Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz madgie #58892 üzenetére

    Hajnal: Budapest, 0 fok
    Reggel: reptér, repülő
    Délelőtt, kora délután: London, 12 fok, enyhe eső
    Este: reptér, repülő
    Éjszaka: Tromsö, -18 fok
    Sínadrág pedig a nagykoffer legalján volt, ezek a reptéri wc-k pedig olyanok voltak, hogy se hely, se gusztus nem lett volna koffert kinyitni és átöltözni. A bélelt farmer pedig Bp-en jó volt, Londonban sok, Tromsöben kevés. Remélem minden kérdésére válaszoltam, Captain Obvious? :P
    Miután megérkeztem a szállásra és lepakoltam, végre át tudtam öltözni, úgyhogy éjféltől egy két órára még kimentem a várost fényképezni. Így már egész elviselhető volt, kivéve a jobbkezem -- a gépet kezelni a meleg kesztyűt le kellett venni, a textil alákesztyű pedig ilyen időhöz már vékony volt.

    Parci: mások vagyunk. Én pont kedvelem a napfelkelte-naplemente, köd és este, tehát fényszegényebb helyzeteket. Közhelyes, de az éjszaka tényleg más világ. A fény-árnyék játék, más megvilágítási irányok, a kontrasztok; sok dolog marad árnyékban, sötétben, többet kell kitalálni, jobban hagyatkozik a fantáziára. Eltűnnek olyan dolgok, amiket nappal látsz, előkerülnek olyan dolgok, amiket nappal nem láttál. Kihaltak a terek, a hosszú záridőkkel a víztükrök is kisimulnak. Az esti / éjszakai légi felvételeknek is megvan a maga varázsa. Szerintem.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák