Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Mikori a 700-as mert nyáron volt aki vett és majd ugyanannyit tudott mint a 760-as [link], de majd teszek vele én is egy próbát , bár szerintem az csak a jövőévben lesz
A másik dologra nem tudok mit mondani , de én szektor hibára gondolnék
Ha itthonról vetted megpróbálnám a a garanciát érvényesíteni(#4599) Tomi0703
700
770, ugyan az mint a 760-as csak ez színben tér el (fehér) és ezért 770-es a neve
DTR30
780
EXTREME Ez a leggyorsabb és nem kicsitOlyan 7-14nap alatt megérkezik ettől az eladótól
Winner_hun segít a rendelésben
6600Ft felett kell Áfát fizetni , de általában átcsúsznak(még senki nem írta itt meg az ebay-es fórumba se hogy megfogtak volna pent), mert relatíve olcsókat szoktak rendelni az emberek
-
Tomi0703
addikt
Üdv Urak!
Kellene egy pendrive, USB 3-as. Ahogy nézegettem külföldről sokkal jobban megéri rendelni, bár még sosem rendeltem (úgy láttam van egy kolléga aki ezzel foglalkozik). Nos, szóval 5,5 k körül gondoltam a keretet. Úgy láttam itthon ezért csak 16 GB-os példányokat lehet kapni, külföldről meg 32-eset.
Visszanézve pár hsz-t ez a Jetflash 760 van ajánlva. Azt nem tudom, hogy kitől vegyem meg. Valami megbízható eladó kellene.
Ez már nem ide illő kérdés, ezért offba teszem. Mennyi lesz kb a posta (vidék) és vámnál lesz valami fizetős móka? (Külföldi teló topikba olvasom, hogy mostanában mindent megfognak) Valamint még azt kérdezném, hogy mennyi idő míg ideér? Karácsony előttig ideérjen ez a lényeg.
-
bul07
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Hehe én 12-én rendeltem tőle és ma jött meg nekem is , igaz én messzi vagyok Bp-től ezért vagyok én pár napos csúszásban
A lötyögésről amit írsz az nálam is megvan, ez ilyen
Szerintem ez már egy újabb verzió, mert amit régebben rendeltem nem ilyen csomagolásban volt és a pen felülete is más volt
Telepítőnek tökéletes lesz, se perc alatt fog települni a W7-tAz a durva hogy itthon ez 4700Ft-ba került volna 2év garanciával, igen de ere még rájönne a szállítás is, még ha el is romlana menyibe fájna egy újabb rendelése ha a szállítást nézzük semmibe, akkor megéri itthon megvenni, hát nem
Sőt az ebay-en 4400Ft-ért 32GB lehet már kapni (770-en ugyan az mint a 760-an csak a szín eltérést jelöli a más szám)
Azért kíváncsi lennék hogy neki menyiben van egy 760-as, 2600Ft-ért árulja, 120Ft neki a postaköltség (bélyeges csomagba küldi), lehet vagy 1500 a tiszta ára kint
És igen végre rá van írva a sebessége a csomagolásra(a nyáron vásároltnak ha jól emlékszek még nem volt)

Ha valaki hosszabbító kábelt keresne ebay-en ezeket érdemes megnézni
1m [link], [link]
1.5m [link]
1.8m [link]Esetleg aki most akar venni pent tehetne egy próbát ezzel
SONY MICRO VAULT CLICK GU BLUE USB 3.0 16GB US $9.89 2200Ft
8-12 között lehet az írása és az olvasása 50-80 között
És az a durva hogy ez itthon 7000Ft körül árulják , de mire fel?????????? -
[CS]Blade2
addikt
Megjött a jetflash 760 16GB a topicban ajánlott ebay-es eladótól. 15.-én 11 napja rendeltem. Sebesség USB2-n 32/10, USB3-on 82/13. (ezt egy 4,12GB-s MKV másolásával mértem.) (75/12 van a dobozon.) Ami nem tetszett, hogy NTFS-nél a gyorsítótárazás miatt 100MB/s fölött indul, utána pedig gondolkodik, hogy mi a frászért is tette a memóriára, ha csak 13 körül fogadja a cucc.
Így a franc sem tudja, hogy igazából hol tart, és mennyi van még hátra, persze ez normális, csak eddig nem volt fura, mert 2MB/s-el másoltam, az már az elején lehalta magát, aztán szépen ment 2-vel, majd 99%-nál gondolkodott még egy kicsit. Talán csak a 6x sebesség miatt szokatlan ez.
Amit fel tudok hozni negatívum, hogy a burkolat nem tűnik valami masszívnak, és olyan, mintha lötyögne a bele, a csúszka nagyon könnyen megy, az ember azt hinné, hogy nem fogja majd meg a végállásban, de aztán valami szépen megfogja, így nem csúszik vissza a csatlakozó, ha nem a csuszkánál fogjuk csatlakoztatáskor.
Persze ennyi pénzért nem gáz, inkább legyen gyors ennyiért, mint keményebb műanyagban egy csiga. -
Gézengúz
addikt
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
azért ilyenkor sajnálom, hogy nem vágom az e-bay-t

-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Jaja, nem rossz a szállítási idő, és volt benne 2 hétvége is, kb 8400Ft körül volt, mikor éppen mennyi az árfolyam. Sandisk Extreme 32GB
-
Gézengúz
addikt
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
11nap, nem is rossz, mennyibe fájt?
-
SpaceKombajn
aktív tag
Ma megjött nekem is(15-én vettem) a kedvenc Ebay-es eladónktól a Sandisk Extreme 32 gigás pendrive
-
Gézengúz
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
-
vond
MODERÁTOR
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Én is pont ADATA S102 Pro-val használom a 2 méteres Equip hosszabbítót, és köszöni szépen, semmit nem lassul...

-
bul07
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Az enyém se tud erről (S102)
Én azt is az ebay-ről vettem(a kábelt)
-
Gézengúz
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
S102Pro erről nem tud....

-
[CS]Blade2
addikt
Ahogy visszanéztem a topicot, az ADATA-k nem szeretik a hosszabbítókat.
-
Gézengúz
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Már régóta 2m-es USB 3-as kábelt használok, kék színű, márkájára már nem emlékszem, itt vettem használtam ph-n... Mintha a gépbe lenne dugva a pen...Felhúzva egészen a monitor alá..
Megvan ez volt az...
-
[CS]Blade2
addikt
USB 3.0 hosszabbító kábelről van már valamilyen tapasztalat? 600Ft alatt látok 1 méterest. Hátul van csak usb3, így halál lesz ki/be csatlakoztatni a pent.
-
bul07
nagyúr
válasz
Gézengúz
üzenetére
16GB class10-es ebay-en is 2900Ft körül van , de már 2500Ft körül is kapható
32GB is van olyan áron mint amit linkeltél 4650Ft , 4950Ft, 5570Ft
-
Gézengúz
addikt
Valaki mondja már meg nekem ezek az Ebay-en tényleg ilyen olcsók? Hogy van ez?[link]
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, most jött meg egy 64gb usb 3.0-ás pendriveom, ami kicsit fura számomra.
A tényleges mérete 62gb exfatként, ntfsként 61,9gb, és ez az, ami furcsa számomra, mert a többi két (természetesen más márkájú) 64gb-s pendriveom kb 58,8gb és 59,6gb tárhelyűek.Leteszteltem h2testw-vel, és az hibátlanul végigvitte ellenőrzéssel többször is a teljes méretet, szóval még csak nem is kamu.
Hogy lehetséges, hogy ez ilyen nagy?
Abm márkájú, 116mb/s olvasás, 63mb/s írás.Ellenben crystaldiskmark már problémázott, nagyon sokáig futott, majd egy ilyen hibával leállt (test data default (random) ), illetve a test data 1fill hamarabb leáll ezzel a hibával.
Ez mitől lehet? -
bul07
nagyúr
válasz
monroe8609
üzenetére
Winner_hun-t keresd, itt a hirdetése (már az elárul mindent hogy mi a rangja , meg hogy hány hozzászólás van a hirdetésénél)
7-10nap alatt meg szokott jönni de lehet 14 is (munkanap)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
monroe8609
üzenetére
aprón van aki foglalkozik ebay-es rendelések lebonyolításával, minimális összegért, de még talán pénzt se kér. szóval ha csak az az akadály, hogy még nem rendeltél, és nincs ismerősöd, az ne tartson vissza.
a szállítás nyilván attól is függ, hogy honnan jön, nekem cucc hong-kongból is ideért kicsit kevesebb mint két hét alatt, de lehet egy hét alatt megvan már.
-
bul07
nagyúr
válasz
monroe8609
üzenetére
Kénytelen leszel NTFS-re formázni mert a Fat32 nem kezel 2gb-nál nagyobb fájlokat
Pen bedug feladatkezelőben jobb klikk rá ott formázás és ott ki tudod választani hogy mire
Amúgy ha játszik az ebay és olcsón meg akarod úszni akkor ez jó lenne neked 760 32GB 4500Ft
-
monroe8609
aktív tag
válasz
stargazerhu
üzenetére
ja igen!ez a formázás dolog hogy néz ki?? gondolom bedugom majd a gépbe és kiad lehetőségeket h mire formázzam??v h műkszik??
-
stargazerhu
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
igen igazad van, úgy értettem!
Fejemben jól volt, de a fogalmazás pongyola lett 
A lényeg hogy mind a filerendszer, mind a file formátumot támogassa.(#4564) monroe8609 Filerendszer annyira nem lényeges....csak ha mondjuk vmilyen oknál fogva nem támogatja az NTFS-t mondjuk, akkor arra formázva a pendriveot nem kapsz jó eredményt!

-
monroe8609
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
köszi:Aformátumokat megtaláltamamiket visz de fájlrendszert sajnos nem láttam sehol..Na sebaj,még annyit akkor hogy az írás olvasás sebesség milyen legyen a masinámnak??Ha jól értettem nagyjábol a leggagyibbal is elmegy a lejjátszás
köszi mégegyszer skacok -
FireKeeper
nagyúr
válasz
monroe8609
üzenetére
akkor leírásában nézz utána ezeknek
(támogatott fájlformátumok, fájlrendszer) -
monroe8609
aktív tag
válasz
stargazerhu
üzenetére
Medialejátszó??
avass be az mi és miért jobb?? egyébként ilyen tv nk van:http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ps43e450-p77664594/velemenyek.html
Nem tudom hogy ez a tv mire képesTotál nem értek ezekhez a dolgokhoz
sak hd filmeket akarunk nézni..Igen abban már megegyeztem magammal hogy 3.0 ás lesz
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
stargazerhu
üzenetére
várjál, a formátum meg a fájlrendszer nem ugyanaz. mindkettőt meg kell nézni, hogy támogatja-e a TV/lejátszó.
sebesség terén nem hiszem hogy problémád lesz, főleg ha USB3-as példányt választasz. lejátszásnál ugye olvassák az adatot a pendriveról, ez még a legkukább daraboknál sem szokott olyan lassú lenni, hogy emiatt akadjon a lejátszás, bár ha sok 1080p-s filmed van, ahhoz lehet megéri már valami gyorsabbat választani, biztos ami biztos.
-
stargazerhu
aktív tag
válasz
monroe8609
üzenetére
Pendirevra bármit rátehetsz
Én lehet azért már nem 16, hanem 32 gigásat vennék ilyenhez, hogy több filmet lehessen cipelni. Azt meg hogy a TV milyen formátumot támogat, NTSF, FAT...szóval azt nem tudom
lehet TVje válogatja....
FullHD filmeket akarsz nézni? Médialejátszóval? -
monroe8609
aktív tag
Uraim!!Egy fontos és teljesen amatőr kérdéssel fordulok önökhöz!!Filmet szeretnénk nézni a tévénken!A kérdésem az lenne hogy milyen írás olvasás sebességgel legyen megáldva a megvett masina hogy mindezt akadás és problémamentesen tudjuk élvezni??!! Úgy gondoltam hogy egy 16 gb os version elég lenne,fel le pakolgatnám a filmeket amit éppen nézni akarunk.Ja igen!!Ezekre a masinákra bármilyen formátumot ráküldhetek??pl mkv és társai??? Vagy az függ a tv-től is hogy milyen fájlformátumot tud lejátszani???
-
stvnppp
senior tag
stargazerhu, bul07:
Köszi a válaszokat! Eddig igazából a Windows 7 DVD USB Download Tool-lal csináltam, tök egyszerű, kb négy kattintás és némi türelem. Amúgy valószínűleg azért nem megy, mert a program nem ismeri fel, hogy a Sandisk egy USB eszköz, mert csak úgy jelenik meg a Sajátgépben, hogy helyi lemez. Ez mitől lehet, vajon? -
bul07
nagyúr
válasz
stvnppp
üzenetére
Nem az a gond hogy biosba nem állítottad át a boot sorrendet
Amúgy nem elég csak rámásolni a telepítő fájlokatÉn e videó alapján szoktam csinálni , mert megmutatja hogy kell és külön program se kell hozzá
-
stvnppp
senior tag
Lehet az, hogy az újonnan vásárolt Sandisk Extreme 16 GB Pendrive nem alkalmas windows telepítő futtatására?
-
bul07
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
ebay oldalán meny bele a My eBay: Purchase history ott kell látnod a terméket így , a végén van egy kis lenyíló menü menj a Wiew Order details-ra és ezt a képet kell látnod , ha Shipping address-nél ott a címed akkor semmi gond
-
[CS]Blade2
addikt
Regeltem, bedobtam a 760-ast a sinceritytrading-nél, aztán kifizettem a paypal-al. Jött 2 mail. Itt tartok.
"blabla
$11.69 = Total
Please send me your postal address and payment. The following payment
methods are accepted: PayPal.
If you want to mail your payment, please send it and include a copy of
this page to: "Most meg kellene írnom neki a címem?
-
Helmoras
őstag
Sziasztok,
Egy 16 gigás megbízható pendrive kellene nekem xbox360-hoz dlc-knek accountnak stb. minél olcsóbban itthoni boltból garanciával, mit ajánlotok?
-
bul07
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Nem jönne meg dologtól nem kell félni refund és kész
Amúgy Winner_hun a te embered itt a hirdetése is(#4547) mexel
4-5 lehet az írása és 19-20 az olvasása, megbízhatóság mindenből ki lehet fogni egy gyengébb darabot
Ha ez számodra elfogadható akkor hajrá -
mexel
veterán
Köszi! Azt hiszem rendelek, de sandisk-et. Ez a mini típus mennyire lehet megbízható és gyors (inkább lassú)?
Azért lenne jó ilyen mert nem lógna ki a laptopból.Közben itt találtam is egy oldalt, sok adattal, nem tudom mennyire reális.
-
[CS]Blade2
addikt
Most akartam kérdezni, hogy a 760-tól mit ajánlanátok, ami gyorsabb, de akkor lehet meg is van a válasz.
Amit én néztem: [Adata S102]
Viszont ez más eladónál drágább, lehet, hogy valami trükk van, ezért maradok egy 760-asnál, vagy max 780-as, de akkor csak 8GB-s jön ki. A 32GB-s 760 már nem rossz sebességben, csak 4,5-et már sajnálnák, ha nem jönne meg a cucc, vagy szart kapnák gari nélkül.Ami viszont érdekelne, hogy ki az aki tud segíteni a rendelésnél a ph-n, mert először fogok ebay-en vásárolni. Paypal-os külföldi rendelésről már van tapasztalat egy elemlámpa személyében, csak ez mégis kicsit más.
-
bul07
nagyúr
Eddig 3x vagy 4x rendeltem tőle, de sokkan mások is vettek tőle innen
Amúgy tegnap este rendeltem egy 760-ast , mert kellet még egy magamnak (telepítőnek)
Végignyálaztam az összes 16GB-at és szerintem a 700-730-760-770 éri meg megrendelni
A többi nevetséges olvasásra is , persze a 10-11MB/s írás se acélos de csak gyorsabb mint a többi a 5körüli írással
4000Ft körül vannak a gyorssabbak csakhogy 4500Ft-ért 32GB-os 760-ast lehet venni (feljebb ( #4507 ) Tikakukac hozzászólássában sebessége)Eredeti bontattlan csomagolásban vannak
Általábban 7-10napra érkezik meg persze ez függ a rendelés napjától is , pénteki rendelés hétfőn van feladva
-
fi:zi'k
nagyúr
Mivel a céltopik döglött, így bátorkodom itt feltenni a kérdést.
Milyen USB3.0 kártyaolvasót javasolnátok? Jelenleg kizárólag SD kártyát használok, így a Kingston MobileLite G3-at néztem ki. -
derive
senior tag
Sziasztok!
Vasarlas elott szeretnem kikerni a velemenyeteket az ajanlott 64GBs pendriveokrol. Most egy Kingston DataTraveler HyperX 3.0 64GB-t neztem ki magamnak a sebessege miatt.
Mennyire tudja tartani a beigert sebesseget, ill mit ajanlotok helyette?
Esetleg megeri a 128GB (ki lenne hasznalva
).
