Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Hmm. Ez esetben en ket dolgot tudok ajanlani, azokat, amiket tapasztaltam.
Az egyik a bazi nagy, kiba... draga 10-25, en nagyon szetetem. En is sokat videozok, es ezzel belteren, nem tul vilagos helyen, a gyorsan mozgo ovodas gyerekeimet is le tudom kapni elesen. Lehet jatszani is a blendevel, bar erre alig van alkalmam, mert nem megrendezettek a jelenetek, hanem probalom kovetni a kaoszt.
A masik amit ez elott nagyon szerettem, - ennek a vasarlasa miatt adtam el, - az az Oly 9-18. Kicsire csukva nagyon MFT-s, ertsd ultrahordozhato, es nagyon megeri az arat. Videozasnal elony a szeles objektiv, mert ha mozogsz akkor nem ugral a kep, konnyebb jovetni valakinek a mozgasat, szemet pihentetobb a vegeredmeny. Nameg a csaladi esemenyek gyakran tobbszereplosek, nem art ha tobbeket lehet egyszerre felvenni.
En a 14-140 -el videoztam amig meg nem lett a 9-18, es elajultam a gyonyortol amikor 14 helyett 9-re nyilt ki a ter. Csupan csak egy banatom volt vele, hogy a zoom a masik iranyba tekeredik mint a Pana objektiven, ergo gyakran rossz fele kezdtem ki illetve be zoomolni. Aki ezt igy tervezte, az... Sün. Esernyo. Vagy valami meg rosszabbat neki.
Ha ennel tavolabbi, tele obi kene akkor nem nagyon tudok mit mondani, en ilyenkor a 14-140-et hasznalom, teljesen jo. Egy sima erdei seta, ahol egymas mellett is megyunk, de neha fel is maszik a gyerek egy random korakasra, siman vegig fenykepezheto, videozhato ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Router gondok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest