Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Egy pendrive-nak árt ha állandóan gépre van dugva?

-
cocka
veterán
Akinek sandisk extreme-je van, leírná, hogy hány centi az egész a dugót kipattintva? Úgy kb. 9 centire tippelek. Szóval szerintem az túl hosszú!
-
bul07
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Az a plusz mínuszt nem tudtam hova tenni
Ha ilyen jól teljesített meg kellet volna hogy tartsad -
shadow1901
aktív tag
Pedig nem bonyolult, szépen sorban felirkáltam a számokat, ahogy a kép is mutatja. Mivel nincs kép, nehéz lett volna beszúrni.
Nem tudom melyik írásról beszélsz, de az egyik 100 a másik meg 60!! volt. Szóval tényleg jó lett volna
Illetve nekem úgyis win telepítéshez kell, ahhoz meg olvasás kell. Majd még lesz 3 mérés, kíváncsi leszek azokra is. Igyekszem róluk képet is tenni. -
bul07
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Egyszerűbb lenne egy képet berakni, ezt most nem tudom értelmezni
De ha 40körüli az írás tartsd meg magadnak
-
djyuri
őstag
válasz
zseniális19
üzenetére
Szia
ez van

Hát pedig a tegnapi nappal lezárták,pedig írtam hozzá még bőven irományt a center felé már pedig nem oldódott meg a dolgom...
-
eames
tag
Új pendrive-ot szeretnék vásárolni. Filmnézésre kéne leginkább, szinte minden nap lenne használva, törlés, másolás, van, hogy naponta többször is. Évek óta egy SanDisk Cruzer Slice 8GB-ot használtunk, nagyon elégedetten, de az most már maradna második pendrive-nak.
Újnak ezt néztem ki: http://ipon.hu/webshop/product/kingston_datatraveler_r3.0_16gb_dtr30_16gb/210018
És ezt: http://ipon.hu/webshop/product/sony_microvault_8gb_usb_2.0_fekete/215559Igazság szerint jelenleg nem használnám ki a 3.0-t, a netbook-om csak 2.0-t tud, de hosszú távra tervezek és valószínű a következő gépben lesz 3.0. A kapacitással is ez a helyzet, eddig 8GB elég volt, de később ki tudja.
Ha tudtok pendrive-ot ajánlani amivel jobban járnék ár-érték arányban is, kérlek tegyétek. -
bul07
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Hát ez rossz hír
A jókon meg én balga túladtam , [link]Most amúgy tesztelem , mértem ilyet is , utána megint egy lassút
Most TC-vel teleírtam, 19-20MB/s másolt rá, olvasás 40MB/s továbbra isFú de mérges vagyok

-
zseniális19
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
De refund-ot nem kérhet hibásra, csak visszaküldéssel kérhet cserét tőle vagy a gyártóval javíttatja.
Esetleg az a két lehetőség választható, hogy eBay Resolution Center-en keresztül írni az eladónak, hogy a termék nem felel meg a leírásnak és eBay szabályzat szerint küldjön másikat helyette vagy refund-ot kérni vagy egyszerűen megírni, hogy nem kaptad meg a csomagot és refund-ot kérsz. -
zseniális19
csendes tag
Szia, sajnos igen, ilyenkor a posta a füle botját se mozdítja, ha nem ajánlott a küldemény és véletlenül nem kapod meg a csomagot, tehát felesleges erőfeszítés, az eladó felé is egyből érdemesebb szerintem az eBay resolution centeren keresztül "I haven't got my pocket yet" opciót választani, mert ilyenkor határidő köti, hogy válaszoljon neked és plusz 30 napon belül mindenképp, ha nem jön meg a csomag, visszakapod a pénzed, tehát érdemes mindenkinek a határidőkre odafigyelni.
De akkor, mint #5473 írtam eBay-nél ez Sinceritytrading-re vetítve 42nap után még van 30napod case-t nyitni az ügyben, te pedig akkor 47.napon nyitottad, akkor miért nem fogadták el, ez érdekes???
Jó lenne azért ezt tisztázni velük, hogy miért, és verni az asztal, adják vissza a pénzt... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
írtam én, h küldje vissza???

-
shadow1901
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
"Visszaküldeni nem éri meg"
szerk:
Ilyenkor csak a lét küldi vissza az eladó? Vagy kicsit ferdíteni kell az igazságon? Nem azt kell mondani, hogy nem hozza az elvárt szintet, hanem nem is érkezett meg? -
bul07
nagyúr
Megvan az első gyenge Transcend JetFlash 760 USB 3.0 32GB példányom
Teszt rólaSzerintem hibás darab, vagy csak gyengébb, nem tudom mi tévő legyek mert még azt se hozza ami a csomagoláson van(70/18), így egyértelmű hogy gond van
Visszaküldeni nem éri megA tesztelés is nehezen megy nagyon lassan indul meg
Remélem a következő hozza az elvárt szintet
Akkor lesz gond ha volt egy széria ami többet tudott sebességben, (pl a 780-as belsejét tették 760-ba véletlenül), és a újabb gyártásúak már nem hozzák azt
-
djyuri
őstag
válasz
zseniális19
üzenetére
Üdv
Ok.. De az első kettőt (két multimédia lejátszót) nem késtem le...
A második,amire tudott nekem ral kódot adni arra is már csak ezt az autómata választ kaptam még a 3.-ik megkeresésre is a főpostánál.
"Tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló elektronikus nyilvántartásunkban, az Ön által közölt RB533958080CN azonosítószámú küldeménynek csak a feladását látjuk, nem érkezett meg a küldemény Magyarországra.Javasoljuk a feladó indítsa el a küldemény kerestetését a külföldi postaigazgatásnál a feladóvevénnyel."
Erre természetesen az eladó mit sem reagált

A pendrive-ot 2 nappal késtem le ezek szerint,ha naptári 45 napot nézem.
2013 Dec 18-án fizettem és 2014 febr 2.-ikán indítottam a panaszt.
Bár üzenetben jeleztem az eladó felé,de akkor ez nem számít bele. -
bul07
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
USB2.0 [link]
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok. Ez milyen lehet? most usb 2 vagy 3 ez ?
-
zseniális19
csendes tag
válasz
zseniális19
üzenetére
Bocsánat, eBay-nél pontosabban a szállítási határidő becsült utolsó napja után 30 napon belül lehet Resolution Center-en keresztül felvenni a kapcsolatot az eladóval és így marad még plusz 30 napja az ügy megoldására, de 3.naptól lehet kérni az eBay-t, hogy avatkozzon be és fizesse vissza a vételárat,
tehát ha jól értelmezem Sinceritytrading-nél ez 42nap szállítás és ehhez jön a 2x30nap.
Részletes leírás -
zseniális19
csendes tag
Üdv, azért tisztázzunk néhány félreértést, Ebay Money Back Guarantee minden eBay.com-on történt rendelésre vonatkozik, az én esetemben is érvényes volt Sinceritytrading-től és visszaadta a pénzem,
45+30nap a határidő eBay-en, 45+20nap Paypal-nál, 45 napon belül lehet írni az eladónak Ebay Resolution Center-en keresztül, hogy bajod van a rendeléssel és 30 napja marad hogy rendezze a problémádat, mert 30. napon már jelented eBay felé, hogy nincs megoldás és adják vissza a pénzed.
"És hiába nyitottam panasz felé,az ebay lerendezte annyival,hogy az eladó nem tartozik azok közé,akikről panaszt tehetsz,ha nem küldik el a csomagot, This item is not covered by the eBay Buyer Protection." A helyes fordítás, "Ez a tétel/áru nem védett az Ebay vásárlási védelme által. Tehát, ha ezt válaszolták, valószínűnek tartom, hogy lekésted a jelzési határidőt" -
csiben1
tag
sinceritytrading-től ebayen elég gyorsan megjönnek a cuccok. Utóbbi két rendelésem, alig több mint 1 hét alatt megjött... Azért az nem rossz
Korrekt eladó tényleg -
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Milyen fájlrendszerre érdemes formázni egy nagyobb pendriveot? Nagyobb méretű fájlokat is hordoznék vele és csak win7 alatt használnám. Én azt olvastam, hogy erre az exFAT a legjobb. Nektek mi a véleményetek?
-
bul07
nagyúr
-
a000
őstag
Sziasztok!
Milyen pendrive-ot ajánlotok 32gb-os méretben, ami edigitalban is kapható? Kötve vagyok oda, mert kuponom van amit csak ott lehet levásárolni.
-
-
Teko001
őstag
Csak egy gondolat: mondták többen is, hogy leellenőriztétek hogy eredeti, stb... De mi van akkor, ha a hamisító fog egy eredetit, és azt másolja le? Akkor mindegyik pontosan ugyan olyan számmal, de eredeti lesz, nem? Esetleg próbáltátok már összevetni egymás számát / aki többet rendelt összevetni nem volt-e ismétlés?
-
Frod
addikt
A sebességes topicba csináltam egyet, csak nem tudom jól-e mivel azt sehol sem láttam, hogy a beállításoknál 0fill, vagy 1fill-re kell-e tenni. (Én nullával csináltam)
-
-
djyuri
őstag
válasz
Teko001
üzenetére
Amikor elküldi egy kínai eladó a cuccot,eleve azzal kezdi,hogy 30-40 munkanapig is eltarthat.....ez kb két hónap..ennyi után szoktam reklamálni. És 90 napot enged az ebay....de mindegyik esetben 55-60 napon belül már reagáltam vagy érdeklődtem..sőt az érdeklődések 30-40 nap után megejtődnek.
CoolBoy323 A mondatot nem érted vagy Te is kiakadtál ezen? Mert én kiakadtam :S mert sajnos értem

-
Teko001
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem lehet, hogy túl sokat vártál?
-
djyuri
őstag
Üdv
Sajna meg kell osszak egy negatív tapasztalatot.
Korábban vásároltam jóféle pendrive-okat Ebay-ről és írtam is ide,hogy minden ok.
Gondoltam rendelek még,mert jó,ha van. Egy újabb 4db-os csomagot vettem [Sinceritytrading] -től.
Dec 18.-ikán.
De azóta semmi hír. Nem válaszol egyetlen levelemre sem. És hiába nyitottam panasz felé,az ebay lerendezte annyival,hogy az eladó nem tartozik azok közé,akikről panaszt tehetsz,ha nem küldik el a csomagot.
eBay Customer Support comments:
"This item is not covered by the eBay Buyer Protection."Úgyhogy április 4.-ikén autómatikusan lezárul a panasz folyamat és buktam a pénzt.
Sajnos más egyéb negatív tapasztalatom is volt,bár nem pendrive,de jó,ha itt is látni.
3 db multimédia lejátszót fizettem ki nekiEbből kettőt nem küldött el. Állítása szerint mind a három el lett küldve külön. De csak kettőről adott postakövetési számot. Az egyik megjött 5 hónap alatt. Elvileg a második az országhatáron volt 2 hónap után,de annak nyoma veszett. Ezt állítja a vám és a főposta. (ők ennyivel letudták) (és cseszegessem az eladót) A harmadikról semmi hír.
Nos ugyanúgy nem lehet panaszt benyújtani az illető ellen,mert ő se tartozik a fent említett eladók közé.Amennyit fél év alatt buktam,már sokkal komolyabb cuccot is vehettem volna.
üdv.: Gábor
-
Handball94
senior tag
Nekem a második pendrivom is gyorsan ideért sinceritytrading-től, márc. 17-én rendeltem és ma jött meg.
-
Frod
addikt
Csodák-csodája, már szinte teljesen lemondtam róla, de MA megjött a pendrive és az sd kártya. A határidő ápr.1 volt, így még pont időben különben ment volna rá a visszakövetelés

De komolyan nem tudom merre járhatott, mivel akik fentebb is írták, volt akinek már alig 14 napos rendelése megjött, ezt meg 02.25 óta várom már...más: hogy is csinálok teljesen szűz pendrive-ról sebességmérő tesztet?
-
zseniális19
csendes tag
Szia, az (#5361) hozzászólásban leírtam az esetemet, hogy korrekt és gyors az ügyintézés nála, tehát nyugodtan rendelj, mert ha el is keveredik a postán, akkor sincs semmi probléma, mert van a rendeléshez Ebay Buyer Protection.
-
cocka
veterán
Na jó, akkor olyan pendrive nincs ami elég gyors, de emellett kellően kicsi ahhoz, hogy egy másik usbs eszközt is mellédughassak?
-
bul07
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Azt is keresheti, de az nem 16GB-os
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak meg ne picsázzanak a adminok hogy reklámozzuk a hirdetéseinket

-
bul07
nagyúr
SanDisk Extremere ettől az eladótól sinceritytrading , többen is rendeltek (szerintem már 10 felett vannak) és minden probléma nélkül meg is jött eredeti csomagolásba
Én magam már vagy 10-15db-ot vettem tőle 760-ast 700-as 770est
sinceritytradingau egy másik fiókja ahol AU $ adja meg az árakat
courtesytrading is egy al regje szerintemSzállításra azt lehet mondani hogy 10-14nap, de most volt kis megcsúszása és nekem 25nap körül jött meg , egy valakinek itt meg nem is ékrezet még meg, 30nap felett jár
Viszont most pénteken nekem 8nap alatt jött meg egy tőle(#5440) xlaxix
Általában ezt a sebességet hozza, kat rá, a csomagolásán is 75/12 szerepel
De vannak ritka esetek hogy jobb sebességet is elérhet , ez ritka nagyon, pl mint ez
Amúgy az ebay-en US $9.29 2100Ft
De ha nem akarsz várni keresd meg az én hirdetésemet az aprón -
xlaxix
tag
Sziasztok!

Erről a pendrive-ról mi a véleményetek?
TRANSCEND Jetflash 700 16GB USB 3.0
Állítólag:
Olvasási sebesség: 70 MB/s
Írási sbesség: 20 MB/s
4300 forintba kerül, de a márkát nem ismerem. Megbízható?Előre is köszi!

-
-
bul07
nagyúr
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Igen eredeti ha megnézed a 760-as most teszteltem pénteken jött
Ha még jobb értékelésű eladó kell az SanDisk Extremere [link], ez kicsit drágább, amúgy előbb elírtam az árat
Egyiknél 8250Ft ennél meg 8600Ft -
cocka
veterán
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Ezt megnézted?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Veletlenul tudok egyet: Corsair Voyager Slider (80/40)

-
bul07
nagyúr
válasz
kiskaktusz
üzenetére
-
kiskaktusz
addikt
Sziasztok!
Kellene nekem egy 32 GB-os 3.0-s pendrive, a gyorsabb fajtából.
Kérlek ajánljatok itthonról és eBayről is, ti vagytok a szakik .

köszi!

-
marquuard
veterán
Üdv. USB 3.0-ás pendrive érdekelne, lehetőleg magas írási sebességgel, 16GB.
-
artiny
őstag
helotok
errol mi a velemenyetek,ennyi penzert jobban lehetne venni?
http://www.alza.sk/kingston-datatraveler-100-g3-16gb-cerny-d412071.htm#prislusenstvi 2600 ftigaz nem usb 3 a gepem de lehet hogy jovoben lessz akkor mar nem lessz gondom egyebkent kiprobaltam es sokkal gyorsabban masolta rá a 400 mb videot mint a mostani ilyen fajta: http://fastbuy.lk/index.php?rt=product/product&product_id=125 usb 2es - amit szornyen lassunak talalok
-
bul07
nagyúr
Milyen érdekes tegnap megjött egy 770 16Gb-os és egy 760 32GB-os
760-ast 12-én rendeltem 16napra jött meg, a 770-est 20-án rendeltem 8nap alatt ideért
Lehet hogy kapós cuccokra várni kell mert sok fogy belőle és pár nap kell neki hogy hozzá is megérkezzen -
Gézengúz
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tudod van az a vicc, hogy
-- Figyelem, figyelem! - szólal meg az autórádió. - Felhívjuk az M7-esen autózók figyelmét, legyenek óvatosak, mert egy őrült a forgalommal szemben robog.
Egy autós hallgatja a közleményt, majd felcsattan:
- Hogyhogy egy? Mind!
-
Gézengúz
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Amikor másolsz a pendrive-ra akkor ír a pendrive, amikor a pendrive-ról másolsz olyankor olvas a drive....Remélem így elég érthető

-
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
8GB példányhoz tényleg nem rossz, de az árra...., garanciát meg kell fizetni
Ma jött meg 32GB 760-as, meg egy 16GB 770-es holnap teszt
-
Gézengúz
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát na, 8Mb-os írás egy USB 2-es pendrive-tól is karcsú....
Mai teszt...

Sandisk Cruzer Force 16GB

Olvasás 23Mb..Írás 7Mb..Nem gyors, de olcsó

Érdekesség, nem csak fémutánzatú műanyag hanem tényleg fém a tokja...
-
Bjørgersson
félisten
Édesanyám a héten jutott hozzá egy 8 gigás Kingston DataTraverel G4 pendrive-hoz, valami 2300 Ft lehetett azt hiszem. Gyorsan lefuttattam egy tesztet, ilyen sebességeket hoz, szerintem nem rossz.
-
Handball94
senior tag
Elég gyorsan ideért az egyik 760-asom, valószínűleg amit március 15-én rendeltem.
Sebességteszt -
rover45
őstag
Két Sandi Extreme egymás alatt-felett csak nagyon erőltetve és szétállva fér el, gyakorlatilag annyira feszítik egymást, hogy a másodikat már nem is merem teljesen bedugni.
Egymás mellett pedig a második nem bedugható. Cirka 2mm-rel kilóg(na) a második pendrive a foglalatából.
-
cocka
veterán
De az a LOL, hogy pl. én nem is tartok a sajátomon se videot, se zenét. Akkor mire is megy az a jogdíj?
Na most adódik a kérdés: Ha egy sandisk extreme vagy egy kingston DT R3-at dugok két egymás melletti usb foglalat közül az egyikbe, akkor a másiknál marad elég hely másik usb eszköznek vagy felejtős?
Érdekes, hogy ezt soha senki nem tesztelgeti, pedig szerintem fontos lenne.
-
silboy
aktív tag
Nekem pont 14 napra jött meg a Jetflash 760 32GB.
Azt nem mondom,hogy csalódást okozott,mert az árát megéri,de nekem nem tűnik túl minőségi darabnak.Pille könnyű,vékony,kopogós műanyag.Mozgatva,letéve,megrázva zörög a kitolhatós megoldás miatt.
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Ár-érték arányban jól muzsikáló (de azért inkább olcsó
) 3.0-ás 64 gigás (esetleg 32-es) pendrájvot szeretnék.Tudnátok nekem valami jót ajánlani?
Köszi!
-
bul07
nagyúr
válasz
FishAir
üzenetére
Örülök neki hogy segíthettem
Akkor hozza azt remélhetőleg mint amit én teszteltemÉn Sale date: 03/12/14 rendeltem egyet. remélem akkor a héten megjön nekem is , igaz én csak azért rendelgetem hogy itt az apróra tegyem is ki jelképes haszonnal
-
FishAir
senior tag
válasz
Handball94
üzenetére
03.13 hajnal 4 kor rendeltem és pár órára rá már dispatched volt.
-
FishAir
senior tag
válasz
FishAir
üzenetére
Ne meg is érkezett a kis 760-as. Meglehetősen gyorsan, 2 hét alatt ideért. Gyors próba volt otthon, mert sietnem kellett vissza melóba. TC-ben egy win7 isot 25000 környékén másolt felfelé usb2-n. Bakker, én még ott tartok a régi gagyi pendriveaimmal, hogy olyan 5000 körül kúszik felfelé.
Biztos van gyorsabb is, de ennyi pénzért (3500Ft), plusz amire használni fogom (telepítés) a legnagyobb vétel volt. Gondolom a telepítés sebességén is észre veszem majd a változást.Köszi bul07 a jó kis tippet.
-
Gézengúz
addikt
Sandisk Fit 16GB...Extra kicsi( autórádióba kifejezetten elsőosztályú, frontpanelesbe)

Read/Write: 22/7 Mb/sec...

Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Illetve nekem úgyis win telepítéshez kell, ahhoz meg olvasás kell. Majd még lesz 3 mérés, kíváncsi leszek azokra is. Igyekszem róluk képet is tenni.

Korrekt eladó tényleg
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)