Sajnos nem Mon lakom, ugyh nem elerheto a teljes hazai kinalat. -
Pocok256
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszi szépen

-
Pocok256
veterán
Sziasztok 10k alatti USB 3.0 ás 32 gigás pendrive ot keresek sebesség téren 40/80 körül jó lenne ha hozná. De főleg strapabíróság lenne a fontos. Háttértárnak használnám szóval sűrűn mozogna rajta az adat.
(torrent és egyéb dolgok futkosnának róla.)
-
mexel
veterán
Úgy látszik megoldódott. Nem volt talán rendesen bedugva és csak usb 2 körül érzékelte. Kivettem, majd újra bedugtam, és jó lett.
-
mexel
veterán
Pár hete használom az Adata S102 pro 64gb-ot médialejátszóhoz. Amikor vettem leteszteltem, USB3-as porton az írás 45MB/s, az olvasás az 107MB/s volt. Most az írás 30-32 fölé nem megy. Mi lehet az oka?
-
mexel
veterán
Vajon miért nem lehet már ( főleg jó áron) ADATA S102 Pro 64GB-t kapni? Egyet vettem, de szeretnék még egyet és nincs. Az Adata N005 64gb az gyorsabb? Mert az van, de az drágább már.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Közben vettem egy Kingston DT100G3-at is, ezzel működik rendesen a ház elején lévő usb csatlakozó is.
De nagyon lassú ez a pendrive, 5 MB-al lehet ráírni, az olvasás vagy 80 MB, az legalább jó. Az írás legalább lehetne 20, de az 5 az egyenlő a viccel. -
Gézengúz
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Jó lesz az NTFS is nekem is azon van...
-
Gézengúz
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Mire akarod használni? legjobb az Exfat lenne, de akkor mediacuccok nem látják, (nem mind) régebbi mediacuccok csak Fat32-t ismernek, de ha 4Gb felett akarsz rámásolni és XP kompatibilis akarsz maradni (mindenhol) akkor meg NTFS.....
-
rayoliviero
veterán
Vettem egy Adata S102 Pro 16 GB-ot. Mire érdemes ezt formázni?
-
bul07
nagyúr
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Ennyi az árrés amíg elér magyar honba
Ha nem akarsz tökölni a regisztrációval akkor ajánlom Winner_hun-t itt van a hirdetése , a rendelés összegén felül pár száz forintot rá hagysz és annyi
Amúgy PayPal regisztráció kell igen22€ az 6500Ft , tehát biztos hogy nem kell áfát fizetned rá , ez az eladó ingyen szállít hozzánk
-
Apollo17hu
őstag
Miért van másfél-kétszeres különbség, ha Magyarországon veszem meg? Ennyit számít a reprográfiai díj?
Még nem vásároltam e-bay-en. Csináljak PayPal accountot vagy fizethetek nyugodtan bankkártyával? (Lehet egyáltalán kártyával fizetni?) Kb. mennyi szállítási költség kerül még erre? (És ha "megfogják" áfakötelesség miatt, azt hogy kell kiegyenlítenem? Kapok róla vmi értesítést, aztán simán utánafizetek?)
-
bul07
nagyúr
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Hopp egy link rossz , vagyis nem rossz csak a termékre mutat
Tehát
SANDISK CRUZER GLIDE tesztem ezen a linken érheted el -
bul07
nagyúr
válasz
Apollo17hu
üzenetére
8GB példányokat nem éri meg megvenni
16GB nézegess inkább
ebay-ről őt ajánlanám(szűrtem is 16GB példányokra)
TOSHIBA-kat nem ajánlanám az olcsóknak lassú az írása
Az olcsó SANDISK példányok 4-5MB/s írnak , SANDISK CRUZER GLIDE-et már vettem itt a tesztje
TRANSCEND JETFLASH-ből
700-730 ezek egyformák belsőre csak színben térnek el
760-770 ezek egyformák belsőre csak színben térnek el
Ez a négy közel azonos teljesítménnyel bírnak, itt az én 760-as tesztem5éves használat nem igazán garantált , csak akkor ha Magyarországon veszed 5év garanciával viszont árban így megy
ebay 2db 16GB TRANSCEND 760 5250Ft, ipon ugyanaz 9272Ft 2év gari
ipon-ból inkább ADATA S102 Pro 2db 10800Ft 5év gari22€ felet kell elméletileg áfát fizetni , de Pendrive-ot nem szokták megfogni
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
2 db pendrive-ot vennék alsó hangon 5 éves használatra. Az asztali gép alaplapja, amihez 90%-ban csatlakoztatva lesznek, egy ASRock H61M-GS, aminek USB 2.0-ás csatlakozói vannak. Elképzelhető, hogy az asztali gép a későbbiekben cserélve lesz, tehát - ha nem lényegesen drágább, akkor - a sebesség miatt 3.0-ás pendrive-ban is gondolkozom.
Kapacitásnak 8 GB-ot gondoltam.
Tudnátok ajánlani pendrive-okat (akár konkrét linkekkel), amelyek ár-érték arányban megfelelnek a fentieknek is?
Mégegy kérdés: ha e-bay-ről rendelnék, akkor kell extra díjakkal számolnom (vám, áfa stb.)?
-
Legi5
csendes tag
FireKeeper: Itt olvastam a technikai adatoknál, hogy nem támogatja a Boot funkciót.. (Ha csak egy elírás lenne és a gyakorlatban lehetne Boot-olni is alóla, akkor egyértelműen nyerő lenne, mivel tényleg jó pendrive-nak tűnik..)
bul07: Köszönöm a javaslatokat, meg fogom nézni őket..
-
Legi5
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudnátok-e ajánlani egy usb 3.0 pendrive-ot, ami megfelelne a következőeknek: - gyors a mindennapi használatnál, - megbízható, - lehessen alóla operációs rendszert Boot-olni, - hosszú garancia, - ár/érték aránya megfelelő (8-9 ezer körül legyen maximum)
Néztem a SanDisk Cruzer Extreme 16GB-ot és a Lexar JumpDrive P10 16GB-ot is, viszont náluk olvastam, hogy nem tudnak Op. rendszert Boot-olni, így nálam azok kiestek a lehetségesek közül.
A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv.: Legi5
-
Mauzes
addikt
válasz
stargazerhu
üzenetére
Nem maradt le a konklúzió?
-
Tikakukac
titán
760-as Transcend 32GB változat. 4.5k-ért baráti volt.
-
bul07
nagyúr
Régebben linkeltem ezt a TOSHIBA USB 3.0 FLASH DRIVE SUZAKU 16GB pendrive-ot , most meg akartam rendelni és jobban utánanéztem
Hát nem fogom megrendelni Read: Up to 70 MB/s, Write: Up to 10 MB/s ez elég gyenge és más TOSHIBA se sokkal gyorsabb egyedül a TransMemory-EX II™ és TransMemory-EX™ ami elfogadható sebességgel bírnak
Amúgy nagy piros pont a TOSHIBA-nak mert a honlapján minden sebességet leírnak még ha lassú akkor isMég nem döntöttem mit rendelek , eladásra menne így az alsó árkategóriából fogok lehet megint ezt , de még ránézek a SANDISK CRUZER ORBIT-ra is
-
dodoroli
aktív tag
Uraim!
Ezt a szívást amit én ma kaptam!
Ma hozta a postás a SanDisc 32GB Extreme usb3 pendrivot és gépbe bedug,rendre felismeri na mondom mehetnek rá a mentett adataim persze kivágással (na ezt kár volt) a total commanderben.
Pendrive gépből kihúz,később visszadug és semmi sehol gép fel sem ismeri a kék led a végén villan egyet és semmi több aljzatba is próbáltam és semmi másik gépbe is semmi!
Na akkor szívás,pendrive tönkrement adatok elvesztek! Adatokat most próbálom visszaállítani a merevlemezen Getdataback programmal hátha sikerül.
Holnap telefonálhatok garancia ügyben,online rendeltem ráadásul úgy hogy vissza kell valahogy postáznom szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Így a franc sem tudja, hogy igazából hol tart, és mennyi van még hátra, persze ez normális, csak eddig nem volt fura, mert 2MB/s-el másoltam, az már az elején lehalta magát, aztán szépen ment 2-vel, majd 99%-nál gondolkodott még egy kicsit. Talán csak a 6x sebesség miatt szokatlan ez.

de abszolút szimpatikus ajánlat!
ÉS ezekre amugy mennyit kell várni mig megjön??
(támogatott fájlformátumok, fájlrendszer)

Mindenesetre eddig jó, reggel megírjuk és megnézzük hogy települnek a gépek