Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
a jetflash 790 amúgy mennyire masszív, minőségi házban van?
megmondom őszintén, nekem a 760 elég "gagyinak" tűnik, olyan lötyögős műanyag az egész
-
bul07
nagyúr
válasz
Gézengúz
üzenetére
Ép most tettem ki
(remélem ennyi még belefér és nem kapok büntit mert ide is linkeltem) -
bul07
nagyúr
32Gb 770 18 a gyári adat 790 32gb-nak meg 25
SanDisk Extreme 32GB-os meg 7800Ft, ez is eszméletlen gyorsIlyennel szemezgetek egy ideje
Lehet el kellene adnom az én 32GB S102-met és rendelnem egy ilyet, csak kicsit kopottas a kinézete mert a munkás táskámba hordom és a kanál kés megkoptatta, 16hónapos
Kapnék én ezért 4500Ft-ot? (az új ára 8000Ft)
-
HKorn
veterán
köszi. akkor a 790-esből jobban megérné a 32-es, ahogy nézem jóval gyorsabban is ír.
amúgy most jelenleg egy jetflash 770-et használok 8gb-s verzióban, ez nem tudom mennyivel lasabb a 790 32-eséhez viszonyítva?
szerk: a SanDisk mondjuk jóval meggyőzőbb sebességre, lehet ezt kellene inkább vennem

-
bul07
nagyúr
16Gb
790 ez az alap(teszt), utána majd dupla árért van jó SanDisk Extreme de ez piszok gyors (teszt)Amúgy 790 32GB-os 3500Ft-ba kerül (teszt)
-
HKorn
veterán
vennék egy 16gb-os penyót, lehetőleg usb 3.0-t, melyik jelenleg a bestbuy ebben a kategóriában, ami relatíve gyors írásban, de mégsem baromi drága?
-
bul07
nagyúr
Ha kifogja az ember akkor igen, de gyári adat ugyan az mint 32Gb-os példánynál
-
Sziasztok! Én JetFlash 780 16GB után akartam hasonlót, de 32GB-ot. Ugyan ebben a szériában a 32GB már nagyon drágállottam, így vettem egy ADATA S102 Pro 32GB-ot. Nagyjából ugyan az a sebesség, mint a 780 16GB-nak és árban nincs nagy ugrás. Min 40MB/s írást akartam USB3.0 csatin (előlapi) és meg is kaptam:
ADATA S102 Pro 32GB ~ 7500-8500 HUF (fém)

-
flash-
veterán
usb2 es 8gigás pendrive kellene ami jól teljeseít usb2 alatt,ötlet?
-
Soma01
veterán
sinceritytrading-től 2 hét és 3 nap alatt megérkezett a rendelt USB kulcs. Ajánlom mindenkinek!
-
Jammalan
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy pendrive ajánlást, amire nekem kellene windows telepítés saját célra tehát jó esetben max félévente és néha filmek, sorozatok szállítására, valamint nyomtatni való doksik hurcolására. De most a fő szempont a windows lenne, a napokban kellene újrahúznom. Úgy gondolom 8gb nekem elég lenne, szeretném ha tartós lenne és persze olcsó is
. Előre is köszönöm. -
ElGatto
aktív tag
válasz
Handball94
üzenetére
Most, hogy mondod az egyik USD a másik GBP, bár ennek mi az oka? 2 külön helyről szerzi be? A termékek között amúgy van más különbség vajon?
-
ElGatto
aktív tag
Hi, ennél a sinceritytrading kollégánál miért van ugyan abból a termékből 2 féle 2 külön áron?
pl. transcend 790 32gb, vagy SANDISK ULTRA DUAL OTG 32GB 32G 32 G GB ON-THE-GO USB FLASH DRIVE LIFE TIME WARR 4102 ft vs 4162 ft?ez a második penyo mennyire ajánlott?
-
flash-
veterán
na még egy pendrive kellene:
-mérete:8GB legyen,
-ne legyen kupakos(vagy legalább oda lehessen hozzá kötni a kupakot),
-jó árban legyen,
-és USB 2.0 án teljesítsen jól.(nembaj ha nem usb 3-as)köszi a segítséget előre is
-
isx1
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Kipróbáltam és nem látta az eszközt.
Leszedtem a HDD low level format tool-t, az látta, de access denied.Akkor tehát jön sajnos a backup kérdés.
Mi az: USB 3, nem veszett gyors, de nem is lassú (=ár-érték) és nem romlik el.
-
isx1
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy "Toshiba UT16GSW 16GB USB 3.0 "Suzaku" fehér Flash Drive"-ot és tetszett is kb. 5 napig.
Másolás közben azt mondta, hogy írásvédett lett.
Nincs rajta kapcsoló.
Driver uninstall. Resintall.
Legújabb driver a toshibától - ami nem tudom csinált-e bármit.
Safe Mode-ban sem engedte formázni.
4 ezer Ft nem sok, de a régi USB 2-eseknek a méretével volt a baj, valamint, hogy sok év alatt azért csak elhagytam egyet-kettőt, de ÖT nap?!!Találkoztatok ilyennel? Esetleg megoldás? (A kukán kívül - gari... hát, nem tudom van-e értelme)
/Ha minden kötél szakad: melyik a nem-elromlós fajta?/
Köszi! -
flash-
veterán
Sziasztok
Légyszives linkeljétek azt a sincerity ebay oldalt ahonnan gyorsan olcson megjon a transcend 780as 16g os pendrive
Koszi -
fdisk
őstag
Ma nekem is megjött az ADATA S102 PRO 64GB-os penem.
Szép,titan szürke színű.
USB 3.0-on nem tudom kipróbálni,de 2.0-án 30-32 megával másolja a nagy fájlokat.(mkv) -
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Nővéremnek keresek pendrive-ot, 16-32Gb körül. Jó lenne egy kicsit nőiesebb darab, látom a JetFlash 780-790 kelendő mostanában, a 820G is használható darab?
Köszönöm
-
flash-
veterán
sincerity több találattal is fellelhető a 16 gigás Transcend 780 as pendrive-al.
kérlek linkeljétek melyiket érdemes megrendelni ami gyorsan meg is jön és jó áron van. -
Sziasztok,
32GB Transcend JetFlash 780 vásárlásán agyalok pár korábbi hozzászólás alapján.
Van esetleg egyéb alternatíva, amire szintén ilyen nagy gari van, nem drágább, megbízható, és hasonlóan gyors (ebay, hardverapró nem játszik)?Előre is köszönöm.
-
BitMiller
csendes tag
Tiszteletem!
Kutatgattam, hogy ne legyen felesleges a kérdésem, de mégis meg kell kérdenem:
Létezik-e manapság még olyan pendrive, amelyen van egy kis kapcsolócska, két állással: "Írható/Nem írható", vagyis lockolható? Nem hardveresen titkosítható külön szoftverrel, hanem kapcsolóval írásvédetté tehető. Avagy ne reméljek ilyet találni már? Hanem SD kártya+olvasóval, vagy esetleg MP3 lejátszóval kell megelégednem? Nem akarok extra szoftverrel bánni össze-vissza, titkosítgatni meg jelszavazni. Ugyanolyan céllal kell, a vírusos gépek ellen, mint a "http://prohardver.hu/tema/irasvedett_pendrive_vasarlas/hsz_1-50.html" témában kérdezőnek, akit ide irányítottak. (Nem tudom, megtalálta-e a számítását.)Remélem a kérdés nem sikkadt el

Szép napot! -
Soma01
veterán
Ma, vasárnap délben megrendeltem sinceritytrading-től 2db TRANSCEND JETFLASH 790 USB 3.0 16GB USB FLASH DRIVE-ot és már este 18.00-kor postára is volt adva.
Kíváncsi leszek, mikor ér ide. -
bul07
nagyúr
Igen egyszer
Az első refund kérő üzenetre még reagált is majd csend, írtam még vagy kétszer de semmi, megnyitottam az ügyet, ara már nem emlékszek hogy ekkor egyből visszaadta az pénzt vagy ebay zárta az ügyet a javamraDe az biztos hogy a negatívok többsége a kommunikáció hiányát írják
-
Cs.I.T.
csendes tag
-
flash-
veterán
hali
melyik 16Gb-os Usb 3 as pendrive ot ajánljátok?
sebesség megbizhatosag fontos. -
ktamas76
csendes tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Ln is tőle rendeltem 32GB 790-est, de nekem nem akarta elfogadni a transcend oldalán. De a tempóval nincsen baj.
-
bul07
nagyúr
Na ma megjött a e hó 3-án rendelt 2db 16GB-os
Viszont a két 32GB-os példány még sehol nincs, ha holnap nem jön meg túl is lépem a 30napot rendesen jövőhéten se jön meg akkor kezdődik a kuncsorgás a pénzemért
És szerintem megint ügy nyitás lesz a vége mert a negatívoknál a kommunikáció hiánya van megemlítve -
vond
MODERÁTOR
Egyetlen hátránya, hogy rosszabb a kompatibilitása, mint a FAT32-nek és az NTFS-nek. Bizonyos TV-k, asztali eszközök, és hasonlók még nem támogatják. Win7, Win8 natívan viszi, XP-hez meg telepíteni kell egy apró frissítést.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Ha PC-n használod XP-nél újabb Win rendszeren, akkor az exFAT a legcélszerűbb.
-
TaaT
nagyúr
"Pendrive-ra amúgy fizettetnek vámot vagy áfát?"
Ha unión kívülről érkezik és 22Eurónál több az értéke per csomag/levél akkor igen, áfát és egy kis vámeljárási díjat. De mivel a pendrive kicsi és könnyű, elég nehezen szúrják ki a vámosok, egyetlen lebukási lehetőség ha 22Eurónál többet ír rá az eladó.
-
cocka
veterán
Pendrive-ra amúgy fizettetnek vámot vagy áfát? (ez utóbbit mondjuk nem is értem, hiszen a külföldi webáruháznak már amúgy is kifizeted a VATot)
-
bul07
nagyúr
A legrégebbi a múlt hó 10-i szerintem megjött , mert 3 rendelésem volt ugyan az 2db 16Gb 790-es , és ebből 2db rendelés megjött és mivel az utolsó e hó 3-án lett kifizetve ez még nem jöhetett meg marad a két régebbi
Az egyik igen megviselt volt mintha meg is ázott volna nem nagyon de látszott rajta víznyom
Viszont van még két rendelésem múlt hó 15-ről 16-ról , na ezek még nem jöttek meg, 790 32GB-os példányok egy-egy darab külön
-
cocka
veterán
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
FAT32 és minimum 8 kilobájt/klaszter legyen.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Milyen fájlrendszerben és foglalási egységben formázzam meg a pendriveomat? (flash voyager 16gb)
-
mcs
veterán
Sziasztok!
16 gigás, usb3as pendriveból tudnátok ajánlani egy igazán gyors félét?

-
vond
MODERÁTOR
Itt egy teszt.
Nemrég vettem én is egy ilyet, eddig semmi gond vele. Gyors, masszív, jól is néz ki, és az itthoni árakhoz képest viszonylag olcsó is.
Arra figyelj majd, hogy gyárilag FAT32-re van formázva, amin ugye 4GB a max. file méret. Ha átformázod NTFS-re, vagy EXFAT-re, s netán valamiért vissza akarod tenni FAT32-re, akkor ahhoz direkt valami partícionáló programot kell használnod Windows-ban, mert simán oprendszerből max. 32 gigáig lehet ilyen file rendszerre formázni.
-
bul07
nagyúr
Inkább a kék belőle 1000Ft-al olcsóbb

-
fdisk
őstag
Srácok,általános vélemény a ADATA Elite S102PRO 64GB USB 3.0 penről?
Ezt néztem ki magamnak. -
Gézengúz
addikt
válasz
zseniális19
üzenetére
Haverom pendrive-jait ezzel életre tudtam kelteni.....
-
zseniális19
csendes tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Próbáld meg még ebben a cikkben az első lépést, viszont ha nem segít, akkor ez a pendrive probléma forum, kérdezd meg ott, hátha ott tudják a megoldást.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
zseniális19
üzenetére
szia,
nem látja lemezkezelő sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Előre is köszönöm.

Kíváncsi leszek, mikor ér ide.