Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
Hali, nem tudom mennyire kapcsolódik a fórumhoz, de szeretnék egy usb hubot venni. Természetesen 3.0-át, lehetőleg 5-7 csatival. Van valakinek valami bevált márkája, típusa? Köszi

-
Vakegérke
félisten
Üdvözletem a topiclakóknak.
Érdemes ezt megvenni?
Elsősorban a ReadyBoost funkció a cél. Avagy létezik emberi áron 8, de inkább 16 gigás USB 3 pendrive, amely megfelel a célnak? Magyar, elsősorban budapesti forgalmazó érdekelne.A válasz(oka)t előre is köszönöm.

-
Soma01
veterán
Itthon milyet érdemes venni az olcsóbb kategóriából? Vagy ott mindegy, mert úgyis lassú? A lényeg hogy márkás legyen? 8GB-os elég.
-
rover45
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Olyan mintha valami áttétel lenne a kitoló csúszka alatt, kicsit tolok rajta, és a fej előugrik, meg visszafelé is, elég elindítani a visszaúton, és becsattintja magát. Elégedett vagyok vele

-
rover45
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Köszönöm! -
rover45
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
nekem 59,66€-ba volt a 2db 32Gb Sandi Extreme, remélem nem csináltam rossz boltot

-
silboy
aktív tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Szintén ebay?
-
rover45
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
mennyi volt, ha nem indiszkrét?

-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Miért, a pen drive nem használódik el úgy, mint egy SSD?

-
bul07
nagyúr
Olcsó és gyors hát húzós
TRANSCEND JETFLASH
760-770-700-730
16GB-ba írás 10-12MB/s 2100Ft
32GB ~3600Ft 700-as teszt, 760-as tesz egy igen jó példányt fogtam ki, így nem garancia hogy a többi ilyen is így szerepel, csomagolásán 18MB/s volt(már el is adtam)Amúgy lehet meglesz az első ügyem vele (refund ügyileg) 2db 16Gb 760-as már 23napja úton van , 4nappal későbbi rendelésem már megjött ezért nem nagyon bízok már benne hogy megjön
Megérkezett most hozta a postás
-
kacsip
tag
Sziasztok
Egy 8-16GB-os pendriveot keresnék, ebay-es is lehet. Olcsó legyen, viszont sebességre ne egy sd kártya sebessége legyen
Tudtok ilyet ajánlani? -
CoolBoy323
nagyúr
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Milyen 4-8-16GB-os pendrive-ot ajánlatok, amin egy linux operációs rendszer fog futni? (Max 20ezerig)
-
hdekakas
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani gyors pendrive-ot, 32 Gb-osat, kb 10-13ezer ft értékben?
Főnöknek kellene, és most sürgős.
(Én usb 3.0-val nyomulok, így a 2.0 -kat nem ismerem, melyiket éri meg, ami nagyjából kihasználja a 2.0-s sebességet. Mert volt usb 2.0-m egy 16gigás tdk, de az 7Mb/s-al dolgozott, ami elég gyér.
)
Végülis mindegy hogy 2.0-s vagy 3.0-s, ha a 10-13ezres költségvetésbe belefér.
-
zseniális19
csendes tag
válasz
Teko001
üzenetére
Sziasztok, Kingston G4 8GB-ről teszt itt van, tehát G4-ből ilyen sebességen 64GB felejtős,
USB 3.0-án kb.
Sandisk Cruzer Extreme 64gb 200/180 sebessége,
ADATA S102 Pro 100/50 a sebessége,
Kingston DTR30 115/95 sebessége
Kingston DataTraveler Ultimate G3 184/94 sebessége
Ha sebességre lassabb is jó 15-20MB/s írás körül, akkor Transcend JetFlash 760 32gb-osból 2db, -
Teko001
őstag
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Engem is hasonló érdekelne, hogy 64GB-os pendrive-ból mit ajánlotok? Nyilván USB 3-as kéne, lehetőleg magas olvasási/írási sebességgel. Néztem a Kingston DTR30 és a DTU30G3-at is. Vagy esetleg a SanDisk Extreme 64GB, Transcend JetFlash 760? Vagy más javaslat, esetleg 2*32GB jobban megéri? Elsősorban eBay-ben gondolkoztam.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
A Kingston DataTaveler G4 64 GB-ról milyen véleményetek van?
Hogyan ír és olvas?
Pontos sebességadatot nem találtam. -
FishAir
senior tag
válasz
Handball94
üzenetére
Szerintem simán, ha nem sürgős. Ahogy itt is írták sajnos előfordulhat, hogy nem érkezik meg, de akkor az eladó visszautalja a pénzed.
-
Handball94
senior tag
Rendelnem kell a napokban egy új pendrivot, ebay is játszik (bár még nem rendeltem onnan, de nem tűnik bonyolultnak).
Még mindig ő a nyerő átlagos felhasználásra ár-érték arányban?
[link] -
pinnacle
nagyúr
2db Corsair Flash Voyager USB 3.0 32GB pendriveom van. PC-m USB 2.0-s. Az újabb sokkal lassabban írja a kis fájlokat, mint a régi, a nagyobbakat viszont gyorsabban. Jobb teljesítmény bekapcsolása után sem változik a helyzet. Gyorsítótárazás az eszközön engedélyezése után, már hozza a régi sebességét, a nagy fájlok írása viszont romlik. Szerintetek ez hiba, vagy lehet, hogy most olyan chippel forgalmazzák, ami nagyobb fájl írásra van fejlesztve.
-
FishAir
senior tag
válasz
zseniális19
üzenetére
Na. Remélem én nem járok így.
Bár az ebay-es várakozáshoz már hozzászoktam. Türelemre nevel rendesen, főleg a távol keleti rendelések. Szerintem még a US és Ausztrália is gyorsabb tőle. EU-s meg még mindig megjött egy héten belül. -
zseniális19
csendes tag
Sziasztok, gondoltam leírom tapasztalatom, rendeltem egy Transcend 760 sinceritytrading-től még 2014.01.14-én, majd 43 nap után írtam neki Ebay Resolution Center-en keresztül, hogy nincs itt a csomag, 2 napon belül válaszolt is, hogy várjak még 1 hetet, mert van hogy 3 hetet is késik a csomag a megadott dátumhoz képest vagy lehet hogy elveszett, majd jelezzem részére a fejleményeket, ezután az 56.napon írtam megint, hogy sajna még mindig semmi, és másnap visszautalta a vételárat. Ennyi a történetem, tehát nagyon korrekt volt, bízom benne máskor ide ér a csomagom tőle, mert szeretnék még rendelni majd ilyen jó árak mellett.
-
bul07
nagyúr
Na meg is van a 32GB 760-as teszt
Sokkal jobb eredményeket kaptam mint ami a csomagoláson szerepel
Lehet most egy jobb fajta lapkát szeretek beKíváncsi leszek hogy 16Gb példányoknál is látok e majd különbséget kettőnek a héten meg kel érkeznie
Tudjátok mit
Ki is teszem, az apóra 4350Ft+postáért csakhogy nyomjuk lefele az árat itthon is
-
bul07
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Na így jártam én is tegnap
Öcséméknél néztem egy telefonhoz aksit, látom 8font le is egyeztették avval akinek kell, elküldtem magamnak a linket hogy majd itthon megrendelem, hazaérve meg is akartam rendelni erre mit látok 4font postaköltséget hoz -
bul07
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Mi? Nekem
FREE Standard Int'l ShippingMegjött a 32GB 760-as, csomagolásán 70/18 szerepel már tesztelem is
-
andaman
tag
Üdv.
USB3-as 16 vagy 32GB-t vennék. Windows7-8. (XP)
10K körül.
Megbízható (Kingston?) márka, típus a lényeg.
Konkrét típust megadnátok, nagyon megköszönném. -
T@nk
tag
Megérkezett Transcend JetFlash 700 16Gb Pendrive-om. Nagyon meg vagyok vele elégedve. 75Mb/s, 12Mb/s van írva a dobozára én 120Mb/s, 20Mb/s mértem. 2300 Ft volt.
Mérési eredmények -
csiben1
tag
bul07!
A Transcend jetflash 700 és 760 között van számottevő minőségérzeti különbség? Én 700-at vettem, ami elég meggyőző fogást illetően, most gondolkodok egy 760-on is(32Gb), de kicsit félek ettől a csúszkás rendszertől... Mennyire tűnik masszívnak, mennyire minőségi a kidolgozás? -
stigma
addikt
Szaisztok, egy egyszerű kérdést tennék fel ki mire szavaz, mert én laikus vagyok USB 3.0 terén.
Mostani A-data S805 (2.0) ás pendrive-m szeretném lecserélni valami jobb 3.0-ra , és az alábbiakat néztem ki/ ajánljátok a hsz-ben:
- KINGSTON DataTraveler R3.0 16GB DTR30/16GB
- SanDisk Extreme 16GB (CZ80)
- A-data S102pro 16GB
- Transcend JetFlash 780 16GBAmi nekem szempont:
- átlag használatra kellene, nem kell hitperolvasási sebesség, néha filmet, adatokat másolnék/tárolnék rajta.
- 6-7k környéke legyen (10k már nem a környéke
)
- írási sebessége olyan 30-40 mb/sec legyen legalább
- garancia lehetőleg itthoni legyen, (bolt/ph!-s tag nekem megfelelő számomra eladónak)Eddig itt ph!-n találtam mindegyiket , illetve egy tesztet néztem amiben a Sandisk Extreme azért eléggé lenyomtat többit , igaz itt ph-n 7-8k környékén találtam, de edig bestbuy vételnek tűnik.
Ki mit mond?
Bármilyen típust/ajánlást meghallgatok.Segítséget előre is köszönöm.

-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
válasz
rover45
üzenetére
Az.
"magáncélú másolásokra tekintettel megállapított üres hang- és képhordozó jogdíjak"
Hogy rohadnának meg.
Pöffezkednek, a lé meg csak folyik befelé. Pfff...
Szerk.: Jahhh, nekik tökmindegy, hogy pl. a pancsizós családi képeket írod ki DVD-re (bármi másra), vagy épp másolod a filmeket, zenéket orrba-szájba. Tökmindegy, FIZESS, baszki.
Ezért kerül egy üres DVD 180 forintba. Akkor is ha pl. a saját produktumodat akarod kiírni, és jogtisztán továbbadni.
-
rover45
őstag
Szerk: am soha nem értettem, hogy ha a saját dokumentumait tárolom valamin, az mitől válik szerzői jogdíj kötelessé ... de mindegy is
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Újabb kérdés:64 GB-osok körében melyek most az ajánlott vételek? -
bul07
nagyúr
-
rover45
őstag
Sziasztok, szükségem lenne saját célra egy 16-32Gb USB3.0 pendrive-ra. 10-15ezret szánnék maximum a célra és szeretném ha minél gyorsabb illetve tartósabb lenne
Ki mit ajánlana?
Köszönöm! -
bul07
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Na ipon fórumban jár az illetékes ember(ipon ügyintéző) és ezt írta
A kolléganő téved: természetesen a PickPackPonton átvett termékekre is érvényes a Garanciafutár.
Így már biztos hogy jár hozzá
-
bul07
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
Igazad van én tudtam rosszul , vagyis régen járt hozzá
Én is rákérdeztem most biztos ami biztos [link]
Megjöhetne már a 32Gb-os 760-om , már 14napja úton van
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
Nekem is csak szemelyes asztalcsapkodas utan sikerult elernem valamit (6 het utan azert elfogyott a turelmem)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
A "nagy konyvben" ez all: "TOREKEDNI kell a minel hamarabbi javitasra, 10munkanapon belul.
Ez egy akkora baromsag, h csak na... En tudom milyen az ipon garancia, es ezert mondom, h egy honap lazan van... Mocskosok nagyon!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
nem is mondta senki hogy HDD-t/SSD-t rendelj ebayről...

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
na igen, a legtöbb kínai meg hongkongi ebay-es meg jóformán a harmadik világból elküldi ingyen (igaz, várni kell rá egy-két hetet). a vicces, hogy sok terméknél a shipping többe kerülne mint maga a cucc, mégis ingyen küldik.
amúgy jellemzően nem szoktak lerohadni a pendrive-ok. nekem mindösszesen egy halt meg, de ahhoz valószínű az ősrégi kolis pentium2-es gépparknak is sok köze lehetett, mert úgy forrósodott mikor ott használtam, mint a fene.
ráadásul egy pendrive-nál, meg bármilyen adathordozónál nem is igazából az eszköz képviseli az értéket hanem az adat ami rajta van. -
bul07
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
Ha van a kőzeledbe Pick Pack Pont akkor oda kérd ezzel a szállítássi módal
Ugyan úgy jár a garanciafutár is hozzá
És szerintem ez a leggkényelmessebb átvéttel, nem kell várni a futárt hanem ha jött a sms hogy megékezett a cucc a kiválasztott boltba csak érte kell sétálni, 4-5nap van átveni
(De kérdez rá egy e-mail-be) -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
Egy telefont visszakuldeni 2k... Egy pent akkor siman 1k-ert visz a postas (gyalog
)Nem mellesleg ipon honapokat fog ulni a garin, akkor meg teljesen mindegy, h a marha iponra varsz, v h oda es vissza erjen a postagalamb
2540-ert hazhozszallitas meg nevetsegesen (de inkabb pofatlanul) sok!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
akkor ugyanúgy postázós garis, vagyis ha baj van vele, ugyanúgy postázni kell, akkor meg már nem tök mindegy hogy Budapestre vagy Hong-Kongba megy?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
En szeretem ha tobb penz marad a zsebemben...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
az a felfogás
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)