Hirdetés
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ha valaki esetleg DCR-150-et keres olcsón. (Figyelem, ez nem a DCR-250, nincs akkora nagyítása!!)
-
Mercutio_
félisten
TayRol: Ezt láttad már?

-
schawo
titán
válasz
paramparya
üzenetére
Mintaboltból tulajdonképpen 170 a váz.
-
TayRol
nagyúr
válasz
paramparya
üzenetére
Akkor én félreértettem. Azt gondoltam, hogy az em10 usabol olcsobb mint itthon (ahol 170e lesz a váz oly kártyával). Gondolom nem erre írtad, hogy a kit kevesebb mint feléből megvan, mert ha 89e a kit akkor hármat kérek.
-
Mercutio_
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
Ha jól vettem ki neki "kézben" hozzák haza így nincs vám/áfa gyéb költség, csak a kinti ár tisztán.
paramparya: Jobb oldalt van olyan, hogy klub tagsági, ez 8e Ft és aztán mindenre 15% engedményt kapsz, az 200k-s váz esetén 170e, összesen 178e, de ha megkérsz valakit akinek már van kártyája akkor 170-ben megáll. Kérdés ér-e neked ennyi felárat a márkaboltos 3 év hazai garancia.
-
TayRol
nagyúr
válasz
paramparya
üzenetére
Szerintem az itthoni kedvezményes árral jobban jársz mintha az Usabol hozatod.
-
paramparya
őstag
Inkább csak jó ha van gép, nem arról fog szólni, néha kifejezetten zavar is, ha barátnőm rákattan, és a kijelzőn keresztül látjuk a tájat

