Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lassú Víz

    őstag

    válasz Dolphin #72029 üzenetére

    A pro kategóriás váznak durván 3 év a modellciklusa. 2013 őszén jelent meg, tehát egy év múlva várható a frissítése. Nagy durranás lenne a global e-shutter és a kézből kitartható nagy felbontású mód. Aztán meglátjuk mi lesz az újdonság.
    Ami a kérdésedet illeti, egyikünk sem lát a jövőbe, és a saját anyagi helyzetedet is csak te ismerheted. Az biztos, hogy az E-M1 + 12-40 + HLD-7 egy nagyon jó szett. Nálam a 620-ast váltotta az E-M1, mert meg akartam tartani a 4/3-os objektíveket. Őszintén szólva nem tudom, hogy mit találnak ki az utód vázban, de ezzel a 4.0-s firmware-rel minden igényemet kielégíti, és jelenleg nem látom azt, hogy jobbak lennének a képeim attól, ha egy újabb, jobb vázzal készülnének.

    Studi: +1, de azért az YN560 IV + Dörr Pro-4 diffúzor kicsit viccesen néz ki a maga 27 cm-es magasságával. :D Mégis eddig ez adja a legjobb eredményt, bár tökölős, mert full manuális vaku. Ezért gondolkodom, egy nagy Metz beszerzésén, de arra még gyűjteni kell. A Yongnuo meg marad slave-nek, vagy egy olcsó méhsejtráccsal díszítő fény tud lenni.

    A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

Új hozzászólás Aktív témák