- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
LonGleY #31114 üzenetére
Hiába emlegeted már megint a Norton Commandert, én például előbb ismertem a Total (Windows) Commandert, a Nortonnal csak futólag találkoztam.
Viszont szerencsére, miután az első gépem összeraktam még 98-ban, egy ismerős felhívta a figyelmem az akkori Windows Commanderre, ami jelentősen használhatóbbá tette a fájlműveleteket, nem beszélve egyéb képességekről, amikre apránként jön rá az ember, akár még 10 év után is.
Ha jól emlékszem, hozzászólásaidban többször el is árultad magad, hogy nem is vagy teljesen tisztában a TC képességeivel, ezért is fura, hogy lenéző megjegyzéseket viszont szívesen teszel rá.
Nyilván sokat számít a megszokás is, de épp ezért nem illik például a Linuxosoknak fikázni a "hülye Windowsosokat", vagy fordítva sem. Ez egy örök ellentét, aki megszokja az egyiket, nem mindig érti meg a másik embert, hogy miért ragaszkodik valamihez.
Ezt nem mérték fel kellően a Microsoftnál sem, amikor a Startmenü erőszakos kiirtásával próbálkoztak. Nem bizonyult egy jó ötletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest