Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- One mobilszolgáltatások
- Drága és vékony lesz az iFold
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Ez nem bemutató darab volt, valaki megrendelte. Vagyis nem volt közszemlére téve...
Rbalint: tudom, én is az 50-est venném. De a feleségem nagyon ágált, őt egyszerűen fizikailag zavarta az 50-es mérete. Másrészt most volt egy lélektani határ, ami fölé nem mentem, és inkább vettem egy hangcuccot és egy dvd lejátszót is mellé... Meg is kaptam a plazmás topikban, hogy 42 colos tévét nézni, meg dvd-t kötni a tévére blu-ray helyett mekkora vicc már... Azért ott is van kemény kockulás ahogy elnézem, a házimozis szekciónak is megvannak a maga klánjai... De no offense, sokat segítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 4200 expoval! )
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Helios 44M-4 2/58 (Nikon F) eladó!
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Fotó állvány eladó
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest