- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Szóval ha jól értem, a 12-32-t cserélte a 20/1.7 amivel szeretsz fotózni, de videózni nem, arra kell valami más.
És mi lenne, ha egyetlen objektíved lenne, ami jó lenne mindkettőre? M.Zuiko 17/1.8. Nagyon gyors fókusz, prémium összeszerelés és a képe is korrekt. Az ára mondjuk nem az, de nagyon sokszor be szerezhető újonnan 99.990 Ft-ért a Mammut Media Markt-ból. (amiből még visszajött a pénzvisszatérítés is, de sajna az most nincs, várhatóan tavasz végétől újra lesz). Használtan ritkább, mint a 20-as, de elcsíphető 1-1 darab.
A tesztek egyébként képélességre a 20-ast hozzák ki jobbnak, sőt, egyes tesztek egyenes jól lehúzzák, ezért mindig kerülgettem a 17/1.8-t, aztán egyszer olcsón hozzájutottam, gondoltam ha nem is annyira jó a tesztek alapján, mint a többi fix, ennyiért nekem megérheti. Nos, azóta eléggé fenntartásokkal kezelem ezeket a fotelből ülős teszteket, ugyanis ez az objektív szerintem nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Futás, futópályák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest