Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"...a 0kb/s adatforgalom egyenlő a hálózat szakadásával?"
A fenti grafikonon nem (hiszen épp nincs forgalom), viszont ha folyamatos adatforgalom közben látsz kihagyás(oka)t akkor valami gebasz van. Persze hogy nálad vagy a túloldalon az még mindig kérdéses."De elég gyakran kapok hibaüzenetet, hogy a hálózati kapcs megszűnt, újrakapcsolódás, stb..."
Mármint a progi adja ezt az üzenetet vagy a Win? Szvsz ha előbbi, akkor nem nálad van a gond, ha a Win akkor pedig egyértelmű a dolog. -
Kernel
nagyúr
Másik topikban (látva a kínlódást) kénytelen voltam "felszólalni"
bemásolom ide is:Fórumokon gyakran ajánlják az ISO buherátor programokat ilyen célra, épp itt a Prohardveren is van egy másik topik stb. sok helyen láttam. Egyszerűbbnek tűnik, aztán szívnak vele. Én alapból másképp közelítem meg a kérdést.
Láthattad, az IsoBuster szépen mutatja a bootimage-et. Simán jobbklikkel ki lehet menteni (akár egy kész CD/DVD lemezről is, tehát nem csak ISO fájlból).
Utána indítok egy íróprogramot, bootolható lemezt választva megadom a bootimage fájlt, ahogy illik, ennyi. Esetleg meg kell adni bizonyos szektorszámokat, de az íróprogramok manapság már default adják a szükséges beállítást. Emuláció típusa az image-fájl méretének megfelelő floppy, vagy pl. XP boot-CD esetében "No Emulation".
Szóval, szerintem ez az az eset, amikor az utólagos barkácsolás helyett sokkal célravezetőbb egy új indítható lemezt összerakni. Csak azt talán sokan komplikáltabbnak hiszik, pedig valójában egyszerű.
-
KTU
addikt
Itt a 7 meg a 8 is magyar és ez szerintem free, az angolt teljesen töröld aztán rakd fel valamelyiket.
-
-
hruodnand
senior tag
Manuális törlés a legegyszerűbb. Megkeresed a program mappáit aztán egyenként kitörlöd. Általában a (..Program Files/(program neve) és ..Documents And Settings/(felhasznév)/Local Settings vagy Application Data) rendszermappákban kell keresni, de fejből most nem tudom, mert nem XP alatt vagyok.

-
mr_knight
senior tag
Nem hiszem, mivel az adott program bárhova hivatkozhat DLL fájlokért vagy más egyéb állományért. Szóval, ha mondjuk a System32-ben van egy olyan DLL fájla (például), amit a program használ, akkor azt eléggé nehéz kideríteni.

Ui.: Gondolom én, hogy ezért nem lehet megcsinálni.
MOD: Registry-ről még nem is beszéltem...
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
-
tkazmer
addikt
De elméletileg, ha van kedved kockáztatni, h esetleg elrontod, akkor a win xp saját progja is megfelel, ugyanis ha jól tom az megkérdezi az mp3 fileok írása előtt, h a kiírandó cd legyen e lejátszható hifiben és autóban
mod: Jah, és így azt is eléred, h később is írhass rá, mivel a win nem zárja le...
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

bemásolom ide is:

magyarul Audio CD-, (ill ez angolul volt) 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)