- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Érdekes amit írsz, elgondolkodtatott, köszönöm!
Felötlött bennem egy igen merész ötlet.
Mivel a kajakkal sosem borultam be, közel sem voltam hozzá, ha feltételezem, hogy normális lesz a társaság, akkor el tudnék képzelni egy olyat, hogy egy kis állvány rögzítek a kajakra, magam elé, olyan távolra tőlem, hogy még elérjem, de ne legyen útban az evezéskor.Egy sima háromlábra gondoltam, aminek a lábait fixen a kajakra rögzítem. A hogyan még várat magára. De ezen a háromlábon elég magasan van már a gép, hogy ne érje az evezéskor illetve a szél és a hullámok által keltett szálló vízcseppek. Esetleg a gépvázat és az obit a legvége kivételével bezacskózom. Így ezen keresztül még elérem a gombokat, de a kósza cseppeket jól meg tudja fogni a vékony zacskó.
Így videózni is tudnám a haladást, ha kell előre nézve, ha kell akkor oldalra nézve, ahogy a mellettem lévő evez. Ebből később tök jó kis úti videót lehetne összevágni, ami jól vissza tudja adni a hangulatot.
A háromláb rögzítése kényes dolog, mert ugye a hajótestet nem fúrhatom meg, és összeragasztózni sem lenne szép dolog. De talán a rendes rögzítőpontjaira egy erős, rugalmas kötélből lévő "háló" már jó lehet, hogy a háromláb lábaira eszkábált lukas talpakon keresztül futva stabilan rögzítse. Legrosszabb esetben a hajó alatt is átfuthat a kötél, de ez értelemszerűen kerülendő, ha csak lehet.
Így nincs olyan, hogy kicsúszik a kezemből, egyedül boruláskor van para, esetleg a ki-be szálláskor lerúghatom, vagy az evezővel tudom megütni, más problémát hirtelen nem látok. Bár a kép biztosan billegne, ahogy a csónak ring, szóval fene tudja, hogy ez mennyire jó ötlet... Hmm... Videó esetén ha szélesebbre veszem, akkor talán van olyan program ami ezt a nem kívánt mozgást ki tudja szedni, croppolva a tartalmat. Vagy valami gimbal? Ajjaj, kezd elgurulni a gyógyszerem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Starlink
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon PowerShot SX 410IS
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest