- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Integra #43172 üzenetére
annyira nem vagyok tisztában vele hogy mit is kell fizetni utána...felvilágosítanál?
mert oké hogy gyűjtögetek... előző ill első autóm egy 307es 3ajtós Peugeot volt
bár csak üzembentartóként volt az enyém,így az átiratás nem került semmibe,csak a forgalmi.
tehát:lesz egy átiratás: 2000ccm,asszem 24ft köbcentinként?nem tudom.
évente egy súlyadó?Mennyi is pontosan? (2000ccm,213KW,ha STi)
biztosítás kétlem hogy drágább lenne mint az ezelőttim(18720ft/4edévnem éppen a legjobb ajánlat volt)
lesz még valami?mintha kellene valami pluszt fizetni 200KW felett?vagy az micsoda?
(szervíz,benzin...stb nem érdekes,ha nem marad zseton marad a bringa)
-
sosperecek18
őstag
válasz
Integra #39692 üzenetére
mi a gondod Integra
Csak volt egy kis megbeszélés neddudki-vel, mert nem hitte hogy ha neki a 7gen civicje 130-nál 4000-et forog, akkor egy korábbi civic 1.4 ugyanitt jóval kevesebbet...csak ezért van linkelve a video...nem kell lehúrrogni, mintha feljebb való volnál...
-
válasz
Integra #37570 üzenetére
"osztottak, szoroztak, megnézték, hogy kit és mennyire lehet lehúzni, hogy jó pénz legyen, aztán meglépték."
Na ez az, amit egészen biztosan nem csináltak, a cikkből:
Az APEH – kérdésünkre – arról tájékoztatott, hogy a „költségek döntő többségét a nyomtatványok előállítása és kiküldése teszi ki. Az összes költség kb. 220 millió Ft volt. Az összegen felül várható a nyomtatványok feldolgozásának végső költsége majd.” Ehhez képest meglepő volt az a tájékoztatás, miszerint „2010. március 30-ig 139,9 millió forint bevétel származott a nagyteljesítményű személygépkocsik után az Nétv. alapján befizetett adóból.”Vagyis jelenleg az az állás, hogy az állam bukott legalább hetvenmilliót ezen az ügyön. Csak gratulálni tudok az illetékeseknek.
-
-
-
dragonfx
veterán
válasz
Integra #37483 üzenetére
...már alakul a streetracing matrica....
amugy ma láttam megint egy barna x1et.
hát szerintme alegszebb bmw az 1es coupét kivéve.még a modellfrissis 3as.t is üti meg az e60at.
alacsony sportos és a 258 lovas motor viszi mint a rettenet.jobbra hátra profi már.fél fél méter marad csak és berakom oda.
balra hátra nem probálgatom tovább megyek..mindig drága auto áll olyna helyeken
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Integra #37121 üzenetére
Meg tizeniksz eve, amikor volt a Zalatnay fele A3 TV ado, a Marton Csabi fiu volt az egyik musorvezeto benne, mindig egy szegecses rocker bordzsekiben ult kamera ele valaszolgatni a betelefonaloknak. Eccer sokak megrokonyodesre egy eleg elegans oltonyben ult ott, mondvan mert nem volt ideje hazamenni atvedleni egy targyalasrol. Frizura is tok rendben, ahogy kell, nem mint aki eppen most zuzott egyet a Metallica-ra. Persze ez volt mindkinek a kerdese, hogy na mi van lerohadt vegre rolad az a szakadek bordzsekid vazze?
Aztan elmondta, hogy volt az oltony apropoja, hogy egy bankba mentek hitel miatt a vallalkozasukhoz es meg gondolkodtak hogy az altaluk jobban kedvelt Jeep-l menjenek-e vagy az elegancsosabb S500-l (W140 volt akkoriban asszem az aktualis szeria). Utobbi mellett dontottek vegul. A targyalas vegen az egyik banki arc mondta nekik, hogy szep a kocsijuk. Azon gondolkodott onnan eljove egy darabig, hogy honnan tudhatta mivel mentek? De vhonnan megis tudtak.
-
joshua7
veterán
válasz
Integra #37185 üzenetére
Ez nagyon kimerítő hsz volt, gratulálok..
Yushchenko
Szerinted ha elmész beosztottként egy tárgyalásra, meetingre farmerben, komolyan fognak venni? Mondhatsz bármit, mindenkinek azon fog járni a feje, hogy mér vagy ilyen szarul öltözve.Ebben igazat adok, nyilvánvaló, h adni kell a megjelenésre. De szvsz a résztvevők generálják ezt az egészet, h 'fú, a konkurens A6-tal jött legutóbb, akkor nekem A8-cal kell most menni, mert blabla..'
Sőt, a fönti szituációt fordítva is nézhetjük: mondhatok bármekkora baromságot, nem fog számítani, mert pofájába nyomom a Vertum meg előtte veszem le Armani zakóm és ettől el fog ájulni és elém tolja rögtön a szerződést? -
zoo8800
veterán
válasz
Integra #37121 üzenetére
neked mi bajod van? szerintem ezt a választ nem nekem szántad
értem és tudom is, hogy "felsőbb körökben" kötelező a megfelelő autó.
Azért fogalmaztam úgy, mert úgy tűnt, hogy Ong Tata nem sznob, csupán az elvárt megjelenés miatt kell neki ilyen autó.ja igen. #37123-ban írja is.
-
dízelracer
őstag
válasz
Integra #37125 üzenetére
Én annyit tudok, hogy barátom a 90lovas 1.9 TDI hármas golfja évek óta fut hibamentesen a gyári teljesítményének több mint a dupláján és eddig semmi baja nem volt. Egyetlen gyenge pontja van: a kuplung. Azt folyamatosan eszi megfelé. Betonkemény versenykuplung nem mehet bele mert 100% utcai az autó, napi használatban van. Viszont ez egy öreg egyszerű autó. Azt aláírom, hogy a mostani túlbonyolított agyonmodernizált szipi-szupi nagyobb dízelek már nem bírják olyan jól az efféle dolgokat. Meg azok többnyire eleve gyárilag ki vannak hegyezve.
-
dízelracer
őstag
válasz
Integra #37121 üzenetére
Egyetértek. Színházba sem suhogósba meg makkos cipőbe megy az ember...
Sajnos így megy ez. Mindegy, hogy autópálya biznisz vagy bármi más egy bizonyos szint felett már "nem illik" középkategóriás autóval ingben/farmerban megjelenni egy tárgyaláson. Van ismerősöm aki kezdő vállalkozó korában mikor még felfutóban volt a nyomdaipari cége, bérautóval ment el tárgyalni. Az üzlet megkövetelte. Ha odament volna a 6éves Renault Lagunájával biztos furán néztek volna rá. Volt 2db drága öltönye 2cipője bent a cégnél meg rövid gatyában papucsban rohangált.
-
zoo8800
veterán
válasz
Integra #37116 üzenetére
Az 535d-t saját hazájukba szánták a bajorok
Nehogymár gyengélkedjen, ha 240-ről kell gyorsítani. 250-nél 3500-at pörög a motorja
a hajtásláncot a motorhoz tervezték, ergo biztos bírja a motorerőt.Ong Tata
ha igazi sznoboknak akarsz megfelelni az autóddal, akkor én a német nagy SUVokat ajánlom. új S Merci, BMW 7 nincs 8 millió körül, ezért pl egy ilyet ajánlok. -
SpeedR
őstag
válasz
Integra #37059 üzenetére
Szvsz a hibrid lexus ott bukik el, hogy évi 100e km futásnál az üzemenyagköltség kb 1 millával több, mint egy dízelnél. A hibridnek városon kívüli közlekedésnél 0 értelme van.
Ong Tata
Az X5 jó választás, de csak a régebbi modell fér bele a 8 millába. X3 nem jöhet szóba? Abból már vannak elég szépek ezért az árért. Igaz ezeknek meg nincs olyan üzleti megjelenésük, mint a nagytesónak.
Ilyesmi esetleg?iu: Üdv E-Maxnak
Néha benézhetne ide, vagy a BMW topikba.
-
Yushchenko
őstag
válasz
Integra #36992 üzenetére
Egyetértek veled, szerintem senkinek sem új amit írtál. A regadó meg külön vicc (hogyan sz...ssuk a kis pénzű embereket és támogassuk a nepper maffiát adó). Egyébként láttam valahogy el képet ahol tucatnyi lefoglalt luxusautó volt a VPOP garázsában, de most nem találom. Szóval talán még is csinálnak valamit, ha nem is sok jót.
(#36994) Zewa: Én ellent mondanék neked. Szerintem meg mindegy nekik az az 5 milla. Csak nézd meg milyen kocsikról van szó. Továbbá úgy gondolom nem az összes összekuporgatott pénzüket "fektették" autóba. Egyértelműen megy a burzsujkodás, mert úgy gondolják nekik mindent szabad( valljuk be ez azért részben igaz is).
De ettől függetlenül megértem, hogy az olcsóbb utat választják, mindenki így tenne. Viszont annak tükrében, hogy tudják, hogy okosítás van a dologban, már más a felállás. Csak gondolj bele TE mennyit adózol... és ezek helyett is te fizetsz. Ebbe gondolj bele!
schobert norbi jutott az eszembe egyébként, ő német rendszámú Mercedesszel jár, közbe meg telekürtölte a médiát, hogy ő milyen becsületes ember, és nem érti miért ba**ogatják?Sorry a hosszú OFF-ért csak ezek a dolgok nagyon fel tudnak idegesíteni. Akiknek nincs pénzük drága autóra vegyenek olcsóbbat. Akiknek meg van, ne csodálkozzanak ha a lichtensteini kamucégükre ráugrik a VPOP.
mod: te döntésed, de ha megállít a rendőr és lefoglalja a kocsidat, ne csodálkozz.
-
yoleeka
tag
válasz
Integra #36606 üzenetére
MDB=modulare diesel baukasten, vagyis magyarul kb annyi hogy moduláris dízel motorgyártás, mint amit a scania is csinál a kamionokba. Úgy kell elképzelni őket, hogy van egy törzsmotor, amit gyártunk, és nagyjából több országba forgalmaznak, majd aki ott még szeretne valamit rárakni, az nyugodtan megteheti, hisz az összes furat, csavar, stb egy alapon nyugszik. Tehát elméletileg sokkal könnyebben lesznek építhetők a motorok. Több autógyárnak tudják eladni őket. Persze a közvetlen befecskendezés marad mint a CR-nél. Érdekes dolgok lesznek rajta, pl az AGR szelep bele lesz építve a szívócsőbe, a motorra szerelik fel a DPF szűrőt. Amit kiállítottak nálunk az egy 1.6-os dízel volt. És méretre akkora mint a mostani 2000-es CR-ek. Építés szempontjából szánalmasan sz@r lesz, már most látom.
Sry ha valami nem világos, fogalmazás terén nem vagyok a top 10-ben.
-
lajafix
addikt
válasz
Integra #36048 üzenetére
én azt olvastam, hogy a 6 hengereseket a merga adja mind benya mind dizel fronton.
'A Daimler négy- és hathengeres benzin- és dízelmotorokat biztosít – jelenlegi kínálatából – az Infiniti számára.'
Nekem az jött le ebből, hogy teherautóban lesz nagyobb közösködés plussz a merga nem fog a kisautóihoz saját motort és kasztnialapot drágán fejleszteni, jó nekik a rönyóé. A Smartból tanulhattak, ott ráfizettek az full egyéni fejlesztésre. + Merkel ezzel engesztelheti Sarkot is.tényleg a bmw meg a psaval nyomul az 1.6 turbo benyánál már régen , többet nem tudok.
-
pro70
senior tag
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #35629 üzenetére
Most ez a kiszemelt: ford focus 1,6 dízel 2005
-
dízelracer
őstag
válasz
Integra #35486 üzenetére
Nekem a kiállított SLS AMG tetszett nagyon tuning show-n. Persze mikor megláttam az árcédulát bilibe lógott a kezem és gyorsan szépen ballagtam.
[link], [link], [link].
mod: ja meg volt kint egy piros ITR is. Tip-top csilli-villi állapotban. Tulaj elmondása szerint utolsó csavarig teljesen gyári rajta minden. Mivel én még életemben nem láttam törésmentes Intergát ezért megkérdeztem ez az-e. Hát nem volt az. Régebben a bal hátuljába belementek.
-
-
Rick4
félisten
válasz
Integra #35062 üzenetére
Akárhogy nézem, ennek a motor-váltója annyira ott van (5.7 V8, 380HP, 6 seb autostick automata), hogy a többi nincs igazán jó pozícióban mellette.. Ismerősnek van egy ugyanilyen csak platós (annak Tundra a neve), elég állat a gép, vegyesben 13.5-tel jár vele... Igaz, hátul merev tengely, de nekem nincsen bajom vele...
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Integra #35046 üzenetére
Na, ez a fórum egy az egybe lett továbbítva, így nem kell annyit tolmácsolnom.
X3 az kicsi, biztosan.
X5 túl felvágós, nagy, nem olyan a stílusa, hogy x5-be üljön...
Új galaxyról valóban jó a vélemény, de a mostani miatti rossz tapasztalatok alapján kapásból kizárta.Pajero, Land Cruiser akkor marad a kalapban egyelőre.
Zafiráról vélemény, az újról?
Cryshler Grand Voyager? Bár erről azt olvastam, sokat eszik.Volkswagen Touran mekkora kb?
-
-
m3tr0
őstag
válasz
Integra #34922 üzenetére
Én tisztába vagyok vele, csak Rick4! kolléga ezt úgy állítja be,hogy csak a Toyotánál van ilyen veszélyes hiba és a Toyota rossz autókat gyárt.
Pedig egy csomó más gyártónál is megvannak a hibák.. és attól,hogy vannak hibák nem szabad azt kimondani,hogy XY gyártó autói szarok!Ennyit akartam csak leírni.
Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest