Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz
Janex83
üzenetére
És ebay nem jöhet szóba ? (garancia kérdéses)
Vagy ADATA S102 Pro 64GB [link], pár hozzászólással feljebb van a sebesség teszt
(#4398) harry
+4k körül van ilyen méretben olyan, ami kétszer ilyen gyors,Tudnál egy pontos megnevezést adni , ránéznék , mert pont ilyet keresne az illető akinek válaszoltam
-
Janex83
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudna nekem segíteni valaki a lent lévő pendrive-ra olvasási/írási sebességet írni, mert már vagy 2 napja bújom a net-et, de nem találtam róla adatot sehol sem.
Silicon Power Marvel M01 USB3.0 64GB
Előre is köszönöm!
-
mexel
veterán
Megjött az ADATA S102 Pro 64GB.Megvannak az első eredmények miután átformáztam NTFS-re.
TC-ben és intézőben is néztem:
Nagyobb 1-6gb-os fájloknál USB3-as porton az írás max kb 45MB/s, az olvasás az 107MB/s.
Kisebb fájloknál (mp3 és hasonlóak) az írás 32-38MB/s, az olvasást nem tudom, mert ssd-re olyan gyorsan felnyomta hogy nem volt ideje kiírni
Kis apró fájlok, kis doksiknál teljesen változó, 1MB/s-től a 32-ig minden volt.
Tesztprogit nem futtattam, most nincs több időm rá mert máris használatba veszem

Ja, usb 2-es porton, hosszabbító kábelen nagy fájlok kb25-27MB/s-el mennek.Ezek menyire jó eredmények?
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy Platinum 16GB-os TWS USB 3.0 Pendrivet.
Elvileg 30,20/mb-s-re képes, az előbb toltam fel rá 1-2 filmet, 15-25 között ment fel rá.
Kérdésem vele kapcsolatban, megérte-e a 5500ft-os árát?
Ilyen árkategóriában, lehetne jobbat találni? -
KoPy89
tag
Sziasztok,
USB 3.0-as pendriveot szeretnek venni, angliaban elek, ezeket a modelleket, ezekkel az arakkal neztem ki, ti melyiket vennetek?
Transcend 32GB JetFlash 700 £15.50
Verbatim 49173 32GB V3 £16.29
Kingston Technology 32GB DataTraveler £21.08
Kingston Technology DataTraveler Ultimate £25.54
Transcend 32GB JetFlash 760 Super Speed 16.46Amire hasznalnam: dokumentumaim, kepeim tarolasara, neha, zenek illetve filmek szallitasara
koszi elore is
-
zolee3000
tag
Sziasztok!
Vettem egy Kingston DataTraveler R3.0 64GB-os pendrive-ot, és a segítségeteket szeretném kérni két kérdésben:
Egyrészt szerintetek van értelme az irodai ill. a személyes fájljaim külön partícióra másolásának? Gyorsabban olvassa be a fájlokat a drive egy 1GB-os partícióról, mint az egyben formázott ~60GB-os területről?Ha főleg kis fájlok (word, excel, pdf dokumentumok) másolgatása a cél, sebesség szempontjából akkor is az NTFS fájlrendszer az ajánlottabb vagy maradhat a gyári FAT32? (exFAT ill. más formátumok nem játszanak, mert még egy Win XP-vel is kapcsolstban lesz a drive).
Előre is köszönöm a válaszokat. -
-
Findzs
addikt
neked egy m-satás ssd kell egy m-satás házba
gyors és viszonylag kisméretű
-
bul07
nagyúr
Hát ha már SDD-vel megoldottad SDD csere jobb lenne nem , 15e Ft-tól már vannak 60GB példányok
De amúgy jó lesz a S102
Amúgy tényleg S102-ből nem éri meg 32GB venni mert 3500Ft-al drágább a 64GB példány -
mexel
veterán
Sziasztok! Ahogy visszaolvastam, az Adata S102-es pendrive-ok nem ellenjavaltak. Egy 64gb-os usb 3-as darabot néztem ki magamnak. Akadásmentesen és gyorsan írhatók ezek? Mennyire megbízhatóak, értem ez alatt azt, hogy mennyire sok szokott ezekből tönkremenni?
Egy médialejátszóhoz kellen, amihez most egy usb 2.0 csatlakozós 32gb-os ssd-t használok. Az ssd gyors, és hibátlanul teszi a dolgát, vajon a pendrive is ilyen lesz? -
Frod
addikt
Én meg kevésbé vagyok biztos az S102-ben, most néztem tesztet, és az alig félezerrel drágább Kingston Data Traveller R3.0 alázza.
Bár eddig nem kedveltem azt a márkát, (egy 100 G2 halt meg nálam nemrég, de előtte se bírtam mert irtó lassú volt) viszont erről csak jókat olvasok. Vélemény? -
bul07
nagyúr
válasz
utgyuru
üzenetére
Cruzer Fit , írásodból azt vettem ki hogy USB3.0-at keresel ez meg nem olyan, és olcsó is így szerintem írási sebessége is alacsony
Titkosítás, amúgy még nem próbáltam de szerintem jelszavazni lehet a tartalmat , ebben van pár szó róla
SanDisk SecureAccess néz rá le is tudod tölteniDT100 jó lehet , ezt nézd meg
-
utgyuru
aktív tag
A DT100 volt szimpatikus, szerintem az lesz. A Cruzer Fit-tel mi a baj? Kocsiba azt vettem volna, direkt a méret miatt. A titkosításnál arra gondoltam, hogy van valami gyakorlati haszna, nyújt tényleges védelmet, vagy könnyen nyitható? Minden oprendszeren támogatott a programja ?
-
-
harry
veterán
Úgy látom a sebesség kb. ott is ennyi, ami nem baj mondjuk akkor, ha nem akarunk egyszerre sokat másolgatni, tehát inkább ilyen backup jellegű eszköz - aminek viszont jobb is a nagyobb méret.
Míg pl. N005 esetén a 64-es kb. dupla sebességet is tud, igaz drágább is. Meg hosszabb
-
harry
veterán
Sziasztok!
Keresnék én is pendriveot, az alábbi paraméterekkel:
- 32gb usb3
- Budapesti bolt, leginkább személyes átvétel
- 10k környéke, egyelőre nincs fixálvaA viszonyítási alap az Adata S102 Pro, tehát ennél lassabbat azért ne, ha jól látom ilyen 45MB/s körül lehet USB3 csatin, 10k-ért jónak tűnik.
Láttam a Sandisk Extreme-et, nagyon szép, csak másfélszer ennyibe kerül, és bár sokkal gyorsabb, ennyit talán nem érne meg.Konkrétan az Edigitáltól tudnátok ajánlani valamit? Kingston DTR30 32gb sebességben hogyan alakul az említett Adatahoz képest?
-
bul07
nagyúr
válasz
utgyuru
üzenetére
760 egyenlő a 770-el, pen sebesség fórumba van 760-as teszt, az enyém is
700 egyenlő 730-al
Mind a kettőnél szín eltérést jelőlnek a számozásbali külömbségek
Ez a két típus majdnem egyforma sebességreA Cruzer Fit, Cruzer Force, JetFlash 350 , ezek felejtősek
DT100 jó lehet sebesség fórumba most tesztelte egy srác néz rá
Sandisk titkosítása egy programmal történik ami rajta van a pendrive-on, amúgy mindegyiken rajta van, ha nagyon megnézném lehet a gépemen is megvan még
-
-
utgyuru
aktív tag
Vennék egy pendrive-ot, ebben kérném a segítségetek, melyik válasszam.
A jelöltjeim:
1
2
3
4
5
6
7Próbáltam összehasonlítani őket, de sehol sem találtam meg ugyanezeket. Mivel a leírásban nem írja, gondolom csak azok 3.0-sak, ahol a címben ki van írva. A Sandisk-nél a leírásban ott van, hogy titkosítható, ettől mennyit várjak? Jó valamire, vagy csak sallang ?
-
bul07
nagyúr
válasz
Directors
üzenetére
Ezekre néz rá, ha magyar honból veszed nincs gond a elhalálozással a hosszú garancia miatt
13e Ft-ból megvan a kettő szállítással együtt
Mind usb3.0-ás
Adata
N005 Pro, ez a leggyorsabb , viszont elég nagy a mérete majd 10CM hosszú
S102Pro ez van nekem is 32GB méretbe , eddig hibátlan, olvasási sebességben lassabb
S107 ez ütésló , és lassabb kicsit mint a felső kettő írásban isKingston
R30 , ez nem ismerem annyira -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne kettő penre. Mind a kettő 16Gb-os kapacitásúnak kellene lennie.
Az egyik csak filmnézésre lenne használva. Néha HD is. Ha lehet akkor olcsó legyen de ne halálozzon el 1 év után.
A másik pen pedig legyen gyors. USB3.0 van a gépemben. Max 22ezrem van rá szállítással együtt a kettőre.
Csak magyarországi boltból. -
bul07
nagyúr
válasz
chosa921
üzenetére
Igen, de a garanciális ügyintézés kérdéses
Ettől az eladótól már többen rendeltünk és semmi gond nem volt, én 4db vettem tőle igaz kis értékűeket , de itteni fórumtag már vett tőle Sandisk Extreme-et is
32GB ~8500Ft
64GB ~ 15.000Ft -
Frod
addikt
Sziasztok!
16 GB, USB 3.0-a pent keresnék jó ár/érték arányban (értsd: nem kell a legtutibb, legdrágább)
A fő feladata az lenne, hogy tévébe tenném sorozatokat nézni róla, szóval olyan kellene amit nem nyír ki a tévé.Ahogy olvasgattam itt, az jött le, hogy ami nagyon ajánlott az ADATA S102 Pro !?
Ez jó lesz amire nekem kellene, vagy van más javaslat?
Köszi
-
bul07
nagyúr
válasz
chosa921
üzenetére
Van már 256GB-os pendrive is
SanDisk Extreme ajánlom neked 32GB sebesség tesz, 64GB sebesség teszt
Ezek már igen jó értékek a 64GB-hoz már SDD kell hogy ki tud használni(#4353) Troy.
Adata
N005 Pro, ez a leggyorsabb , viszont elég nagy a mérete majd 10CM hosszú
S102Pro ez van nekem is 32GB méretbe , eddig hibátlan, olvasási sebességben lassabb
S107 ez ütésló , és lassabb kicsit mint a felső kettő írásban isKingston
R30 , ez nem ismerem annyira -
chosa921
tag
Sziasztok!
USB 3.0-s pendrivet akarnék venni 16/32 vagy afölöttit ( ha létezik ilyen ) mit javasoltok? nekem az ár nem annyira fontos, az inkább hogy teljesitményben jó legyen read/write.
-
bul07
nagyúr
Akkor a Szlovákiai még szóba jöhet , én attól a cégtől már vagy 5éve vásárolok, garanciát lehet érvényesíteni bár macerás kicsit , de legyen a te döntésed
Persze minden cég tönkremehet , de ez itthon is igazMondjuk az még figyelembe veheted hogy itthon 16e Ft a 32GB-os , tehát ez azt jelenti hogyha tönkre is menne a 32GB-os ebay-es akkor i tudsz rendelni még egyet és csak akkor jár a magyar teljes árnál , bár az is igaz hogy itthon hosszú a garancia idő
-
bul07
nagyúr
Ha bevállalod a kérdéses garanciát akkor ebay
32GB ~8500Ft
64GB ~ 15.000FtSzlovák webshop
32GB ~ 12066 HUF+ valamennyi szállítás(#4348) Troy.
5.500Ft körül magyar honba 16GB-at tudsz venni
Adata
N005 Pro(ez nagy de nem vastagságra)
S102Pro
S107Kingston
R30 -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Szükségem lenne egy pendrive-ra. 4GB-os is elég lenne. (Persze ha több, nem baj.)
Leginkább a legjobb ár-érték arányút keresem. USB része ne legyen visszahúzható (mint némelyik kingston-nál, nekem az nem szimpatikus). Lehetőleg minél kisebb helyet foglaljon (Ne vegyen el másik usb portot). USB 3.0 előny! 5000ft környékén gondoltam.
Létezik ilyen?
szerk: 3,4,5 év garancia hab lenne a tortán.
-
pitman
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tudnátok-e ajánlani megbízható, gyors, usb3-as (usb2 porton is gyors, tehát, amit a port tud, azt lehetőleg használja ki) 32Gb-os pendrive-ot? A felsorolás az egyes paraméterek fontossági sorrendjét tükrözi. Tehát mindenképpen olyan kellene, mely lehetőség szerint évek múlva is pendrive lesz.
-
HZoli87
veterán
Üdv!
Iponból rendelnék egy megbízható pendrive-ot. Kritériumok, 16 GB-os méret, 5 év garancia, USB 3.0 (de lehet a 2.0 is). 5k környékén rengeteg variáció van. Melyek az ajánlott márkák és típusok?
Köszi
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni a linken található pendrive-ról.
[link]
Menyire jó, valaki használ-e ilyet?Üdv,
GBoy -
okiteki
tag
Szinte mindenki csak USB3 as peneket tesztel alig van már usb 2.0 pen teszt,nekem meg pont olyan kell MUNKÁHOZ vagyis a leggyorsabb usb 2.0 pen 32 gb méretben.
16 gb OZC rally 2 van és betelt állandóan törlök róla kell a nagyobb hely ...
Sok olyan géppel találkozok amik nem kezelnek usb 3.0 mert nem pc használnám hanem projektor, nyomtató amik nem kezelnek 3.0 eszközöket.Csak usb.2.0 eszközöket kezelnek azok az eszközök amihez kellene egy gyors 32gb usb 2.0 pen!
3.0 usb vagy lefagy vagy nem is kezeli vagy errort irnak vagy ismeretlen hardware.
-
fdisk
őstag
Nagyobb kapacitású pendrive vásárláson töröm a fejem.
Ezt néztem ki:ADATA S102 Pro 64GB
Szerintetek megéri ennyiért és itt?
Azért ezt mert relatíve olcsó és elég jó az írási/olvasási sebessége.
Kingstont nézegettem még,de egy 10-sel drágább.Vagy még ez:A-Data Nobility N005 Pro 64GB
-
bul07
nagyúr
Kicsit zavaros
A régi 8GB-ból nem tudtál telepítőt csinálni?
Vagy most vettél egy Sandisk-ot és ara nem tudtál?Ezt a módszert próbáltad? (én ez alapján csináltam)
-
knajf
senior tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
egy kérdésem lenne. lehet úgy formázni ezt a pent, hogy lehessen wint telepíteni róla? nekem van valahol egy 8gigás cruzerem, kb 4 éve vettem 5500forintért havertól (akkortájt 10körül mentek) és ennyi bajom lenne egy jövőbeni sandisk vásárláskor, hogy egy wintelepítőt nem tudok csinálni belőle...:S
-
bluobluo75
őstag
Itt egy mai teszt, már az ATTO Disk Benchmarkkal is:

-
bul07
nagyúr
válasz
bluobluo75
üzenetére
ATTO Disk Bencmark is lehet tesztelni , bár ez nálam nem mindent szeretett
ebay-es linked nem ebay-es hanem egy mérés , bár lehet direkt raktad azt be -
bluobluo75
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Azóta végeztem mégegyszer mérést, a 2 alsó érték megváltozott, jóval rosszabb lett, van ami mégjobb
Ebay-ról vettem
[link]
mivel tudnám még ezt tesztelni? -
Sterilzona
senior tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Az szép. Csináltál ellenőrző mérést ?
Amúgy, hol vetted mennyiért ?
Kiváncsi lennék, hogy egy usb 3.0 bővitőkártyával milyen értékek lennének, lévén, hogy nekem pci bővitőkártya van csak. -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan után érdeklődnék, hogy a minap vettem a 32GB-os Sandisk Extreme pendrive-omhoz egy 1,8m hosszú USB 3.0-ás kábelt, vártam 1 kicsi jelveszteséget és ahelyett, hogy csökkent volna, nőtt a sebesség.
Ez mitől van? ...ami persze nem baj, sőt nagyon is jó, csak meglepett
régi mérésem, közvetlen a gépbe dugva a pendrivet
új mérés, az új USB 3.0-ás kábelre dugva
Köszönöm előre is!
-
Tikakukac
titán
EU-s árusokon nem az ebay EU érdekelt, bánom én honnan jön, hanme egyéb boltok

Nem annyira komoly munka lenne, itthoni munkakönnyítés lenne, mivel sok a gép, így egyszerűbb. Tehát nekem bőven elég ha olvasni 2.0-n majdnem fullosan tud, 3.0-n meg amennyit a keret enged. Az írás az másodlagos.
Így valami tipp?

-
bul07
nagyúr
válasz
mpetrooo
üzenetére
Ha most a hét elején rendelsz nincs gond
Én így gondolom , ebay-as fórumban írtam eztLelkiekben készüljetek mert jön egy pár ünnep Kínai barátainknál, és nem kicsit lassulhat a csomagküldés
Ősz Ünnep szeptember 19 - 21.
Nemzeti Ünnep 2013. október 1 - 7.Főleg a október elejei a húzós mert az kihatással van szeptembere is, szep 24-25-én rendelt dolgok lehet majd csak okt 10-e után hagyják el Kínát
-
bul07
nagyúr
válasz
Tikakukac
üzenetére
sajna kis hazánkba 32GB USB3.0-ás verziók 8e Ft-nál kezdődnek és ez a legalja
De még az ebay-en se igazán találni jó 32GB-sat 6-7e Ft magasságában, de amúgy ezt ki is zártad(EU-s árusok drágák)Emelned kell a kereten
Meg szervizes munkánál min egy tartalék kellene , főleg ha kijárós szervizes munkához lesz használva(#4325) mpetrooo
Ha az ebay-ről akarsz vásárolni figyelj oda mert nagy ünnep jön és leáll az egész Kínai gazdaság -
Tikakukac
titán
Szia mindenki!
Kellene nekem egy pendrive, gyanúsan 32GB, felhasználási kör: szervizes munkákhoz kell majd. Ez azt jelenti, hogy felmegy rá egy multis oprendszer telepítő 12GB méretben, meg 8GB benchmark és még 5 GB egyéb progi. Írva nem nagyon lenne, csak olvasva. Ott viszont bőven. És USB2.0 alatt is üzemelne rendesen, nyilván 3.0-ás pendrive kellene, mivel egyre több az új gép, és ott alap a 3.0.
Árban nem akarok elszállni, 6-7k magassága a plafon.
További kívánság: ne legyen kupakos, vagy ha igen, lehessen kötni rá kis láncot, ami a másik feléhez tartja.
Ebay és egyebek megoldható, de inkább talán itthon vagy az euban venném.
THX
-
bul07
nagyúr
válasz
mpetrooo
üzenetére
Én Sandisk Extreme-et vásárolnék, 32Gb sebesség teszt, 64GB-os példányokról pár hozzászólással feljebb linkeltem
ebay-ről tőle már többen vettünk és eddig nem volt gond a fent nevezettet is vették már tőle
32GB, de ha rászánod a pénzt és kell a 64GB méret akkor az is beleférSzlovákiából ezt a boltot tudom ajánlani , itt igaz drágább viszont a garanciát könnyebb érvényesíteni (én már vagy 5-6éve rendelek tőlük tehát nem ilyen eltűnős, név változtatós cég, és rendesen el is lehet őket érni, garancia feltételei/intézése itt olvasható)
-
bul07
nagyúr
válasz
rankesz
üzenetére
ebay fórumrészben szoktuk ezt kitárgyalni , hogy ki megbízható árus
Én sinceritytrading szoktam ajánlani , többen rendeltünk már tőlle és eddig nem volt gond(De ahogy a borítékokkat lezárja az egy rémállom
)De volt más megbízható is extremeprocessor akkiről mostanában nem sok jót hallani [link]
Ezért érdemes figyelni a megfelelő fórumot
-
bul07
nagyúr
-
mpetrooo
tag
Üdv.
A segítségeteket kérem. Egy új pendrive kéne nekem, mert a jó öreg (6éves) egy Gb-s pendrivom sajna elromlott. Gondoltam veszek egyet, de annyi féle van, hogy nem tudtam dönteni

Mit ajánlotok? de valami igazán gyors fajta kéne. Lenne rá 10-15 ezrem. Ennyiből mi jön ki?üdv,
Máté -
bul07
nagyúr
válasz
üzenetére
Az én merevlemezem teljesen új korában se tudta volna maradéktalanul kiszolgálni a SanDisk Extreme-et 64GB
Az én merevlemezem mérése teljesen új korában , egy SanDisk Extreme sebesség teszt , jól látható hogy gyorsabb a SanDisk Extreme 64GB változata
32GB változatot még talán ki tud szolgálni egy merevlemez (Persze vannak gyors merevlemezek is azok talán ki tudják szolgálni 64GB-ost is) -
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Van élettartam tapasztalat is már ezekhez az occsó ebay-es TRANSCEND pendrive-okról?
Szeretnék venni egy 32GB-osat, és az ára elég vonzó.
Sebesség annyira nem lényeg, egy dolga lenne a cuccnak:
egyszer felmásolom rá az új notim biztonsági mentését és maradjon meg
(win8-al kaptam a gépet s le kéne menteni, DVD-re talán még lassabb lenne, no meg kéne 5 vagy 6
)Utoljára nekem akkor volt pendrive-om mikor még 256 MB-osok mentek, s abból volt ami állásában ment tönkre

Köszi!

(illetve ebay-en ma már nem divat a duplára formázott pendrive/memória kari? volt pár ismerősöm aki járt úgy anno, én ilyet még nem mertem rendelni)
-
bul07
nagyúr
Merevlemeznél elég sok tényező van, fordulatszáma , típusa ,
Ez az én merevlemezem mérései ,és ez csak rosszabb lett a használatnak köszönhetően meg a win7 is belassult kicsit
Extreme-hez már SDD kell hogy a maximális sebességét ki lehessen használniNem sok a 80$ azért a pen-ért?
Garancia jó kérdés , eladónak visszaküldve szerintem hamarabb lesz csere darab
Mert a gyártók számlát is szoktak kérni azt meg nem igen szoktak küldeni, amúgy is a helyi importőr nem fogja intézni el kell küldeni a Európai központba -
Zirowe
nagyúr
Köszi a választ.

Sima sata2es 3.5ös vinyóról való másoláshoz mennyi a max írási sebesség, ami ajánlott?
Van két adata s107 32gb, azok 50mb/sec-el írnak, annál gyorsabb kéne (+ezeket nem szereti a tv-m), illetve most szereztem mellé egy 64gb transcend 700at, az kb 28mb/sec-el ir, ezek mellé gondoltam a 780-as 64gb-t, olyan 80$ körül van ebayen.
Amúgy ebayes cuccra HK-ból hogy van az élettartam gari? -
bul07
nagyúr
Ajánlom ezt is a figyelmedbe , a garancia az ami visszatartó erő lehet
(#4307) Edenyke
transcend 700, 730 egy és ugyan az a cucc csak más színbenTranscend JetFlash 700 and 780 64GB teszt
700-730-at a helyedbe elfelejteném
780-as jó lehet , már ha jó áron van
760 ilyen értékeket találtam Quoted speed - Read 80 MB/s, Quoted speed - Write 68 MB/sNeked is ajánlom a SanDisk Extreme-et nagyon gyors(hozzászólás elején linkelve) . Csak ennyit tud sebességre
, ehhez már jó SDD is kell (másik mérés) -
Soti2
csendes tag
Sziasztok!
Erről a pendrive-ról szeretném a véleményeteket kérni.Verbatim V3 MAX USB Drive 16 GB
Előre is köszi a válaszokat!
-
Werkly
őstag
64 GB USB 3.0 pendrive-ból melyiket érdemes venni?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, 64gb-s változatban milyen írási sebességük van?
transcend 700, 730, 760
lexar s73
TDK tf30Melyik ír a leggyorsabban?
Transcend 780 64gb tényleg 100mb/s feletti írási sebességgel bír?
Vinyó egyáltalán tud ezzel lépést tartani?
-
Samanbacsii
őstag
Csinaltam kis tesztet, ha vkit erdekel Sandisk Extreme 32 Gb USB 3.0 link

-
Samanbacsii
őstag
torolve
-
Samanbacsii
őstag
torolve
-
j0zsef
tag
Off kérdés: USB 3 kártyára van valamilyen javaslatotok? Megéri-e vagy sem, hatékony-e vagy sem? Ha jó akkor milyet érdemes venni?
-
knajf
senior tag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
szerintem nagyon réteg dolgot keresel... a helyedben kiegyeznék egy jobbfajta usb3-as pendrive-al. sok új alaplap már támogatja NATÍV az usb3-at, ami nem natív abból még több van, 3 éve jelen van tudtommal az usb3 -nem wikipédiázok rá mielőtt postolok-. Ha kell, beszerzésben is tudok segíteni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez eléggé meglep, mikor ~egy hete keresgéltem, még lehetett kapni több helyen is. Így viszont sajnos nincs tippem.

, legalábbis a s102 nem , Sandisk Extreme már felveszi (vagyis megközelíti)

Durva az a sandisk, egész meglepett a különbség a többihez képest.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)