- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
milomi
tag
sziasztok kérdésem az lenne.. eltűnt a tözskönyvem és magyar közlönybe is volt már 15 napig , tagnap fizettem ki az okmány irodába a 6000 Ft és elvileg 2-3 héten belül jön postán.. elvileg adtak egy jegyzőkönyves papirt hogy ez a száma a törzskönyvnek stb most hivott egy kereskedő hogy Ő megvenné de azzal a papirral Ő át is tudja iratni a saját nevére stb ez igaz ????
-
milomi
tag
sziasztok nagy Gondom van.. kezemben van most 600 ezer... és nem tudom milyen kocsit vegyek.. napi 40 Km ert járok most jelenleg több dolog miatt is , és ami követelmény lenne legyen ERŐS vagyis menjen ha nyomom neki de gazdaságos is legyen egyben.. de azért ne csúnya ..!!! nemtudok mit választani köszi a segitséget ! előre is
-
milomi
tag
válasz
saguaro #42274 üzenetére
Nah hali.. ismerősömnek van egy 2010 es Hyundai i30 1.4 es benzin. asszem 110 ló... azon már minden jó szerintem .. bár.. ha alacsonyról nyomok neki Padlót.. akkor kicsit Turbólyuk szerűen jön az erő... nemtudom mér de 3500 körül már szépen húz .. persze 5000 előtt elkel váltogatni mert még csak 3200 Km van benne
de az KIA 1.6 CRTDI nagyon jól megy és sokan megbihatónak mondják majd elvileg az is
-
milomi
tag
Sziasztok... kérdésem az volna hogy ha hozatok egy autót kb 1400 euróért Németből.. BMW-t 2.0i akkor ha nemfizetem ki a registrációs adót érte akkor E -rendszámmal hogy tudom használni ?? az valóban 80 ezer Ft és lehet vele járni Fél évig ?? abba biztosittás minden benne van ? köszi ha tudna valaki válaszolni
-
milomi
tag
Sziasztok nagy gondom van... vagy ellopták a kocsimból a törzskönyvből a kis kártyát vagy én hagytam el .......... ilyenkor mi a teendő ? mert az autót meg elszeretném adni ! köszi a válaszotokat
-
milomi
tag
Tudja valaki mi a különbség a 2 Brabo HGT közt ?
ez Teljesítmény (LE (kW) / 1 min): 155(114)/6500
Nyomaték (Nm / 1 min): 186/3750 ez 8.0 alatt röppen 100 ra amásik Teljesítmény (LE (kW) / 1 min): 147(108)/6100
Nyomaték (Nm / 1 min): 187/4500 ez meg 8,5 alatt van 100 on ? mér a szelepváltakozásnál később nyit nagyobbat a szelep vagy miért ?? -
milomi
tag
válasz
Alvin_ti4200 #41458 üzenetére
Sógor 4 éves C5 öse is mindég szerelőnél van
többet van ott mint amit használja és csak Autopályán jár vele ) Németbe ,austria stb..
már ráköltött a 4 év latt kb 2,5 millát
-
milomi
tag
válasz
saguaro #41260 üzenetére
akkor minek neked olyan erős autó ? pl 2.4 es motorral ? vagy mint a mostani autód ? 180 lóerő Dizelbe meg vagy 360 NM nyomaték
??? akkor neked elég lenne egy 1.9 szivó Dezső is
én tuti nemvennék olyan autót amit nemhasználnék ki.. ahhoz meg hogy kicsit lökdössem a gázt elmenjek A tól B re elég lenne egy KAdett 1.6 D is nemértelek.....
-
milomi
tag
válasz
saguaro #41251 üzenetére
hogy fogyaszt olyan keveset ??? ... Múltkor az 1.4 8V Peugeottall full padló gázon mentem 126 Km ert.. partokon ,egyenesek kanyargós útakon... és mégis meg evett 12-14 litert közti benzint benzint... átlagba 5000 nél elváltogatással.... Ugyan ez mikor szépen megyek szar a kedvem akkor meg 255 Km ert megy el 14 lityóval . de egy 2.4 es motor automata váltóval... ,....... Nekem a 2.0 literes C20XE evett alaphangon vagy 7 litert
városba meg vagy 10 et..
-
milomi
tag
Nah már nem köbcentire kell fizetni a biztosittást hanem Teljesitményre sajnos
és mi mennyi lesz ?
-
milomi
tag
Hurrá olcsóbb lessz a benzin 8 ft al.. bár ez semmi 30 liternél
-
milomi
tag
válasz
dízelracer #41010 üzenetére
Úr istne .. köszi hogy ilyen ócska vasat akarnál rámsózni.. még hogy 3 sec alatt van 100 on.. ujj gumik.. LOL .. 7 es BMW -t lenyom , tiszta vicc.. 3 sec alatt még a Ferreri Enzót is oda verné
( szerintem aki ilyen szöveget mer irni egy ilyen oldalra.. szellemei korlátai nemteszik lehetővé hogy más módon érvényesülni tudjon.. ) az ilyen embertől még 1 db téglát sem vennék nem még AUTÓT ... akárhogy is nézem az autókat.. inkább veszek újra egy Astra GSI . természetessen 2.0 16 V motorral .. az előzőt is nagyon szerettem és tökéletes volt számomra minden szempontból .
-
milomi
tag
válasz
Alvin_ti4200 #40992 üzenetére
Nekem is tetszik az új swift bár én az 1.6 sport ba ültem kb 20 km ert.. de szerintem jól ment kis pörgős.
-
milomi
tag
válasz
!Overdose! #40971 üzenetére
úr isten.. ... én az autó mögül kiugrásra gondoltam.. nem a lendülettel elmegyek melette azt egy TRABANT is megtudja csinálni..
-
milomi
tag
válasz
dízelracer #40962 üzenetére
ok benne is vagyok egy jó dizelbe ... mit javasolsz 1,5 milla alatt ? ami jó is és erős persze
-
milomi
tag
válasz
dízelracer #40952 üzenetére
ami az üzemanyagon spóroltam.... +asszony kezébe nem adok egy 200 lovas autót főleg télre nem........
-
milomi
tag
válasz
Alvin_ti4200 #40939 üzenetére
mér 206 HDI a legjobb a 1.6 dinamikus és sztem jobb mint a 2.0 8V HDI... fogasztásba verhetetlen a 1.4 HDI
-
milomi
tag
válasz
tomcsi23 #40885 üzenetére
Elektronikájával több gond is volt.. lehet csak ennek az 1 nek... volt baja.. párás a levegő reggel kocsi nem indul.. meg ha 200 al mentünk akárhogyszor a kocsi megál.. semmi nemjelez semmit.. a mutatók halottak .. valamit mindég piszkált a motortérbe és utána már indult is...
az előzőnél nem AKARTAM hanem a kontár AKARTA ... elnézést érte elnéztem valamit fáradt vagyok egész éjjel nem aludtam
-
milomi
tag
válasz
dízelracer #40884 üzenetére
azt hogy úgy rakta bele az új turbót hogy nemrakott bele olajat.. haver mondta neki hogy töltsük már fel.. stb .. a motortér mint a csata tér úgy nézett ki.. meg 1,5 Barra akartam emelni a nyomást hogy majd sokkal jobb lessz ) jó progi nélkül szinte semmit nem ér...
-
milomi
tag
válasz
tomcsi23 #40880 üzenetére
Jók ezek az autók..haver egy 2002 est vett 2 éve.. hitelt + kp... 254 000 km volt benne.. ment is szépen alap motor + valami Chip... 10 ezer km en belül turbó verte az olajat.. vett bele egy KKK turbót nemtom miet. felrakták.. nem ment a kocsi.. 4000 nél töltött 1 Bart.. alatt semmit nem ment.. magasról egy kicsit.. utána elvileg a gyári cupra turbóját rakták rá azzal már jobb volt sokkal.. de nem az igazi egy jó progi kellet volna rá... ( tanulság.)
1 tuti nemtuningoltatnám nemhozzá értőkkel.. + a gyári turbó már nagyon alacsonyról szépet húzott szerintem azzal a legtökéletesebb amúgy jó autók csak az elektronikára is figyelni kell.. egy jobb állapotút már kapni 2,4 millatól
-
milomi
tag
az pl mér van hogy azt irják hogy a 156 os 2.5 V6 os alfák szerviz igényesebbek.. de mire gondolnak ilyen téren ? behal a motor ?? vagy mi ??? nemértem.. és mennyit fogyaszt egy ilyen ? városba vagy kivül ?
-
milomi
tag
válasz
dragonfx #40788 üzenetére
BMW sek mondják vegyek BMW -t... a hondások meg azt hogy a BMW nemmegy
... akkor most kire halgassak .. nem ültem még 2.5 i BMW sem VTI hondába.. akkor mit mondjak
???? bár vezettem már 2.2 200 lovas japán belpiacos honda Prelude -t az jól ment 6000 km volt benne.. gyári cumokkal felújitva
-
milomi
tag
-
milomi
tag
válasz
VR6-Fan #40782 üzenetére
de de nem üresbe volt 1 esbe . és úgy néztük meg a gumisnál. lehet akkor én irtam rosszul... de azt tudom mikor csinálták előző tulajnak akkor sokba volt enyit tudok.. csak mivel a srácon sokan megfenyegették az éjjeli autókázásai miatt,... inkább gyorsan eladta mert felakarták gyújtani az AUTÓKÁT
-
milomi
tag
válasz
dízelracer #40770 üzenetére
nemtom milenne.. de a PUGOT nemuntam hamar.. és fickósabb verda kéne minél hamarább jön a tél
... és az 1.4 es 8 V nem egy erőbajnok
( nemis tudom miért ezt vettem meg..)
-
milomi
tag
mit hülye.. szemembe mondj ilyesmit.. gyerek.. mit hülye.. tán a szerelők hülyék ?? hülyébb vagy te.. tán hiszek több szak embernek ,mint.. a váltó nemtom mien volt.. passz.. én semmit nemvettem az autóhoz .. igy vettem már kész volt .. ÉS nem Romák vették meg az autót.. azóta az autó 400 on.. slickel megy 15 ös felnivel 14,7 et.. hagyuk ezt a témát inkább. nemszeretem ha valaki kötöszködik... nem értek anyira az ilyen dolgokhoz ezért azt mondom amit a szerelők aki kipróbálta vagy ránézett. enyi
-
milomi
tag
válasz
hobizoli #40748 üzenetére
peddig volt.. komolyan. carstyling ről.. egy kb 3 szaki is eljött megnézni személyesen mi és hogy volt megoldva mert Ők a turbósba akartak csinálni valahogy... de mondták hogy nagyon jó megoldás volt.. és nem a váltóban volt a variálás... pl üresben a váltó kocsi egyik kereke a földön.. másik oldaltól emelem az autót.. és a kerék nemsokat forgott el.. megakadt.. a kerék.. nembirtuk sehogy tovább forditani ! aki nemhiszi járjon utána.. Gyöngyös mellé vették meg autót 700 ezerbe.. Zsámbok ra vitték asszem !
-
milomi
tag
válasz
dragonfx #40732 üzenetére
A Sperrrrr - ről anyit hogy nekem a GSI be volt.. de fura is volt számomra... első autónak... gyorsan lehetett kanyarba menni de viszont a keménység miatt szinte lepatogott az útról.. rajtolásnál jóvolt.. de kanyarba féltem mert nagyon patogott ..félelmetes volt.. . volt mikor szakadó esőbe.. egy renault Magane az 2006 os asszem vizes uton kanyarokbe nemtutam megfogni.. bár engem dobált az út keményen :S
-
milomi
tag
Elvileg igaz hogy egy GOLF IV 1.6 os motor ból jött ki 2 féle ?? egyik SR másik FSI asszem ?? mi a különbség köztük meik megy jobbat és miért ? mi a különbség a kettő közt ?
-
milomi
tag
ez a VOLVO S 80. 2.0 turbo 224 lóerő miért ilyen olcsó ???