150k még belefért volna, de annyiért most csak vázat látok használtan, e-pm2 megvan 90 alatt 14-42-essel, ahhoz még van manual 130-as 2.8-asom és 50 2.0-m, veszek rá egy keresőt, és 120-nál megálltam (persze + wifi kártya esetleg, akkor már 140 felé van).Kicsit sajnálom, hogy az e-m10 nem jön ki két héttel hamarabb, akkor vihetném azt. ha az itthoni ára 180 körül megállna akkor még bele is férhetne, de usaból hazahozni már nincs időm, pedig úgy lenne a tuti.
-
.mf
veterán
válasz
paramparya
üzenetére
És még ha E-M1 + 12-40 szettet ajánlottam volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnos a komoly cuccoknak komolyan megkérik az árát. A szenzor a PM2-ben azonos az E-M5-ben lévővel, elég jóféle; viszont a stabi a régi fajta: valamit az is jelent, de nem túl sokat -- ellenben az E-M5-é csodás, a PL3-hoz képest dupla záridőkkel is megbírkózik. Ha gyenge fényben is fogsz fotózni (amire dzsungel mélyén van esély), szükséged lehet rá. Kezelésben is sokkal jobb az E-M5, a tárcsák és a programozható gombok miatt.Persze, neked kell tudnod, hogy mi fér bele és mi a keret, meg azt se tudom, hogy milyen jellegű fotókra, milyen helyzetekben használnád, illetve a fotózás mennyire játszik központi szerepet az útban. Ha eléggé, akkor megnézném, hogy az utazás teljes keretéhez képest mennyi lenne ez a többletköltség, és úgy mérlegelnék.
-
HollyBoni
veterán
Az UK-ból rendelt Panára ez a garancia dolog hogy van? Elfogadják itthon? Haver akar venni G6-ot a jövőben, ebay-en van pár jó ajánlat.
-
jjeahh
nagyúr
egyszerű: ne akarj mindent meglőni, hanem szűkítsd le a kreativitásod a cuccod képességeivel egyenlőre
ha ez megvan, minden képed, videód sikerülni fog, és nagyszerű lesz + megspórolod egy új f.gép árát... 
Parci: nálunk lenne mit meglőnöd egész télen, ehhez hasonló helyen lakok vazze...mármint nem teljesen, de a közelemben elég szép helyek vannak, és a közelt értsd úgy, hogy a városból látom a hegyoldalon a fákat
simán ki lehet gyalogolni síelni 
-
k1csi
senior tag
k1csi: ez egy fényképezőgép. Neked videókamera kell.
Eredetileg ezt az egész videós dolgot marketinges extra feature-nek találták ki aztán néhányan rájöttek, hogy egy viszonylag nagy szenzoros és fényerős (fényerős obival) kamerát lehet így kapni aminek olyan képe van kevés fényben mint az 1 nagyságrenddel többe kerülő igazi videó kamerának se.
Persze a marketingeseket sem ejtették teljesen fejre (sajnos
) aztán azóta külön videó vonalat kezdtek csinálni ebből (néhány cégnél, pl Cinema EOS 14K dolcsiban - kösz inkább nem kérem).
Mivel számomra ez az egész hobbi, nekem bőven jók az 1.8-as (vagy akkörüli) obik is. Hogy miért jó a stabi videónál abba most ne menjünk bele, de tény hogy kevés fényerős fixnek van stabija. A Pana 42.5 1.2 pont ide tartozik, de 1600 dolcsiért kösz. ezt se kérem a stabi miatt. Fotóra meg elég jó nekem a 45 1.8 is töredék áron.Persze nekem is főleg a szám jár, tegnap is amikor láttam hogy esti szánkózásnál olyan kevés fény volt, hogy ISO3200-on se fogok egy fia videót csinálni (fényerős obival), dobtam az egészet és nekikezdtem a svenkelős fotónak (ugye azért mert milyen jól nézne ki a csikos háttér mozgás érzékeltetésére és nem mellékesen a záridőt is levihettem 1/8-1/10 környékére - persze se a vázban, se az obiban nincs stabi és MF prefókusz volt az egyetlen opció). Miután láttam, hogy így se fog sok babér teremni (mert ISO1250 mellett még mindig hiányzott néhány Fé), elővettem a vakut (külsőt, de jó eséllyel a beépített is pont azt tudta volna) és mindenkit jól telibevakuztam (jjeahh sose mond, hogy sose). Úgy igazából egy képpel sem voltam elégedett (harmadát helyben töröltem, másik harmadát otthol), a megmaradt harmad se hozta a csíkokat mert a háttér is főképpen a vakuból kapott fényt azaz jól ki lett merevítve.
Szóval jól kihasználtam a GH2 videós képességeit... Most így utólag tiszta fejjel lehet, hogy egy sima kompaktal is pont hoztam volna ugyanazt az eredményt. Még a végén én is veszek egy LX7-et... Végülis még videóra is jó....
-
válasz
Freddy76
üzenetére
"de azért 14-20 mm körül nagyobb záridő még a három tengelyes stabival is kitartható, és talán 20 körül még nem kezd el nagyon sötétedni az induló 3.5."
Épp csak annyira lesz sötét, hogy iso6400-nél találod majd magad, kevés fénynél, már ha a gyermek mozog. Állóképhez jó lesz a kit biztos, de gyerekhez kell a fix az fix.
Én ezért (is) adtam el a 20-ast és vettem 17-est, mert bár ár/értékben fele annyi csak, de AF sebességben meg nem kétszer gyorsabb...Kár, hogy a gombokat nem lehet firmware update-tel orvosolni!
Végre valakinek megjött az esze, és az új, olcsóbb, valamiben többet tudó vázakkal nem szopatja be a nagyobb vázakat, és az azokat használókat!
Szerintem .mf nem fordul be az em10 miatt, ha van kis esze leszarja ezeket most, és élvezi a nyaralást. -
.mf
veterán
278 hsz, basszus itt mindenkinek szájmenése van
Vki írta a 120 Hz-es EVF-et az E-M10 előnyeként. E-M5-ön is beállítható, viszont akkor romlik a gyenge fény melletti teljesítménye. Az alap 60 Hz-et nem érzem kevésnek, láttam már ennél sokkal darabosabbakat is.
Chris: mint írtam, a legalább 15, de inkább 20 boltban volt össz. 2 db kitből kivett és megmaradt darab. Nem most fogják az ebayt elárasztani az olcsó 12-32-k.
A jó oldalát tegnap megírtam: ténylegesen szélesebb, mint az ugyancsak "12" 12-50; ellenben gyorsan sötétedik, már 25-nél f5.1
E-M10 600 EUR? Jobb ár, mint amire számítottam. De jó, hogy most pár hete vettem E-M5-öt ill. 25 f1.4-et
pont mint mondtam, tuti akkor fognak ezek kijönni, amikorra nekem már késő. Na nem baj. Az E-M5 formáját úgyis jobban szeretem, a stabija még valszeg mindig jobb (még ha csak kicsivel is), időjárásálló; a 25 f1.4 pedig fényerősebb, s valszeg élesebb.E-M5 fw ápdét: fákkje

k1csi: ez egy fényképezőgép. Neked videókamera kell. Ennyi. Én pont leszarom a videós képességeket egy fényképezőgépben, E-PL3-on 1x használtam mindössze, E-M5-ön még ki sem próbáltam. Ellenben a keresőt szinte mindig. Vicces, hogy most végre van egy olcsóbb keresős Oly váz, lefitymálod a kereső meglétét...
Pollai: ez is ízlés kérdése. Nekem tetszik az E-M5 a markáns szögletes álprizma EVF-púpjával, ellenben nem tetszik az E-M10 lekerekítettje, egyszerűen kiüt a gép szemből nézve egyszerű, egyenesekből álló vonalvezetéséből.
Paramparya: szerintem E-M5 váz és egy használt Pana 12-35, ha a telére azt mondod, hogy úgysem használnád. Ez a kombó így időjárásálló, és van egy kiváló képminőségű ekv. 24-70 f2.8 zoomod, ami asszem 290 g -- a vázzal ~700 g. Hasonlítsd össze egy APS-C gép + ekv. 24-70 f2.8 obi tömegével.
Gyengébb fényviszonyokhoz pedig a 25 f1.4, 20 f1.7 vagy 17 f1.8 közül a szimpatikusabbat, s kész.
Nálam most ez a felállás:
a.) turista-szet: E-M5, nappal Pana 14-140-II, este 25 f1.4; Samyang halszem.
b.) övtáskás "Don't be a tourist" szet: E-M5, Pana 12-32, estére Pana 20 f1.7
(amúgy az övtáskába még a 14-140-II is belefér...)
Ezzel én most nem tervezek dzsungelt, abban az esetben a 12-35 f2.8 befigyelt volna. A 12-50 kitobi ugyan nálam van időjárásállónak, de őszintén, kipróbálás és összehasonlítás óta szinte nem is használtam. A 14-140-II átfogásban és fényerőben jobb, a kis 12-32 pedig széles végén a széleken láthatóan élesebb, és a "12" nála ténylegesen szélesebb, mint a 12-50-en.Szingapúrban tavaly jártam, 85% pára mellett sem volt gondom a szigeteletlen E-PL3-mal. Esőerdőbe csak 2-2.5 hét múlva megyek, ha egyáltalán. A 12-50 sztem nálam lesz, de inkább csak megnyugtatásnak.
jjeahh: most van ezen a környéken az év legnagyobb ünnepe, a Kínai Újév, feb. 4-6-7-ig itt minden leáll. Boltok fele már tegnap bezárt.
HollyBonnie: láttam olcsóbban külön is őket anno, biztos van még. Az én 35 f1.7-em, ami alapból drágábban megy, az is asszem 20-25 USD volt, adapterrel megállt 6-7k-ban az egész.
Adapterhez egy tipp: ne vékonyat, hanem vastagabbat keress, mert a vékonyabbat macerásabb leszedni.Jól látom, Mazsi most nem ekézi az Olyt, hanem venni akarja? Fusson ki merre lát, itt a világvége!
-
sebgutkopf
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
A kamu képkockák beszámolásában igazad adok a feleségednek. Azt én se szeretem, ezért is van kikapcsolva az a funkció, igaz én nem a mozgás miatt nem szeretem, hanem kép tartalmától függően eltérő hatékonysága miatt. Illetve olyat mutat legalább az idő felében vagy még nagyobb részében a tv, amit a film készítői nem forgattak le.
Viszont ha rendesen felvesznek valamit 48,50,60p-vel az egyrészt valódi tartalom. Illetve kicsit tovább gondolva a technikát, ha valami megvan elvenni mindig lehet belőle, akár a tv is ki tudná hagyni minden második képkockát, vagy minden másodikat duplán jelenít meg, ezzel simán lehet szimulálni a kevesebbet annak, aki ahhoz ragaszkodik. Aki pedig a folyamatosabb mozgásra vágyik, annak meg valós dupla frame állna rendelkezésre.Egyébként azt figyeltem meg, a magas frame rate nagyobb tv-vel (jobban kitölti a látómezőt) jobban érvényesül és kevésbé hat furán, kimondottan élethűbb élményt ad, közelebb érzem magam a látványhoz, mintha ott lennék.
-
-
Freddy76
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Aha. Tehát javították a tárcsákat (amivel nem volt semmi bajom), csak fekete lesz, és csak a pro 12-40-nel.
Szívesen részt vettem volna azon a brainstormingon, amelyiken a termékfejlesztők és az értékesítők közösen kitalálták ezt a lépést. Feltéve, ha nem japánul volt...
-
Mercutio_
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
Nemtom mennyire hivatalos, de a korábban linkelt E-M10 teszt végén van szó az E-M5 black edition-ről:
"The OM-D E-M5 gets a tiny restyling…
As I said, the E-M5 will continue to be sold and there is actually a new black edition of the camera coming out with the M.Zuiko Pro 12-40mm f/2.8. In that kit, the E-M5 will be an updated version with new dials similar to the ones on the E-M10, a leather texture grip and a grainy paint on the body that can hide scratches and scars better. I know, there is nothing particularly exciting here also because this “E-M5 II” will only be sold with the Pro lens and the price will be €1499."
Az mondjuk vicces, hogy Marseille199 köldökös fotóját bezzeg milyen gyorsan megtalálta mindenki

-
sok a techno, nézegessetek téli képeket

olyan jól esik leírni, aztán most egy évig én is technózni fogok

-
jjeahh
nagyúr
-
MrChris
nagyúr
válasz
sebgutkopf
üzenetére
az én párom meg hogy brazil szappanoperát csinál az új tv minden nagy mozifilmből! Ennek pont azaz oka amiért meg a feleséged zsörtölődik. Túl folyamatosak a mozgások, minden képkocka közé egy adag plusz képet interplál, tudom nem olyan mintha úgy vették volna fel. De talán mellette szól, hogy a Hobbit filmet 24nél jóval nagyobb kockaszámmal vették fel és ahol alkalmas rá a vetítőgép úgy is jelenik meg. A filmkritikusok meg meg is állapították, hogy olyan mintha egy nagy tv-t néznének. Hát most már nemtudom melyik a jó.
-
jjeahh
nagyúr
jééézuus
az álmom valóra válik
ha ez igaz, asszem tényleg nem veszek akkor g5-öt, inkább valamivel többért e-m5 kell... lassan semmi kifogásolni valóm nem lesz ebben a gépben 
Freddy76: ezek szerint ha az e-m5 gombjait valahogy meg tudtad volna szokni, valszeg vele sem lenne bajod, mivel elvileg frissítéssel a fókuszmező bibit is megoldják

-
hegyimorc
senior tag
válasz
Freddy76
üzenetére
"Az em5-tel csak annyi bajom volt, hogy kissé nagyok a fókuszmezők"
Azt ugye láttad, hogy a 2.0 firmwareben lettek kisebbek is? (Hogy jobb-e mint a nagy, azt még nem tudom, de az eredeti négyzetekben mindig is zavart, hogy sosem tudom, azon a bazi nagy területen belül mire fókuszál)
-
Freddy76
addikt
Egyre inkább azt hiszem, hogy nekem az oly em10 lesz a vázam. Az em5-tel csak annyi bajom volt, hogy kissé nagyok a fókuszmezők, és frusztrálóak (számomra) a hátsó gombok. Úgy tűnik, az em10-ben ez orvoslódott...
Persze egy fuji xe-2, xt-1 jobban kellene, de az egyelőre nem pálya. Ha összeadom az obikat is, az oly jóval olcsóbb: az x-2 és xt-1 esetében 400e fölött van a váz a 18-55 kitobival, amire még jó lenne valami fix, itt ebből a pénzből megvan a váz, az új 14-42, és két fix... Persze megvárom, mire alaposabban lesz tesztelve a váz, és meg is tudom tapicskolni. A 14-42-re pláne kíváncsi vagyok, ez egy elég kompakt cucc, lehet, hogy nekem kiváltaná a 20/1.7-et. Tudom, nem egy kategória a két obi, de azért 14-20 mm körül nagyobb záridő még a három tengelyes stabival is kitartható, és talán 20 körül még nem kezd el nagyon sötétedni az induló 3.5. A fényerő nyilvánvaló hátrány a 20-hoz képest, de azért ez mégiscsak egy egész kellemes tartományban mozgó zoom, kíváncsi leszek a képminőségére. És akkor jönne mellé az új 25, meg talán a 45, ki tudja.
Amúgy az x20-szal is egész jól el tudnék élni, de beltérben meglehetősen bizonytalan a fókusz, meg azért csak kompakt, akármilyen jó is... Mindenesetre ez a két hét a kis fujival pont elég volt arra, hogy most nem akarok sietni, szépen megvárom, hogy milyen is a valóságban ez az em10.
És csak ezüstben.
-
jmakk
őstag
Jön a focus peaking az E-M5-höz is.
...és véletlenül nem a sunyi tiltotta meg az olynak eddig a használatát. Egyre jobban hiszek benne, hogy a videóval is ez a helyzet. -
Warter
addikt
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Cserélj TV-t

-
sebgutkopf
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
Vagy nem.

Feleségem gyakran zsörtölődik, ha egy filmben gyors a kameramozgás, vagy rángatják a kamerát valami akciósabb jelenetnél, mert baromi kellemetlen nézni a darabos, szaggatott, nem folyamatos képet. Nagyon zavaró. Ilyen jeleneteknél néha én is inkább becsukom a szemem, mert fárasztja a szemem. -
Studi
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Lehet, hogy félreérthető voltam: én az új árak csökkenésére gondolok elsősorban. A már kifutott, használt termékek teljesen más kategóriát jelentenek.
Inkább olyanra gondolok, hogy a G6 váz kb bevezető árán most mi már hivatalos elfogadott kereskedőtől megkaptuk 14-140 kitben. És igaz ez a korábbi G, GF modellek zömére is, de ugye a GX1-et is adták 200 dodóért. -
Studi
veterán
Persze, csak kérdés, hogy milyen mértékben, meg mennyi idő alatt. Azért a GH széria tagjait nem dobálták olyan olcsó kitekben soha, mint a G-ket, GF-eket. Kérdés, hogy a GX7 melyik kategóriába esik majd: a gyakrabban frissítős/áresős vázak közé, vagy az "elitebb", árukat jobban tartókhoz.
-
lesz az is olcsó. előbb-utóbb lesz utódja is, addigra tényleg nem ér már majd semmit.
na, az e-m10 stabitesztjére leszek kíváncsi, nem érdekel az ilyen 3,5 fé és hasonló dumák, a pen-ek stabijára is írtak valamit, csak épp szar. az e-m5-é meg nagyon-nagyon jó. ha az e-m10-é is, hurrá, ha viszont leporolták az e-pl vázakét és azt hívják 3-tengelyesnek, akkor köszi, de nem.
-
madgie
titán
A G3 szerintem nagyon jó váz, de könnyen "kiakasztható" a puffere (raw-val pár kép ás várhatsz fél percet), meg sajnos hosszúexpóban nem remekel.
Az előbbi akkor bosszantó, ha az ember nem ismeri a vázat és mondjuk egy gyűrűhúzásnál el akar lőni egy rövid sorozatot, hogy legyen benne olyan kép, amin tuti lesz mosoly meg ponjó gyűrű, meg mittoménmi is. Aztán ez OK, a gyűrű fent van, smacizna a pár, te meg állsz ott bambán, tele pufferrel és kínodban talán egy szem képet tudsz ellőni

Amúgy baba igásló a kicsike, igazán rosszat nem tudok rá írni, az idejét sem tudom, mikor volt nálam ilyen hosszú ideig egy gép

-
Studi
veterán
-
Mercutio_
félisten
Nincs semmi ellentmondás

Eddigi Olyk nem is jöttek be és mindnek volt valami nyavajára, vagy az AF-je bénázott kevés fényben és az af-mező mérete is rettenet volt, az E-M5 már majdnem, de méretben nagy és a hátsó gombjaitól is agyf*szt kaptam.
Ez az M10 az első ami eddig úgy néz ki - kihajthatós tapicskát kivéve - hozza méretben és szolgáltatásban amit a lassan 3 éves G3 és szenzorban is lényeges előrelépést jelentene.
Persze még hátra van az élő tapizás, mert lehet, hogy ott elvérzik. -
k1csi
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Valahogy úgy érzem jól bevált ismert módszerek helyett valahogy mindent az fps-re kihegyezve akarsz megoldani. Egy pillanatig sem kétlem, hogy ha 50p-t használsz 25p helyett 1 Fé-el jobban toleráns lesz a felvétel a rövidebb záridőre (vagy 30p 25p helyett még kevesebb hatással). Viszont ennél én tovább nem mennék és egy napsütéses napon fényerős obival ez az 1 Fé előny nagyon kevés vsz. nem itt kellene megfogni.
De hogy ne legyek annyira off íme egy tényleg kicsit sarkított fotós példa mFT obikkal. Valahogy úgy érzem az egészet mintha valaki elkezdené azt feszegetni egy hobbi portréfotósnak, hogy mi van akkor ha nincs fényerős portré obija (pl. 45 1.8) megoldható az a 12-50-el is, végülis gyutáv megvan.
Ugyis meg lesz nyitva a fájl photoshopban mert a pattanásokat retusálni kell, meg a vérereket a szemfehérből meg úgyis rá kell dobni egy kis kontrasztot. Max elmentés előtt kijelölöd a hátteret és rányomsz egy kis gauss blur-t. Tetszik ugye?
.Egyébként én már ott leakadok amikor hobbista olyan SW-eket használ amit ha tisztán szeretné megszerezni simán összemérhető, hogy példánál maradjunk a portréobi árával.
Pl. tegnap mikor erről kezdtünk diskurálni azért ültem gép előtt mert pont GIMPet használtam és ezzel egy pillanatig sem szeretném a photoshop érdemeit vitatni, vagy azt, hogy a photoshop sokkal jobb mint a GIMP, viszont nekem hobbira pont ingyé volt a GIMP és bőven tudta amit kellett.Egyébként mivel az mFT software-ileg vsz. a legfejlettebbek közt van, szenzorilag meg inkább a kisebbek közt nem lennék meglepve ha ez pl. hamarabb jelenne meg valami art szűrőként belépő vázakon (ugye face detekció már rég van, onnan lehet nem olyan nagy lépés ez már) mint pl. a rektilineár vagy a Panini defish (amit személy szerint hasznosabbnak tartanék és fun kategóriában is versenyképes lenne persze a marketinges azt se tudja eszik-e ezt vagy isszák...).
Szóval röviden én annyi mindennel égettem meg már magam videónál (rossz záridő is rég megvolt már), hogy inkább maradnék a jól bevált ismert módszereknél.
Nemcsak villogás lehet, lehet sötét/világos sávok vándorlása, darabos mozgás vagy csak egyszerűen nem szép. Hogy miért azt nem mindig tudnám definiálni, ahogy valakinek egyfajta háttérmosás jobban bejön mint egy másik.
Ha meg már eljutottunk nagyon szubjektív dolgokhoz akkor én itt le is zárnám részemről a beszélgetést. Nincs arra időm, hogy különböző izlésekről hosszasan diskuráljak.
Ha neked a 50/60p a megoldás, felőlem hajrá. -
Studi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, bár én most a 25mm-en F5.1 miatt elbizonytalanodtam

) aztán azóta külön videó vonalat kezdtek csinálni ebből (néhány cégnél, pl Cinema EOS 14K dolcsiban - kösz inkább nem kérem).

ha ez igaz, asszem tényleg nem veszek akkor g5-öt, inkább valamivel többért e-m5 kell... lassan semmi kifogásolni valóm nem lesz ebben a gépben