Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Parci #52520 üzenetére

    Egy apró csavar hiányzik a gépből, berakjuk, és meglátod: MI a samut... nem tartjuk sokra.
    Tőlünk keletre kb mindenütt állati nagy prémium isten brandként kezelik a samsung! Apple/Fuji? Azamiaz? Samsung, aaaaz menő. Vinni fogják mint a cukrot, mert az isteni samsung über cuccal áll elő, és a 3-4 éves dslr szerkókat dobják majd emiatt a kukába, mert ez menő.

    Itt úgylátod nulla marketinget tol a samu. Románoktól/ukránoktól oroszokig, indiáig a csapból is a samsung folyik, nálunk sosem(vagy ritkán) látott távközlési meg fotós cuccokkal, tabletek, notik, audio/videó cuccok. Drága profi reklámfilmek, hajlított mindenféle extrás tévéken, giga kijelzőkön. 2-3 éve nagyon agresszven tolja a samu, és a kelet apple-je lett. Nekik ez olyansmi, mint nálunk a német buzulás, vagy hogy ami japán az jó. Sem német, sem japán cuccra nincs sokuknak pénzük, így eleinte kicsinek tűnő résbe törtek be, amit már pincétől a padlásig vezetnek; és ami samu, az csak jó lehet. Nyilván van a samunak egy csomó prémium cucca is már ehhez, mintás, bőrös, köves, fém exkluzív dolgok tucatja.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák