- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Egy olyan saját domain -en (*.hu végződésű) futó statikus weblapot szeretnék összedobni ami tulajdonképpen csak szöveget meg képeket jelenít meg.
Ehhez keresnék (most már) sablon projekteket ugyanis a fejlesztőkörnyezet az az Adobe Dreamweaver lesz, ugyanis régebben ezt használtam mindenféle weboldal szerkesztgetéséhez (kb. 10 évvel ezelőtt, akkor még Macromedia termék volt
).
Tehát frontendről lenne szó.
Igazából már csak sablon projektek kellenek, de ezt sztem talán összetudom kukázni google -el is.
Esetleg van vmi jó tipp arra, hogy hol találok aránylag jól testre szabható ingyenes templateket? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Olyan weblap szerkeszto IDE -t keresek amiben elerhetoek weblap sablonok is, mindegy hogy fizetos vagy sem.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van olyan program ami már egy futó program ablakát tudná előzni?
Pl. processz vagy fájlnév alapján.Üdv,
Peti -
pvt.peter
őstag
Szia,
"ezzel minden bejövőt - azt is, amire egyébként van engedélyező szabály ... "
Na igen, 19:30 után van olyan alkalmazás amelynek engedélyezve kellene lennie, ugyanis bizonyos esetekben ezzel tudnék belépni távolról arra az adott gépreA probléma az, hogy ezeket a szabályokat nem tudom úgy összeuniózni, hogy a fentebbi igényeket kielégítse.
Pont amiatt amit te is említettél. -
pvt.peter
őstag
Megnéztem, hogy mit hogyan lehetne beállítani.
Elég macerás a beépített Windows tűzfallal megoldani ezt.Egész konkrétan a következőt szeretném elérni:
1. Minden nap 18:00 -tól 19:30 -ig legyen teljes internet elérés az adott gépen.
2. A többi időpontban csak 1 adott alkalmazás tudjon kommunikálni kifelé és befelé.Ezt így elég nehéz összehozni, ütemezhetővé tenni Windows tűzfallal és feladatütemezővel.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek, amellyel belehet állítani azt, hogy egy adott idősávban, csak adott alkalmazás tudjon internetre kapcsolódni.
Másképp mondva: minden alkalmazás internetkapcsolata legyen letiltva adott órától adott óráig, kivéve azokét amelyeknek explicit meg nem engedem.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresnék, ami kiírná a processzor terheltségét, memória használatot illetve lemezterheltséget.
Mindezt úgy, hogy a tálcán legyen eszköztárként ahol automatikusan az aktuális értéket jeleníti meg mindenből.
Lehetőleg ne nagyon terhelve a gépet. -
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek ami következőt tudná:
Jelenleg a laptopomnak van használva a hangszórója illetve a mikrofonja.
Illetve jelenleg rá van dugva egy mikrofonos fejhallgató.
Ekkor automatán a fejhallgató eszközei lesznek aktívak.
Azt szeretném elérni, hogy amikor a fejhallgató rávan dugva, akkor lehessen kapcsolgatni, hogy a laptop, vagy a fejhallgató hangszórója illetve mikrofonja legyen aktív.
Tehát lehessen olyan csinálni, hogy pl. a fejhallgató be és kimeneti csatlakozója rá van dugva, de a laptop hangszórója és a fejhallgató mikrofonja aktív.
Mivel tudnám ezt elérni? -
pvt.peter
őstag
kellene egy olyan progi amivel adott billentyűkombinációkat tudok beállítani, hogy pl. hibernáljam a gépet
ötlet? -
pvt.peter
őstag
válasz
Ittnemaz #27346 üzenetére
nincs gond
am. ilyesmit kerestem: Capture Text -
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
válasz
Ittnemaz #27327 üzenetére
lehet rosszul fogalmaztam, tehát akkor mégegyszer:
- egy olyan progit keresek ami készít egy képet egy adott ablakról ami olyan szöveget tartalmaz, amit nem tudok kijelölni és másolni
- majd a fényképről automatikusan felismeri a szöveget (mindegy mi az, hibaüzenet stb.) ezáltal majd letudom másolni
- hangsúlyozom még egyszer, nem a szöveg tartalma a lényeghogy ennek az egésznek mi értelme?
nem kell bepötyögnöm magamnak a szöveget amit az ablak tartalmaz@LonGleY:
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Tud vki olyan kis egyszerű progit ami azt tudja, hogy egy adott ablakban levő szöveget pl, lefényképez és azonnal szöveggé is alakítja a tartalmát?
Tehát pl. van egy ablak amiben van szöveges tartalom, pl. hibaüzenet.
Ugye ezt nem lehet kijelölni, ezáltal lemásolni sem.
Erre szeretnék egy progit keresni ami az ilyesféle helyzeteket megoldja.
Lehetséges megoldás erre az adott ablak printscreenelése majd szövegfelismerővel beolvastatni, csak ehhez is két progi kell, ráadásul amit most ismerek az eléggé hatalmas egy ilyen kis volumenű dologhoz.Előre is köszi,
Peti -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Tud vki olyan progit ajánlani amivel belehet állítani, hogy adott gép milyen weboldalakat tud elérni?
(esetleg ha távoli elérés is van benne, akkor még jobb) -
pvt.peter
őstag
erre vki vmi ötletet?
[link]
régebben az allSnapet használtam, de az megállt a fejlesztésben v1.50 -nél -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan progit, amivel Win8 Professional x64-en az ablakokat belehet állítani úgy, hogy melyik legyen legfelül?
tehát pl. mint VLC-nél miután a Videó / Mindig legfelül opciót válasszuk -
pvt.peter
őstag
tud vki olyan progit, ami tesztelni tudja az optikai meghajtót? dvd íróról van szó, "Power Calibration Errors" hibaüzenetet ír ki
-
pvt.peter
őstag
tud vki olyan rádió lejátszó progit amit a tálcára lehet elhelyezni mint eszköztár?
-
pvt.peter
őstag
válasz
cellpeti #24149 üzenetére
pl. Audacity 2.0.2
-
pvt.peter
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #24041 üzenetére
a mappában vannak fájlok, csak nem mindegyikre van hivatkozás, ezeket akartam volna "megtekinteni"
-
pvt.peter
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #24036 üzenetére
az a baj, hogy forbiddenelve (403) van a mappa...
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Tud vki olyan progit amivel weboldal tartalmát lehet letölteni?
Ez így túl egyszerűen hangzik, tehát jobban specifikálom
adott egy weblap, pl:
www.akarmi.hu/~akarki/download/2010
a 2010-es mappában vannak fájlok, *.pdf leginkább csak nincs rájuk hivatkozás, tehát csak simán felvannak oda töltve.Van-e olyan progi ami kilistázná én nekem és le is tudná tölteni a kívánt mappa tartalmát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest