- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabag28
tag
Megfogadva a tanácsokat első körben megnéztem élőben a gépeket.
E-PL3
Nos már értem mit írnak többen is a fogásával kapcsolatban. De ezt a békát nyelem le a legkönnyebben. Működése jóval gyorsabb volt mint a kompaktomé. Forgattam egy darabig aztán megnéztem mellette a fiatalabb testvérét.E-PM2
Fogása jobb, sebessége érezhetően gyorsabb volt mint az PL3. A felső módválasztó tárcsa hiánya viszont nagyon szokatlan volt, hisz még a kompaktomon is van ilyen. Többször el is vétettem amikor ezen módot váltottam. Lehet idővel viszont megszoknám, hogy nincs.Nikon S1
Ha már ott volt megnéztem volna ezt is mert megfogott a parányi mérete. Ez bármikor beférne a hátizsákomba, övtáskámba, táskába gondoltam mikor megfogtam. Sajnos kipróbálni nem tudtam mert le volt merülve.Sony NEX 3NL
Valaki írta, hogy bár motoros zoom, de elég fürge. Így megnéztem újra mert nekem elsőre lassúnak tűnt. Rájöttem miért. Akkor nem a zoomgyűrűt forgattam csak a pöcköt tologattam. Így viszont valóban fürge volt.Ezek alapján a NEX 3NL jött be legjobban annak ellenére, hogy annak sincs felső módválasztó tárcsája. Még kipróbálom valahol a Nikon S1-et, elolvasom a fellelhető teszteket ezekről, aztán hagyom majd, hogy leülepedjen bennem, nem akarok elhamarkodottan dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest