Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mbaluka

    csendes tag

    válasz MLaca #38896 üzenetére

    Szerintem Téged nagyon félretájékoztattak. A Panasonic Magyarország saját honlapján egy szóval sem írják, hogy nem érvényesíthető a külföldön vásárolt eszközöknek a garanciája. Sőt!

    Kérjük, hogy a jótállási jegyet szabályosan töltesse ki a forgalmazóval (a termék típusa és gyártási száma, a vásárlás időpontja és helye (ország), a forgalmazó neve és címe, az Ön neve és címe).

    Kérjük, hogy a készülék használatba vétele előtt feltétlenül olvassa el a kezelési útmutatót. Az Ön által vásárolt készülék kizárólag háztartásban, háztartási célra használható, amennyiben erről a használati útmutató, működési leírás, felhasználói kézikönyv vagy egyéb dokumentum másképp nem rendelkezik.

    A jótállás az Európai Unió országaiban, az Európai Gazdasági Térség országaiban valamint Törökországban, Makedóniában, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában és Svájcban érvényes azokra a termékekre, amelyeket kizárólag ezen országok valamelyikében vásároltak és használtak. Amennyiben a vásárlási hely országa eltér a használati hely országától, akkor a készülékhez nyújtható szolgáltatásokra a használati hely országának megfelelő határidők és feltételek vonatkoznak, kivéve akkor, ha a vásárlási hely országában a jótállási időtartam hosszabb, mint a használati hely országában. Az utóbbi esetben a vásárlási hely országában érvényes jótállási időtartam használatos.

Új hozzászólás Aktív témák