- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
totálkezdő
üzenetére
Nekem a lyukacsos van, jött az obival, de nem nagyon használom, mert megnehezíti a sapi használatát, valamint mivel a szűrőmenetes rész a lencsével együtt mozog ezért külön vigyázni kéne rá, hogy kárt ne tegyek általa. A sima cső amúgy szimpibb, kisebb, egyszerűbb.
Megújíthatnák, korszerűsíthetnék ezt a 20-ast, szétszedtem és belül csak egy nagy doboz, biztosan meg tudnák csinálni olyan kicsire mint a 14/2.5 és még gyors is lehetne. Lencse tökéletes.asdf_: jól mondod, m4/3 előnye az objektívek kínálata, ára, mérete, súlya, a vázak széles választéka, ára, kidolgozottsága, jó minősége, szenzorméretből eredő lehetőség felhasználása, jó részt az hogy 'könnyen' (más rendszerekhez képest) és tág határok között mozgatható, valamint a vázak nagyjából folyamatos fejlődése. Bár az a 12mp-es szenzor nem volt túl jó, biztos csinált a Pana belőle egy hajónyit sokáig tartott mire elhasználták.
Még azért van hová fejlődni, hogy mondjak egy példát, videósoknak egy 10-szeres motoros videó zoom, amire nekem nem lenne szükségem, de ilyenje még nincs a rendszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest