- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andy83 #31930 üzenetére
Sygic a legelterjetebb legális offline navigáció androidra. Én is azt használtam, amíg droidos voltam. Nagyon meg voltam vele elégedve. Használd előbb a kipróbálható változatot, de ezért tényleg érdemes pénzt adni!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura&hl=hu -
Visormail
addikt
válasz
andy83 #22687 üzenetére
pl a Driver Identifier-t esetleg próbáld ki.
-
válasz
andy83 #22690 üzenetére
Kérdezd meg a lapos pontos típusát és akkor a gyári oldalról le lehet tölteni driver-t hozzá. (XP topikban is kérdeztél, ott azt a választ kaptad, hogy a SATA miatt lehet a jelenség. Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy AHCI üzemmódban lehetne csak az a jelenség, de egy régi lapos(ha tényleg régi), az nem támogatja, vagy ha esetleg igen, akkor meg nem tudtad volna feltelepíteni az XP-t, mert eredeti, az MS által kiadott utolsó XpSP3-as telepítő sem támogatja az AHCI-t...)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
andy83 #21785 üzenetére
1. átállítod a böngésző alapértelmezett letöltési helyét,
2. letöltéskezelő programmalA letöltéskezelő bal alsó sarkában van egy Beállítások szöveg. Arra kattintva tudod megváltoztatni a letöltés helyét.
-
zone
őstag
válasz
andy83 #21785 üzenetére
Ebben a topikban programokat keresnek, de azért még válaszolok.
Internetbeállítások - Böngészési előzmények résznél 'beállítások' gomb - mappa áthelyezése. Ezzel áthelyezed az egész Temporary Internet Files mappát máshova. De használhatsz Chrome-ot is, az egyből oda tölt le, ahova megadtad.
-
válasz
andy83 #12429 üzenetére
A DiskDigger segíthet visszahozni az adatokat róla.
Érdemes a pendrive-épségét is leellenőrizni pl. ezzel: [link] Ezt a progit direkt a pendrive-ok tesztelésére írtak. Vigyázz, a write, ill. write,read and compare opciót kiválasztva törli a penddrive teljes tartalmát!
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
andy83 #10678 üzenetére
Ashampoonak van ingyenese, nálam teljesen korrektóül megy:hivatalos oldalról töltheted is
-
-
-
Killing
addikt
-
válasz
andy83 #10169 üzenetére
Hali!
De remélem elolvastad a HSZ-om utáni beszélgetéseket is, mert nem az az eredmény fog születni, amit szeretnél, az általam javasolt megoldásokkal!
flash
Photo SlideShow Maker 2.9
MAGIX Slideshow Maker 1.0.1.3Az első nem mai gyerek, de annak idején korrekt bemutatókat lehetett vele készíteni és gyorsan, a másodikat nem ismerem, de a MAGIX névnben meg lehet bízni, nem tudom hogy EXE kiterjesztésű bemutatót tud-e készíteni, de mindenképp megérne egy próbát szerintem
(7 napig használható regisztrálás nélkül, ha regisztrálsz akkor meg ingyenes ha minden igaz...)Fire.
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
andy83 #10108 üzenetére
szia én a Screengrab-ot használom...csak egy ff kiegészítő...
-
-
-
ponix
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest