- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
válasz
tibi666 #38048 üzenetére
azért ez nem a legjobb magyar családi autó
egy kicsit sokba kerül az üzemeltetése bár ez mindegyik Mercire igaz, de ha már családi, akkor egy kombi dízel C
-
milomi
tag
válasz
tibi666 #37838 üzenetére
nah én ezt sem tudtam
köszi a felvilágositást !
Ha tudtam volna enyire nemtetszik valakiknek ez a 4,1-2 liter. .akkor nemis irtam volna . le... figy én igy számolgattam ki ... de úgy emlékszem 8,2 liter ment bele.. bár nézem a blokott.. 95 ös benzinből az OMW kútnál 3646 Ft.. jó akkor ez nemis.. 8.2 liter.. lol ..... na mindegy.. legközelebb megnézem mielőtt hülyeséget irok
.. elnézést.. akkor számolja ki kinek menyi.. akkor kb 5,3 lite ??? kb ha jól számolom ?? vagy 5,5 liter ??? na mindegy... bocsi .. legközelebb hülyeséget nem irok
-
milomi
tag
válasz
tibi666 #37834 üzenetére
hát min lehetne ABS ??? a hátsó dobféken
????? vagy mi
??? lol .... ez egy 206 os .. 1000 kilós autó.. nemsokat eszik... br nem mindenhol tudtam jönni pest után MIskolc felé 120 at. mert sok helyen volt 100 as meg 80 as tábla + forgalom átterelés a szemben lévő sávból ! .
de télleg a GSI hez képest alig eszik valamit ... a fék elég jól reagál kis pedál nyomásra is.. az autó kényelmes. nemrossz.. bár 80 nál megmozgattam rendessen a kormányt jobbra balra.. de nemvettem észre.. nagy dőlöngőzést.... csodálkoztam is rajta.. totalcar van nem ezt néztem vagy 3 hete ... szal kinek tetszik kinem nem... fogyasztása télleg nemsok.. szal az árához képest nemrossz... főleg amit 3 at néztem... FÚJ... a kereskedők saját szarukat is eladnák ha belelehetne ülni.... + majd Ő garanciát ad rá de papirt nem ad rólla szöveggel stb stb .. szal .. ez let.. ezt legalább a Barátnőmnek is oda merem adni ha menni akar vele .. szal ez van ez lett .
sziasztok jó8
-
hobizoli
nagyúr
válasz
tibi666 #37811 üzenetére
86mm a furat 68mm a loket, a nagy furatban nagyobb szelepek is elfernek, igy jobb gazcsere hatekonysaga is
Minnel kisebb a loket, annal nagyobb fordulatnal lesz csak kritikusan magas a dugattyusebesseg, hiszen igy rovidebb utat kell megtennie a FHP es AHP kozott, mint egy hosszu loketunek. Viszont a fordulatszam meg meghatarozza mennyi ideje van erre...A prosztobbik verzioja ennek (N1 jelzes nelkul) szinten szivoban 175lojje es 161Nm, kicsit kisebb kompresszioval (11:1)
De az ubercsucs az egyebkent ez:
Highest specific engine output (power/unit displacement)
* Petrol/Gasoline (naturally-aspirated) piston engine - 106.2 kW (144.4 PS; 142.4 hp) per litre - 1994 JDM Suzuki Cultus Suzuka Edition, R13B 138 kW (188 PS; 185 hp) 1.3 L I4hobizoli
-
milomi
tag
válasz
tibi666 #37731 üzenetére
Hát én végülis azt sem tudom mit konkrétan mi az a PSI tuningbox. passz... de mondju anyira nem is érdekelt.. 120 ezret tuti nem adnék érte.. + az a GOLF TDI nyomatékos volt télleg.. a turbó 1,4 BAR nyomást tudott nyomni azt láttam és hibákat sem jelzett vissza a kompiuter.. bár mikor pörgette a gazdája.. eléggé elfogyott de 1500 fordulatnál Bivaly volt télleg de fölötte semmi
ez nemtetszett benne ...
-
tomcsi23
veterán
válasz
tibi666 #37681 üzenetére
A zöldkártyásra gondolsz?
-
dragonfx
veterán
válasz
tibi666 #37542 üzenetére
automata fékrendszer.fújjj sosme kéne ilyne fos.szép az auto de ha meghalok magam miatt haljak meg ne egy számítógépes program miatt.lehet csak 1milliobol 1x hibázik.lehet én 1milliobol 10x de annak nem ez lesza következménye.
ha ez tényleg 35tel ment csak kivi vok hogy kap az új szerzemény majd 5 csillagot amikor ott 60nal menni mennie ugye. nagyon xarrá tört az eleje.....itt bukik ki hogy lehet kamu ez bunda ez az egész töréstesztet buli.amennyit fizet a gyár olyannak titulálják,
-
-
zoo8800
veterán
válasz
tibi666 #37292 üzenetére
ékszíjtárcsa alatt az ékszíjtárcsát értem.
a lendkerék pedig ugye a lendkerék. -
Integra
titán
válasz
tibi666 #37054 üzenetére
ja, turbo volt.
mi tagadás meglódult ha lepadlóztad, másodikban és harmadikban borzalmasan megy. viszont van közötte fél év váltás, döglassú váltóval, szar fékekkel.
ok, a feeling azért megvan, a bose hifi üt-vág..
de városban alaphangon 25 litert eszik, autópályán 260nál 70 litert, hamar kiürül a 110 literes tank. jó hogy csak egy hétig volt nálam, simán fizettem 20 rugós teli tankolásta biztosításra és a szervíz költségekre nem is merek gondolni. tényleg vaskosan milliomosnak kell lenni egy ilyen autóhoz.
-
Ck.
addikt
válasz
tibi666 #36726 üzenetére
Na...ennyire nem jön be a gép?
dragonfx:
Valóban ejtettem párszor le a távirnyót, ettől "félrehangolhatja" magát? Hogy lehet házilag behangolni? Nem én szereltettem be a riasztót, hanem már így vettem, de nincs hozzá semmilyen papírom, kód, stb. Találtam a fenti linken manualt, de annyira bonyolultan van minden leírva benne, hogy az már egyenesen kínai. -
-
m3tr0
őstag
válasz
tibi666 #36482 üzenetére
Jó bazmeg, akkor vidéki és nincs helyjárat nincs vonat.Munkába kell járni időre és akkor is kell menni ha éppen szakad az eső stb.
Tudod 15km oda-15 km vissza bármelyik esőkabátban szar lehet, továbbá elég korán kell indulni,hogy 8-ra odaérj munkába.
dízelracer: abszolút nem értek egyet. Itt vagyok rá élő példa..
-
dragonfx
veterán
válasz
tibi666 #36442 üzenetére
nem mert lassulásra ott a fék.plusz mérd fel emnnyivel kell belemenned a kanyarba és ne az elektronikára hagyatkozz.és máris nem kell gázt elvenni, mert ugy emér veszed el a gázt??..mert már látja hogy baj lezs elveszi fékez minden...mert nem mérte fle jol a kanyar bemenő sebbességet..ergo 1 luzer.menjen vezetéstechnikára jogsit adja vissza vagy üljön gkartba ne autoba.
a tehetségtelen bénája, akik csak nyomják a gázt és innentőúl gőzük nincs semmineka müködéséről.pláne auto váltoval. -
!Overdose!
őstag
válasz
tibi666 #36411 üzenetére
Rendben. Vissza kell hívni és kijavítani a problémát, ami nagyon valószínű, hogy nem egy olcsó alkatrész miatt van, inkább az ESP beállításával van a baj. Valamiért a Toyotánál úgy gondolhatták, hogy ez így jó. Talán majd kiderül, hogy miért.
Számomra az a felháborító, hogy az amerikai híradókban ezt a hírt úgy adták elő, hogy: Ne vegyenek Lexus SUV-t! És ezt a főcímet nem hiszem, hogy a hírszerkesztő álmodta meg.
-
-
!Overdose!
őstag
válasz
tibi666 #36402 üzenetére
Nem különösebben érdekelnek a Toyoták, így védeni sem akarom őket, de maradjunk annyiban, hogy majd elhiszem, ha egy összehasonlító videóban látom, nem csak beszélnek róla. Ha létezik ilyen, azt szívesen megnézném.
Voyage: Pont a válaszodban van a lényeg. Szerinted az amerikai autógyártók mennyire örülnek annak, hogy sok Toyota fogy az USA-ban? Nyilván semennyire. Mit tudnak tenni ellene? Ezt.
Amikor kipattant a gázpedál beragadós botrány, akkor elég sokat cikkeztek. Több példát is felvonultattak az USA piacról, amelyek sokkal veszélyesebbek voltak és szintén hatalmas számú visszahívás történt. Olyan is volt amit vissza sem hívtak.
Ettől függetlenül elképzelhetőnek tartom, hogy visszaesett a Toyota minősége. Nem tudom, mert prev. gen. Yaris a legfiatalabb Toyota, amiben mostanában ültem.
-
setherian
tag
válasz
tibi666 #36240 üzenetére
Az is igaz, ezeket nem minden hónapban kell javítani, elvileg egyszer ráköltősre van kalkulálva.
@Szplötty : mondtad a G Astrát nem ajánlod, egy vállalkozó ismerősöm kombit vett, pár éves, F Astrátjá cserélte le. Márkahű, nagyon meg volt elégedve az F osztállyal, de eddig nincs panasza a g-vel sem.
Bár ennyiből csak az F astrákban gondolkodhatok. -
VR6-Fan
veterán
válasz
tibi666 #36163 üzenetére
kinek a papné kinek a lánya
a gyári felni is el van rakva illetve futómű, kb 60perc vissza állítani teljesen eredeti gyári állapotba
de ez kb olyan mint hogy az én kocsimra porkhe felni nem való
dízelracer: nem rossz, de tuti hogy erre még műanyag löki és nagy tükör való? tévedtem 78-ban volt a váltás
-
zoo8800
veterán
válasz
tibi666 #36163 üzenetére
nekem se tetszik, se az ennyire kilógó kerekek (3.kép), se a porig ütletés nem fasza szvsz.
inkább a lila G2 ott mellette...anyámék Érden laknak, ahol 3ból 2 utca nincs aszfaltozva. Azon a környéken elkopna a kocsi alja
1-2x a gyári hasmagasságú G3om lököse is leér
szép -
pro70
senior tag
válasz
tibi666 #36071 üzenetére
Amúgy nem írtad milyen mercid volt, Én svájcoztam 92-2000-ig, utána 2002-2004-ig de meghalt a regadó miatt mind1 nem is ez a lényeg
Elmondhatom láttam sok szép mercit (régieket) és hoztam is egy E200, 250, 280-ast (123) de hibátlanokat és igazad van, mind-mind kalapos uraké, gazdadoké volt, szemük fénye volt.....Na ez magyarországon már a múlté tudod Te is
Svájcba ha jön egy porsche, arra számítasz hogy egy fiatal csajozós bajnok száll ki belőle és nem is tévedsz nagyot, csak ami a korát illeti! kb 60-de nem ritka a 70 éves öregúr se az ilyen kocsikba!
-
meroly
veterán
válasz
tibi666 #35463 üzenetére
Ez igaz, de ha gondom van később a kocsival és rájövök hogy átver, akkor nem megyek hozzá többet. A mai világban meg meg kell becsülni az ügyfelet.
Azért optimista vagyok ilyen téren, lassan 5 éve járok hozzá, költözött én mégis hozzá viszem.
Ezt nem lehet tudni.....
De ennyi erővel minden szakember átvághatja a laikust, aki nem ért hozzá (villanyszerelő, víz-gáz szerelő, hentes, stb, stb.) -
meroly
veterán
válasz
tibi666 #35461 üzenetére
Feleségem viszi szerelőhöz a kocsit direkt
De egyébként igazad van, mert egyáltalán nem értek a kocsikhoz.De basszus a szerelő nem azért van hogy értsen hozzá? Nekem minek kell? Ez az egyetlen dolog ami totál kimaradt az életemből férfi létemre. Van, használom, tankolok, vezetek, takarítom, ennyi.
-
gaborbol
őstag
válasz
tibi666 #35071 üzenetére
Megveszik az emberek, ugy mint a baratom.
Bement a toyotahoz, megnezte az uj camry-t,nagyon fasza.
Atmenet a Hyundai-hoz, mondta neki a kereskedo ,nekunk is van camry csak olcsobb, de nezze meg, meg is vette.
[link]En nem tudom, a fel vilagot le tudjak koppintani, de a minoseget is le tudjak?
Aktív témák
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest