- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
BennyRay #76649 üzenetére
Próbáltad? Csak standard Adobe színprofil van, nincs gyári vagy kifejezetten Panasonic színprofil. Ha elég érzékeny vagy a színekre akkor még Olyn belül is kellemes/kellemetlen meglepetés érhet, mert egy újabb, más szenzor (16mp-es), más színvilág.
Javaslom nézz meg pár gx80 rawot mit tudsz velük kezdeni. -
BennyRay
tag
Urak, (tudom sokszor volt, de nem sikerült felfognom
) Mi ez, hogy a Panáknak Lightroomban rosszak a színei? Tetszik a GX80, le is kellene cserélnem az ezeréves PM1-et, de nem szeretném a Lightroomot lecserélni. Milyen problémáim lennének RAW-ban?
Előre is köszönöm!
-
Muerte68
addikt
Elnézést benéztem,bocs a téves infóért.
-
80hun
addikt
-
csurgoi
aktív tag
Akit esetleg érdekel 36+2 ezer posta VF-4 kukker:
-
-
szpetri
tag
Üdv Urak,
E-M5-ön a HLD-6 markolatnak a felső része önmagában nem kellene, hogy menjen?
Az csak az asló résszel együtt működőképes? -
gorgo
őstag
válasz
Freddy76 #76630 üzenetére
De biza. Amint azt mutattam is. Mondjuk az obi elég jól megúszta, a váz kapott jobban, de annak is csak esztétikai baja lett. Meg mivel eleve nem mai, plusz kapott is, így eladhatatlan, legalább van egy örökös vázam!
Majd unokámnak elmesélem, hogy ez a váz még a háborút is megjárta. Ööö, szerencsére mostanság nincs háború, így majd valami más sztorit kell körítsek! -
madgie
titán
válasz
Mercutio_ #76619 üzenetére
A Fujikhoz is Silky jár, úgyhogy fuss újra neki
Mégsem tudja, mit állítasz be a gépen (a színmódokon kívül). Magyarul nem fogja neked átvinni a kontraszt, élesség, stb beállításaidat, mert azt csak a normális, nem 3rd party gyártó által adott rawkonverterek tudják (NiCanon meg Oly, mittomén, mi a nevük mostanában).
-
Mercutio_
félisten
-
MrChris
nagyúr
válasz
Mercutio_ #76617 üzenetére
Ilyen jellegű lehetőséggel, funkcióval nem találkoztam egyik menüben, beállításban sem. Úgy láttam semmi mást csak a WB értéket hozza át a kamerából. A képjellemzők is mások, meg máshogy vannak skálázva.
Viszont egyetlen dolog van amivel nagyon hasonlót lehet kapni, a Color paramétereknél a Profile-t Photo Style/Camera color-ra állítod, szinte ugyan olyan színek lesznek mint ami a kamerából kijön. Legalábbis amit eddig visszanéztem, mert alig van váz JPG-m.
Van szokásos batch konverzió alapbeállításokkal, meg rájuk lehet húzni szerkesztési paramétereket, pl a fentit. -
Mercutio_
félisten
Skacok kellene egy kis Silypix help! (7-es nem pro verzió)
Valahogy át lett állítva raw-ba a GM1
melyik menüben, milyen beállításokat/paramétereket adjak meg a silkynek, hogy a kimentett file olyan legyen (élesség,színek, zajszűrés, stb.) mint amit a pana kidob? (vagy jobb
)
-
TayRol
nagyúr
-
Balinov
titán
Na megvan a 12-50, pár beltéri és parkolóban lőtt tesztkép után tetszik, eleve ezt kellett volna venni a 14-42 m42 helyett.
Gyári napellenzőnek mi a cikkszáma, nem tudjátok véletlenül?
Eladó meg nagyon korrekt volt, mikor megtudta hogy a város másik oldaláról jöttünk Patrikkal engedett 10€-t, mondván hogy az a benzin meg az elkerülő ára...
-
Lassú Víz
addikt
válasz
frankstork #76599 üzenetére
Találtam egy jó kis oldalt. Itt elég sok mindent meg lehet érteni vaku témában.
Megnéztem, az FL36-os vaku FP manual módban a vázon, 42 mm zoomfej állásban 3,5 m munkatávot tud biztosítani f2, 1/1600s, ISO low beállítás mellett. Szerintem hegyimorc Metz 50-ese is tud ennyit, már csak azt kell kiböjtölnöd, hogy forgalmazni kezdjék a Cactus HSS képes kioldóját. Illetve lehet van másnak is, nem kutakodtam utána.
-
Mercutio_
félisten
Ezért tartom nyakban (vagy dslr korszakban ebayes blackrapid koppintáson) még obicsere esetén is a vázat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged