Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Just486
senior tag
válasz
ZABHERO #3525 üzenetére
Csiszoltak kicsit a Control Center-en, kerültek be új hálózati kapcsolók, meg átrajzolták a konszolidáltat is. Több más helyen is történek apróbb, eddig elmaradt grafikai finomhangolások, de pl a fényképek alkalmazás még továbbra is egy igénytelen, összecsapott, nem áttesztelt mocsok.
-
ZABHERO
tag
Sziasztok!
Valaki feltette már a 18.1-es ios-t? Ha igen milyen? (14 pro) -
anorche1
őstag
válasz
Fritz Teufel #3523 üzenetére
Köszönöm az infót
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Egy biztosító által cserélt, így vadonat új iphone 14 pro max 128GB deep purple -t mennyiért hirdetnétek meg? Gyári doboz, tartozékok.
A ha jól sejtem akkor 1 év apple garancia aktiválás után indul, yetteles 3 éves pedig 2026 március 17 -ig tart.Meg egy extra kérdés:
16 pro max vásárlása lenne a cél, de megjelenés után még soha nem vettem iphone -t. Mennyire szokott a yettelnél elérhető lenni? Mintha emlékeimben úgy élne, hogy a pro max a többi modellhez képest mindig később elérhető, és ahhoz képest is plusz idő hogy hazánkba, egy szolgáltatóhoz eljusson. -
raven24
tag
Sziasztok! Ma reggel ez történt a semmiből, valaki tud nekem segíteni, vagy ajánlani valakit, aki megjavitja?
-
pepetech
őstag
válasz
Roland861010 #3514 üzenetére
és telefon töltő csatlakozóból a szösz is ki van szedve ?
-
sirály69
őstag
válasz
Roland861010 #3514 üzenetére
Akkor szerviz maradt...
-
zezso86
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valaki feltette a 18-as Bétát?
Én felraktam aksi idő majdnem hogy jobb lett.
Az adatvédelmi beállításoknál offoltam az elemzéseket.
98%-os az aksim a beállításoknál. 1,5 éves a telo.
Most 37%-on vagyok. 19:00-kor lesz 2 napja hogy nem töltöttem.
Igazaból nem értem ezt az aksi hisztériát.Másnak van tapasztalata 18 Publikus Bétán?
-
Just486
senior tag
válasz
Roland861010 #3512 üzenetére
Töltőfej csere, töltőkábel csere, port takarítás. Nem tud áramot felvenni, mert valahol retkes vagy szakadt a lánc, nagy az ellenállás.
-
Roland861010
veterán
Sziasztok!
A feleségem 14 pro maxa egyik napról a másikra nem igazán akar tölteni.
94%-ot mutat a telefon akkumulátor állapotra amúgy meg 88%.
Csináltam a töltés kezdetéről és végéről képet.
70(71)%-100-ig. 1 óra 26perc.
Valaki találkozott már ilyennel? Már teljesen újra húztam 0-ról. -
Just486
senior tag
Hű, na ettől tényleg már csak egy lépésre van a tökéletes megoldás
-
válasz
Szabonoemike #3505 üzenetére
Esetleg minden meta appot törölj, majd utána rakja vissza (instagram, Fb, Messenger).
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Szabonoemike #3502 üzenetére
Szerintem töröld le az appot és telepítsd újra, hátha akkor újra kéri az engedélyt.
-
Szabonoemike
csendes tag
Itt rendben van! Itt a fotóknál van teljes hozzáférés. Ha pl kijelölök egy fotót akkor el tudom küldeni messengeren. Viszont ha közvetlenül messengerben akarok képet küldeni akkor viszont nem tudok mert ott ugye nincs engedély a fotókönyvtárhoz...Érdekes egy szitu. Nem tudom hol keressem a megoldást már.
-
Dwatti
addikt
válasz
Nézd meg itt is az engedélyeket.(Fb)
-
válasz
Ilyennel eddig nem találkoztam, valami nagyon össze lehet gubancolódva, amiért nem jelenik meg ez a lehetőség. Sajnos, nincs semmi ötlet.
-
válasz
Amikor benne vagy egy beszélgetésben, akkor érintsd meg a szövegbeviteli mezőtől balra levő “fénykép” ikont:
Ekkor feljönnek további beállítási lehetőségek. Ha ezeket látod, akkor ott tudsz teljes hozzáférést adni: -
pepetech
őstag
válasz
Nekem a beállítások között belépve a Messengerbe ott a fotók között hozza szépen.
-
Szabonoemike
csendes tag
Sziasztok! Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy messengerben nem tud fotót küldeni mert nincs a lehetőségek között a teljes hozzáférés a fotókönyvtárhoz? Iphone 14 pro az alany.
Minden más appnál rendben van, de itt nincs. Már többször újratelepítettem, de egyszerűen ezt a két verzió van mint a csatolt fotón. Bármi ötletet szívesen veszek a megoldásra! Köszönöm! -
pepetech
őstag
Sziasztok! Ma este nagyon panaszkodtam az üzemidőre mai nap 2x is rövidebb időre töltőre kellett tennem a telefont mint a régi időkben... Már úgy voltam leírom ide nektek a panaszom hogy 88%-os akksival már haldoklik a sima Pro. Erre ránéztem az SOT-ra és kiderült hogy ma annyira hatékony voltam a munkám során hogy 11 óra 24 percig basztam a telefont 😂😂😂😂. Szóval panasz nincs bírja ez még így is
-
ZABHERO
tag
Köszi a visszajelzéseket, akkor még várok a frissítéssel...
-
sirály69
őstag
válasz
sityupityu #3491 üzenetére
+1
-
-
ZABHERO
tag
Sziasztok!
IOS 17.5.1 frissítés után mi a tapasztalat a sima pro-n? -
sirály69
őstag
Valami nem kerek a telómmal mostanában...
- Szarakszik a bluetooth( manuálisan kell csatlakoztatni az eddig már használt eszközeimhez - Jabra elite85t headset, Huawei Gt3pro óra.) Több alkalommal akkor sem csatlakozik, ha manuálisan próbálom.... Csak akkor csatlakozik ha újraindítom a telefont.
- CarPlay - Waze használata közben , útközben időnként el kezd forogni mint ha nem helyben megfordultam volna, majd azonnal vissza...Szerintetek mit csináljak? Mi lehet a gond/megoldás?
-
aTe014
aktív tag
iPadOS-re/iOS-re melyik alkalmazást ajánlanátok ANSI kódolás átalakítására UTF-8-ra? (.srt fájl)
Pages akalmazás csak a .txt -t olvassa, Windows-on egyszerű szövegszerkesztővel megoldható, de kukázni akarom a laptopot.
-
magus217
tag
Sziasztok,
Vettem egy 14 pro-t az előlapi kamerán olyan mintha lenne valami kosz, de én nem látok sehol. Okés karcos a kijelző, de a kamera előtt nem látok dzsuvát..vagy a lencsében lenne még valami? A kép jobb oldalán ilyen toll pötty szerű valamiket látok.
-
sirály69
őstag
Az utolsó frissítés óta rosszabb lett a GPS szerintem.
Menet közben "bizonytalankodik", időnként mint ha vissza akarna fordulni aztán egyből vissza a jó irányba.
Netek minden rendben van a GPS-szel? -
proper
őstag
Nekem 92% az akksi de 4-6 óra képernyő idő meg se kottyan neki
ha 50% alá esik egy nap akkor már nagy baj vande a fogyasztás azért nagyon sok mindentől függ
nekem kb 40% körül le van húzva a fényerő meg dark mód minden
amúgy a mobil net az nagyon eszi az akksit főleg az 5g
múltkor tesztelgettem de itt Szegeden a béka segge alatt van az 5g akkor igencsak megfeküdt azokon a napokon szegény11pro max volt előtte 2 év alatt 90% volt az akksi és nagyon semmit nem vettem észre rajta, hogy más lenne mint amikor megvettem
-
Reverting
őstag
Melegedes a halala, es ha normal toltest kap kabelen, semmi nem szamit csak a ciklusok szam... az enyem 16 honapos es aksi 100%...
-
Piotor
tag
Ez az akku degradalodas érdekes. Intenzíven használom a telefont, 20-80% között töltöm csak, havonta 1%-ot esik az elhasználódas. Nem úgy tűnik, hogy számítana. Ennyi erővel tölthetnem 100%-ig is.
-
Piotor
tag
válasz
Zsolt,72 #3469 üzenetére
Már a telefonos support által futtatott előzetes diagnosztika is eltárolt HW hibát (System stability failure) adott ki. Elégedett vagyok, flottul ment minden és gyorsan.
Kedves Ügyfelünk!
A xxxxxxxx. számú munkalapon átvett eszköz bevizsgálása megtörtént.
A javítás módja: készülékcsere.
A cserekészülék megérkezésének várható ideje: 1-3 munkanap.
-
-
Piotor
tag
Sziasztok! Van egy 1 éves Pro-m, most fog lejarni a garancia, igaz van rá még 2 év jótállás is. Elég sokszor újraindult és volt, hogy be se tudtam kapcsolni fél óráig miutan kikapcsoltam. Csinált hibás fotókat és videót is. Aztán mintha a 17.4 után ezek az ujraindulasok és nehézkes bekapcsolasok elmúltak volna. Pedig már pont vittem volna szervizbe. Volt valakinek hasonló tapasztalat? Szerintetek beadjam bevizsgalasra?
Ez a hibás kép. Mondjuk eddig csak ez az egy volt ilyen.
-
pepetech
őstag
válasz
laverdadb #3462 üzenetére
Én nem foglalkozok a %-al. Most 90%-os a telefonom Mai nap megvan a 6 óra 42 perc és most vagyok 44%-on. Oké volt egy max 30 perc a kocsiba amikor a kábeles carplay miatt töltött kicsit de annyi
. A statisztika átlag 6 óra 10 perc használatot mutat nekem az utolsó 10 napra. Ja és nekem nem a Max van. Nem értem pár éve ezt a % hisztit 😊 (nem bántásból) de amíg valami megfelelően működik nincs gond. Ha gyorsan merül először nézzünk egy képernyő időt ha ott 2-3 óra van akkor van gond. Bár a gyors merülést bármi okozhatja, egy adotorony is úgy megtudja ölni hogy öröm nézni.
-
válasz
sityupityu #3465 üzenetére
Pedig erről a “gyengébb akkut kapott a 14” témáról itt is és külföldön is voltak cikkek.
Mindazonáltal abban egyetértek, hogy az akkumulátor kijelzése csak egy tájékoztató jellegű adat. -
-
válasz
laverdadb #3462 üzenetére
14-es széria valóban nem kapott valami jó akkut, én is ezt tapasztaltam. Kíváncsi leszek, 15PM-el mi a helyzet, ugyanis itt az Apple garantálja, hogy az 500 ciklus helyett 100 ciklus után is min. 80%-át megőrzi az akkukapacitás. Szóval vagy sokkal jobb akkut raktak a 15-ös szériába, vagy majd bekamuzza a akku részen kijelezve, csak épp nem lesz igaz.
-
laverdadb
tag
Jövő hónap végén lesz 1 éves a telefonom, lassan 10 éve iPhone-t használok, de ilyen rossz minőségű akksi egyik iPhone-omnál nem volt.... 87%. Gondolkozom, hogy bedobjam szervizbe, tapasztalat? Cserélik?
-
Richárd70
csendes tag
Így a 14 Pro-ról már megy a gyors esim átvitel a céges-re
-
sirály69
őstag
17.4...?
Megjelent már? -
domos
senior tag
Fura, nekem megy ez az optimalizált töltés simán minden telefonon.
-
-
-
válasz
MárkyMárk #3449 üzenetére
Szia!
Ezeket nézd át:
"Ha az Optimalizált akkutöltés nem aktiválódik
Az optimalizált töltés csak azokon a helyeken aktiválódik, ahol Ön az ideje nagy részét eltölti, például az otthonában és a munkahelyén. A funkció nem aktiválódik, ha változatosabbak a felhasználói szokásai, például utazások során. Emiatt aktiválni kell néhány helybeállítást ahhoz, hogy aktiválódjon az Optimalizált akkutöltés.* A funkcióhoz használt helyadatok közül egyet sem kap meg az Apple.
Kövesse az alábbi lépéseket:
Lépjen a Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Helymeghatározás menüponthoz, és kapcsolja be a Helymeghatározást.
Lépjen a Beállítások > Adatvédelmi és biztonság > Helymeghatározás > Rendszerszolgáltatások menüponthoz, majd kapcsolja be a Rendszer testreszabása beállítást.
Lépjen a Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Helymeghatározás > Rendszerszolgáltatások > Jelentős helyek menüponthoz, és kapcsolja be a Jelentős helyek beállítást.* Az optimalizált akkutöltésnek legalább 14 napra van szüksége, hogy megtanulja a töltési szokásokat, így addig nem fog bekapcsolni. Ezenfelül az optimalizált akkutöltéshez az iPhone-nak legalább 9 alkalommal legalább 5 órán keresztül kell töltődnie egy adott helyen ahhoz, hogy az optimalizált akkumulátortöltés működésbe lépjen."
-
MárkyMárk
tag
Sziasztok! Az alany egy Iphone 14 Pro, az akku beállításoknàl be van kapcsolva az optimalizàlt akkutöltés, és mégsem akar működni, már egy fél éves a készülék! Talán egyszer kapcsolt be emlékeim szerint! Mi lehet a hiba?
-
babosf
aktív tag
sziasztok, e-sim-re váltás (Telekom) után az Imessage csak sms-ként küld üzeneteket másik Iphone-nak (ha jól írom zölden világít nem kéken).
Vmit még kell állítani? kösz -
Szerintem igen, viszont a biztonság kedvéért érdemes volna felhívni őket:
-
Szia!
Nincs külön Pro és Pro Max topik, tehát jó helyen jársz.
Nem csodálom, hogy nem találtál semmit az A2550 modellről, mert (hacsak nem kerülte el a figyelmemet) ilyen nincsen. Ehhez legközelebb az iPhone 14 Pro 2650 modellje áll, ami Puerto Rico és USA jelzése. Esetleg elírás volna a 2550?Itt: [link] meg tudod nézni az összes modellszámot.
-
babosf
aktív tag
sziasztok, nem találtam 14 pro topikot, itt kérdeznék, bocs ha off.
vennék egy 14 pro-t és ezzel a model számmal hírdetnek egyet: A2550
Nem találok róla semmit. Vmi ötlet? Köszi -
Mennyire befolyásolja a telefon üzemidejét a fizikai simkártya melletti e-sim?
Nálam nincs drasztikus változás.
Internet elérésre lenne használva.
Ha ez egy Yettel adatkártyát jelent, akkor várhatóan jelentős többlet-fogyasztással számolhatsz. Ez nem az iPhone hibája, mert mindenféle telefon produkálja, erről olvastam a Yettel-topikban több alkalommal is. Az adatkártya okozza… ha nem olyan lesz benne, akkor semmi gond. -
njnl
aktív tag
Sziasztok. Mennyire befolyásolja a telefon üzemidejét a fizikai simkártya melletti e-sim? Internet elérésre lenne használva. Illetve bármilyen zavaró tapasztalat vagy beállítás van ezzel kapcsolatban nektek?
-
-
Fonz1486
újonc
Én most frissítettem 17.3.1-re és mintha jobban merülne a telefon más is tapasztalt hasonlót?
-
BloodRay
veterán
válasz
sityupityu #3427 üzenetére
16 hónapos a 14 pro-m, 20-35% között szoktam kb másfél naponta töltőre rakni és mindig 100%-ra van töltve...
Most 99%-os az akkuja...
Azt mondják egy venezuelai kis falu sámánja látta a csontokban, hogy ha 40 es 60% között van használva az akku, akkor lehet hogy még jobban bírja majd az akku, vagy mégse, de ez biztos. Majdnem. -
pepetech
őstag
válasz
sityupityu #3425 üzenetére
Karácsony környékén még az enyém is 100% volt most meg 91% hirtelen esett sokat.
-
-
válasz
sityupityu #3425 üzenetére
Az én tapasztalatom meg pont az, hogy tökmindegy, hogy töltöd, a végén kb. ugyanott vagy. Volt már vagy 20 iPhone-om 2008 óta, némely típusból több is. Volt, amit nagyon vigyázva töltöttem, volt amit összevissza és mint írtam, ugyanaz volt hosszabb távon. Annyi, hogy van, hogy gyárilag nagyobb a kapacitás, így akár 104-105%-ról is indul a romlás, persze a telefon végig 100-at mutat. Így azt gondolja az ember, hogy nem degradálódik. Volt, ami egyenletesen romlott és volt, ami meg sokáig 100-on volt, majd 1 éves kora után szépen aktualizálta magáz és pár hét alatt 95-94%-ra esett, vagy még lejjebb.
Szóval messzemenő következtetést levonni nem lehet belőle, csak egy dologra van káros hatással, az eladásra. Mert mindenki a 100%-osat keresi, miközben lehet, hogy egy 95-ös még bőven jobb "kondiban" van. -
válasz
pepetech #3422 üzenetére
Nekem 9 hónapos, és a telefon szerint még 100%-os az akku. Pedig használom rendesen, minden nap a töltőn van. Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy ez az első iphone-om aminél betartom a 20-80 % közötti töltöttség dolgot. A korábbiaknál nem figyeltem ilyenekre. Lehet, hogy ennek is köszönhető valamennyire.
-
pepetech
őstag
Hát gyerekek már majdnem elkezdtem szidni a 14 pro-m az akku idő miatt általában este 8-kor már töltő után sikít hogy 20%-on van. Ekkor hívták fel a figyelmem a képernyő időre most lesem és ma is 6 óra 20 perc nagy unalmakban a telefont nyomogatom feszt 😅. Majdnem 1 éves aksi 91%-os de még mindig elképesztő adatokat hoz a sima pro bele se gondolok a pro max mennyire elmebeteg (mondom úgy hogy anno a nokiák 1-2 hetet mentek 😂.)
-
xhege
veterán
válasz
zoli8814 #3415 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó telefon lett (a 15 PM legalább ennyire jó), de nekem nem éri meg a váltás. A család, a kollégák és a barátok jelentős része is iPhonet használ. Macbookon dolgozom, iPadet használok, HomeKitben sok eszközöm van (Apple tv 4K, HomePod). Szóval nyakig vagyok az ökoszisztémában.
-
xhege
veterán
válasz
Leslie1966 #3411 üzenetére
Note 9 óta megvolt mindegyik csúcs Samu, de mindig visszakanyarodtam az almára. Nekem inkább ez az oldal passzol, így szerintem az S24 Ultrát már nem próbálom ki.
-
válasz
Leslie1966 #3411 üzenetére
Elég egyértelmű volt (néhány korábbi poszt alapján), hogy nem igazán vált be neked.
-
válasz
Leslie1966 #3408 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik a 24U formavilága, emiatt követem is a topikot (persze az egyéb dolgokra is kiváncsi vagyok vele kapcsolatban).
Nem döntöttél rosszul. -
xhege
veterán
válasz
Leslie1966 #3408 üzenetére
Jól sikerült telefon az S24 Ultra, már az elődje is nagyon jó volt. Biztos nem fogsz benne csalódni.
-
Leslie1966
senior tag
Sziasztok !
Távozom az iPhone felhasználók közül, elcsábított egy Samsung Galaxy S24 Ultra.
Egy év után visszatérek a Samsunghoz. Köszönök minden segítséget ! -
-
sirály69
őstag
Nem tudom mi ez már...?
Ha kihangosítva telefonálok bizonytalan időközönként kikapcsolja a kihangosítást.
Van amikor másfél perc múlva, van amikor 3-4 perc. Nem számít hogy fogom vagy az asztalon van...
Nektek is csinálja ezt? -
pepetech
őstag
válasz
MikeWazowski #3398 üzenetére
Ha nem automatán megy az előfizetés hanem te fizetsz külön akkor semmi tennivalód.
leszeded az alkalmazásokat és megújítod ios alatt ennyi. a fiókod alkalmazáshoz van kötve és nem op rendszerhez. ha automatán megújul akkor meg semmi dolgod nincs. max ha le akarod mondani akkor kell google-be belépni és ott lemondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dinamikus szigettől hangos a start, de a hardver és a kamera oktat.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest