- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tibi666
senior tag
-
pro70
senior tag
válasz
setherian #36288 üzenetére
Rádióba pont ilyenekről volt szó! Fickó már a sokadik hozzászoló elkezdte gyalázni a hozzánk hasonlókat hogy fogjuk be mer neki tök jó, lízinges még frigójába a mustár is, de boldog
Jött neki a válasz is, hogy oké hogy most jó, de elég ha a lízinges verdája beszarik, nem tud menni melózni csak hévvel, az autót meg csináltatni kéne de arra meg már persze nem marad és akkor még nem beszéltünk a szivárgásról a fürdőszobába....
Nehéz ügy -
dízelracer
őstag
válasz
setherian #36278 üzenetére
Egy biztos. Én sosem vettem és nem is fogok venni hitelre autót. Akkor inkább tömeg közlekedem. Nekem annyira nem megy jól, hogy megengedhessek magamnak egy hitelt. Sőt minden ismerősömet igyekszem lebeszélni erről (használt autó esetében pláne). 2 éve az akkori párommal majdnem elcsábultunk. Volt egy Corsa C 1.4 16v ami tetszett neki is nekem is. Ismertük a kocsit tudtuk, hogy jó gazdája volt és agyaltunk, hogy esetleg vennénk fel hitelt és átülnénk abba. Osztottunk szoroztunk és 1,8M-ra jött volna ki ami egyébként 1,25M lett volna kp-ban. Óhh kösz de nem. Ne rajtam zsírosodjanak a bankok. Na meg bebaszott volna ez a gazdasági válság is. Nekem sokkal szarabbul fizető munkám van mint akkor volt. Így is ki tudnám fizetni a részleteket de nem aludnék valami nyugodtan egy ~2millás hitellel a nyakamban ilyen helyzetben amikor mindenki feje felett ott lebeg, hogy elküldhetik a melóhelyéről. Ezért vettem egy öreg sima szívódízelt rohangálni. Nem a legkényelmesebb leghalkabb autó amiben valaha ütem de legalább olcsó fent tartani és fillérekért kapható hozzá bármi. Ideális válságautó.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
setherian #36241 üzenetére
Inkább egy elég új, fullextrás, Fastra, mint egy G, de ez az én véleményem. De persze a G-se egy hulladék, de szerintem, az F, megbízhatóbb, és a Focus, Nissan, is. Fasztránál, a rohadás jelenthet gondot, de a metálfényezett, újabbaknál már tudtommal nem.
#36242 Rick4: -
Szplöttyy
senior tag
válasz
setherian #36233 üzenetére
"Manufacturing
The Mark 1 Focus remains in production (along with the Mark 2 Focus) in General Pacheco, Argentina where it's marketed as the Focus One. It continues to be marketed in Brazil as well.
The Mark 1 was also previously produced in factories in Saarlouis, Germany; Valencia, Spain; Santa Rosa, Philippines; Chungli, Taiwan; Chongqing, China, and Vsevolozhsk, Russia."
Wikipedian ezt találtam, de nem tenném a nyakam rá.Klímásból 800 alatt[link] és [link] amit találtam, és egész jónak tűnik. Klíma nélküliből viszont, nagyobb a választék.
G Astrát én nem ajánlom, szerintem nem valami megbízható, és jó minőségű.
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest