- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
Pedig rohadt egyszerű. Ráadásul, raw-ban is lehet nyomatni. Van 1-2 trükk, amit amúgy a gép csinál most helyetted, de, amúgy tök egyszerű. A legfontosabb, hogy kb 30% átfedéssel komponálj. Ezt hamar be lehet gyakorolni, de, akár állványról egy jobb fejjel, egyszerűbb is lehet, nem feltétlenül eleve panoráma fejjel. Én amúgy úgy szoktam, hogy eldöntöm, hogy az ég legyen a 60-70%, vagy a táj. Az arányon lehet változtatni, de, a pont a fele az sose jó. Aztán otthon előveszem a panorama factory progim, és azzal elkészíttetem. Ok, ez a progi fizetős, és már régi, de, vannak hasonló progik, melyek speciálisan, csak erre vannak kihegyezve.
Kis trükkel, ha van rá időd, példul, egy mozgó tárgyat (pl autó, hajó) el lehet úgy vezetni, hogy végig menjen a képen. De, akár egy személlyel is lehet hasonló trükköket, főleg, ha ismerős...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest