Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz Studi #56800 üzenetére

    Höhö... A feleségemre a leírásból csak a középvezető illik :DDD , bár már csak egy év két hónap van a negyvenig, amúgy középvezető. És az összes fiatalabb férfi beosztottja b.szatlan karrierista p.csának tartja a háta mögött :DDD Mert ha valaki nő, és vezető, akkor az jó eséllyel csak karrierista p.csa lehet...

    Amúgy nyilvánvalóan van az a réteg, akire gondolsz, de távolról sem mindenkire igaz. Amikor a feleségem vezető lett, próbált a férfi kollégákkal is normális, laza lenni, de nem ment. Érdekes módon, ezt egy férfi vezetőnek elnézik, de ha egy női vezető normális, akkor azt rögtön elkönyvelik puhapöcsnek, és visszaélnek a jófejségével. Asszonynál is ez volt, aztán egyszer összehívott egy értekezletet (mikor reggel fél tízig a kollektíva férfi tagjai közül egy sem ért be), és közölte, hogy félreértés ne essék, ő itt dolgozik, van családja, vannak barátai, tehát egyáltalán nem célja, hogy a beosztottjai szeressék. Volt még egy kisoroszlán, aki meg akarta neki mutatni, hogy márpedig neki egy nő nem dirigál, nos, az már nem dolgozik ott.

    Arra szeretnék csupán rávilágítani, hogy nagyon sok relatíve fiatal női vezető azért kemény, mert ha nem az, akkor nem normálisnak, hanem puhánynak tartják, és ekként viselkednek. Az, hogy a beosztottak döntő többsége szerint a főnök tehetségtelen, természetesen alap.

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák