- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
neduddki #48808 üzenetére
Semmit sem szívtam,csupán tévedtem,elnézést kérek,legközelebb nem fordul elő,te biztos sose tévedtél még...
Illetve a másik téma,amire még VR6-Fan is reagált:
Elég világosan azzal nyitottam a hozzászólásom,hogy véleményem szerint ezekkel érdemes,nem azt,hogy most mindenki rohanjon és azzal vegye,mert az a jó...
A kis turbós 1.4-esekről meg zárójelben meg is jegyeztem,hogy a tartóssága,megbízhatósága kérdéses,szóval még az se tuti. -
-
pszili8
aktív tag
válasz
neduddki #48001 üzenetére
Nekünk is ilyen volt csak 99-es és quattro,fater megvette 2m-ért ráköltött ~1,3m utána elvitték 1,8-ba,két hét után szétment benne a torsen difi meg a kuplung,300k-t fizetett a srác,de azóta azt mondta,hogy egy fillért sem költött rá kb3 éve.
saguaro: kell egy jó bontós ismerős
giigz: szerintem a w123 300d-nél nincs megbízhatóbb autó -
Drizzt
nagyúr
válasz
neduddki #47335 üzenetére
Nagyfalun fogok alapvetően, de ez kiegészülhet azért erőteljesen autópályás menetekkel Nyíregyházára, egyéb helyekre. Igazából valami jóltörő járgány kéne, hogy minél kevesebb valószínűséggel feküdjek meg.
Pár hete naponta mentünk Nyíregyházáról Debrecenbe, s vissza, az az út tele van őrültekkel. Bár reményeim szerint nem fogok járni arra.
-
diegho
nagyúr
válasz
neduddki #47357 üzenetére
Én a 2 helyen rohadt Carina E-t kb 2 és fél óra alatt adtam el ősszel. Az Avensis-t meg se hirdettem és elvitték
ennyit a TC-ról. Amúgy van rá esély, hogy megint Toyota lesz, bár most 92 környéki, mert a Swiftek botrányos állapotban vannak, az oké, hogy neppernél csak szétrohadt, széthajtott van, de magánszemélynél is csak rohadtat, össze-vissza horpadtat és gondozatlant látni. Akkor inkább jöjjön valami jó karosszériás japó, ha valami elromlik benne, akkor meg veszek bele bontottan amit kell, vagy megveszek 80-ért egy külföldről behozottat alkatrésznek. Ja pluszba ugye faternak kell, ment a swiftel 5-6km-t azt mondta valami borzasztó. Lehet meglepem egy régi Camry-vel, annak tuti örülne.
Már ki lett beszélve a toyota fórumban, hogy a 2.0 D4 motornál az olajra és a benzinre kell odafigyelni, a szerelőnek eddig csak egyetlen komoly meghibásodása volt D4 motorral, a komoly=katalizátor csere. Azt mondja, ha megkapja a jó olajat és gyári vagy japanparts/jakoparts szűrőt, valamint nem lopott benzint kap kannából, akkor nem lesz vele gond. Legalábbis ő nem találkozott rosszal. Enyémre meg azt mondta makulátlan állapotú autó, makulátlan motorral és futóművel.
-
copperhead
aktív tag
válasz
neduddki #47353 üzenetére
Köszi! Már csak azt kellene megakadályozni, hogy a márkaszervizben ne cseréljék ki az alkatrészeket.
Tényleg hihetetlen, hogy mik vannak. A Pajzsnál az merész, hogy állításuk szerint még 1 autót sem loptak el. Igaz, ha ilyen megtörtént volna, gondolom a tulaj beírta volna, valamilyen fórumba.
-
copperhead
aktív tag
válasz
neduddki #47342 üzenetére
Köszi! Persze nincs más megoldás, ki kell próbálni. A 6. fokozat mennyire fontos? Minden tesztben hiányolják, mert sztrádán jól jönne, kevésbé hangos és a fogyasztásnak is jót tenne. Éppen kérdezni akartam, hogy milyen lopás elleni megoldás lenne jó. Olvastam nem sok esély van. Én riasztó (talán Pajzs, állítólag még egyet sem loptak el, megy a bolt, 1 héttel korábban kell bejeletkezni), váltózár, UV jelölésre gondoltam. A tolvaj is ajánlotta a rejtett kapcsolót, de azt hallottam, hogy a mai modern autókba nem lehet beépíteni. Mondjuk úgy tényleg nehéz védekezni ha a tolvajok nappal kocsit, riasztót szerelnek, éjjel meg lopnak.
-
copperhead
aktív tag
válasz
neduddki #47333 üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint még a középkategóriában sincs olyan modell ahol 3 felnőtt elfér egymás mellett kényelmesen? Lehet, hogy a végén mégis egyterűt kell vennem? Én különben idáig nem is gondoltam japán autóra, úgy emlékeztem, hogy nagyon drágák 7-8M. A Mazdánál most ilyen árak vannak. Jobban megnézve az alap modell is jól felszerelt és gondolom ebből az árból még alkudni is lehet. Nem márkaszervizes autószerelő ismerősöm mondta, ha hosszútávra tervezek és megbízható autót akarok az csak japán lehet. Tényleg drága az alkatrész, viszont nem nagyon romlik el. Ha jól olvastam a Mazdánál nincs pótkerék, azért ez elég nagy rizikó, illetve most látom, hogy 5 sebességes. Azért jobb lenne ha 6-os lenne. Tudtok olyan oldalt, ahol meg lehet nézni, hogy mikor jelentek meg az autók és mikorra várhatók az új típusok?
-
copperhead
aktív tag
válasz
neduddki #47321 üzenetére
Köszi! Most látom, hogy a Citroen Picasso árából már egy Mazda 6-ost (igaz csak alapfelszereltségűt) is tudnék venni. Az lenne a kérdésem, hogy 5,5M árban milyen autót tudtok ajánlani, ahol hátul is kényelmesen elfér 3 felnőtt? A Mazda viszonylag jónak tűnik. Olvastam valamelyik tesztben, hogy régebben meg tudták oldani, hogy hátul is elférjenek 3-an, de manapság ez egyre kevésbé sikerül.
-
copperhead
aktív tag
válasz
neduddki #47253 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, hogy végül is Citroën C4 Picasso 1.6 VTi-t vennék. Ebben a kocsiban volt a legnagyobb a hátsó utastér. Az lenne a kérdésem szerintetek még mindig megalapozott a francia kocsikkal szembeni előítélet (most 4 év garanciával adják)? Az ADAC-nél az utóbbi években kategóriájában a C4 Picasso az élen végzett. Illetve még az lenne a kérdésem, hogy erről az 1.6-os motorról mit tudtok, egyáltalán elbírja a kocsit? Olvastam, hogy a BMW-vel közösen fejlesztették, csak nem tudom, hogy ez előnye-e, remélhetőleg nincs túlbonyolítva.
-
Jim-Y
veterán
válasz
neduddki #47260 üzenetére
Kombi nem játszik, muter is szeretné majd vezetni
benzin/dízel mindegy, de az ár miatt gondolom csak a benzin játszik...nincs is ezzel baj szerintem.
Újabb értetlenkedés (de már az utolsó) : duplakuplungos *akármiről* eddig csak teherautók terén hallottam:s ez nekem új :/
-
methandi
tag
válasz
neduddki #47201 üzenetére
nekem a gyári szervizkönyvben van 310nm valahol azt hisze 270et láttam...ez ugyan olyan mint a súly...forgalmiba 1520, könyvben 1480. hát figyelj, az enyém chippelve van és komplett rendszer van rajta leömlőtöl, katalizátor off, komplett új gyári gyujtás rendszer, levegőszűrő=ez az ami teljesítmény "növelő", csökkentő: 17es 225ös Bridgestone Potenza Re070 (félslick az Impreza gyári gumija) pöppet tapad szárazon...de nem érezhetően fogja meg a gyári 15"hoz képest..3ezerig is van nyomatékom és húz a verda...sztem a hibátlan motor sem utolsó követelmény itt...természetes fent nyomatékos mint minden benzines...de 4ig pörgetve is ellehet vele szaladgálni városi forgalom feletti átlaggal.
a motorállapotáról annyit, hogy 12.5liter benzinnel járkálok full városban, országút 9l
pálya 10.8l, ez normál haladás mellett..városban átlag 80-90el, 8000km-ként olajcsere és egy deci olajat sem eszik. Ez azt hiszem ritka. -
methandi
tag
válasz
neduddki #47084 üzenetére
a 3000td-t csak autómatával gyártották, ami sztem alapból kiesik a kezdő vezetői körből, mivel azzal nem tanul meg vezetni, én a 3000td-t nem tartom merci motornak nemmegbízható darab, 250d annál inkább. hozzáteszem, nem szokott velük baj lenni, csak a váltóval. nem tudom milyen bug lehetett ami 1.5milka...érdekelne!
miután több mint 3x belefér egy full generálba ami gyári alkatrészekkel végzett a kárpát utcában...:S
-
Dare2Live
félisten
válasz
neduddki #46990 üzenetére
Vszeg. Sajnos a béka segge alatti az átlagmagyar pénzügyi kultúrája. Ha nem lenne ki tudná számolni, hogy mennyi difi van ha a kocsija ami uannyiba került mint a szomszédé 30-40%al többet zabál... és tán elgondolkodhatna azon is, hogy ezen a pénzen mennyi minden más értelmes dologra lehetne költeni.
Mindegy. A lényeg, hogy lesz. Nekem lesz. ha addig kibírom... nem szabad 10-20.000kmes fullextras kocsikat tesztelni mert utána na más beülni a 8éves ablakemelős kocsidba... -
-
diegho
nagyúr
válasz
neduddki #46937 üzenetére
Ha apámnak ajándékba 1 milliós autót vennék úgy, hogy neki 1ft-ja sincs benne, akkor én minimum Lexus-al járnék, de nem járok azzal. Másnál pont fordítva szokott lenni, az apa vesz a gyerekének. Dédelgetni meg ne dédelgesse, mert az Avensis-el is pont ez volt a baj, hogy amire kellett volna neki, arra nem használta, mert féltette. Amit most kap azzal meg mehet a szőlőbe, melóba, ahová akar. Ilyen autó kell, nem dédelgetős, ha dédelgetőset akarnék, maradna az Avensis, vagy elcserélném egy E12-re.
-
Dare2Live
félisten
válasz
neduddki #46868 üzenetére
Elkapna ideg mert még bunkók is én véletlenül se hivogatnám az OMV panaszosztályt, hanem az esetet beírnám a panaszkönybe. Fogyi védelem szarna rá, de a kitépett lapot durván bünteti: Nem téphetik ki. A fogyi védelem pedig lehet szarik rá, de a kút tulaja 99% nem.
Tapasztalatom szerint MO még álomkorrekt hely balkánhoz képest, ott egyszer nekem elment a szikra amikor egy Hyundai Getz (amúgy ritka szar kocsi) 32literes tartályába úgy, hogy üres se volt sikerült 48litert tankolnom...
diegho: Én jellemzően +-5dl pontosággal tudom mennyit fogok tankolni ha a csalás rendszeres lenne nálam kijönne. Sztem egyedi eset...
btw nekem se jött össze a külföldi üa kevesebbet fogyaszt, illetve én nem tudtam kimutatni. Itt pl Ausztriában éltem, amikor difi volt tudom mért.
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/ccc?key=0At7KcHQmc0c0dFZhUkJmdzBOakd1YXA5Q2dXSzBLSGc&hl=en_US#gid=0szerk: Ja ez még 2009 azért zabált ilyen 5.3/100kmet nyáron, a téli fogyi meg tényleg horror (6l/100km) de fent voltunk a hegyen -15 -20 -25Cnem volt ritka... és sokszor csak vásárlásra használtuk, be se tudott melegedni.
-
-
diegho
nagyúr
válasz
neduddki #46836 üzenetére
Igen volt egy nagyon lelakott 4 ajtós közel 200ezer km-el, ha jól emlékszem 1.65 volt az ára, nem tudom pontosan, néztem én is, de azon látszott, hogy gáz volt. Úgy voltam vele, hogy inkább a régebbi de karbantartott, megkímélt, mint az 1 évvel fiatalabb bizonytalan.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz
neduddki #46830 üzenetére
Nem, de klubbon is fent vagyok már évek óta és tudják, hogy cserélni fogjuk, már említettem az adok-veszek topicban ár és minden nélkül. Még csak kérdezősködök az árakról, hogy mit lehetne érte kapni. Tavaly március végén vettük 92800km-el, szóval látható mennyit mentünk vele. Amire fater használná (munkába járás, szőlőbe mászkálás) arra meg nem akarja, mert félti. Tavaly lőttem róla pár képet mikor megvettük (mert közösen vettük faterral):
[link]
[link]
[link]
[link]A klubbról Misi segített megszerezni ő a reálszisztéma buda-ban dolgozik és volt kb fél óránk eldönteni, hogy kell vagy sem, mert már vinné más, mindezt 220km távolságból
mivel leinformálta nekünk, hogy minden oké vele, ezért mertem azt mondani rá, hogy oké kell.
Igen 1AZ-FSE van benne 150-re írja, a 2-esben már "csak" 147, ez az olajra meg benzinre kényes fajta. Én Eneos 5W30-at raktam bele és ha tehetem Shell/OMW-nél tankolok. Átlagfogyasztásom ahogy én vezetek városban 8.5l, kívül 6.7l. Pl egy Nagykanizsa - Veszprém - Nagykanizsa a balatonfelvidéki hegyes részen nyáron klímával 7.2 átlag.
Amúgy a 2-est néztem én is mikor ezt vettük, mert 400-al lett volna többe, de a formája nekem nem tetszik, túl kocka, plusz a Xenon fényszórós mizéria is elég sokba tud fájni.
-
tomcsi23
veterán
-
Manitou
veterán
válasz
neduddki #46755 üzenetére
Ez az 5-öt már régen elérte, ha minden igaz 2003-ban lett beletéve a kocsiba
de lehet hogy 2005-benVettem aksit. Exide Excell ilyet
A régi 55Ah /420A volt. Az új 54Ah/520A
Elvileg autós webshopokon 60Ah aksikat dob. De gondolom elég lesz ez is.Volt még bosch silver S3 ilyen 56Ah/480A 3 k-val olcsóbban.
De remélem jól döntöttem hogy az Exide-t vettem. -
VR6-Fan
veterán
válasz
neduddki #46158 üzenetére
G3-tól (90s eleje) volt egy váltás az 1,6-osoknál, az teljesen új blokk, asszem a furat méret és a löket is változott.
két motor jött, egyik parasztosan mondva az előre dőlős 1,6 75le-vel a másik a hátra dőlős 101le-vel. az izmosabb ment a VW-be meg az Audi.
Te erre az ős motorra gondolsz szerintemkettes hihetetlenül kezes járgány illetve elég hülye biztos a faék bonyolultságú futóműve érdekes mód :- )
-
Dare2Live
félisten
válasz
neduddki #46152 üzenetére
Ez az az 1.6 amit még nemrégen is (tán még most is) pakoltak a Fabiakba? Mármint megbízhatóság+örökéletre?
Rick4: komolyan már bzzeg.... Egy francia xezer baros dizellel sem?
szerk: tévedtem fabiaban tán nem is volt 1.6 csak 1.4. Vhol ideális szegény ember autója, bírja a gázt, alkatrész is van hozzá, kombit is lehet venni.
-
izomhod
őstag
válasz
neduddki #45828 üzenetére
ahogy olvasom a népítéletet, 180cm felett a corolla is szűkös, és 188 vagyok
pályán bírja a stabil 130at, afelett nem lényeg.
hely? 2ember+2bringa hátra beférjen, max első kereket kivéve4afe? az mi?
_Volkovy_: nézegettem amit mondtál, de amennyit rászánok, más márkánál van abs+légzsák+klíma is. mondjuk az alkatrész tuti olcsó hozzá, de nem a zsánerem a suzuki
-
-
-
neduddki
nagyúr
-
Prego
senior tag
válasz
neduddki #45224 üzenetére
Itt leírtam mindent
Ha megkérdezed, azt megköszönném -
Bull Boss
őstag
válasz
neduddki #45155 üzenetére
most azaz igazság, hogy nekem van egy polo GTi-m amit most tavasszal fogok eladni. De a felnimet nem adom vele (nagyon brutál BBS) ami 14' és még egyenlőre kellessz rá 4db gumi. Előző fellám 195/50R15 volt meg ugye van 4-4cm ültetésem. Most engem az érdekelne, hogy ezt a felnit ha eladtam a polot fel akarom tenni a köv kocsimra ami egy ignis lesz
hogy hivatalosan fel lehet-e rá tenni ezeket a méreteket 195/45R14 vagy 185/55R14 mert akkor már a polohoz is igy venném a gummát hogy az ignisre is jó legyen (polon ültetés miatt muszály peresebb gumit venni). Csak ugye elvileg az ignisnek 175/65R14 a gyári mérete és hogy ezek az uj törvények miatt nemtom hány % amiben eltérhet a gumi fel fogom-e tudni rá tenni legálisan? engem ez érdekelne lényegében. a Polonak amugy a gyári mérete a 185/55R14
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest