- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
[link]
2 milla körül.. -
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
válasz
Yushchenko #49350 üzenetére
nem sok képet tett fel..látni kellene a részleteket az autóból
-
lorcsi
veterán
ők tudják mit vegyenek...
-
lorcsi
veterán
ha az autókereskedő telephelyén fedetlenül van vagy 30-40 autó és jön egy jégeső és szétrveri soknak a tetejét, ez kinek kár?
szokták az iylet biztosítani?
vag ezt így hogy kezelik le a kereskedők ? -
lorcsi
veterán
a toyota verso-t ismeritek?
szerintem piszok szép a formája
nézem a használtautót és egyetlen darab nincs használtan személyautó eladó (2009-től)
ennyire jó ez az autó vagy mi ?
kishaszongépjárműknél van 2 darab..ez sem sok (2005-ök) -
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #46608 üzenetére
az igaz, de a motor nagyon jó benne...sokkal erősebb és sokkal tágasabb is (ha jól emlékszem neki az előző is iylen méretű volt)
a km kevesebb benne
és a papírjai is elég jól rendben vannak -innen nézveAMD Power: mi a baj a megane-val ?
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
válasz
Napfénysüti #45815 üzenetére
nem kell gyakran javíttatni___ ha az előző tulaj rendben átadja a következőnek
-
lorcsi
veterán
a disel renaultokról mi a véleméynetek ?
clio, thalia, megane
1 millágig néztem ...2003 évjáratosokat adnak enniyért
ezek a 1,5 dci motorok miylenek ?
mennyire tartósak és megbízhatóak ? -
lorcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #45445 üzenetére
hopsz
...félrement a link..ezt akartam
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
elég jó
-
lorcsi
veterán
csúnyán töröl az ablaktörlőm, milyen lapátot érdemes hozzá venni ?
elég csak a gumit kicserélni ?
állítólag a teszkóban lehet kapni, ezzel van valakinek tapaszítalata? -
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
válasz
Pancsermeste #39375 üzenetére
nekem soknak tűnik..érzésre, de em vagyok túl nagy szaki
16 év alatt nem sok a 150e km
-
lorcsi
veterán
válasz
Pancsermeste #39368 üzenetére
szép az a mondeó vaj belső, de az a 100e km felett
russzul vagyok az iylen széthajott kocsiktól
még egyszer nem vennék enyni km-el -
lorcsi
veterán
létezik gyárilag iylen színű ford ?
emlékeim szerint csak szuzuliból láttam hasonlót
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
szerintetek ez miylen?
hasonló áron miket érdemes megnézni ?
kevés km-el -
lorcsi
veterán
ha ez nem ízlésficam akkor semmi
-
lorcsi
veterán
542 LE, 755 Nm nyomaték! Manuális váltó!
van benne kraft rendesen
biztos nem szórakoznak vele a pirosnál -
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
kinéztem egy kicsit kereskedőnél, de nincs rajta műszaki (ha veszem egyből viszi műszakira)
hogy lehet az iylet kipróbálni megjáratni anélkül hogy a rendőr megállítson és büntessen?
csak kockáztatva ? -
lorcsi
veterán
2002-es fiat stilo
mi a véleményetek?
mitől lehet szar ?
mi a típus hibája? -
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
eddig zsíros disznóra keresték magukat most meg vinnyognak
-
lorcsi
veterán
kigyulladhatnak: fordok és volvok
-
lorcsi
veterán
válasz
Tothgera30 #27083 üzenetére
az autó alján ez lesz : Made in China
-
lorcsi
veterán
kicsit bassza az oldalam az a sok helytelen dolog amit összeírkáltál. elég sok javításra szorul.
nincs bicikli út, főleg nem elég. az elég nyilván való, hogy ha van bicó út akkor
az ésszerű közlekedés azt kívánja hogy ott közlekedjen. ez nem vitás..
továbbá az is hülye aki zenét hallgatva teker. DE -úgy látom ez nem jutott el
eddig hozzád- rengeteg helyen nincs bicikli út, ilyenkor két eset lehetséges
vagy az autók közé megy le, ha mer, vagy a járdán és a gyalogosokat kerülgeti.
na most a kormány és a kaszti mögül qurvára könnyű dirigáni és megmondani mit csináljon.
de azt megnézném hogy te mit csinálnál..."a én a kerekemmel érintem a záróvonalat, és meglátja a rendőr, akkor az nekem elég sok pénzbe kerül"
ez is baromság, mert ennyiért nem büntetnek.
de a te elméleted szerint oda kellene menniük hozzád és le kellene ugatni téged meg ha kell le is kellene keverni neked egyet. Mert előtte ezt írtad párhuzamot vonva a két eset közt : "Egyes utakon kint a sarkára állított sárga tábla, ami ugye azt jelenti, hogy ott nem tekerhet, csak ha nincsen más mód, holott ott a járdán felfestve neki a sáv. Ha egy biciklis ilyen barom, én bizony le fogom ugatni, meg ha kell, le is verek neki egyet."hozzáteszem, ha van bicóút és nem ott teker akkor ez a hülye biciklis kategória amit írtam...de ez van autósban is. abszolut nem közlekedési ezköz függő
az a hülye biciklis kategória aki körültekintés nélkül nagy sebességgel átteker és nem gondolkozik mit okoz ezzel a többi közlekedőnek
nem legalizálni akarom a szabálytalan közlekedést hanem az ésszerű közlekedést hangsúlyozom
"Tudod, én sem megyek kocsival a kerékpárúton, mert a szabály nem engedi, és ennyi." de ha a szabály engedné és ezzel akadályoznál vagy 50 ember közlekedését akkor is mennél , mi ?#26355
baromi egyszerű oka van hogy egyetéretek a biciklis szabályszegéssel.
sokkal szarabb ha autóban ülve mellettem jönnek el, mint hogy lassítva villogva a zebrán átengedjem.
nekem egy kis lassítás neki le se kell szállni és mindenki mehet tovább a maga útján. Písz
nem leszorítás, nem fosás az út széli szeméttől\kátyútól stbmondom, mindenütt vannak hülyék, ez nem közlekedési ezköz függő. hülyeség ráhúzni
az utálkozásnak viszont semmi értelme
de az igazat megvallva nem is értem hogy hoztad ide példának anyukád esetétazon kívül hogy zebrán történt nincs is párhuzam
Én zebrán átbiciklizésről beszéltem, te pedig egy zebrán átfutó srácról és anyukád biciklitolás közben ilyen példával nem is értem mit akarszhol van ebben az elsőbbség? és az autós ?
-
lorcsi
veterán
válasz
hobizoli #26383 üzenetére
ja , mert életszerű hogy a bringás körültekintés nélkül fog a zebrán áthajtani...pont egy kamaz előtt
és valószínű hogy a kamazos is jobban szeretné ha mellette kellene a bicósokat kerülgetni és centizgetni, nem pedig enyhén lelassítani rávillogni és elengedni..
itt egyáltalán nem a dacról van szó, hanem az ésszerű közlekedésről
az ok, hogy a KRESZ szerint az úton az autók között kell(ene) a biciklisnek szabályosan közlekedni. De a gyakorlatban ez qurvára nem megy..millió egy példát lehet(ne) hoznom és találni. de a legtöbb autós ezt utálja és nem bírja a kerülgetést, én meg nem fogom az életem kockáztatni egy kamion vagy bármilyen szem.autó mellett, mert ha a zebrán körülnézve és áttekerve sem szeretnétnek átengedni akkor mi a tököm lenne ha velük mennék egy sávba..na neee (és az olyan tökéletes mintapolgárok miatt sem fogok úgy közlekedni mint itt néhány igeosztó makulátlan becsületes gerinces egyed)
-
lorcsi
veterán
válasz
Integra #26331 üzenetére
ez is tuti, mert itt az a begyöpösödött észjárás, hogy csak pénz beszedéssel meg büntetéssel lehet szabályozni. lefejésen kívl más ezköz nincs is a kezükben
idióta egy felfogás
vonat jegyek csillagászati árban az autózást meg fokozatosan megölik..a bicikliseket szintén tűz alá veszik
pedig csak mindenki közlekedni szeretne...ha tudna -
lorcsi
veterán
azt a KRESZ szabályt még akkor hozták mikor negyedennyi autós közlekedett az utakon
egy rutinos reálisan gondolkodó autósnak az ilyen elavult szabályokat a biciklis testi épsége miatt simán lehet képlékenyebben alkalmazni.
mindent meg lehet magyarázni, de a biciklis közlekedésének legfontosabb része a saját tesi épségének megóvása(és a gyalogosé, ha a járdán teker)
nagyon lúzer dolog leugatni szerencsétlen bicóst mert nem a kocsik közt teker
még a zebrán sem vigyáznak rájuk eléggé nem hogy az autók közt cikázás közben..van hülye autós és van hülye biciklis, ésszel kell közlekedni
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest