- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chris_T
tag
válasz
Brutforsz #16613 üzenetére
Hát, igazából olyat kerestem volna ami játék közben megjeleníti, hasonló módon ahogy fraps kiírja az FPS-t (igaz már megoldódott a probléma ami miatt kellett volna, az volt a gyanúm hogy az elkoszolódott heatpipe miatt túlmelegszik a cpu, és ezért visszaveszi a frekvenciát - kiderült hogy ez volt a gond)
De thx a linket, megnézem azt is, korábban kerestem ilyen kieget asztalra
-
-
-
attiati
veterán
válasz
Brutforsz #14797 üzenetére
Végre valaki a problémára koncentrál
Ilyesmiről van szó, de inkább reklám.
De ezek szerint mindenki inkább gmail-t használ, mintsem egyszerű, reklámértékű legyen a mailcím. (hacsak nem maga a bors*di.hu domain tulaja, és tud info@bors*di.hu címet regelni)
Mellesleg szerintem a gmail.com is túl ismert ahhoz, hogy "hivatalosnak" tekintse valaki.
(bár úgyis foglalt minden keresőszó). De szerintem egy borsodi@mail.com hivatalosabbnak is tűnik. -
válasz
Brutforsz #14797 üzenetére
Hali!
"Tippem szerint álláskereséshez kell a cím, s ebben a műfajban előszeretettel szórják ki olvasatlanul az üvöltően ingyenes e-mailcímről érkező pályázatokat. "
Van benne igazság amit mondasz, de csak részben. Nem az szokott gond lenni, hogy ingyenes mailcímet használ a user, hanem hogy pl firevagyokafuleimnagyokjuhee@freemail.hu és hasonlóan "értelmes" címeket használ. Ha "értelmes" mailcíme lenne a usernek (és álláskereséshez illene pl vezeteknev.keresztnev@freemail.hu), akkor nem dobálnák azonnal a virtuális kukába a pl önéletrajzot.
Fire.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest