Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Minden konspirációs teóriákkal kapcsolatban. Legyen az gyógyszerlobbi, chematrails, HAARP, ufók és a többi. A téma nagy megér egy topicot, ahol ezeket ki lehet beszélni, vitázni róluk, persze a szabályokat betartva.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
Oppenheimer
veterán
sztem mind igaz
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
veterán
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Quasi_modo
nagyúr
Nahát, nahát. Én ezt szoktam olvasni.
valami
-
veterán
Miért ne lehetnének igazak?Állatok vagyunk,ragadozók is egyben.Mindig mindenkinek több kell,mint ami van.Ez teljesen normális,mert birtokolni akarunk,legyen az bármi.Ösztön.
A kapitalizmus,amiben most élünk,az is ezt bizonyítja,a legrosszabb,mert a pénznél semmi nem fontosabb.Ezt hozza ki belőlünk.De bármelyik "izmus"-ról beszélhetnék,ezer,meg ezer éve ugyanaz van.Az erős nyer,aki általában gonosz is,a gyenge elbukik.
Háborúkat szítani csak azért,hogy egy-két ember akarata érvényesüljön,terület,olaj,a gyémántbányák,arany,satöbbi...és ezért ölni...
Az ember azt hinné,hogy ebben a században,és mert felvilágosultak vagyunk,ezek nem lehetségesek.Ez a túlélésről szól már lassan és ne gondold,hogy sok beleszólásod van,csak azért élünk még,mert megengedik."...Az igazi hatalom a hazugság,amikor tudják,hogy hazudsz,mégsem tesz senki semmit ellene,akkor a tiéd a hatalom..."
Ez így van.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Tibee86
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #5 üzenetére
Nyilván vannak dolgok, amiről nem tud az átlag, fű alatt kötött üzletek, koruptálódások, bizonyos dolgokat elhallgatnak. Na de a konspirációs teóriákban többnyire megegyezik az, hogy egy szűk csoport gonosz terveket eszel, sző a nagy többség ellen szövetkezvén a kormányokkal, vagy ő maga az ún hátérhatalom, hogy aztán kontrollálja őket, kiirtsa egy részüket, vagy busásan megszedjék magukat rajta. Nem összekeverendő a kapitalizmussal! Lehet van ami igaz, ha bizonyítja valaki elfogadom, de a többség biztos, hogy csak kitaláció, mese, ijesztgetés nevetséges bizonyítékokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
Ha tudunk relatíve észérvekkel vitázni kulturáltan felőlem belemehetünk témákba,imádom őket,de ahhoz nincs kedvem,hogy jön valaki és majd lerendezi annyival,hogy: "biztos nem" "nincs igazad" "lehetetlen",ha valaki így gondolja legyen már ellenérve.
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
Múltkor például érdekes kérdések merültek fel bennem az űrutazásról
Ajánlottak egy videót,amiben egy "elismert név",azt boncolgatta,hogy nem jártunk a holdon,mivel nincs légkör így az onnan visszatérés nem lehetséges mert,nincs légkör amibe a rakéta hajtóművek beletoljanak,ez így,számomra még elgondolkodtató volt,viszont utána jöttek olyan dolgok,mint,hogy a holdnak ott sem kellene lenni,a hold egy mesterséges égitest,a hold egy űrhajó,ezek már nem fértek belém.
De kíváncsi lennék,miként közlekednek az űrhajók "légüres" térben?
Tudom,hogy nagyon mély,de próbáljuk meg.Mr.Brightside
-
Blyan
félisten
na ez kedvenc lesz.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Quasi_modo #4 üzenetére
Nyáron én is elolvastam néhány cikket, az érdekesebbeket, normálisabbakat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
veterán
Hallottatok már a "dead peasant",kifejezésről például? És ha igen,mi a véleményetek róla?
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Bjørgersson
félisten
válasz TheBikerider #16 üzenetére
Ha nem, akkor leírnád, hogy mi lenne?...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
veterán
Szerintem inkább rossz a helyzet a világban,mint jó.Ezt betudhatjuk a híreknek,a médiának,hogy nem mondanak igazat és félelmet keltenek,de akkor kinek higgyen az ember?Vagy melyik csatorna mond igazat?
Vagy legegyszerűbb,ha a fejünket a homokba dugjuk és semmivel és senkivel nem törődünk?HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz Bjørgersson #17 üzenetére
Szerintem felesleges,mert ahogy látom,biztosan nem érdekel téged,vagy tudod.
HARLEY-DAVIDSON
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #18 üzenetére
Legjobb ha szkeptikusan állunk a dolgokhoz, és csak a tényeket fogadjuk el.
-
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #21 üzenetére
Most alapfogalmakat kell magyarázni? Tény hogy a Föld forog a Nap, és saját tengeje körül. Tudjuk, mert bebizonyított, de te nem látod. Viszont butaság megkérdőjelezni. Tehát a kérdésre válaszolva nekem tény az ami bizonyított, de nem kell látnom ahhoz, hogy elhiggyem.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz TheBikerider #19 üzenetére
Köszönöm, sokat segítettél...
-
veterán
válasz Cyberpunk #22 üzenetére
Direkt csinálod?Te most miről beszélsz?Hogy jön ide a nap és a föld,ki beszélt erről?Ezt tudom én is,mert mondták..Kinn nem jártam az űrben,de elhiszem,mert ezt tanították,hallottam,láttam,satöbbi.....Gondolom te is tanultad,hallottad,láttad,satöbbi...Vagy jártál kinn és megbizonyosodtál róla?
Nem kell magyarázni csak te úgy érzed,hogy igen"nekem tény az ami bizonyított, de nem kell látnom ahhoz, hogy elhiggyem".
Szóval azt hiszel el,amit akarsz.Ennyi....Én is így vagyok ezzel.
kovy29 : Nincs mit...
nLal : Sajnos ez így is van,de vicces .
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #25 üzenetére
Te kérdezed mi a tény, egy példával szemléltettem, hátha így jobban megérthető mire gondolok. Nem azt hiszem el amit akarok, csak azt, amiről tudni, hogy igaz. Ez a tudományos gondolkodás alapja. Ilyenek a tények. Te meg filozófiai útra akarsz terelni, mintha csak a saját igazunk számítana. Hát pedig nem, nagyon nem!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Tényleg nehezedre esne legalább egy kurva linket adni róla, ha már magadtól nem vagy képes leírni, miről beszélsz?
-
Pocee
senior tag
Ne legyen már személyeskedés,úgy bezárják a topicot,hogy észre se vesszük
Higgadtan!Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
Tudsz magyar linket adni?mert így beírva angol oldal jön csak és annyira nem erős az angolom,hogy pontosan értsem miről van szó. dead peasant
szerk: Azért kételkedek a holdraszállásban,mert elvileg 45 éve! az akkori iszonyat pazarló technikával! megcsinálták,és azóta senki nem akart oda visszamenni?mondván hogy nincs gazdasági haszna,és iszonyat drága(ebben nem kételkedem)
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
dejaris
addikt
Na itt a baj, nem elhinni kell, hanem megnezni a bizonyitekokat. Nem kell kilepnem az urbe, hogy megnezzem gombolyue a fold, eleg ha kidugom az orrom egy tengeri kikotobe es nezem, hogy a tavolodo hajo "elsulyed".
-
veterán
válasz Cyberpunk #26 üzenetére
"Most alapfogalmakat kell magyarázni?".....Ezzel kezdted a mondanivalód.Erre úgy reagáltam,ahogy másféleképpen nem tudok.
Tanácsolok valamit,nem kötelező megfogadni : Ne nézz "hülyének" másokat,mert nem biztos,hogy nem szorulsz egyszer egy "hülye" segítségére..Mostanihoz szólva:
"Nem azt hiszem el amit akarok, csak azt, amiről tudni, hogy igaz"Mellébeszélés...
Egyszerű kérdést tettem fel és teszek fel ismét.:
Te honnan tutdod,mi igaz és mi nem?
Látod?Hallod?Tanulod?Olvasod? Vagy saját magad bizonyítasz be mindent,amit el akarsz hinni?Valahonnan tájékozódsz,vagy nem?És kiszűröd azt,ami hihető...vagy nem?Tehát azt hiszel el,amit akarsz.
Tudsz egyértelmű választ adni,vagy csak megint kimagyarázod?
És most ne gyere marhaságokkal és alap dolgokkal,hogy fotoszintézis,emésztés,satöbbi....
Szerintem elég érthetően fogalmaztam.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Én ezt nem úgy gondoltam,ahogy Neked ez lejött.......Mivel itt szavak és mondatok vannak,a hangsúlyt nem tudom leírni,az iróniát sem.Értesz?
Pocee : Linket nem tudok,de annak idején egy dokumentum filmben láttam,mely ment a moziban.Kapitalizmus:Szeretem címmel.Michael Moore.
kovy29 : "Halott Paraszt biztosításnak" nevezik.Elnézést kérek tőled.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Az előzőre reagálva:
" Na itt a baj, nem elhinni kell, hanem megnezni a bizonyitekokat. Nem kell kilepnem az urbe, hogy megnezzem gombolyue a fold, eleg ha kidugom az orrom egy tengeri kikotobe es nezem, hogy a tavolodo hajo "elsulyed" " ......Köszönöm Neked.
A mostanira:
Nyugodj meg.Tudom.Olvastad,amit előbb írtam neked?
...Én ezt nem úgy gondoltam,ahogy Neked ez lejött.......Mivel itt szavak és mondatok vannak,a hangsúlyt nem tudom leírni,az iróniát sem.Értesz?...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
-
Pocee
senior tag
válasz TheBikerider #42 üzenetére
De én tényleg kíváncsi vagyok rá,próbálok beszélgetni úgy érzem normálisan erre mindenki csak sérteget.
Én örülök ha tanulhatok.Mr.Brightside
-
veterán
-
Pocee
senior tag
válasz TheBikerider #45 üzenetére
Engem meg lehet győzni,ha az tényleg tudományosan alá van támasztva,de akkor is szkeptikus vagyok olyan dolgokkal amik egyszer talán megtörténtek egy olyan korban amikor amerika és a szovjetek egymás farkát méregették.Azt hiszem nem napi rutint vitatok,mint hogy úszik vagy nem úszik.
Mr.Brightside
-
Armahun
addikt
Írjátok itt, hogy tények, meg tudományosan bebizonyított dolgok.
Az írott történelemben volt jó néhány eset miker a tudományos tényekről valaki megállapította, hogy nem is úgy van.
Épp ezért nem mondanám semmire, hogy tény. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a tudomány mai állása szerint.Van is egy ilyen mondásunk, hogy:
A ma felfedezése, a holnap tévedése.
Főleg manapság, mikor a tudományos kutatások a pénz körül forognak.
Egy Brit kutatás bármit bebizonyít jó pénzért, kicsit többért az ellenkezőjét is.[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
-
Armahun
addikt
Te buta ezek azért lebegnek, mert földön kívüliek, és így jelölték a képeken metaforikusan.
Bár ha jobban végig gondolod lehet nem is akkora hülyeség.
kovy29 Ráadásul az ő korukban még a szivárvány is fekete fehér volt.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Politikai jellegű topikjaink:
Politika
Külpolitika
Ukrajnai háború
Konteó topic
Iszlám, muszlimok, arab világ
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen