- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
Nagyon sok lehetőség van szerintem az MFT rendszerben. Profik is használják, mert elég jó, profi és félprofi videó felvételre is alkalmas, persze nem alap gépvázzal, hanem olyannal, amelyiken van mikrofon bemenet is, nyilván. Biztosan van olyan profi felhasználó akit már limitál az MFT, de szerintem jóval több van, aki, profitálhat a rendszer méret és ár előnyéből, mert a minőség még bőven az elvárt felett van. Már ha van ár előny. Mert ha túl magasra pozícionálja magát a rendszer, akkor elveszti azokat, akiknek ez nem fér bele. És ebből van szerintem több.
Nem tudom, hogy mi akar lenni a Pana/JIP. Prémium limuzint akar gyártani, vagy népautót? A sok kicsi, vagy a kevés nagy éri meg jobban? Ha mindenre is lőni akarnak, akkor viszont a termékek egymást fogják kannibalizálni. Mint ahogy már teszik most is szerintem, hiszen a pár évvel régebbi, az új terméknek a 95% -át tudó, de csak 50%-ba kerülő változata miatt nehezebb eladni az újat.
Én azért nem temetem az MFT -t, mert a méret és az objektív kínálat miatt szerintem nagyon sokan (én is) megtalálták benne a számításukat, a telefonon túl, de az FF rendszereken még innen. Középutas választásnak szerintem kiváló.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Manfrotto karbonszálas kameraállvány (MT057C4) + magnézium gömbfej
- Sony Alpha 7 III váz(30 perc limit off) + Sony 50mm 1.8
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Think Tank MindShift Gear PhotoCross 15 hátizsák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest