- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
baluka26
veterán
Valakinek esetleg nincs zárt fejhallgatója, amit elcserélne 1:1ben egy HD555-re?
-
p_adam
addikt
válasz
bigmasterg #15196 üzenetére
A toredeknek a toredeket ahhoz kepest hogy ha egy jobb erositot, vagy meg inkabb jobb DAC-ot (vagy jobb fejhallgatot) hasznalsz.
Egyebkent meg lathatod, eleg sokan megveszik... Meg az is igen gyenge indoklas hogy szimmetrikus erositohoz kell mivel ahhoz csak a csatlakozot kell kicserelni...
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #15196 üzenetére
És ezek?!
Köszi, kihúzva gondoltam.
Szerintem ez a nagyondrága kábel csak vúdúú -
p_adam
addikt
-
Xbean
tag
válasz
baluka26 #15188 üzenetére
Van akkora különbség a HD595 és a HD598 között, h megérjen +10kt?
Neten azt olvastam, h lényegében nincs különbség a kettő között.
Egyébként egy sennheiser rs 120-at cserélném le [link]
Filmnézésre kell egy jobb fejes, mert a hangszorón gyakran nem engedhetem meg magamnak a nagyobb hangerőt. -
baluka26
veterán
p87es erősítővel sokkal szebben. Schawonak van, majd ha itt jár, úgy is elmondja, hogy mennyire szereti
Figyelj, a "kasztni" ugyanaz, a hangszóró ugyanazon cikkszám alatt fut.
Állítólag a HD595 hangszórói jobban párba vannak válogatva.
Ebbe lehet valami, a HD555-öm hangszórói messze nem annyira kiegyensúlyozottak, mint a HD540-é (ami ugye csúcsmodell volt majd 30 éve)
A króm díszcsíkokban van különbség, külföldön sok helyen írtak, hogy ugyanaz a teljesítmény.
Ez is ugyanaz a driver, ezt viszont állítólag HD598 szintre lehet moddolni, szóval lehet ebbe érdemes belevágni, ha van rá keret. -
Xbean
tag
válasz
baluka26 #15182 üzenetére
Valóban csak annyiban különbözne az 555 az 595-től hogy van benne egy-egy lapka kétoldalt? Azért a sennheiser elég nagy név ahhoz, hogy ezt megengedje magának...
Elbizonytalanodtam, ha ez igaz akkor mindenképpen 555-öt veszek, volt már aki próbálta a moddolt 555-öz és az 595öt egymás után?
Egyébként a P87-es megfelelne, mennyivel szólna szebben vele mint csak hangkarival? -
baluka26
veterán
Szia!
P87 féle erősítő, ha tranzisztoros kell, Bravo V2, ha csöves.
Ne vegyél HD595, vegyél HD555, foam moddold, és van egy HD595-öd, és még csak a ganaricát sem bukod!
BlancoMark: Ultrasone HFI 580?
Shufny, a CAL!-ra többen panaszkodtak, hogy nagyon hallatszik kifelé, szóval én azt nem választanám hordozhatónak.
De a táblázat amit linekltél nagyon hasznos -
Shufny
őstag
válasz
BlancoMark #15180 üzenetére
Legyegyszerűbb válasz a CAL!
Korábban külföldön belefért volna az Audio-Technica M50 is, de ahogy nézem most már ott sem. Pláne szállítással. Szóval az max használtan jelenleg. Nagyon jónak tűnik még a Fischer Audio FA-004 is, de nem olvastam még véleményt, az Aurvana Live! -hoz viszonyítva. Kiindulási alapnak ajánlom ismét ezt: [link]
-
dudika10
veterán
válasz
BlancoMark #15177 üzenetére
Gondolom számít a hordozhatóság. AKG K518 féle fejhallgatót szeretnél például?
Egy kb árat azért írhatnál.Xbean: nem feltétlenül kevés hozzá, csak egy erősítővel többet is ki lehet hozni belőle. De gondold át azt az 595-öt. 555 nem sokkal rosszabb és átalakítható.
Erősítő pl a p87 féle? Ő megcsinálja ha minden igaz 10-12k közt és schawo elég jókat írt róla. -
Xbean
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy sennheiser HD595 típusú fejhallgatót. A hangkártyám egy X-fi xtreme gamer, ha jól tudom azonban ez nem elég a fejes kihajtásához. Milyen fejhallgató erősítő passzol ehhez a kategóriához? Maximum 10-13k pénzt szánnék rá.
-
BlancoMark
csendes tag
Sziasztok srácok!
Fejhallgató vásárlás előtt állok. Igazából különösebben nem értek ehhez a dologhoz, pont ezért kérem a Ti segítségeteket.
Ezzel kapcsolatban hogy mire is kéne:- Igazából mindenféle zenét hallgatok, ez nincs meghatározva. De főleg ezeket szoktam: elektro, pop, punk, R&B...
- Legfőképp laptopon és MP4-en használnám.
- Szeretem ha a basszus kicsit erősebben szól.
Először egy ilyet szeretten volna : http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5832&cat=1
Csak aztán megláttam az árátTehát ettől lehetőleg olcsóbbat szeretnék. Úgy tudom hogy ez eléggé felkapott, és jóval olcsóbban is van ettől jobb minőségű fejhallgató...
Szóval milyeneket tudnátok ajánlani? Előre is köszi.
Szerk.: Lehetőleg ne ilyen nagy böhöm állat stúdió munkákhoz használatos fejhallgató legyen, hanem kisebb.
-
hennessys
tag
Srácok,
Ha jól emléxem Shufny Szombathelyről akar vmi fülest elhozatni, mert nem akarják posázni. Érje már el vki, mert 1 haverom megy most megy Szombathelyre és elhozná.
remélem tényleg ő volt és nem hülyeségre emlékszem.
-
p_adam
addikt
Gyárilag jár hozzá +1.5m hosszabbító kábel és bár elvileg ront a hangon, egy olyan forrással nem fogod észlelni szóval nem számít.
Egyébként pl. a HD250 Linear 3m-es kábelét túl hosszúnak találom (hordozhatóságnál meg főleg) de szerencsére cserélhető úgyhogy majd lesz hozzá 1.2m-es is
-
kifu
tag
Sziasztok!
10-15.000.- körül keresek (leginkább zárt) fejhallgatót, otthoni, tehát nem mobil használatra. Asus Xonar DS hangkártya szolgálná ki.
Az eddigi hsz-ekből nekem az jött le, hogy ebben a sávban az AKG K514 illetve a Creative Aurvana Live! lenne a számomra megfelelő.
A kettő közül a Creative tetszene inkább, de ez az 1,2 m kábelhosszúság meglepett. Ki az az idióta, aki egy 13 ezres fejhallgatóhoz ilyen rövid kábelt tervezett?
A mostani gagyi (Genius HS-04A) fejhallgatóm 2 m-es kábellel rendelkezik és van rajta hangerőszabályozó is...Olvasom, hogy lehet toldani a kábelt. Ez nem ront a hangzáson valamelyest?
-
Nertpaelg
tag
válasz
vchrismw #15169 üzenetére
Válaszolva is a kérdésre, én azt nem biztos, hogy erősíteném. Mármint valamennyit minden fejhallgató profitál belőle, de ez valószínűleg egy nagyon könnyen hajtható darab a maga 32 Ohm-jával, így szerintem a minőségnövekedés nem lenne arányban a ráfordítással, ami mellesleg LOD-al, erősítővel és postával könnyen többre jöhet ki, mint maga a fejhallgató ára.
Tévedhetek persze, konkrétan a szóban forgó fejhallgatóval nincsen személyes tapasztalatom.
-
vchrismw
csendes tag
Nos, türelmetlenségemnek nem tudtam parancsolni.
Pár napja írtam, hogy kipróbáltam az MM-ben a S HD 201-est és számomra teljesen halk volt. Akkor javasoltátok, hogy inkább inEar-t vegyek fejhallgató helyett. Csak nem bírtam ki és elmentem az MM kék testvérkéjéhez, hogy körülnézzek ott is. És találtam valamit ami elnyerte tetszésemet. Ez pedig a HD 408. Ugye vittem magammal az iPod-ot azokkal a zenékkel amit hallgatni szoktam. Egyébként számomra tesztelni ilyesmit King's X-el tudok leginkább, a hangzás és a keverés, hangszerelés az áll a legközelebb a szívemhez. Szóval nagyon megtetszett a hangja a HD 408-nak, bár próbáltam egy Pana 120DJ-t is. Annak szebb hangja volt számomra, viszont hardveresen gyengébbnek tűnt. Értem ez alatt, hogy ott a helyszínen ahogy tettem fel a fejemre meg le, már a középső hajtogatós résznél féltem, hogy mindjárt szétesik. A Senikre meg ott a 2 év gari, ami nekem biztonságérzetet ad. Ellenben nem a HD 408-at vettem meg, hanem a 407-et, mivel jóval olcsóbb volt és elméletileg ugyanaz a kettő, csak ez nem szürke, hanem fekete. Biztos van ennél jobb is, nem igazán értek hozzá, de nekem ez eddig nagyon bejött a hangzása. És bár a metrón azért behallani a külső zajokat, de szépen szól és élvezhető még úgy is a zene. Egyébként olvastam ezekről a Fiio fejhallgató erősítőkről. Mit gondoltok érdemes lenne egy ilyenre beruháznom. Az E5 és az E1 között vacillálok, mert ugye iPod-om van, ahhoz jobb lenne az 1-es, de mi van ha időközben más lesz, akkor már nem fogom tudni azt használni. Viszont azt olvastam, hogy iPod-okon nem szabad a füles kimenetre erősítőt kötni, hanem a LOD-ra érdemes csak. Mit gondoltok érdemes lenne ezzel az összeállítással beruháznom majd egy ilyen Fiio-ra?
-
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #15158 üzenetére
Azt hiszem rájöttem a dologra. Ha elektromos alkatrész van ráírva, akkor nincs ÁFA. Nekem így jött a Prodigy, ezért nem is volt semmi gáz. Tollal van ráírva és magyarul, szóval lehet ennyit értett meg belőle (az angol/koreai kísérőlapból) a vámos (Isten áldja
). Kérdés meddig lesz szerencséje az embernek... Minek írnak rá sima árut pl. Malwy esetében? Ez alkatrész, akárhonnan nézzük
-
baluka26
veterán
Csütörtök, Január 13, 2011 Helyszín Időpont
13 Megegyezés szerint kézbesítésre előkészítve BUDAPEST - HUNGARY 16:22Vasárnap, Január 09, 2011 Helyszín Időpont
12 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 23:01Ez a durva inkább a vámosokkal...4 napja náluk van, tegnapelőtt kérték be a számlát..és mégis csak mai nap végére lett kézbesítésre előkészítve...
Ha egy nap alatt elintézik, akkor azt mondom ok, de azért ez a művelet annyira nem lehet nehéz (mmint áfát+vámot kiszámolni+kiróni...) -
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #15156 üzenetére
Erre remélem inkább nem lesz szükség
szerk: élménybeszámoló+összehasonlítás az új Xears fülesemről, nagyon bele vagyok zúgva most
-
baluka26
veterán
Nekem amikor szeptemberben jött a HD2, akkor minden egy nap volt. 1 nap amíg feladta, 1 nap amíg jött, egy nap a vám, egy nap a kiszállítás, azaz 4 nap összesen. Az én erősítőm is 3 nap alatt itt volt Magyarországon (01.07 kora hajnalban indul, 01.09 késő éjjel ért ide, azóta a vámon csücsül)
-
malwy
senior tag
válasz
baluka26 #15147 üzenetére
EMS-el kaptam, a 69$os cuccot, Audiotrak Prodigy HD2. Többet állt a vámnál a hangkártya, mint amíg átutazott Koreából Európába. Igaz ott volt a karácsonyi forgatag is, de végül kb. 3-4000Ft-omba került a vám.
Szerk: Ja és el kellett faxolni a számlát. Paypalesset küldtem, elfogadták.
-
baluka26
veterán
válasz
brekkhun #15146 üzenetére
Muszáj voltam, hacsak nem akarok addig szórakozni, amíg nem kezd el a DHL 4000 forint tárolási díjat felszámolni (5 nap tárolás után, azt hiszem)
Nem lett volna gond, csak ezek a szerencsétlen hong-kongiak FOB küldeményként küldték (magyarul ebből lehet látni, hogy Te fizeted a postát-bátyám így magyarázta nekem, ő ért ehhez), a terméket ők 32 dollárnak írták, termékmintaként küldték.
Megküldte a DHL a nyilatkozatot az értékről, én meg beírtam az erősítőt 32 dolcsinak, a szállítást 20-nak (ennyibe kerül, tényleg), csak hogy ez a vámosoknak szemet szúrt, nekem is szemet szúrt volna, hogy csak 20 USB a DHL Express szolgáltatás.... Szóval bekérték az utalást. Ha lett volna 52 dollárról számlám akkor is meg vagyok lőve, mert az utalást kérték, ami meg a paypal.
Viszont szinte biztos vagyok benne, hogy ha EMS-sel küldik, akkor megúszok mindent, ugyanis a Prodigy HD2-t azzal küldi, az 70 dollárnak van írva, és még soha, senki nem fizetett utána.
Evvan, 10.000 forinttal megnőtt az ára hirtelen -
baluka26
veterán
Holnap megjön a hájfájmen
(elvileg) -
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #15142 üzenetére
Egyértelmű, hogy a senn jobb, sokkal.
(Mondjuk azért nem mindegy, hogy kinek mi a sokkal jobb, illetve ízlés kérdése is lehet a dolog. Persze objektíven nézve is jobb.)
Olvad el ennek az utolsó bekezdését, itt megemlítettem.Ha jobban tetszett neked az 555, mint a superlux, az 555nél jobban tetszik az 540, akkor nem lehet kérdéses, hogy melyik tetszene neked jobban, a 668b vagy a 650.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #15141 üzenetére
Vagy csak kezdesz hozzászokni a hangjához?
A HD650-hez hogyan viszonyul a HD668B? -
bigmasterg
addikt
Közben halkan és pironkodva (
) jegyezném meg, hogy mióta (legutóbb) megállapítottam, hogy mennyivel több mély van az egyik superluxban, mint a másikban, elkezdtem sokat használni, mindenféle célra, nem csak zenehallgatásra. Na most vagy az én fülem romlik, vagy tényleg valamelyest elkezdett csökkenni a mélye.
Még mindig több mint a másikban (sőt kicsit több, mint a 650-ben), de nem annyival, mint korábban. -
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #15139 üzenetére
Zárt, színezetlen hang, nagyon könnyen hajtható, érzékeny. Superlux után le kell venni laptopon is a hangerőt.
(A nem mély kiemeléses) HD668B-hez tudnám hasonlítani, kevesebb magassal (legmagasabb, csilingelő rész ), és -bizonyos tartományban- kicsit több méllyel, természetesen zártabb hanggal. De érdekes módon van, olyan szám, ahol a superlux dinamikusabb.(Ezeket most így gyorsan, laptop kimenetről írtam.
De minden cserénél meglepődtem, hogy mennyivel kevesebb kraft kell a shurenak.)
Közben rákerestem az srh440 szóra. A vége fele írtam már róla, de tessék kellő fenntartással kezelni.
Ill. be van rakva lejjebb egy freki. grafikon is.
Az alapján ~1000hz-től k240 szerűnek kellene lennie. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #15138 üzenetére
Hm, weboldalunk nem úgy tűnik mintha cserélhető lenne. Esetleg ha van kárpitos ismerősöd, és le tudod szedni, az meg tudja oldani.
Apropó Shure, milyen az a fejhallgató? Sosem olvastam még a véleményedet róla -
bigmasterg
addikt
A shure fejhallgatóm (műbőr?) fejpárnája, ahogy nézem elkezdett öregedni, lassan elkezd megrepedni. Ez ellen lehet valami tenni, vagy bele kell törődni?
-
zoliur
csendes tag
Sziasztok!
Lehet a régi HD 202-n kábelt cserélni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
schawo #15131 üzenetére
Akkor csak a teszt kedvéért lehet veszek egy K601-et
Úgyis szerelem volt első látásra/hallásra, bár sokan végig mentek már rajta addigra.
Viccet félretéve mással nem is érdemese foglalkozni ha referenciaként akarom használni? Sajnos nincs ennyim jelenleg erre. Márpedig ezt csak úgy tudnám, hogy itthon neki ülök és hallgatom. -
Shufny
őstag
válasz
dhcodoki #15111 üzenetére
Hasznád megelégedéssel. Mélyeknél szerintem az a helyzet, hogy bizonyos típusúak túl gyorsan lecsengenek, és így nincs ereje. Aztán lehet, hogy ez hülyeség, de abból gondolom, mert azonos frekvencián más típusú (szépen elkent) mélyek elég hangosan szólnak belőle. Grafikonja egyébként nem eléggé sima nagyon mélyen. Ez is biztos belejátszik, de jobban hallatszik ott is mint mondjuk a HD668B, mert annak elnyomja azokat is a magasabban lévő kiemelése. Legalábbis erre tippelek
Kiegyenlített fejhallgatóknál mindig szokták hiányolni, hogy nem üt eléggé a basszus, szóval lehet, hogy igazából így kéne szólnia egy fülesnek. Szerintem nem hihetetlen, hogy sokkal gyorsabb, mint egy (például szórakozóhelyen használatos) mélnyomó, és ha ezen is ki lennének tartva azok a mély hangok, akkor azok nagyon csúnyán bebúgnának.schawo: Sennheiser HD250 LII miért jó referenciának? Mármint úgyértem, hogy tudtommal nem sok embernek van. Én véleményeket se olvastam róla (bár nem is kerestem még...). Persze minőségileg biztosan megüti a mércét, csak nekem emiatt kicsit kilóg a sorból. Ezeken kívül is van még jópár minőségi darab.
fi:zi'k: Ezen ne aggódj, nem fogsz kilógni. Persze csak akkor, ha érdekelnek a cuccok, amik ott lesznek
-
válasz
bigmasterg #15130 üzenetére
Miért, kell ott érteni valamihez?
Ha van olyan fejhallgató, forrás, ami érdekel, akkor elmész és meghallgatod. Ennyi, nem kell túlmisztifikálni a dolgot.Bingóóóó
(#15129) fi:zi'k
Az a baj, hogy annyiféle referencia fejes van, hogy nehéz egyet kiválasztani.
Notable mentions:
AKG K240/K242HD
AKG K601/K701
Sennheiser HD600/HD650
Sennheiser HD250 LIIEzek közül bármelyik jó lenne a teszthez, lehetne hova tenni a fejhallgatókat.
-
bigmasterg
addikt
válasz
fi:zi'k #15125 üzenetére
Miért, kell ott érteni valamihez?
Ha van olyan fejhallgató, forrás, ami érdekel, akkor elmész és meghallgatod. Ennyi, nem kell túlmisztifikálni a dolgot.(De ha nagyon hozzáértőnek akarsz tűnni, akkor előre betanulsz áltudományos szövegeket, hallgatás közben bólogatsz, hümmögsz, rácsodálkozol, esetleg néha megjegyezheted, hogy "érdekes, felettébb érdekes", közben úgy teszel, mintha bőszen jegyzetelnél. Esetleg hasonlíthatod olyan ritka fejhallgatókhoz a hallottakat, melyeket egészen biztosan senki sem próbált) -
-
MarioAna
senior tag
-
fi:zi'k
nagyúr
Azon gondolkodtam, hogy mint laikus készítenék majd tesztet logoutra arról a néhány Superlux fejesről ami nálam lesz. Ehhez majd illene beszereznem a már sokat emlegetett Audiotrak kártyát. E mellet még két dolog jutott eszembe. Egyrészt tanácsot szeretnék majd kérni a munkához, másrészt jó lenne vmi referencia fejes. Vagy sokak által elfogadott minőségű, vagy sokak által ismert.
Várom az ötleteket, véleményeket úgy az egésszel kapcsolatban. -
válasz
bigmasterg #15119 üzenetére
Csak eltévedt a topic, pedig nem is láttam, hogy bárki is hordozható lejátszó tanácsot kért volna.
-
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #15115 üzenetére
Attól függ, hogy milyet.
(#15111) dhcodoki:
Grat hozzá.
Szívesen meghallgatnék már egy nagy akg-t is. (k5-6-700)
650nel néha nálam is megesik, egy-egy új szám hallgatásánál, hogy le kell venni a fejhallgatót, mert nem tudom, hogy kintről jött az a bizonyos hang, vagy a zenében van. -
válasz
Marchello13 #15116 üzenetére
nem rosszabbak mint a kábelesek?
De. -
Marchello13
csendes tag
válasz
SOAD19 #15114 üzenetére
Tetszik nagyon! De látod, ez azért jóval nagyobb, mint Shuffle. Azon csak 5 gomb van, meg felül egy VoiceOver gomb és egy bekapcsoló. Valamint 1 jack csatlakozó a töltéshez és füleshez. Sony vagy Sandisk gyárt ilyen pici, és egyszerű mp3 lejátszókat? (Valakinek nagy hátrány lehet, hogy nincs rajta kijelző, de szerintem felesleges, a VoiceOver meg marha jó) :-)
Ja és egy olyan kérdésem lenne, hogy a Bluetooth-os fejhallgatók hangminőségben nem rosszabbak mint a kábelesek. (Nem tudom milyen bluetooth-on az adatátvitel, milyen gyors... -
Ki akar hordozható lejátszót venni?
-
SOAD19
addikt
válasz
Marchello13 #15112 üzenetére
-
hedgehog01
tag
Üdv mindenkinek!
Fejhallgatóra van szükségem, de elég láma vagyok a kérdésben, úgyhogy az itt összegyűltek segítségét szeretném kérni.
A körülmények: A fejhallgatót 99%-ban otthon a lakásban használnám, munka közben a számítógépen zenét hallgatva, illetve tv nézéshez, hogy a többieket ne zavarjam. A nagy hangerő tehát kevésbé fontos, a hangszigetelés ellenben az. Nagyon fontos, hogy a zsinór legalább 2,5 de inkább 3-3,5m hosszú legyen, hogy a tv-t kényelmesen tudjam nézni és más se bukjon fel benne (mármint a zsinórban). Egyáltalán nem vagyok audiofil, a közeli jövőben nem várható, hogy hi-end audiócuccom legyen, azonban ha már vásárlok, szeretnék viszonylag jó minőséget az erre szánt max 15ezer Ft-ért.
Amit eddig néztem: AKG K 512, illetve Pioneer SE-M390. A Pioneer hangja tetszett, de csak egy zajos MM-ban tudtam meghallgatni és nincs összehasonlítási alapom.
Bízom benne, hogy nem reménytelen az elképzelésem.A segítséget előre is köszönöm!
-
Marchello13
csendes tag
Nem valami nehéz, csak megnyomom a nyakamnál a gombot.
Másikban lehet igazad van, de pont a mérete és egyszerűsége tetszik nagyon.
Hangminőség meg annyira nem kell, mert a fülhallgatóm sem valami brutál (Philips SHE3680)
Na majd, ha a Shuffle szétmegy, akkor beruházok egy Sansa-ra. Vagy melyik a legegyszerűbb Sony, illetve Sandisk mp3 lejátszó (kijelző nélkül, meg kijelzővel) -
dhcodoki
senior tag
-
Dave™
nagyúr
válasz
Marchello13 #15109 üzenetére
Gondoltam már olyanra is, hogy HD668B-t veszek, és akkor a Shufflet hosszabbító nélkül rákötöm, és olyan, mint ha szinte vezeték nélküli lenne. (A tömege marha kevés, szóval nem esne le)
Igen, úgy nagyon könnyű lehet számot váltani pl
Nekem ez az első iPod-om, de eddig teljesen meg vagyok vele elégedve.
Ez a lényeg. Csak ne hallgass meg egy Sansát vagy egy Sonyt
-
Marchello13
csendes tag
válasz
vchrismw #15108 üzenetére
Nekem ez az első iPod-om, de eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. De még nagyon sokan leszólják, akik nem is használták, akinek meg van, az mind azt mondja, hogy nagyon jók. Minden Apple termékre igaz. Na de ez már nagyon off, maradjunk a fejhallgatóknál.
Szóval türelemmel várom a HD681-emet, aztán majd kiderül, mit tud. Jó és szép mélyre számítok, pont ezért ilyet vettem és nem HD...B-t
Gondoltam már olyanra is, hogy HD668B-t veszek, és akkor a Shufflet hosszabbító nélkül rákötöm, és olyan, mint ha szinte vezeték nélküli lenne. (A tömege marha kevés, szóval nem esne le) -
Dave™
nagyúr
válasz
Marchello13 #15106 üzenetére
szegény Supy, jobbat érdemelne
vchrismw A sony-k sokkal rosszabb minőségűek, az enyémnek (EX082) is megtört a kábele. Ez tényleg nagyon egyben van minden szinten, plusz nagyon keskeny és egyenes a csatlakozója.
-
Dave™
nagyúr
válasz
vchrismw #15102 üzenetére
schawo szerint a K370 is sokkal rosszabb, mint a Xearsek (konkrétan a TD100 II, de ugyanaz a hangszóró van az XR-ben is). Én még nem hallottam AKG IEM-et, de túl sok jót nem hallani róluk. A fejeseik más tészta persze, abban nagyon otthon vannak.
SOAD19: nem akarok én senkit sem meggyőzni. Ő kérdezte miben jobb. Hosszabb lenne a lista, de nálam az első pont után nincs értelme folytatni
A shuffle ötlete meg mérete jó. Volt az az agyatlan gomb nélküli verzió, az azért már baromság. De mivel ez is apple, így ugyanazok jellemzőek rá, mint a többi ipodra (pro meg kontra is).
vchrismw: speciális "vchrismw" akció keretében 10-ért elviheted
Az akkuja nagyon jó (több, mint 24 órát bír folyamatosan, ennyit már ment bejáratás során
) A füles is megvan hozzá, de az nem a legjobb állapotú. A garitól ne félj, nagyon minőségiek (alu ház, nagyon korrekt kidolgozás), és nem sok minden tud elromlani bennük.
-
vchrismw
csendes tag
Kivárom mindenféleképp, már csak anyagi okok miatt is.
Csak egy beugratós kérdés. Az AKG fülesekről mi a véleményed? Van nekik a K 321-es modelljuk, azt hiszem ez a legolcsóbb az inEar változatból, illetve a330 és 340. Ezek mennyire jók, a Xear-hoz képest is akár. Kicsit félek a külföldi dolgoktól, főleg a garis gondok bajok miatt.
-
Dave™
nagyúr
válasz
vchrismw #15098 üzenetére
Marha jól néz ki
Nekem egy NWZ-A816-om van (eladó jó áron
), ugyanez a gombok designja. De ennek gyönyörű a formája.
Leírás alapján az XR120Pro II jelenleg a legjobb ár/érték arányú, de várd meg a beszámolóm, mert volt már, hogy tévedtek a review-k
Marchello13: az ipodok többsége (kivéve talán a classic) elég középszerűen (szarul) szól. A Sony-k meg a legjobb hangminőségűek között vannak. Így hirtelen ennyi
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest