- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Magisk
- Csendben bukkant fel a Honor X6d az Emirátusokban
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
En csak par eve kezdtem el fotozni, es az automata kiskompaktok iranyabol erkeztem. Itt elkapott az A uzemmod, szeretem en beallitani a melysegelesseget, es az ISO-t csak akkor teszem 100-200 -rol feljebb, ha a gep szerint tul hosszu lenne a zarido.
Szeretem az automata fokuszt, sot, sokszor azt is, hogy megerintem a kepernyot es odafokuszalva azonnal keszit egy kepet. Gyerekek kergetozesekor ez egy baromi hasznos funkcio. En mar nem vennek olyan gepet ami ezt nem tudja. :-)De bejott a muveszkedes, az elso manual obim a Mitakon 25/0.95 volt, es tok jokat lehet vele jatszani, ha van ra ido. Szerintem ez a legfajobb dolog, hogy alig van ido jatszani a fenykepezogeppel. Meg kell csinalni a kepet, aztan gyerunk tovabb, mert mindenki ram var. Es szerintem ez megoli a fenykepezest, mert igy csak dokumentalunk, azt meg lehet telefonnal is. Jo lenne egyszer fenykepezos turara menni, de jelenleg ket gyerekkel roluk szol a tura, es nem rolam. Ez egy ilyen eletszakasz. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eGPU tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tudományos Pandémia Klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Honda topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest