Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
de ha ebay is játszik, ezzel járnál a legjobban.
-
bul07
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
Igen
Én erre reagáltam
A DTR30 lassabb (70/30), mint az S102 (100/50), legalábbis az ipon oldal szerint.Erre írtam hogy a DTR30-as régebbi szériája tudott 70/30-at és hogy mostanában gyorsabb eredményeket mérnek
(#5293) bul07 hozzászólásomat nézted ott is linkeltem teszteket
Ha nem zavar a mérete ahogy fentebb is említették akkor jó lesz a DTU30G3 -
bul07
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
a DTU tudhat ennyit sebességben, nekem a 16GB-os is elég tempós (bár csak 3.0-án, 2.0-n valamiért elég lassú) viszont nem igazán ajánlom mert nem valami strapabíró, nekem elrepedt már a kupak műanyagja, pedig nem zúztam vagy ilyesmi. jah, és elég "kövér". ha szűkös helyen van a csatlakozó, vagy szorosan vannak egymás mellett eszközök, lehet be se fogod tudni dugni.
most nézem hogy DTU G3-ról van szó, nekem meg G2 van. mindegy, a G3 is dagadt
az S102 jó választás sztem. stabilan hozza amit hoz, elegáns, kellően kicsi, igazi középkategóriás darab.
-
bul07
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
Gyártótól függ van amelyik bevállalja hogy termékei sebessége a béka segge alatt van, de van olyan gyártó ami nem vállalja be
Ugyan azok
Ha elég a 50MB/s írás akkor ADATA DashDrive Elite S102PRO 13.538 Ft
Ezek gyorsabbak
DTR30KINGSTON DataTraveler Ultimate 3.0 G3
Csak az a baj hogy nem sokan vesznek 64Gb példányokat és ha igen nem tesztelik és rakják be hogy tudjuk mire hivatkozni
-
bul07
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
Itt nem vélemény a lényeg hanem a tények
Csak olyat lehet ajánlani aminek lehet tudni a sebességétHa azok közül választasz amiről nem lehet tudni milyen sebességgel bírnak akkor meg megkérlek hogy készíts sebesség tesztet hogy tudjuk milyen gyors
Tömeges meghibásodásról nem hallani, akkor itt is nyoma legyen
-
bul07
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
Akkor megismétlem
32GB
10e Ft körül
DTR30 115/95 sebessége
S102 Pro 100/50 sebessége Bár ezt 32GB méretben nem szabad megvenni mert 64Gb verziós csak 13.538 Ft11.5e Ft
Kingston DataTraveler Ultimate G3 184/94 -
bul07
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
Sok függ a gépektől a USB3.0-ás vezérlőtől meg egyéb más okoktól
Múltkor teszteltem két 16GB 760-ast, meglepetésemre az olvasás csak 40MB/s volt az egyiknél , a másik elsőre tudta a 75MB/s-et de második mérésre már nem, na mondom itt gond van már majdnem írtam az eladónak hogy nem hozzák az elvárt sebességet de hirtelen ötlettől vezérelve újraindítottam a gépet és lás csodát már mindkettő hozta az elvár 75-80MB/s eredmény olvasásra
Tehát ilyenektől is függ hogy ki épen milyen eredményt kap
De amúgy milyen pen kell neked mi az a erős középmezőny , amiket én felsoroltam az az mert 32Gb-os már 7e Ft-tól is kani de azok olyanok is (18-20MB/s írásban)
És ezekre 5év garancia van , max esetleges adatvesztés meg macera a visszaküldéssel lehet gond
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
Milyen ellentmondások?
Amúgy A-Data S102 Pro, N005 vagy Sandisk Extreme ebayről.
-
bul07
nagyúr
válasz
radio.active
üzenetére
Itthon
32GB
10e Ft körül
DTR30 115/95 sebessége
S102 Pro 100/50 sebessége11.5e Ft
Kingston DataTraveler Ultimate G3 184/94 -
Soma01
veterán
Sziasztok!
Én is szeretnék venni egy USB 3.0-s, 32 GB-os meghajtót. De nem magamnak lenne, hanem a barátnőmnek. Tehát vagy valami csajos kinézetű kell, vagy valami fémes, elegáns. Tehát ha lehet ne az a kék gumis Kingston DataTraveler R30. Ami biztosan jó, csak nem tetszik neki annyira. Szóval valami olyasmi kellene sebességben és árban is. Vagy ha van Kingston DataTraveler R30 valami csajos színben, az jó lenne.
Ez jó lenne: Kingston DataTraveler Ultimate G3 32GB vagy az ADATA S102 PRO 32GB ?
-
bul07
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ez jó ötlet
ebay-en vannak jók akkár 1$-ért is [link](arra figyelni kell hogy W7-el használható legyen)
Meg egy class10 kártya belle( #5273 ) VaDy
Amúgy nincs egy ellfekvő microsd kártyád régebbi telefonból az is jó lenne -
VaDy
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Gondoltam rá, de nekem felesleges, semmi máshoz nem tudnám használni a micro sd-t.
Az összes ilyen kicsinek ennyire szánalmas a sebessége?
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Azt szerettem volna kérdezni hogy megéri az a cucc?
-
VaDy
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném egy pendrive vásárlása céljából! Kocsiba kéne a fejegységbe egy nagyon kis picike pendrive. Erre bukkantam [link] 32 GB cirka négyezer forintért, de ott a leírásba az van hogy 3-5 Mb/s a write speed!!! Ezek a picik csak ilyen kis sebességet tudnak?!
Esetleg tudnátok valamit ajánlani?! -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
En nem kerem, koszi

-
Mr. Erikszon
senior tag
16gb kingmax usb 3.0 vízálló pendrive 80mb/s sebességgel újan 4e Ft-ért?
-
bul07
nagyúr
válasz
MC Pite
üzenetére
Nem kupakost nem tudok ajánlani ami meg is érné, itthon persze
32GB vegyél
DTR30 115/95 sebessége
S102 Pro 100/50 sebessége
Ezek kupakosak , a S102 fém de sokkal lassabb a DTR30-tól, keres vissza mindkettőröl van tesztebay-ről 32GB SanDisk Extreme 200/180 sebessége [link]
ebay-en a garancia kérdéses ennek tudatában redelj -
MC Pite
veterán
Sziasztok, a segítségeteket kérném!
Olyan meghajtót keresek, ami
-gyors
-lehetőleg nincs külön kupakja, nem árt ha nem nagy (ne adj isten fém a burkolata)
16-32Gb (10E környékén kell választanom vmit).Olyat ami akár usb2-őn is gyors és ezeknek megfelel, nem nagyon láttam, így elkeseredve a Voyager Go-n is elgondolkoztam... A sima+micro usb+gyors + nem batár méretű kupakos témában meg végképp semmit nem láttam, pedig ez lenne a legjobb.

-
shadow1901
aktív tag
Igen ettől tartottam, azért írtam a másik címet, mert akkor lehet egyszerre rendelni. Bár tök mindegy, hogy pár nap késéssel ér-e ide.. Meg úgy is külön kell kifizetni.
-
bul07
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Ha 6000Ft-nál többet fizetsz érte akkor már fizetni kell ha megfogják , a 27% Áfa ami sok
Saját címedre is rendelheted pár nap különbséggel , ha feljebb megnézed és múlt héten rendeltem a 1db 32GB 760-ast , tegnap éjszaka meg a 2db 16GB 760-ast
(#5262) LurkerSheik
Próbáld felvenni vele a kapcsolatot
Ha megkérhetlek a fejleményeket majd velünk is oszd meg -
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
22eur felett kell afat es kez.koltseget fizetni.
Sajat cimedre megy 5 20euros cucc az rendben van teljesen!
-
bul07
nagyúr
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Más gépben próbáltad?
Ha nem akkor tedd meg, nem e az alaplapodon ment ki a USB3.0
Vagy driver frissítés is szóba jöhet
Bombázd még üzenettel az eladót de várja pár napot az üzenetek között mert van árfutási idő mire normális esetben válaszol , általában hétvégén meg nem is dolgoznak(#5254) kovy29
Érdekes kérdés
Ez a 8Gb verzió nem hiszem hogy 10MB/s elérné írásban(64GB-os tud 40MB/s-et) és 3200Ft-ba kerül (ha meg a szállítás is rájön akkor meg nagyon sok)
ebay-ről 8GB-ba a legolcsóbb 1300Ft, 760-ba 1500Ft , és ha el is romlik akkor is még csak fél ár alatt jársz és tudsz rendelni másikat és még akkor se éred el annak az árát , de rendelhetsz 760-ból 16GB-at 2250Ft-ért -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
zseniális19
üzenetére
Jogos, vak vagyok

-
Sziasztok!
Ebayen rendeltem en is sinceritytrading-tol pent, egy sandisk Extremet.
Usb 3.0 ban egy ideje nem mukodik. 2.0-be dugva okes.
Minden termekete lifetime gati van... Azt irja
Irtam az eladonak, de nem kaptam valaszt.
Valakinek hasonlo tapasztalat?
Hogy tudnam csereltetni? -
zseniális19
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szerintem nézd meg jobban, a 16-os Quantity:2, tehát 2db-ra vonatkozik az ár..
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Ezért szabad-e pénzt adni?
-
bul07
nagyúr
ebay-en az utolsó négy vásárlom így néz ki

És ahogy nézem már nem kapni nála 4GB-os Pendrive-ot, gondolom már nem érte meg postázni
-
bul07
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Igen lassan mindenre rászállnak nem csak a telefonokra
(#5247) Bl@tty
Szép eredmény -
vond
MODERÁTOR
válasz
haddent
üzenetére
Ja hogy kened-vágod a témát. Akkor mit tépnem én itt a számat.

Nálam melóhelyen szintén 830-as van, 5,47 TB írással, 97%-osan.
Hasít, mint az állat, már lassan másfél éve. Otthon meg még egy régebbi Kingston V100+ van, azzal sincs semmi bajom, pedig dolgozok is rajta/róla eleget.A Trim USB-s működéséről, meg a külső házakról nem sok fogalmam van. Előbbire valamelyik SSD-s topic-ban biztos lesznek válaszok, utóbbiban meg talán a külső merevlemezes topic segíthet. Ott is inkább azt favorizálják, hogy vegyél egy jó belső HDD-t, és tedd bele egy frankó külső házba.
-
haddent
addikt
SLC -ét még anno rendes gépben használt SSD -nek sem sikerült keríteni
Samu 830 van (MLC) és több mint 5 terra után köszöni szépen jól van 96% -osan (99% -ról indult ez a széria, mert miért ne brainfuck..). Szóval én MLC -vel tökéletesen meg vagyok elégedve. Mondjuk gondolom külső házban USB -ről nem lesz TRIM meg hasonlók 
Külső házzal kapcsolatban melyik topikban tudnék vajon tanácsot kérni? Nem nagyon találtam pont megfelelőt -
vond
MODERÁTOR
válasz
haddent
üzenetére
Ha nem számít a méret, és van rá 20 ezred, akkor szerintem egyértelműen egy gyors, megbízható SSD, plusz egy minőségi USB3-as külső ház.
A mai modern SSD-kkel nem nagyon veszi fel a versenyt sebességben egyetlen pendrive sem.Ha sokat írnál rá, akkor inkább MLC-s SSD-t vegyél, az több írási ciklust visel el, mint a TLC. Nagy igénybevételre az SLC lenne a legjobb, de az úgy tudom elég ritka és drága manapság.
-
haddent
addikt
Sziasztok
szükségem lenne pár javaslatra. Elvárások: gyorsaság (USB 3.0), tartós erős igényes kinézet (fém..). Méret meg amennyi kijön a keretből. Olyan 20k körül -ig érdekelne. Létezik ennek megfelelő?

Mivel fizikai méret nem számít, ezért arra is gondoltam, hogy egy szép lapos külső usb 3.0 ház és bele egy ssd
Az minden esetben gyorsabb lenne szerintetek? -
-
-
bul07
nagyúr
-
Frod
addikt
Köszönöm a tippet, akkor szerintem rendelek is pár napon belül.
Plusz egy pendriveot is kinéztem, de mivel csak itthoni használatra lenne (géptől a tévéig átvinni a műsort) ezért jó nekem a legjobb ár/érték bajnok, így egy 32GB-os Transcend Jetflash 760ra tettem le a voksom. -
Frod
addikt
Elnézést az off-ért, de ez a topic mindig pörög, remélem tudtok segíteni.
Memóriakártyát keresnék fényképezőgépbe:
- lehetőleg legyen Class10-es
- 16, de inkább 32 GB
- méretileg sima SD kártyára lenne szükségem
na most az általam már tesztelt, és itt is sokszor ajánlott ebay eladó, sinceritytrading valamiért már nem foglalkozik Sandisk Extreme kártyákkal, és nekem ez volt a kinézett típusom, így remélem tudtok ajánlani, vagy egy másik megbízható típust, vagy eladót akinél van esetleg Sandisk. (vagy ha nem jó ez a márka, mást is meghallgatok szívesen) -
bul07
nagyúr
Ezt rendeltem , ez az eladó nekem még nem okozott csalódást
-
Zlin50
senior tag
-
bul07
nagyúr
Nem lenne jobb inkább egy SSD meg egy rack
V300, [link]Ma megjött két 16GB 760-as(már el is kelt amúgy)
Hát teljesen kikészít hogy ilyen cérnás borítékba küldi, csak lazán kitekertem a cérnát és kicsúszott a két pen, szerencsére nem tűnt el a postán
Ájunk csak meg most vettem észre hogy le volt tűzve a boríték de nem én szedtem ki a tűzőgép kapcsát(nem én vettem át majd rákérdezek holnap hogy aki átvette a postástól kinyitotta e)Amúgy rendeltem egy 32GB-os 760-ast majd jön a teszt ha megjött, 3889Ft zárolt a számlámon rá
Egy régebbi kép a borítékról

-
antisepticum
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tudna írni arról, hogy a valóságban is fennáll a lassabb sebesség a 64gb-os Kingston DTR30-nál a 32gb-os verzióhoz képest.
Nekem 32gbosom van, amivel maximálisan elégedett vagyok. Öcsémnek adom és vacillálok egy 32gbs és egy 64gbs között.
Köszi
-
bul07
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Hát van egy sejtésem hogy pár éven belül ez nem fog elterjedni , majd talán 4-5év múlva
-
CoolBoy323
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Akit én ajánlok eddig mindig eredetit eredeti csomagolásban küldte
Legutolsó tesztem ahol képet is csináltam(#5216) gyuromoj
Ahogy fentebb írták Winner_hun segít , és itt a hirdetése mindent leír
760-as
16GB 2300Ft
32GB 3900Ft
64GB 7650Ft -
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Köszönöm a múltkori segítséget, kollegám ügyében.
Most nekem lenne szükségem egy 32GB-os pendrive-ra.
Valamivel kisebb a keret, ezért eddig ezt a három hirdetést néztem:
Ph Teszt győztes! USB3 TRANSCEND JETFLASH 760 770 780 8GB 16GB 32GB 64GB pendriveÚj, bontatlan 8GB, 16GB, 32GB és 64GB USB2.0 és USB3.0 pen-drive-ok eladók 1 év garanciával!
ÚJ Transcend Jetflash 760 770 32Gb USB3.0 pendrive eladó
Melyiket lenne érdemesebb megvenni hosszabb távra. Külső médialejátszóról mennének rajta filmek ill. sorozatok.
Most egy Kingston Data Traveler G100 16GB-t használok és ezt szeretném leváltani.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv Gyuri

-
bul07
nagyúr
válasz
zseniális19
üzenetére
Ahogy (#5211) vond is írta a Kínai újév bezavarhatott kicsit , én még várnék és ha jövőhéten csütörtökig nem jön meg akkor írnék neki
-
vond
MODERÁTOR
válasz
zseniális19
üzenetére
Lehet, hogy bezavar a kínai újév (jan. 31.).
Amúgy nekem 13 nap alatt jött meg, még karácsony előtt. -
zseniális19
csendes tag
Sziasztok, arra vagyok kíváncsi nektek mennyi idő alatt ér ide a sinceritytrading-től rendelt pendrive, mert jan.25-én postázta és jan.29ésfebr.19 határidőt adott meg, de még nem ért ide, ha túllépi a határidőt contact seller opcióban kell írni neki, hogy nem kaptam meg, mert a postás balfa* volt és küld másikat vagy hogy megy ez?
-
bul07
nagyúr
válasz
McSzaby
üzenetére
Tavaly még úgy írták hogy magánszemély és magánszemély között 45€ a határ , és ezt pontosították ara hogy Ajándék küldemény, ellenszolgáltatás nélkül
De már tavaly is ez alapján dolgoztak , tehát amiért fizet az ember az 22€- 6000Ft
És csalnak is mert menyi is 22€ (középpel számolva) ~6840Ft, de ők 6000Ft-al számolnak -
bul07
nagyúr
válasz
McSzaby
üzenetére
Csak úgy általános használatra 760-as jó vétel lehet , bár elég lassú , de még használható, mondjuk gépezés mellet elindítani a másolást és majd be fejezi erre pont jó
Azért érdekes az apró tele van ilyennek ha jól láttam 5500Ft-ért árulják
Lehet fel kellene tenni egy hirdetést hogy 4000Ft de csak az infót mondom el hogy hol ennyi , meg linkelem Winner_hun hirdetését aki megrendeli nekik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És még valami ha megfogják a vám-on 6000Ft felet 27% Áfát kell fizetni, eddig még senki nem írta hogy megfogták volna , persze nem kell egyszerre 4-5 rendelni , hanem külön
-
McSzaby
őstag
Király vagy!

Nekem 760-som van, nincs vele gond, de egyszer leejtettem és azóta a műanyag pöcök, ami kiakasztotta a csatit le is tört, szóval érdekes játék mire sikerül bedugni a gépbe.
A 780-st még nem láttam közelebbről, de maga a borítás nem egy nagy munka a 760-snál szerintem. Ebből kiindulva skippelném.
SanDisk Extreme-ről meg sokat olvastam már, de nekem kicsit túl drága... Egy pendrive-ért ennyit nem lenne szívem kiadni.
Egy szó, mint száz; szerintem a DTR30-s a jó vásár.
-
bul07
nagyúr
válasz
McSzaby
üzenetére
ebay 32Gb
760-as 3950Ft , írása olyan 20MB/s körül , ez adatrolónak, ritkább kisebb fájlok hordozására tökéletes, meg akinek van idege kivárni a nagy fájlok másolása esetén
Itthon 7500Ft körül kaphatóDTR30 6950Ft ez már jó bármire 115/95
Itthon 10e Ft körül kaphatóSandisk Extreme 9000Ft, ez nagyon gyors 200/180 (viszont most emelkedett az ára 5-600Ft-al) , itt 8700Ft
Ez itthon 15-06E Ft körül kaphatóMeglehetne még említeni a 780-as is 7500Ft, Read 210 MByte/s, Write 75 MByte/s
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hasít, mint az állat, már lassan másfél éve. Otthon meg még egy régebbi Kingston V100+ van, azzal sincs semmi bajom, pedig dolgozok is rajta/róla eleget.
Samu 830 van (MLC) és több mint 5 terra után köszöni szépen jól van 96% -osan (99% -ról indult ez a széria, mert miért ne brainfuck..). Szóval én MLC -vel tökéletesen meg vagyok elégedve. Mondjuk gondolom külső házban USB -ről nem lesz TRIM meg hasonlók 
A mai modern SSD-kkel nem nagyon veszi fel a versenyt sebességben egyetlen pendrive sem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)