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volvo/s80/volvo_s80_2.0_t-5_csak_szepen_sorban-4149702
-
milomi
tag
válasz
dízelracer #40628 üzenetére
kn jah... de 200 ezer km a mai motorok normális olajcsere stb mellet elmennek simán sokkal többet is.. szal hiába lenne kiirva hogy 120 ezer km ,mikor van benne iagzából kb 230 000 km .. szal az nemrossz
-
milomi
tag
http://www.youtube.com/watch?v=RT6lNn6df0Y&NR=1
8 percben benkő elmondja miért jobb a gáz minden téren
-
milomi
tag
válasz
hobizoli #40578 üzenetére
hát múltkor elmentem tiszújvárosba hogy kipróbáljak egy Peugeot 206 GTI-t 221 000 km volt benne.. semmi motor tuning.. viszont egy 60 as üres kipuf végig... most jelenleg egy 20 os 1.4 8V van
.. 75 idcső paripával.. előtte egy 150 + os GSI volt.. de a 206 os 138 GTI inkább a kettő közt volt... 200 ig szépen fel ment.. de nemvolt olyan nyers erő se nyomatéka mint a GSI -m nek volt
ezért a GTI már kilőve látszik nállam
..
Nem akarom elvenni az autó választást.. utána nehogy megbánjam.. hogy hmm a másik jobb lett volna !
-
milomi
tag
Lol reggel 08:30 kor vezettem ma egy Alfa 156 os 2.5 V6ost.. az a hang !... Ás nemis ment rosszul... bár a fogyasztása
de megy mint az állat...
-
milomi
tag
válasz
saguaro #40555 üzenetére
jobban szeretnék énnis dizelt.. de ami szóba jöhet az drága.. pl GOLF IV 1.9 Pd motorral a 131 lovas ritka és Drága is.. vagy BMW 320 D 151 ló Drága 2000 milla fölöt bőven... igy arra jutottam hogy benzin de nagyköbcenti.. menjen is de akkor már ez a gázos megoldás tetszik nagyon..
-
milomi
tag
válasz
saguaro #40550 üzenetére
hát változó kollégám még többet megy az országba.. mert Nyerő automatákat programozunk és ellenörzünk itt magyarországon és romániába is.. naponta sajnos több órát vezetek.. bár volna céges autó . is ( Már akinek jut... ) aki nem járjon sajáttal. és fizetik a Km er pénzt... bár nemsokat.. birságokat intézik stb stb...
-
milomi
tag
Hát akkor úgy lenne érdemes nekem egy nagyobb köbcentis autót venni.. és azt áttalakitatni gázosra.. Évente megyek az autóval kb 35- 70 ezer Km ert ... és akkor simán beis hozná az árát... hmm elgondolkodtató... és ott a nagyköbcenti szal menne is... hmm
-
milomi
tag
válasz
saguaro #40544 üzenetére
nálunk itt Mezőkövesden X autós kereskedésbe volt egy szép 2002 es évjáratú Passat.. 1.9 Pd motorral 131 6sebbeséges kézi belül szép kivül voltak hibák.. motorjára irtak 170 ezer Km ert... mikor kinyittam a motorháztetőtt ott volt a TOTALOS matrica.. olajcsere 231 000 km nél
az óra meg 170 ezret mutatott ilyen lúzereket
-
milomi
tag
menyiért rakják bele egy 2.0 motorba a gázt ? 100 ezer körül ???
-
milomi
tag
válasz
saguaro #40524 üzenetére
szerintem az 1.9 es 131 lovas dizel nagyon is jól megmozgatja az autót még 6 dikba is.. az első 1.9 130 lovas motorral jártam 1,5 évig csomagkihordoként debrecenbe.. ... nagyon is jól ment... 130 lóhoz képest 6 os váltó tökéletes párósittás... sok 1.6 benzin nem ugrik úgy mint pl a 130 lovas PD motor...
-
milomi
tag
válasz
saguaro #40523 üzenetére
nme városba vagánykodok a szarsággal... hanem mikor mögöttem jön egy Audi ..s és 50 nél városba vagy akárhol szét villogja a seggem hogy takarodjak gyorsabban.. jó hogy bepöccen az ember.. vagy cask rám villognak ?? meg dudálnak 50 nél ? és mien 3 év.. azoknak kéne a 3 év aki részegen vezet.. meg aki nem adja meg az elsőbséget stb.. ezek miatt vannak a balesetek.. öreg papa 78 éves alig lát.. de velem jön szembe a Ő a rossz irányba.. és egy ilyen gazember végett törtem össze az előző autóm.. én micsináltak vele ?? semmit... még pénz birságot meg semmit nem kapott azt mondta az öreg rosszul lát.. de azért az orvos megadta neki az engedélyeket......................... akkor ez mi ?
-
milomi
tag
válasz
Khelben #40515 üzenetére
0-100 ra ritkán hazsnálja az ember az autót.. ezt megcáfolnám egyből... olyan nap még nemvolt nállunk a haver körbe.. mikor nelett volna 4-5 0-100 ig gyorsitás minden nap... olyan még nemis volt mikor nincs.. vagy 0-200 is.. mikor nem mérnek.. szerintem mindenki lépi neki 100 ig.. vagyis akik előttem utaznak azokután is mindég lépni kell keményen
..
-
-
milomi
tag
válasz
Dare2Live #40447 üzenetére
Első autóm nekem egy húzott astra GSI volt.. mit mondjak a 2006 os évjáratú 2.0 disel Vectra után fura volt vezetni
... pattogott.. mikor beraktam 3 ba,... húzott akkorát hogy majdnem kiszedte a kormányt a kezemből.. ezért visszáb is vettem a gázból..de mikor én közlekedtem szabályossan pl a BMW sek elég pofátlanok.. mert ha hosszú is a kocsisor.. akkor is előz. és én húzódok le hogy nehogy nekem jöjjön... szal kezdésnek nem bántam meg a GSI -t cask előzéseknél kellet vigyázni.. főleg vizes úton 3-4 is elforgatta könnyedén a 205 os TOYO -t
( sperrel , nem beleközni a sper szóba ) köszönöm !
-
milomi
tag
válasz
dízelracer #40318 üzenetére
semmi nem rajtam múlik...
-
milomi
tag
sziasztok
tud valaki mondani valami jót a BMW 320 D ről ?? 2000 évjárat 136 lóerő 5 ös váltó sajnos ... 1,9 milla körül már vannak .. tud valaki irni valamit megbizható -e vagy egyeltalán egy 1.9 es passat 131 lóval kb egyet gyorsul ? mert sokan dicsérik de mondom megkérdem azért itt .. hátha valaki tud irni valamit rólla ! köszönöm !
-
milomi
tag
üdv mindenkinek . tud valaki mondani valami jót a BMW 320 D ről ?? 2000 évjárat 136 lóerő 5 ös váltó sajnos
... 1,9 milla körül már vannak .. tud valaki irni valamit megbizható -e vagy egyeltalán egy 1.9 es passat 131 lóval kb egyet gyorsul ? mert sokan dicsérik de mondom megkérdem azért itt .. hátha valaki tud irni valamit rólla ! köszönöm !
-
milomi
tag
válasz
SaNyEe #39955 üzenetére
hát nemtudom .. nagy autót semmi féle képp nemszeretnék
.. nincs rá szükségem.. első autóm egy jó kis GSI Astra volt húzott motorral.. hasonló erőt szeretnék elérni.. kisebb köbcentivel és Bár már Túrbóst szeretnék !. pl egy Punto GT vagy nemtudom.... lehet gondolok egyet. és egy FR TDI leon lessz belőlle 170 lóerő és sok sok NM nyomaték.. Hitelre persze
..... valaki esetleg tudna segiteni ? Punto GT terén vagy nemérdemes ??
-
milomi
tag
válasz
Typhoon47 #39945 üzenetére
Hát van egy ismim aki OLASZ FAN .. szal rá nemhalgatok.. mert Ő szerinte.. olasz volt az isten is aki a földöt csinálta vagy mi
.... szal elég elfogott. egy Tag... neki van egy kis Punto GT je.. vitt vele egy karikát.. mikor a fordulatszám elérte a 2300 at. .egyszer húz mint egy kis rakéta.. mondom LOL ...
egyből megtetszett.. 3000-5500 szépet ment az tény.. ezért is érdekel más szemszögből az autó nem egy Olasz autó Fan szövege
-
milomi
tag
Sziasztok.. most a jól kis bevált 75 lovas autóm szeretném lecserélni valami jóval erősebbre.. vagyis turbósra de ugyan kis köbcentisre pl Fiat Punto GT . 1,4 8V 133 Ló.. 200 NM .. olyan 1997 es évjárat körül... jó kis autók ezek ??? vagy felesleges kiadni rá 600 -700 ezret. ?????? köszönöm a választ.
-
milomi
tag
üdv .. sziasztok.. Volt itt már valakinek dolga Fiat Punto HGT vel ? 1.8 szivó asszem.. 133 ló .. akinek volt ilyen vagy ült ilyenbe pls egy privit dobjon nemleszek hálátlan
-
milomi
tag
válasz
VR6-Fan #39083 üzenetére
elvagy te tévedve.... lehet több autóban ültem mint te eddigi 15 éved alatt ... és amit le is irtam most.. jó hogynem már.. az Alfa 3.0 6 hengeres meg elmegy városbe 10 ből mi
????
lol.... meg az 530 i. elmegy 6 literből városon kivül.. ez pont olyan hülyeség amit irkálsz ide... a GOLF ról.. meg sokan a Civic ekről.... többe nézzem a COROLLÁT... pl... vagy egy jó Skoda Octaviát.. vagy SuberB -et !
-
milomi
tag
válasz
dízelracer #39072 üzenetére
nekem ami itt tetszene az a BMW 1.8 dizelje.. bár a 118 as széria
és jobban tetszene a 177 lovas 120 D vel
-
milomi
tag
-
milomi
tag
válasz
dízelracer #39067 üzenetére
az 1.8 as turbót 9-10 liter alá soha nem viszi senki ... ez tuti városon kivül 8-9 de városba inkább 10-12
-
milomi
tag
válasz
dízelracer #38675 üzenetére
még a gyerek most sem szólt
.... én meg már nem nyaggatom de ha kell a DVD van 90 perc.. adjtok cimet és postázom
-
milomi
tag
Sziasztok most vásárolt egyik rokonom egy Corolla TS- 1.8 as 197 ló erő asszem.. eddig azt hittem hogy a Toyota lusta.. autó stb.. mikor vezettem mondom úr isten.. 6400 tól asszem a hangja megerősödött meg a húzása is vadabb lett.. mondom LOL ... 2 esbe is hiba nélkül 40-ről padló előzéskor 110 ig szépen és nagyon gyorsan felmegy.. csak lestem... áltó helyből 0-ról 15 másodperc alatt találom méréssel .. 162 ket mutatot az óra.. ami elég tetszetős
és még jó hogy nemlessz luxus adó vagy már megis szönetették.. Hozzá teszem az autóban 129 ezer Km van .. de számomra lenyűgőző , eddig úgy gondoltam ilyent csak a GSI tud.. dehogy is még attól is jobban megy.. jah és asszem 8200 körül tilt ha nemtévedek.. szal jó autó és tetszik is
-
milomi
tag
válasz
dízelracer #38546 üzenetére
Megvan mind
14.0 ás időket ment 1-2 dizel autó
400 on... fellessz rakva.. csak késik a dolog mert Haverom egész héten éjszkás volt... szal szerintem hétfő körül mind meglessz
-
milomi
tag
válasz
Khelben #38532 üzenetére
Hát már kiváncsi vagyok egy 325 is 2006 os évjáratú BMW ami már V6 os ??? ezt még nemis hallotam senkitől.............. bár nekem.. német autókközül a Golf V GTI nagyon tetszik
és előrhető áron van 3,7 milla körül... Japán Autók közül peddig egy Honda Civic Type-r bár ez a BMW is tetszik
de hát gonolom ezek mind 10 litert fölött fogyasztanak
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest