- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszer láttam hőkamerával egy ilyet (bár lehet, hogy az amerikai jellegű jég-adagolós volt), és persze, hogy rosszabb mint egy átlagos (szigetelés szempontjából). Italos hűtőnek, bornak elnézem. De máshoz
... használnom kéne...
Bár az is benne van -csak most jutott eszembe-, hogy általában azt eszed, kívánod meg, ami a szem előtt van, és a nyers dolgok romlandóbbak mint egy chips, vagy keksz, szóval pont azt nem látod, ami egészségesebb, és rolandóbb, mert el van rakva.
Emellett még az is számíthat, hogy nem cseréled a belső hűtőközeget azzal, hogy választasz... de kivételnél kb meg is történik.... szóval nagy passz! De pl a bevásárlő központokban is kb ilyenből veszed ki a cuccod -
hegedus001
aktív tag
Elmeroggyantak vagytok, nagyon jókat nevettem a képeken
#youmademyday Köszöönöm!
-
paatrick
őstag
Ezt az üvegajtós hűtőt egyszerűen nem értem. Látom a reklámját, kopogjál rajta, felkapcsolja a villanyt és belátsz de minek?
Én raktam bele a cuccokat akkor tudom mi van benne, meg eleve csak akkor van értelme ha kevés cucc van benne. Pár barátomnál úgy néz ki a hűtő hogy fullig van rakva dobozokkal, szóval hiába kopogtatsz akkor is csak a legelső sort fogod látni
-
kapal
tag
Srácok, zsenik vagytok! Köszi, igen jól lettek a képek és a poénok!
De ezek szerint nektek is bekattant rá az agyatok. -
-
worxland
addikt
-
-
kapal
tag
A kép bal oldala alapján azt gondoltam, hogy ez egy sütő.
-
Meg lehet azt venni, ha nagyon szeretnéd, én azért nem ugrottam bele a Fold 3-ba, mert nem támogatta a megfelelő(számomra) hálózati kapcsolatokat. (pl B20)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest