- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy Lenovo M9x tiny sajna gen 7-8 procival ennyi, gen 13-mal 4-500 ezer Ft, tény egész más minőség.....
-
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Sajna az olcsó kínai többször problémás, félkész dolgokat árulnak és nincs támogatás, de lehet az embernek szerencséje
Onda Obookot nem lehetett überelni hülyeségben .Márkás kínai már jobb, (One plus Xiaomi, Lenovo) de támogatás ott sem tökéletes (Lenovo talán az IBM örökség miatt, más kategória)
-
Kisgépkezelő
senior tag
Chuwit ha ingyen adnák se szívesen fogadék el. Olcsók, szépek, egész jól össze is vannak rakva, de kb. találomra válogatják össze beléjük az alkatrészeket.
Egy régi használt Intel Atomos Win8 tablettel szívtam meg. Ugyanazon a néven árultak 8 különböző érintőkijelző, touchpad, bluetooth és wifi kombójával szerelt gépet. Sorozatszám alapján kellett kikutatni, hogy akkor melyik driverek is kellenének hozzá, de azok se voltak jók. Valami 4-5 próbálkozás után legalább egy recovery imaget sikerült találnom, amivel látszólag minden működött... egy pár hónapig.
Sikerült egymás mellé tenniük mindenféle jelölés nélkül egy micro usb-t ami csak töltésre szolgált és egy type C-t ami csak adatátvitelre. Ha rosszat dugsz bele elpukkan egy dióda az alaplapon és többet nem kapcsol be. Tovább nem részletezem.
-
-
Vannak meglepik az Alin is, csak neves dolog kell
Pl Googe Pixel 9a 80 000FT-tal olcsóbb volt, mint itthon, él a garancia
One Plus Tab 2 és 3 szintén mutatja, hogy garis , lekérdezhetőIlyen dzunka cégekkel mint a CHUWI lehet gond,
De tény túl értékeset nem szabad venni....32GB RAM+1 TB SSD lassan annyi, mint az Aubox volt novemberben, de tény problémás
-
En pont ezert a szivasfaktorert nem vennek semmi esetre sem gepet Ali es tarsairol. Ilyenkor muszaly valami EU-s elado, aki EU-s platformon ad el,hogy vedve legyel. Pl porszivot vettem, ami Alin kb 30%-al olcsobb lett volna. Amazonrol megrendeltem (nemetben elek), hasznaltam par napig a porszivot es vacak volt (nem szivott). Visszakuldtem.Az elado nem akarta visszafizetni, de bevontam az Amazont es a postazas arat is visszakaptam. Na ezt csinald meg az Alin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest