Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Logitech

    aktív tag

    válasz szebe #47649 üzenetére

    Szöveg az megvan a cikkben, meg a riportban is, hogy nem tudott már megállni, majdnem frontális ütközés, veszélyben volt mindenki... Ezek nagyon is jól tudták hogy piroson mennek át, és figyeltek. Youtube-on láttam a videót délelőtt, az audi rendszáma nincs kitakarva, rosszul is látszik, nagyon pixeles, de ha nagyon akarom belelátom a rendőrségi audi rendszámát, szerintem az igniszes is rendőrségi kocsi lehet, és éppen akcióztak.
    A BMW-s esetnél is úgy mondták, hogy a gyalogosok között hajtott át, már mind a két irányba elmentek a gyalogosok, az után indult el. Előtte a lámpánál meg a motoros is a kanyarodósávból ment egyenesen, de az fel se tűnik a BMW mellett nekik.
    Egyik se normális közlekedés, de azok rosszabbak akik azt se tudják mi történik körülöttük.

    Nekem a ma reggeli sztori, nő tolat ki a kertből, az nem zavarta hogy ott jövök az úton, amikor meg észrevette hogy elmegyek mögötte és majdnem nekem jön, elkezdett dudálni :D Gondolkoztam hogy kinyomtatom a kreszből a rá vonatkozó szabályokat amiket a kertből kitolatás közben figyelembe kéne vennie, és bedobom a postaládába, de biztos nem értené.

Új hozzászólás Aktív témák