Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Valóban, kár hogy nem volt nálam apró. Vettem helyette gyorsleoldású 20mm-es 2A-es üvegcsöves biztosítékot. Milyen volt az ürge szeme már? O_O
(amúgy éppen belefér a töltőbe, de kb. semmit nem rugózik a töltő végbütyke, szóval lehet meglepi lesz...)@MunezXBK: gyász. Ezért félek a szereléstől mint a tűztől, mert ennyi kóklerbe lehet belefutni... százezrekkel játszanak... nyjukat.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tomcsi23
üzenetére
Én most sonaxot használok, többek között abból kerestem volna kátrányleszedőt, de 2500 volt, ami a szilkerben 1600. Példának okáért. Meg gumiszőnyeg máshol 3k körül indul, itt 6k körül. Autómárkás kulcstartó nem is volt, telefontöltő csak nagyon vacak vagy nagyon drága (és felesleges extrákkal teleaggatott). Stb. Tipikusan az, amikor minden van, csak pont ami kell az nincs. Aztán lehet pont rossz dolgokat kerestem

(Na jó, bevallom, azért rágtam be, mert nem kaptam Kennblokkos Gymnasztika3 falinaptárat)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DeFranco
nagyúr
Megvan a príma autószerelő minden autót megszerel ő (domestic or foregin):
-
bitpork
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
De nincs semmi hiba kód! A kocsi érzetre is ugyanúgy megy. Télen meg tudtam h kb 5-6 liter / tankolás csak az állófűtésre ment el, h ne legyen akkora a hideg indítás okozta kopás. Nem mellesleg tavaly júli végén került hozzám Gazsi és akkor is 11 liter körül volt az átlag. Miben más 2013 nyara mint 2012 nyara?! Kezd az agyam görcsölni....
giigz: a ménessel rendben van minden, és pont ezt ellenőrizendő pályáztam kicsit kedden 150-160 között és nincs semmi érzeti probléma.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Szerintem megdöglött pár ló. Keress egy állatorvost.

más: rákúrral elmentünk tegnap a legendás homasitába (jobb ötlet híján), hát azt hittem megvakulok: határozott terveim voltak de semmi használhatót nem találtam, ami meg volt, az másfél-kétszeres áron. Felragasztható műanyaglóerőből viszont össze lehetett szedni vagy 200-at.
De olyan szinten, hogy egy kulcstartót vagy egy telefontöltőt nem lehetett találni rendeset. Autóápolásról nem is beszélek. Viszont a parkolóban elkelt a polaroid, olyan csodák voltak, majd kiverte a króm a szemünket...

-
bitpork
nagyúr
Nah Embörök!
Megint a fogyasztásommal gyök. Valami nem jó.még nem mentem el 1/4 tankot és már 170km.
Mi az úristálló történhetett, hogy a 10.7 lement 8 körülire?! Fosok h vmi nem működik. A hétvégén volt hibakód olvasás de semmi nincs a tárolóiban.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Na visszahívott a Krakus, leveszik a leömlőt, ahol a 4 ág találkozik ott is meghegesztik, mert kivétel nélkül minden focusnál elengedi ott a forrasztás, és ezzel a tűzgyűrűvel szerelik flexitag helyett.
A javítás 28k. Mindenki más szarul vagy csúnyán csinálja ők értenek hozzá.
-
DeFranco
nagyúr
Nu:
Spirál: 18k
Proex: 23k
Kipufogó klinika: 16k de itt nem fél napot mondtak rá, hanem 45 percet
Karkus: ez érdekes, itt leveszik a leömlőt is (majd visszarakják persze), és nem flexicsövet tesznek be (mert az utángyártott állítólag sz*r) hanem valami fém tűzkarikát vagy mit (elég kásásan beszélt az ürge). Ez állítólag azért jó, mert a flexire 1 év garancia van, az ő tűzakrikájukra (?) meg kettő. Árral majd visszahívnak. -
nyogo83
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Esetleg megkérdezheted itt zuglóban a Fogarasi uti Kipufogo Klinikát is.[link]
Tavaly voltam ott flexicső cserén (régi levág, új felperemez és behegeszt) fél óra alatt megvolt, 9k-ért.
Típusfüggő, hogy melyiken hogy cserélik, de legtöbbnél sajna csak így lehet, abszolút nem számít kókányolásnak. -
8th
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
FF-el megy.

amúgy meg: www.karkuskipufogo.hu

-
DeFranco
nagyúr
válasz
Melack
üzenetére
Hát nem tudom... sokallom az árát ahhoz képest, hogy gyakorlatilag "kókányolás" (jó, nem úgy, hogy elrontja, hanem hogy vág-betold-hegeszt... egyáltalán miért nem bontható az a sz*r), sem az ár sem a megoldás nem tetszik. Tudom, nem kívánságműsor, de azért kiváncsi vagyok itt is a véleményekre.
-
DeFranco
nagyúr
Tegnap voltam kipufogósnál, hát... nem volt őszinte a mosolyom.
Tényleg elengedte magát a rugalmas tag, a belseje még tart, de a külső háló már körben elengedte a lezáró gyűrűt, tehát cserélni kell. Azt mondta a szaki, hogy az olcsóbb megoldás az, ha a csövet előtte-mögötte elvágja és oda betoldva-hegesztve cseréli a rugalmas tagot, ez így lenne 18.000, ha a komplett egybegyártott cuccot cseréli az ennek a többszöröse., mert elmondása szerint az ott egyben van egész fent a motortérig meg hátrafelé is viszonylag nagy darabon...
Szerintetek ez a megoldás és ez az ár mennyire lehet reális?
El lehet vele így is járni, amíg teljesen le nem szakad, akkor a hangján fogom hallani, meg némi gáz is bejuthat az utastérbe, de nem vészes utána sem, országon belül ellavírozok vele akkor is, amíg eljutok szerelőhöz (nem teszi tönkre a katalizátort vagy ilyesmi) de mivel mennénk Krakkóba a nyáron, nem volna jó, ha 200km után adná meg magát, és úgy kellene megtenni a maradék 800-at, plusz nem volna kellemes, ha a szlovák rendőr kiszállítana, hogy ilyen műszaki állapotban sehova...
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya
üzenetére
ez egy mitsubishi

-
whitezo88
nagyúr
Audi TT R8-asítva, nevetséges
[link] -
batai15
félisten
Sziasztok, egy benzines 1.6 vento ,ill 1,9golf 3 variantról mik a vélemények ? Állitólag a ventoba kicsi az 1,4 benzin.
-
zoo8800
veterán
válasz
ReSeTer
üzenetére
Az élet nem olyan egyszerű, hogy mindenki menjen a megengedett sebességgel. Felesleges ez a szenteskedő duma, néha mindenki áthág 1-2 közlekedési szabályt, jó esetben kisebb, rossz esetben nagyobb mértékben. Legyen az sárgán áthajtás, tilosban parkolás, jobbra tartás elfelejtése, stb. akármi.
Emiatt, pl. a gyorshajtás esetében szerintem nem árt tisztában lenni az esetleges kiskapukkal. Ha tudod, hogy mi fér bele a szabálysértésbe, és mi az, ami még nem közig. bírság kategória, akkor - ha már a megengedett sebességet nem tartod be - legalább betarthatod ezt a "sebességhatárt".
-
whited
addikt
Sziasztok
Tudom nem 407 de a motor ugyanaz.
Szóval a gondom, hogy eddig semmi probléma nem volt induláskor, tegnap Pécs felől haza jövet egyszer meg kellett állnom, aztán mikor újra akartam indittani kb 4-5-t "nyekerget" a szokásos 1-1.5 helyett mire beindult a kocsi...
Ma reggel pedig már nem sok híja volt csak, hogy beindult édesapám szerint, ő a magasnyomású szivattyúra gyanakodik.
Valakinek ötlet esetleg?
P406 2.0HDI 110PS -
Integra
titán
lőttem egy igazi gyöngyszemet

-
Hooper
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
attol félek ha drágábbat veszek is költeni kell rá, szóóval

de lehet a vátelárhoz hozzá teszek még 1 100ast... -
Xero
nagyúr
válasz
latyak17
üzenetére
Nyilván logikátlan így is, de ezek a pár száz ezres pótlék bontó szökevények kiesnének a szórásból. Ha a te hátsódba durran bele kedden ez a srác, akkor lehet Te is másként látnád a dolgot. Odafelé még mókás volt és egy jót vigyorogtam rajta, de amikor megtudtam, hogy jó pár órával később még mindig nyomta és nem igazán foglalkozott a fék hiányával, akkor már elgondolkoztam.
-
latyak17
tag
lehet, de akkor például ismerősöm luxus a6 2.8 quattro audiját ne kelljen már lecserélni, igaz 300.000+ km, de hibátlan fullbőr klímás, tökéletes műszaki állapot.. , elismerem az ilyen fasztrák meg octik amik munkásautók és már bontóban a helye, legyen is ott, és béreljen taxit, ha dolgozni akar, de akkor itt megint hol az egyenlőség pl punto 1.3Jtd vs. a6 2.8 quattro? ja és mindkettő taxi természetesen.. mo i love you..
-
Buster17
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Sejtettem ezt, most hozhatták be mert eddig lehetett. Az egyik ismerősöm is így jár évek óta és most szóltak neki a jardok.
Meg itt eleve a műszaki is sz0p0, rosszabb mint otthon meg a biztosítás se olcsó, ja és még a kocsik is drágák és örülhetek ha van rá műszaki.
Valószínű, hogy akkor osztrák rendszámos lesz. Amúgy gondolom a német rendszámmal is ugyan ez a helyzet mint a magyarral?! -
zolikaDB
veterán
válasz
Buster17
üzenetére
Ausztriában osztrák rendszámmal. Fentebb volt róla szó, vagy az Opeles topikban (?), h seggbekurcsi jár a magyar rendszámért állandó lakcímmel 1 hónap után, ideiglenessel 1 év után, büntetés ezer €-s tételben. És mehetsz szépen levizsgáztatni és österreichischer nummerschild-et rakatni rá.
-
Buster17
addikt
Hali!
Nos olyan gondom van, hogy tanácstalan vagyok melyik országban vegyek kocsit.
Ausztriában dolgozom akkor egy osztrák rendszámút kellene venni, de németeknél sokkal olcsóbb az autó és az átiratás is 5 euró körül van, de valószínű hogy regadót kellene fizetnem amit nem tudom, hogy mennyi lehet.
Magyar lenne a legjobb, de akkor is kellene a regadó, de ezt ki lehet kerülni, hogy nem a saját nevemen van akkor járhatok úgy vele, de mintha azt hallottam, hogy már ezt sem lehet
Osztrákoknál azért nem vennék autót, mert drágábbak meg a biztosítás is drága.
Ha magyarba veszek nem saját névre az lenne a legjobb, de ha már ezt sem lehet akkor az sem jó.
De ha németeknél veszem akkor meg tudom hogy hogy működne a dolog német rendszámmal.Nos akkor melyik lenne a legjobb variáció?
-
Xero
nagyúr
Ezt meg kell osztanom:
Kedden este mentünk be a belvárosba és hívtunk egy taxit. A 10 perces érkezésből 28 perc lett, így jól le is csúsztunk a meccs elejéről.
A diszpécser az ismételt hívásra azt mondta, hogy igazoltattak de már jön. A megérkező autó egy törött orrú G Astra volt. Mint kiderült nem igazoltatták hanem belement valakibe. Most kapta vissza a jogsijat mert a Superb-jét kiflibe törte három hónapja.
Az Astra a törésen túl is egy roncs volt, nem csoda hogy belement hiszen a fék az nulla volt rajta. A hangja az a lassuló mozdonyé. Nulla betét volt rajta.
Véletlenül cimborámékat ő vitte haza. Halálfélelmük volt, pedig nem ijedősek.Persze olcsó volt nagyon, de elgondolkoztam, hogy ez a taxi törvény talán nem is butaság.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Hooper
üzenetére
Ki kell próbálni őket, de ritkán vezet jó dologhoz, ha a kínálat aljáról válogatsz. Persze, ha fel vagy rá készülve, hogy rendbe kell tegyél több-kevesebb dolgot rajtuk, akkor nincs gond.
Szerk.: Úgy készülj, hogy ezeken az olcsó Hondákon rendszerint nincs normális gumi, fék, futómű. A motor és a váltó valószínűleg nagyjából rendben lesz.
-
Hooper
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
első körben 375volt, hirtelen felindulásból. a másik később jött.. most azzal szemezek [link]
-
Hooper
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
már így vette, második autónak. eléggé honda fan, sz*rt csak nem vett.
Átnézetés nem gondd, de egyre inkább úgy érzem hogy ez még nem az amit én keresek.... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
Őszintén szólva nekem is ez jött le. Mikor megláttam a spoilereket.
Ha nagyon megbízható az eladó és alaposan át tudod nézetni akkor rendben lehet de nekem elsőre nem túl bizalomgerjesztő.

-
zolikaDB
veterán
Ez milyet piríthat már???
Esőben főleg! -
!Overdose!
őstag
-
Hooper
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
köszi a válaszokat,
Ismerősömé, csak ezért szemezek vele, egyébként pont ezt nem merném nézegetni (amerikai, 1.5 90LE, automata, nincs szervo, és egy 100ast mondta hogy rá kéne rakni)
-
ReSeTer
senior tag
válasz
zoo8800
üzenetére
Hát de most nincs igazam? Ha tartjátok a megengedettet, akkor nem kell azon idegeskedni, hogy hú, most vajon az óra csalás benne van-e még, vagy már átlépte. Ha most mész 10km/h-val gyorsabban, azzal aztán sokat nyersz. 5 percet. Persze hosszútávon lehet nyerni vele, de nem országúton meg városban. Autópályán nyugodtan lehet nyomni azt a ~ +10-et.
Nehogy belekössetek a 10-be, tudom, hogy nem annyi minden sebességnél.
Csak nem értem, miért éri az meg az embereknek, hogy menjenek 90 helyett 100-al, és ha elmegy egy trafi mellett, akkor idegesítse magát. Többet kockáztat, mint amennyit nyer.Nem kell ide kresz módosítás se a sebességekhez, mert ha 100-al lehetne menni országúton, akkor mennétek 110-el. Akinek nem inge....
-
Integra
titán
válasz
Hooper
üzenetére
nekünk volt a családban egy 1.6 del sol, imádtuk. viszont csavarodik a kaszni és ha a tető a helyén van bent, akkor néha nyöszöghet. azért a del sol nem egy s2000 x-frame konstrukció..

amúgy büntető jó gép, hibátlan, megbízható és félelmetesen nagy örömautó. feje tetején is állt, szóval biztonsáos is
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hooper
üzenetére
A CRX 3. generációjának (a targatetősnek) volt a megnevezése a Del Sol. De szerintem ez csak szimplán a neve volt semmi egyéb. A levehető tető szigetelése azért nyűgös tud lenni talán a kasztni csavarodása se etsz jót neki mert ugye ez nem olyan merev mint egy rendes tetejű gép. Egyszer vezettem egy barátom Del Solját és bizony azért érezhető hogy csavarodik.
-
TaaT
nagyúr
"Az európai politikusok azonban tovább mentek: 2020-ra 95 g/km-es, 2025-re pedig még alacsonyabb, 78 g/km-es kibocsátási határértéket szabnának.
Számítások szerint 2025-re az újonnan forgalomba helyezett autók fogyasztásának átlagosan 2,5 liternek kellene lennie 100 kilométeren..."
Méghogy az autógyártók xarják el a kocsikat
Természetesen a politikusok keze van az egészben... -
Hooper
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
DelSol az valami külön kategória? nem nagyon találtam erre leírást.
A legnagyobb parám hogy amerikai példány, és ha bármi elszáll akkot alkatrész kb nincs.. legalábbis valahol ezt hallottam, máshol meg az ellenkezőjét. Van ezzel kapcsolatos tapasztalata valakinek?
-
ReSeTer
senior tag
Ezért kell betartani a tábla sebességet, és nincs ilyen gond.
-
Qru
MODERÁTOR
Csak engem emlékeztet a Dusterre?
-
zoo8800
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Igazából simán összefér. A Puntot pedig abszolút árában adják, van nála olcsóbb és drágább is az évjáraton belül. Ismeretségi körből simán tudok mondani olyan dízel kocsit, ami 10.000 km-t megy évente (Auris 1.4 D4d), és talán még a topikban is van ilyen autó...
Hogy miért vehetett dízelt ilyen kis futáshoz? Talán mert egy főokos szaki azt mondta neki, hogy dízelt kell venni mert keveset eszik, ezután pedig nem számolt a megtérüléssel.8th
Az 1.4 HDI-k simán mennek óra szerint 170-et. Az a Pözsó rossz volt, szerelő kell neki. Nem egy erőgép, de ennyire nem szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OpenMediaVault
- World of Warships
- iPhone topik
- Jogász topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(amúgy éppen belefér a töltőbe, de kb. semmit nem rugózik a töltő végbütyke, szóval lehet meglepi lesz...)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- amit nem tudok megmondani.