Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
FC-ból nem adtak ki évente, ráadásul váltogatva jött "klasszik számozott főverzió" meg valami kísérletezős spinoff, mégis fújnak rá, epdig egyszerre maradt autentikusan FC és hozott újításokat.
A fekete szamuráj is túl lett fújva, főleg annak tükrében, hogy ott van mellette egy echte japán shinobi, ha valaki arra vágyna, nem vagy rákényszerítve semmire.
Az egésznek olyan lecsengése van, hogy mindegy mit és hogyan csinálnak, az azért lesz szar, mert ők csinálták, hogy a tényleges végeredmény milyen, az nem számít. Lásd: Yotei, pedig AC:S több szempontból köröket ver rá, aztán mégis... -
Raysen623
veterán
Mivel az első és a második rész között nem volt érdemi különbség, így nem tudom mit lehetne még behozni, ami nem volt. Szerintem már nem tudnának olyat kitalálni, amivel a 3. részt el lehetne adni. Szóval egyáltalán nem arról regélek, amire válaszoltál. Egyébként ha te sem tudod mit tudnál elképzelni, akkor meg pláne felesleges egy új rész.
De ugyanez fordítva is megáll: kitalál valamit a fejlesztő, le is fejleszti, majd jönnek a gamerek és kijelentik próba nélkül minden nélkül jó előre, hogy ez nem az amit ők szeretnének látni. Tehát mégis tudják sokan mit akarnak. Ha van rajta sapka, ha nincs. -
cucka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, van, amikor jóból is megárt a sok, lásd ubisoft.
Lehet, nem kellett volna évente kiadni egy AC részt, minimális változásokkal.
Meg az az üzleti/játékdizájn döntés, hogy az amúgy élvezetes gameplay loop-ot annyira hosszúra és ismétlődőre kell elnyújtani, hogy lehessen time saver-t árulni. (Érted, direkt annyira unalmasra csináltuk a játékot, hogy fizethess azért, hogy ne kelljen játszanod vele
)
A "néger szamuráj" téma már tényleg az utolsó szög volt a koporsóban.Szóval a horizon a kettő darab epizódjával azért még távol állt ettől a problémától.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Raysen623
üzenetére
"új történetet"
Ez is gond sokaknál, mert a régi Marathon játékokhoz képest az új Marathonban nem lesz kampány, egy extraction shooter csak némi háttérsztorival.
De értem mit mondasz. Én kipróbálom, mert valszeg free lesz nekem, de nálam a main game a Destiny, inkább várnám így a 3-at. (ami talán majd 3-4 év múlva el is jön)
-
-
Raysen623
veterán
Bocsesz, de nem ismertelek fel az új avatarod miatt. Mea culpa.
Engem speciel a Marathon rohadtul hidegen hagy, de ugyanakkor a Bungie védelmében feltenném a kérdést: mitől lenne más a Destiny 3 a 2. résznél? Kb újra lehetne játszani ugyanazt. Én inkább új történetet és új játékot fejlesztenék helyette, Destiny-t meg a sikeresnek mondható(?) 2. résszel zárnám. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolesz967
üzenetére
Thx.
Persze, bármi lehet belőle még, de mint fentebb írtam mémmé vált, hogy az lesz a következő bukta

-
cucka
addikt
Lehet, hogy jó játék lesz, ezt senki se tudja.
A baj vele az, hogy van egy sikeres franchise, és ahelyett, hogy ezt a sikert meglovagolnák, megpróbálják beleerőltetni más műfajokba, mint ha kifejezetten az lenne a cél, hogy ne tetsszen azoknak, akik az eredeti játékokat kedvelték.
Tetszett a kidolgozott lore, és a jól kitalált világ, amiben el tudtál veszni? Akkor tessék itt van egy gyors multiplayer akciójáték, amiben robotokat verhetsz.
Tetszett a részletes, fotorealisztikus, áll-leejtős grafika? Akkor tessék itt van ez a rajzfilmes szar.
Tetszett Aloy, mint főhős, akivel azonosulni tudtál? Akkor tessék, játszhatsz a kövér rózsaszín hajú szereplővel, meg az öreg feka szereplővel.Szóval nem értem az egészet, miért ezt erőltetik? Kinek szól ez? Mint ha előre eltökélten a Concorde rajongóinak akarnának játékot csinálni.
Egyszerűen elpazarolt lehetőség, és ugye ha az egész fejlesztő cég ezen a szaron dolgozik, akkor horizon 3 majd mikor lesz, ha lesz-e egyáltalán? Az utóbbi sok év attól hangos, hogy sikeres single player stúdiók mentek a levesbe, mert rájuk erőltették, hogy ilyen multiplayer fosokat csináljanak. -
Raysen623
veterán
Tehát ha valami rajzos grafika, akkor az csak a fortnite-ra hajazhat. LOL Ilyen alapon a Borderlands, meg az összes többi, élén a Nightreign-el, ahol ugyanúgy van szűkülő kör, mind a fortnite-ot utánozza. Kevés rosszabb hasonlatot lehet olvasni, oh wait...
#8nanocry: Én nem számoltam semmivel, engem megleptek vele.
#10.LnB: Én nem érzem annyira gyerekesnek a dolgot, de ízlések és pofonok.
#11Lshadows: Erről beszélek én is, ilyen korszakot élünk, ahol sokan önjelölt módon "megszakértenek" bármit mindenféle előzetes vizsgálat nélkül.
-
Lshadows
csendes tag
Gamer társadalom is kezd hányinger lenni. (nyilván tisztelet a kivételnek) Miért kell valamit videók alapján fikázni úgy hogy nem toltuk 1 percet sem? A Highguard amúgy nem lett rossz játék én sajnálom, ha majd lekapcsol. a Concord is jó volt, mármint a gunplay, csak drága volt és nem tudott semmi újat mutatni.
-
.LnB
titán
Számomra ez már zavaróan gyerekesnek tűnik. Meg sem próbálják már megszólítani a középkorúakat?
-
lol
Rajzolt stílus, és a legnépszerűbb BR elemet is átvették a "szűkülő kört", még mondhattam is volna hogy fortnite ellenfél akar lenni mert ott a fortnite alapja, a save the world ami pve coop. Egyértelműen látszik hogy a sikeres horizon frencsájzról akarnak lehúzni még egy rókabőrt más célcsoportok bevonásával. Mondjuk nem is a save the world a fortnite bevételi forrása, hanem a shop (skinek meg egyéb lófüttyök), szóval sok sikert a sonynak a sikeresen elköltött dollárokért. Legalább csinálták volna meg a horizon 1. vagy 2. rész motorjával vagy valamelyikhez dlc-ként, sokkal több értelme lett volna.
-
nanocry
tag
Szerintem a többség nem ilyennel számolt, főleg meg nem ilyen csapattól, egy Horizon 3-at beáldozva (időben).. A játék még lehet pozitív, viszont a stílusa miatt a többséget elvesztette, a fiatalabb Fortnite korosztályhoz jobban passzol, meg aki szereti a hasonlót.. Aztán mennyire lesz életképes kiderül.. Szerintem nem sokáig, ahogy a mai live-service trendeket nézzük. A többség mögött nincs se support, se jó koncepció az alapjátékra nézve, a Helldivers 2, ami ilyen szinten kidolgozottabb, a többi meh kategória.
-
Raysen623
veterán
Trailer alapján ez nem PVP baszkodós lesz, hanem coop. Tehát se nem Fortnájt, se nem Concord. Persze értem én, hogy minden próba nélkül, meg tapasztalat nélkül manapság szeretünk véleményt alkotni, még akkor is ha f@szság. Puding próbája márpedig az evés lesz. Én speciel várom, mert szivesen kipróbálnám haverokkal.
Apropó: Marathon még meg sem jelent. Itt már csuklik a gondolatmenet. -
Ez horizonnak kevés MH/dauntless klónnak gagyi, előbb megy szerintem a célközönség fortniteozni, minthogy erre áldozzák az idejüket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolesz967
üzenetére
Marathon

-
nanocry
tag
Gagyi Monstah Hunter copy, Dauntless stílussal, nyakamat rá, hogy érik a Concord 4.0
-
Mascot21
csendes tag
Olyan mint a Dauntless volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Concord,Highguard.