Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Jött egy adag küldemény Kínából de pendrive az nincs
31napra jött ezÉs édesapám kocsijára rendeltem ezt a tolató radart kemény 8$-ért(-50% kupon: BGcar). Ez amúgy jó időt futott 24-én adták postára
Itt az akciós dolgok -
Azt hiszem a gyerekeinek kellene, hogy filmeket cipeljenek vele gépek és TVk között, így mindenképpen az 1 db kellene. 35 vs 45 Mb, gyakorlatban érezhető ez a "laboratóriumi körülmények között mért" sebesség? Ez nem olyan, mint anno a CD-knél az 52x-es sebesség? Azt jól látom, hogy a dobozon ott virít az élettartam garancia?
-
bul07
nagyúr
válasz
bugizozi
üzenetére
Esetleg , de sebességről élettartalomról ne kérdez
Találtam jobbat ez tutira eredetit küld és még márkája is van [link], de inkább a 16GB-ost 600Ft-al több és dupla kapacitás
(#5794) vond
Na igen de papíron csak 100/50 tud , nem biztos hogy minden példány ilyen jó
(#5795) -HajTömeg-
Fent Téma összefoglaló legalja linkelve is vannak
-
vond
MODERÁTOR
Amúgy ha nem lenne gond, hogy nagyobb a cucc, én ennyi pénzből inkább vennék egy 120/128-as SSD-t, meg egy USB3-as külső házat. Na az lenne csak igazán gyors.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne 8 GB-os nagyon kicsi méretű olcsó pedrive-ra. (akkorára gondolok mint pl a vezeték nélküli egér usb-je) Digitális képkerethez lenne, szóval a sebesség nem fontos, adatok egyszer lesznek rámásolva aztán legközelebb talán 1 év múlva

Mit tudtok ajánlani?
Köszönöm!

ps: lehet ebay-es is ha ott olcsóbb, nem sürgős
-
bul07
nagyúr
Nem járna jobban 2DB 64GB-sal árban ugyan ott van, viszont gyorsabbat tudna venni, S102 100/50 64GB 12.000Ft
Hát elég lassú
Ha lehet inkább 790-est, írjatok nekik hogy tudnak e szerezni ,szerintem igen csak új termék és lehet ezért nincs nekik (példa ipon, csak az a 2év garancia
)
Amúgy ilyen nagy összegnél pár ezer forintot ne spóroljon dupla sebesség mellé , esetleg ez is szóba jöhet(azért keres tesztet hogy tudja e)
-
Sziasztok!
128 Gb-os pendrive kellene kollégámnak, USB 3.0 lehetőleg, hosszú élettartam, sebesség előny. Elsőre a ranscend JetFlash 760 USB 3.0 (TS128GJF760) lett a kiszemelt áldozat, a 10 év garancia meggyőzőnek tűnik. Jó választás?
-
m0ski
aktív tag
Kerek 4 hét alatt sikerült ideérnie a május 6-i sincerity rendelésnek... De legalább itt van
Indul a h2testw, remélem nem lesz gond 
-
SRII
őstag
sziasztok!
Lehet butaságot kérdezek, van olyan program amivel meg lehet nézni mennyi írás történt egy pendiven? -
bul07
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Adata S102 100/50
KINGSTON DTR30, ennél az van hogy hivatalos adat 70/30 de ha visszakeresel ennél jóval gyorsabb eredményeket mértek többen isEzek vannak normális áron a sokkal gyorsabbak 11e Ft felet kezdődnek , viszont egy S102 64Gb-os 12e Ft , tehát kérdéses hogy megéri e
-
bul07
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Árban gondolod , vagy gyorsaságban?
Itthon vagy ebay-en?Amúgy ebay-en megjelent Transcend JetFlash 790 90/25, 760-as helyet már ezt érdemes venni , már úton van többünknek is teszt nemsoká
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Jelen pillanatban most melyik a legjobb vétel 32 GB kategóriában? -
zseniális19
csendes tag
válasz
Finucci83
üzenetére
Szia, Rendszer pendrive alatt arra gondolsz, hogy arról telepítesz vagy arról futtatod a windows-t?
Milyen kereted van rá és ebay-es rendelés is megfelel-e neked?
Mert ebay-ről egy SANDISK EXTREME USB 3.0 16GB most 4800Ft, nagyon gyors, célokra legjobban megfelelő. -
Finucci83
újonc
Sziasztok!
Rendszer pendriveot vennék csak nem tudom melyiket. Az elvárások: USB3.0, gyors írás és olvasás, megbízhatóság, esetleg több garancia. Max. 16GB de 8 is elég szerintem. Mit ajánlanátok?
Köszi -
bul07
nagyúr
Amúgy nekem majd minden rendelésem késik a hó elejéről, még egy Kínai székhelyű lámpás oldalról is késik a megrendelt Cree XM-L2 T6-0D 10W 1150LM 6500-7000K LED, 2-án rendeltem és még nem jött meg, pedig kellene mert addig nem tudom használni a lámpámat
Ehhez a lámpához kellene , dedómolásnál kinyírtam a ledjét -
bul07
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Jövőhéten szerdán-csütörtökön már rendelheted szerintem , ez most hétvégére meg a hétfői napra esik , és hétvégén amúgy se dolgoznak , így nincs nagy kimaradás , az olyan ünnepekkel van gond ami hétköznapokra esnek
Amúgy a 790-nél a fő kérdés hogy mit tud USB2.0-án , mert ugye legtöbb eszköz még mindig ezt használja és telepíteni is 2.0-ról lehet
Ha van időd kivárni nekem úton van egy 16GB-os és egy 32GB-os is , tesztelem ahogy megjönAmúgy 32GB-os példányban mindenképp 790 kell rendelni a 25MB/s írás miatt , mégis csak 7MB/s több mint a 760-nál, persze ezek a gyári értékek
Reménykedek benne hogy a 5-i rendelésem ma megjön , jó lenne
-
[CS]Blade2
addikt
Lehet, hogy akkor el kellene halasztanom a rendelést, mert megint 3 napos ünnepük lesz... pedig 4-5 rendelés ugrott volna ma be.
A 790-es jetflash-ben gondolkodom, mondjuk nekem csak win telepítőre, meg erre-arra kell, szóval valszeg az írása miatt lesz 16GB-os, ráadásul nincs usb3-am sem.
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, akinek időközben megérkezett május 5-6 körül feladott sincerity rendelése?
Tisztában vagyok vele, hogy ünnep volt hó elején, meg hogy előfordulhatnak csúszások, de a mások korábbi tapasztalataiból kiindulva kezd elkeserítő lenni, hogy 3 hete semmi
-
cyber86
őstag
-
cocka
veterán
válasz
cyber86
üzenetére
Mert régebben errefelé az a szóbeszéd járta, hogy nem lehet, mert nem removable meghajtónak ismeri fel, hanem fixed disknek. Ezt (mármint hogy miként ismerje fel az eszközt) meg ha jól tudom bájt szinten nem lehet átírkálni. Amit bájt szinten át tudsz írkálni, azt megteheted a winhexszel vagy akár a bootice-szal is. De ha igaz, hogy a fixed disk miatt nem lehet róla bootolni, akkor kérdés, hogy a removable diskké alakítás igényelne-e firmware frissítést vagy sem. Mert ez utóbbi esetben, akkor winhexszel átírkálható. Előbbi esetben viszont ilyen irányú sandiskes support híján kuka. És ennél már TÉNYLEG nem mindegy, hogy hány forintot basz ki az ember az ablakon. Nálam alapkérdés, hogy bootolni lehet-e róla.

-
cyber86
őstag
Nagyon brutál ez a sandisk
[link] -
bul07
nagyúr
válasz
errorcode06
üzenetére
Amit linkeltél messziről el kell kerülni , nekem van egy 16GB példány 10MB/s ír , lassú
Amúgy a helyedbe meggondolnám az ebay-es rendelést
Transcend JetFlash 790 32GB US $15.09 (3.360Ft)[link], és a gyári értéke 90/25, legalábbis a csomagolásán ez van
Még itt senki nem tesztelte mert friss termék , nekem már úton van egy 16Gb-os meg egy 32GB-os is -
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam visszafelé, de mivel nincsenek ilyen nagy igényeim (elég a 20-30mb/sec-es írás) hozzátok fordulok. Képek, doksik, kis méretű videók hordozására kellene, semmi egyéb extra dolgot nem csinálnék vele. Iponból ezt néztem ki. A leírás alapján nekem megfelel(ne). Szerintetek tudja ezt az értéket? Vagy ha nem, tudnátok valami értelmes megoldást ajánlani, hasonló árban? Ebay-ről nem szeretnék rendelni. -
vond
MODERÁTOR
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Jó. Ti tudjátok. Engem mondjuk rohadtul nem érdekelne, ha valaki azt lesegetné, ahogy rövidgatyában sétálgatok a diófa alatt a kertben, és ezért még fel is töri a felhőmet. Egészségére!

Bár az azért valljuk be, elég valószínűtlen, hogy valaki ilyenekért töri fel az online fiókomat. Mást meg úgysem szeretnétek ott tárolni. Na mindegy.
Ha mindenképp pendrive kell, 8GB, és mindenképp ájponból, akkor én ezt venném. De ötezerért már 16-os is van.
Mondjuk ha tudnál neki rendelni eBay-ről, akkor ott töredékéért dobálják a 8-16 gigás darabokat.
Olvass vissza 1-2 oldalt, meglátod,vagy nézd meg azokat, amiket bul07 linkelt.Rendelésben Winner_hun tud segíteni.
Jahhh, és mégegyszer mondom, én nem bíznám egy darab pendrive-ra a fotóim tárolását. Legalább kettő, de inkább több, fizikaliag is elkülönített helyen kell tárolni, hogy viszonylag biztonságban tudhasd őket.
-
bul07
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Csatlakozok én is vond véleményéhez , adatmentés minél több módon , felhőbe , DVD-re, pendrive-ra, és még a gépen is minden HDD-ra(már ha több van)
Adattárolásra jó egy ebay-ről származó olcsó darab is
Legolcsóbbakat nézve, amik nagyom lassúak (viszont ha mentésre lesz használva úgyis csak egyszer kell ráírni)
8GB-os 1180Ft [link]
16GB-os 1670Ft [link]Rendeltem Transcend JetFlash 790 32GB-os példányt is, kíváncsi leszek a mért eredményekre
(#5759) -HajTömeg-
Ha félsz az adatlopástól akkor a mentett információkat mondjuk rar-ba kell feltölteni amit meg jelszavazni kell egy igen hosszú jelszóval, így eleve duplán van védve és nem hinném hogy egy átlagember megér akkora fáradságot
-
-HajTömeg-
őstag
Hm,igen értem amit mondasz,de egy vadi új pendrive talán kis eséllyel romlik el. (persze lehetséges)
Testvérem egyébként egy emailt nem tud elküldeni,annyira nem érdekli a számítógép,szóval mindenképpen pendrive kell.
A magam részéről meg nem vagyok oda ezekért a felhőkért.
Ahogy a bankkártya adatokat, ilyen-olyan kódokat is ellopják időnként,úgy ezeket is simán feltörik szerintem.
Nem mintha baromi titkos dolgok lennének,de előttem van egy szomorú világ,ahol,ha valaki hozzáértő meg akar tudni rólad valamit,akkor csak felmegy a netre, feltöri a felhődet és mindent megtud rólad.
Ez persze csak saját fóbia és tudom,hogy akár a gépeddel is megteheti,de minél kevesebb ilyen felületet használok. -
vond
MODERÁTOR
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Google Drive 15 GB tárhellyel, ingyen. Vagy bármi más megbízható felhő.
Én ezért nem vennék pendrive-ot. Abszolút nem biztonságos, bármikor bemondhatja az unalmast, csakúgy, mint egy merevlemez, vagy akár DVD.
Ha mindenképp helyileg szeretné tárolni, akkor is több helyen legyen meg, hogy meghibásodás esetén legyen honnan visszamenteni.
-
-HajTömeg-
őstag
Testvéremnek kéne fotók archiválására egy 8gigás pendrive.
Ipontól melyiket ajánljátok? Tehát a legfontosabb a hosszú, megbízható működés.
-
bul07
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Hát nekem csak akkor rendezte mikkor ügyet nyitottam rá , majd 7napig és két levélre se rendezte
Figyelj mert két hónap után kikerül a listából és utána nehéz bármit is csinálniAmúgy így három év ebay-zés után is rejtély számomra a postázásuk, most egy 1$ vacak(laptop egeréhez kellet valami olcsó) 18napra meg is jött , de van hogy mihamarabb is megjönnek ezek a olcsó kacatok
-
-
m0ski
aktív tag
válasz
pietrrr
üzenetére
Az még egész jó. Egyelőre azzal nyugtatom magam, hogy ahogy olvastam, másnak se jött meg 5-6-a körüli sincerity rendelése a mai napig.
Tőle nekem ez az első rendelésem, és az ár mellett a többiek által többször leírt - a távolsághoz képest gyors - szállítási határidő miatt vállaltam be. Ehhez képest sikerült szépen belenyúlnom.
Rendelgetek egy ideje, tudom, hogy ez benne van a pakliban, de ha ez meg is jön és rendben is lesz, valószínűleg a továbbiakban maradok a mymemory megoldásnál, ami lehet hogy valamivel drágább mint a sincerity, de még mindig olcsóbb mint itthon, és egy hét alatt a kezemben van az áru. -
cocka
veterán
Akkor lenne jogos a "felháborodás", ha JÓVAL a gyári értékek alatt produkál a cucc. Erről pedig nem volt szó.
-
-
bul07
nagyúr
Neked lehet nem fontos hogy gyorsabb e a megadottnál , nekem meg sok másoknak fontos , mert simán előfordulhat hogy bevezetésénél direkt gyorsabb , majd később beállnak a gyári értékekre, tipikus beetetés
760-as esetében is így volt , ha nézel régi teszteket nézel 16Gb-os példányok is tudtak 20MB/s felett írni
Ilyen más termékeknél is előfordul csak például mondjuk tuningolhatóságban , az elején nyomatják a jó szériát, a válogatottat, majd egy két hónap múlva jönnek a nem tuningbarát példányok
Olvasás az persze hogy nem annyira lényeges , ha már 50-60Mb/s tud olvasni egy pen ép elég
-
cocka
veterán
A lényeg az, hogy a papíron lévő sebességet legalább 90%-ban elérje. Hogy mennyivel lépi túl, az nem fontos. Az a fontos, hogy amit a papírra írnak, azt a pendrive hozni tudja. Hogy ennél létezik jobb eredmény is az kevésbé lényeges, mert hiába van itt a fórumon hype-olva, hogy többre is képes, ha x összegért papírforma szerint ilyen és ilyen sebességre számíthatsz, akkor nem illdomos tiltakozni ellene.
Mint láthattad nekem se hozta a 210 megát a pendrive olvasási sebessége, de nem kezdtem el óbégatni emiatt. Az írási sebesség nálam amúgy is fontosabb szempont.
-
bul07
nagyúr
Ezt mire érted
Mértem én már többszörös sebességet is a megadottnál
Transcend JetFlash 760 32GB megadott sebesség 70/18 e helyet mértem én 129/47 és nem is egyszer , sőt többeknek sikerült ebből a szériából kapniuk, de sajnos azóta visszalát a normál sebességre [link] [link]
Szerintem ilyenek akkor fordulnak ellő ha véletlen más belső kerül bele , egy gyorsabb szériáé -
gg72
veterán
A 790-es Transcend valójában csak külsejében különbözik a 760/770 párostól?
-
Nem egészen pendrive: 100% fém tokot szeretnék venni pendrive-hoz. Valamit tudtok ajánlani?
-
nubreed
veterán
Köszönöm a válaszokat! Megfontolom.

-
zseniális19
csendes tag
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
sinceritytrading-et csak ajánlani tudom mindenkinek, két hét alatt megérezett, amit rendeltem. Ha elmondjátok, hogy hogyan kell, még sebességtesztet is szívesen csinálok.
-
-
nubreed
veterán
A Kingstonnak melyik a leggyorsabb usb 3.0 sorozata? Jól sejtem, hogy a Hyperx itt is? Az R, G3, G4, stb hogy viszonyulnak ehhez? Monjduk a Hyperx igen drága, mi az ajánlott még megvételre ha fontos a sebesség de azért ne legyen csillagászati ára?
-
kekkec
aktív tag
1. generációs, azért írtam, hogy hozza a gyári értékeket (70/30).
G2-nek kicsit magasabbra lőtték a gyári értékeit. (120/45)
Egyébként én ezért azt hittem a fórum-on G2-ket linkelgettek simaként megjelölve, aztán kicsit jobban átolvasva láttam, hogy sima DTR30-cak eredményei és furcsálltam a specifikációk miatt.De bakker az enyém már "csak" a specifikációt tudja.
-
didros
senior tag
Toshiba USRG-016GS-BK az ebay-ről. Gondoltam, hogy lassú lesz, de ez azért elég durva...
Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 3.64 MByte/s (1:08h)
Reading speed: 15.4 MByte/s (16:02min)
H2testw v1.4 -
cyber86
őstag
Ez most Sandisk Cruzer Extreme 3.0 64GB ez lenne? [link] Mert ahogy látom pár helyen csak ezen a néven találni.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Az SSD gyorsabb és olcsóbb is lesz. Veszel egy 60/64 gigást, meg egy jó USB3-as külső házat, és még mindig bőven 20 ezer alatt vagy.
Ha nem szeretnél ennyit költeni és ha elég lenne a "csak" 200 MB/s körüli olvasás és 120MB/s körüli írás, akkor eBay-en lehet rendelni 32 gigás SanDisk Cruzer Extreme pendrive-ot 9 ezer körül. A 64 gigás még ennél is gyorsabb, de az SSD-kkel nem veszi fel a versenyt az sem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szükségem van egy gyors írásra képes adathordozóra 30-60 gb közt. Pendrive vagy esetleg küső házas ssd a gyorsabb? Fontos: csak nagy méretű 10 Gb feletti fájlokat másolgatnék rá.
Előre is köszönöm.
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
szükségem lenne egy 8-16GB-os pendrivera ami kicsi,usb3-as, aránylag gyors, és kulcson hordható és onnan ha használni akarom akkor könnyen levehető. Tudtok ilyet nem túl drágán?Ha a hordozhatóságot kivesszük a képletből akkor mi most a bestbuy?
Előre kösz!

Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Csodálkoznék ha neked megérkezne, de ne legyen igazam