Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
Szerintem kell ez a 14 napos elállási jog, mondom ezt úgy, hogy még egyszer sem éltem vele. Mert igen, ez plusz költséget jelent, és kezdő webshoposoknál kockázatot, ugyanakkor jelentősen növeli a vásárlók bizalmát, ezzel az összforgalmat is növelve. A kereskedők meg belekalkulálják ezt a kockázatot, egyébként amúgy is nekik a nagyobb a volumenük, mint az átlag fogyasztó összes vásárlása, beleértve utóbbinak minden területet, tehát a kereskedőnél sokkal jobban szét tud terülni a kockázat.
@pepe79
Szvsz a fotós webshop nem pálya kis kezdőtőkével. Egy ismerősöm ip kamerás webshopot indított nulláról sok évvel ezelőtt, az tudott fokozatosan fejlődni, de ott egy-egy termék 30-40 ezer Ft-ba kerül. Be szoktam néha ugrani apróságokért az egyik, országosan 3-4 üzlettel rendelkező fotós lánc üzletébe, ott márkánként ki van rakva üveges polcokra a nagyobb márkák majdnem teljes váz, és széles obi kínálata, pro kategória is. Szerintem nem mondok sokat, hogy csak ami ki van rakva, valahol 100 millió körüli értéket képviselhet, és akkor még ott vannak a táskák, állványok, kiegészítők, meg minden más, amit hátulról hoznak. Egyszer vettem obit, azt hátulról hozták. És ez nem a legnagyobb üzletük, meg van egy raktáruk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vírusirtó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest