Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
sziasztok,
win telepítésre, adatmásolásra (egyik gépről másikra, hosszútávú tárolás vagy _fontos_ adat mentése nincs tervben) szeretnék venni egy olcsó, 8gb-os pendriveot. 2k körülre gondoltam a keretet, ennyiért a helyi boltomban ezt a 3 típust találtam:
Kingston DTSE9H/8GB
ADATA AC906-8G-RWH
A-DATA AUV110-8G-RBL
Mindhárom usb2.0-s, 5 év garis és mindhárom 2300 forintra kerekítődik. A vonatkozó tesztelős topikban nem találtam róluk semmit. Első körös guglizás alapján csak a Kingstonról találtam tesztet, ott 16/7 körüli sebességet mértek - számíthatok ennél jobbra az A-dataknál? Van valakinek tapasztalata velük?
Van best buy ebben a kategóriában?
(még a héten szeretném megvenni, hogy újra tudjam telepíteni a wint róla, szóval ebay most kizárva; a kicsit távolabbi jövőben majd lehet elgondolkozom egy nagyobb usb3-as verzión, de most csak erre lenne szükségem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- ELKELT! - 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- WD Black SN850X 8TB
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest