- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Hajnal: Budapest, 0 fok
Reggel: reptér, repülő
Délelőtt, kora délután: London, 12 fok, enyhe eső
Este: reptér, repülő
Éjszaka: Tromsö, -18 fok
Sínadrág pedig a nagykoffer legalján volt, ezek a reptéri wc-k pedig olyanok voltak, hogy se hely, se gusztus nem lett volna koffert kinyitni és átöltözni. A bélelt farmer pedig Bp-en jó volt, Londonban sok, Tromsöben kevés. Remélem minden kérdésére válaszoltam, Captain Obvious?
Miután megérkeztem a szállásra és lepakoltam, végre át tudtam öltözni, úgyhogy éjféltől egy két órára még kimentem a várost fényképezni. Így már egész elviselhető volt, kivéve a jobbkezem -- a gépet kezelni a meleg kesztyűt le kellett venni, a textil alákesztyű pedig ilyen időhöz már vékony volt.Parci: mások vagyunk. Én pont kedvelem a napfelkelte-naplemente, köd és este, tehát fényszegényebb helyzeteket. Közhelyes, de az éjszaka tényleg más világ. A fény-árnyék játék, más megvilágítási irányok, a kontrasztok; sok dolog marad árnyékban, sötétben, többet kell kitalálni, jobban hagyatkozik a fantáziára. Eltűnnek olyan dolgok, amiket nappal látsz, előkerülnek olyan dolgok, amiket nappal nem láttál. Kihaltak a terek, a hosszú záridőkkel a víztükrök is kisimulnak. Az esti / éjszakai légi felvételeknek is megvan a maga varázsa. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest