
addikt
Üdv Urak! Tudnátok nekem ajánlani e-mail klienst, ami automatikusan leszedni a postafiók leveleit, és dátum szerint mappába tölti mint 1 letöltés vezérlő... Esetleg Thunderbird is tudna ilyet?
-
GIJoe
addikt
Üdv, van 1 DVDm amin csak DTS sáv van, van e olyan progi ami érintetlen hagyja nekem a videó fáljt de DTS>AC3 konverziót véghez viszi egyszerűen...
(amiket próbáltam, DVDFab,Shrink,WinX, a DVDecrypter nem hajlandó a stream processinger...) -
GIJoe
addikt
válasz MasterDeeJay #21402 üzenetére
-
GIJoe
addikt
válasz Vasinger! #21347 üzenetére
Easy Cleaner-ben van végles törlő funkció...
Eszközök menüpont, meghajtó tisztító...
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Üdv! Tudnátok e nekem ajánlani adatbázisba dolgozó nyilvántartó programot? Jöhet több tipp is, az sem baj ha hálózaton keresztül működik...
-
GIJoe
addikt
Üdv! Dolgozom egy cégnél 4 éve ugyanaz a remek XP van rajta (csiga lassú), a Rgazdi időhiányában nem tudja újratelepíteni... Szóval van e olyan program, ami a rendszerem beállításait lemásolja, gondolok itt a Novell beállítások, szakmai rendszerek, beállításai azonosítói stb
Egyáltalán XP licensz másolása lehetséges e, mert persze a telepítő lemezt sem adja ide... -
GIJoe
addikt
Üdv, szeretnék elmélyülni a firmware módosításban, a DVB-T(asztali) vevőm firmwarejébe kukkantanék bele... programokat, és hol kezdjem linket keresek...
GIJoe -
GIJoe
addikt
Üdv! Van nekem egy USB DVB-T tunerem, szeretnék egy programot, hozzá ami DXVA használva jeleníti meg a fogható adókat, és ugyanolyan minőségben is rögzíti!
Na most találtam 1 kiválló programot Splash lite,de sajnos nem tud rögzíteni...
(imádom nézni a DunaTVt pl fullHDben 8Mbit-el, közben 10%os cpu használat)
Szóval amit igazán szeretnék azt, megvalósítja tulajdonképpen 1 sima asztali Alcor 1500as is, ami nekem nincs..Tehát lehetséges! Kipróbáltam számtalan programot, VLC,ProgDVB, SmartDVB, CoreAVC codec, ffdshow, divx H 264 decoder, Arcsoft, < Velük a kép tökéletes, de a rögzített TS szétesik kockásodik, ha kódolom megakad, stb stb Láttok reális esélyt az igényemre? Előre is köszönöm a választ!! -
GIJoe
addikt
Üdv!
Olyan FTP szerver progit keresek ami a titkosításban otthon van
Auth TLS, Auth SSL és még tudja a HW adress szerinti azonosítást...
Nem muszály freeware legyen, csak előny...THX
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest