Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
valamiféle particionáló programmal csak megoldható...eltörölni a rejtett partíciót és létrehozni egy önállót védelem nélkül...
-
bul07
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
-
Gézengúz
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Lemezkezelésben nem tudod a rajta lévő partíciókat megszüntetni?
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Kérdezd meg a supportot, ők biztos tudják.
-
-
Gézengúz
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A formázás ezen nem segít?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
nem tudom jó helyen teszem fel e a kérdésem , de hátha tudtok segiteni.
Van nekem néhány ilyen pendrive-om. Van-e valami lehetőség arra hogy hagyományos pendrive-á alakitsam őket (kiiktatni a védelmet), vagyis hogy egy sima eszköz (pl media player) le tudja olvasni ?
Köszönöm előre is. -
antee_g
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem olyan 8gb kiszerelésű pendrive-ot, aminek a min. írási sebessége 15-20MB/s.
Csak 8gb-s érdekel!
Válaszokat előre is köszönöm.üdv.
-
Drone86
tag
Sziasztok!
Tesómnak vettem karácsonyra egy Adata S102 pro 64gb-os pendrive-ot, és már nagyon bánom, hogy nem vettem magamnak is egyet. De azóta sajnos nem lehet kapni sehol 64gb-ost, tudtok róla esetleg vmit? Kifutott termék?
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Nem állítom, hogy tökéletesen hasonlóak voltak a körülmények, nem labor értékek
De azért elég jó közelítést adnak...és írásban tényleg a nagyobb nyer....
(#4887) bul07 Viszont nem aprózzák...nekem a 64GB-at ajándékként adta fel...és 10€ vagy $ értéket megjelelölve...szóval simán átjött

-
bul07
nagyúr
Egyértelműen igen , nem nagyon bírják a folyamatos felülírást
Egy pen memória lapkái nem folyamatos felülírásra vannak méretezve(#4881) smekone
ebay-es vásárlásnál egyedül a garanciás ügyintézés lehet problémás , mert ugye Kínába visszapostázni kb 2-3000Ft, ennyi hátránya van az egésznek(#4882) Brave_86
Általában gyorsan megjön tőle 7-14nap szokott lenni , most a karácsony újév bezavarhatott
És figyeljetek arra hogy január 25 -február 9 között megáll náluk az élet a Kínai újév miatt
-
mekker
őstag
Ilyen gyors pendriveokról már érdemes lenne OS-t, programokat futtatni? Szerintetek ártana nekik?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
smekone
üzenetére
200 MB/s körül olvas és 120 MB/s körül ír. És igen, ha van USB 3.0 a gépedben, akkor 120 MB/s körüli sebességgel tudod majd a filmleket rámásolni.

eBay/PayPal vásárlással kapcsolatban keresd Winner_hun-t. Én is az Ő segítségével rendeltem. Nagyon korrekt emberke.

Postaköltség nincs, és nekem 13 nap alatt ért ide a szóban forgó pendrive.

-
Brave_86
aktív tag
válasz
smekone
üzenetére
Nem!
'Csak' ~ 110 Mb/s! (Write -> írás; Read -> olvasás)
Én is ezt rendeltem, csak még nem jött meg.
Free shipping Hungary Standard Int'l Shipping vagyis ingyenes, csak kb 3-4 hetet számolj rá!
(de ez írva vagyon: Estimated between Mon. Jan. 20 and Mon. Feb. 10)
Paypal-od van? -
smekone
tag
-
Bodor
veterán
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy az Asus P8P67 Deluxe alaplapomon , az előlapi csatlakozó miért nem megy csak 37 MB/s olvasással, hátul meg majd 200-al?
-
smekone
tag
Sziasztok! Szeretnék egy pendriveot venni most már rászántam magam a keret 10000-ig(Ft) és olyanra szeretném használni hogy gépről rámásolom a filmet vagy egyből erre tölteném le és onnan pedig tv-n játszanám le tehát gondolom elég gyorsnak kellene lennie meg tárhelynek is kell rajta lenni bőven
Tudnátok-e ebben segíteni hogy melyiket válasszam, mert szét néztem de olyan kubancos a történet hogy ha tudtok akkor segítsetek légyszíves
Előre is köszönöm!! -
Bodor
veterán
Ma nekem is megjött a 32 gigás Sandisk Cruzer Extreme pendrive, előlapi csatlakozón nem hozza a sebességet, de az alaplapin viszont igen,így hát be kell szereznem egy hosszabbítót, vagy hub-ot. Eredmények:

Köszönöm mindenkinek az ajánlást és segítséget, elégedett vagyok vele, remélem sokáig tudom majd használni.
-
válasz
Lolka Bolka
üzenetére
A 32-es gyorsabb, mint a 64-es?

-
Lolka Bolka
aktív tag
-
royalka
őstag
Nah meg írtam az 1. benyomásomat a penről. Esetleg ha valakinek lenne 1 perce átfutni és ha hibát talál vagy észrevétele lene azt szívesen venném.

-
royalka
őstag
Szép estét. Most érkezett meg a verbatim otg-s penem és gondoltam írok róla egy szösszenetet. Annyit kérdeznék hogy csak én tudom úgy hogy a verba nem ép sebesség bajnok peneket dob a piacra? .
-
bul07
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Talán Kingston DataTraveler Ultimate G3 de erről nincs nagyon teszt, keres rá
Az a baj hogy gondolnak egyet agyártók és jön egy frissebb verzió ugyanazzal a névvel kinézettel csak a belseje más és a sebessége
Tehát havonta kellene tesztelni hogy jött e új verzió, az meg ugye hogy(#4855) kovy29
Alaplapodnak nincs usb3.0-ás drivere , keress frissebbet -
Üdv. Olyan 64GB-os USB 3.0-s pendriveocska nincs, ami olyan teljesítménnyel bír, mint a Szendiszk Eksztrém, csak nem csuszkás(nincs velük jó tapasztalatom)?

Illetve az összefoglalóban kéne pár ajánlottat berakni, ahogyan a többi topicban is(egér, bill, stb)
-
Bjørgersson
félisten
Ennek nem örülök, mivel a bluray filmek miatt nekem csak az NTFS játszik.

Lecseréltem ma a Windows 7-et 8.1-re és a pendrive sokkal lassabb vele. Az eddigi 90-100-110 MB/s helyett olyan 85 volt eddig a max, majd úgy a másolás 25%-a után még jobban belassul, olyan 20-30-40 MB/s körülre, aztán ott is marad. Találkoztatok már ilyennel?

-
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Esetleg [link], [link], ez meg hivatalos oldal
(#4853) tomy0628
Attól függ hogy menyiért?
55MB/s az írása
Esetleg -
tomy0628
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen megéri? a Zöld színű
Lexar® JumpDrive® S23 USB 3.0 Flash Drive -
Bjørgersson
félisten
Mondjatok erre nekem valamit.

-
bul07
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
G3-at itt még nem nagyon vettek így tesztelve se volt
Én nem ajánlok olyat amiről biztosan nem lehet tudni hogy milyen sebességgel rendelkezik
Több mint egy éves teszteknek nem lehet hinni gyári honlapoknak nem lehet hinni, mert azóta már lehet egy frissebb széria ugyanabból és az ki tudja melyen gyorsÉn így inkább egy biztosat ajánlom, DTR30-at se nagyon ajánlottam a mostani pár teszt előtt mert voltak érdekes információk tesztek(régebbi szériával lehet)
-
Gézengúz
addikt
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Mindig van egy kicsit jobb....De egyébként abból az Ultimate-ból volt nálam egy 32-es, megpusztulva...Haver adta oda, hogy nem-e tudok vele valamit kezdeni..Hát halott volt..
-
bul07
nagyúr
válasz
Robo sapiens
üzenetére
Sandisk Extreme
Kingston DTR30
ebay-ről mind a kettő olcsóbb(nem is kicsit), de a garancia kérdésess -
Robo sapiens
tag
Mi a mostanában ajánlott, jó ár-érték aránnyal rendelkező, 32 vagy 64 GB-os, usb 3-as pendrive? Semmi komoly követelmény nincsen vele szemben támasztva. Ne legyen drága és fix csatlakozójú legyen, mert a csúsztathatóst addig piszkálom, amíg tönkre nem megy...

Köszönöm!
-
bul07
nagyúr
Ha jól emlékszek 7500 vettem(+1500szállítás) 32GB-os
Lehet adok fel egy igény felmérő hírdetést, de meg kell gondolni mert tökéletesen elég nekem a s102 sebessége is, filmek hordozására használom, munka közben erről nézek filmeket sorozatokat
Gépemre gyüjtök amúgy alaplap, proci csere lenne esedékez , alsó hangon 50e Ft
Alszok még rá, de bánnom hogy anak idején nem ilyet vettem az ebay-ről
-
Kezdő vagyok
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Akkor a géphez már megvan milyet veszek(Kingston DTR 30),de valami nagyon jó sebességű,és csak USB 2-es kellene egy műholdvevőhöz.Magyarán szólva melyik USB 2-es Kingston pendrive-nak legnagyobb az írási és olvasási sebessége 32 GB kategóriában?
-
Bjørgersson
félisten
2.0 eredmény.
-
BoB
veterán
Sziasztok
Egz Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 G3-on gondolkozok, tudtok esetleg azonos kategóriában/árban gyorsabbat? (aminek szintén nem levehető a kupakja)
Vagy ez jó lesz?
-
bul07
nagyúr
USB2.0-án is használhatod a UAB3.0-ás pent mert visszafele is kompatibilis, és majd ha új gépet veszel akkor meg kihasználod a teljes sebességét
Vagy ahogy írtad veszel még egy bővítő kártyát
Csak USB2.0-ás pent már nem éri megvenni, persze ha csak ezt támogatja a eszköz amivel használni akarjuk akkor muszájkovy29 a 32GB DTR30-ről mond majd egy USB2.0-ás sebességet
ebay-en 1500-1800Ft [link] , [link] (nem ismerem őket csak rákerestem)
-
Qlty
tag
Utánaolvasottak alapján akkor úgy gondolom hogy vennem kell egy PCI USB 3.0 bővítőkártyát a PCbe, majd egy 3.0s pent és ennyi nem?!
-
Qlty
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ilyen van nekem. mivel pci ezért igen?
-
-
bul07
nagyúr
Ha magyar honba akarod megvenni akkor
KINGSTON 32GB DTR30(keres rá előfordulhat hogy máshol olcsóbb kicsit, de a garanciára figyelj)
Fentebb tárgyaltuk a sebességétHa ebay is játszik akkor(garancia kérdéses)
SANDISK EXTREME 8200Ft Ez nagyon gyors
TRANSCEND JETFLASH 780 7200Ft
És amit feljebb ajánlottam
KINGSTON DTR30 6800Ft -
Qlty
tag
Sziasztok. SMART TV be szeretnék pendrivet vásárolni 32GB méretben. Nagyobb méretű HD, FULL HD filmeket másolnék rá PCről, és szempont lenne az ha ez a 10-20-30 GB minél hamarabb rákerülne. Erre a célra tudtok nekem ajánlani vmit max 10e ft környékén? Előre is köszönöm szépen.
-
bul07
nagyúr
válasz
Gézengúz
üzenetére
kovy29 32gb-ost vett ennyiért a S102-se olcsóbb (halandó embernek, nem nagykeres vásárlás esetén)
ipon
KINGSTON 32GB DTR30 10.376Ft 115/95
ADATA S102 Pro 32GB 10.389Ft 90/50DTR30 jobban megéri, és mindkettőre 5év garancia
-
Gézengúz
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mondjuk a S102Pro 3 ropival olcsóbb volt...

-
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nagyom jó értékei vannak ha valaki keres magyar honba 32GB-ost akkor mindenképp ezt fogom javasolni
A Adata S102 elbújhat mellette a 100/50 sebességével -
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
NTFS arra értette hogy a kezdeti sebesség nagyobb , ez mindig így van NTFS esetén
Amúgy nem lehet hogy a vezérlő nem bír többet benne tehát 32Gb esetén nagyobb sebességet kap az írás de a vezérlő miatt csökken az olvasási sebesség
-
Gézengúz
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Fogadjunk NTFS-re van formázva

-
xtevo
őstag
Ez abszolút jogos kérdés... nekem is kiugrott a szemem, amikor megláttam a 200 körüli olvasási értékeket, és amikor legelőször teszteltem akkor 207 is volt!!! csak arról nem volt screenshot.
Amúgy lehet hogy van jelentősége, én dobozból kivéve teszteltem, nem formáztam rajta semmit. Nálam full gyári értékek lehetnek.
-
bul07
nagyúr
Fő kérdés kovy29 -hoz szól, mert ettől függ a lentebbi írásom
Te USB3.0-án mérted, Hogy ezt az eredményt kaptadNa fejtsük meg ha tudjuk
kovy29 32GB DTR30
xtevo 16GB DTR30

Elég érdekes
Az írási sebességben még semmi meglepő hogy lassabb, de olvasásban hogy gyorsabb a 16Gb-os -
bul07
nagyúr
default a jó nekünk
-
bul07
nagyúr
Szép
Megteszed nekünk hogy csinálsz tesztet Crystal Disk Mark, vagy ATTO Disk Bencmark-al (katt rájuk és szeded is lefele,mindkettővel lenne a legjobb) és a kép mentéseket berakod ide
Csakhogy tudjunk mire hivatkozni ha ajánljuk valakinek megvételreNagyon szépen megköszönném
-
-
Gézengúz
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Samsungban vagyok otthon jobban...Neked meg tessék...
-
doc
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
nekem ilyenem volt 32GB-os meretben
most ugyanilyen van de 64GB-s
nem tudom sebessegben mennyire jo (ha jol tudom csak USB2.0-s) de pici, es baromi igenyesen nez ki
-
Bjørgersson
félisten
-
Gézengúz
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
TV típusa?
-
Gézengúz
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hülyeséget beszélsz, ugye vágod??
Ha van egy 10GB-os filmed ami mondjuk van vagy 2 óra, akkor könnyen kiszámolható, hogy a TV-nek 2 óra alatt kell tudnia beolvasni 10GB-ot...
Szóval, óránként ez azt jelenti 5120MB/3600sec=1,42MB/sec
Szóval USB1-en ez problémás volna...De nincs olyan USB 2 eszköz aminek ez problémát okozna..Vili??
-
Bjørgersson
félisten
Jó dolog ez a pendrive-ról való filmnézés ezekkel az új TV-kkel, de azért az 1080i filmeknél már be-belaggol néhány percenként a kép. Kár, hogy nem usb3 csatival terjedtek el, a 2.0 más lassú ide szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De azért elég jó közelítést adnak...és írásban tényleg a nagyobb nyer....

'Csak' ~ 110 Mb/s! (Write -> írás; Read -> olvasás)
Örülök, hogy megoldódott.

Még nem engedélyezték..